Benim oğlan kelebek uçla daha rahat emiyor henüz 3 günlük diye bende kullanıyorum Ama sorun olur mu bilmiyorum yaniBen @archi_84 e katılıyorum. Meme uçlarım iyileştiğinden beri ne krem ne kalkan kullanmıyorum. Sadece unibaby gögüs pedi koyuyorum sütyenin içine. Ve doğru emzirdiğin için artk hiç acı yara bir şey kalmadı
Ben olsam soylerdim gecen benim Dr.yoktu baskasina girmek zorunda kaldim ve benimle hic ilgilenmemisti basindan sagdi yarin Dr.un gelsin bakar dedi bence boyle davrandigini soyleKizlarrrr ne olur yardim edin. Benim bir damla kan geldi doktorum acil e git kontrol etsinler dedi gittik ultrason nst birsey cikmadi . Sonra aradım bir damla daha gelmiş dedim. Sanırım nöbetçi doktoru fircaladi alttan nefen kontrol etmedin diye. Oda surati asik geldi. Kontrol etti ama önce icime birsey soktu sonra elini Afedersiniz hayvan gibi yapti .cok pisman oldum tekrar doktoru aramasam alttan o kadın kontrol etmeyecekti. Kanamam okur suyum gelir diye korktum bide cok acitti. Hayvan gibi davrandı. Haftaya kontrolde doktoruma söylemeliyim dimi bu durum u. Bide birsey olurmu alttan hamilelikte ilk kez etti sert sekilde kiz. Halbuki doktorumun alttan kontrolü haftayaydi. Kan devam etmedi ama acıyor hala
Dün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Allah analiz babali büyütmek nasip etsin maşallahDün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Sadece memenin ucunu degil kahverengi kismi da vereceksin bebegin agzina hem bebegin tam doyar hem de senin canin acimaz yara olmaz
Öyle hepsini alabiliyolar miSadece memenin ucunu degil kahverengi kismi da vereceksin bebegin agzina hem bebegin tam doyar hem de senin canin acimaz yara olmaz
Yani ewet:) bak resim de gosterimÖyle hepsini alabiliyolar mi
Uçla emziren vardı sanırım forumda, cnm ilk hafta bnm de çok yaralar oldu kanadı duru bi gögsümü hiç emmedi istemedi fln bende neler denedim uç denedim kalkan kullandım sağdım. En son iyileşince tamamen hiçbişey kullanmadan rahat bıraktım tüm siyah kısmı veriyorum c şeklinde tutuyorum ve sadece gögüs pedi koyuyorum artk krem bile sürmüyorumBenim oğlan kelebek uçla daha rahat emiyor henüz 3 günlük diye bende kullanıyorum Ama sorun olur mu bilmiyorum yani
Evet sanirm dn altta yazan sey yani zarlarinnsiyrilmasi ve o hormonu irakarda gezdirmek.. biraz can yakici biseydiBahsettigin şey bu sanırım.
http://www.kadinlarportali.com/yapay-sanci-yontemleri/
Cnm memeyi c şeklinde kavrayıp siyah kısmın ucuyla birlikte tamamını verceksin ve tutturcan öyle öyle alışıyolar en başta ağzını ufak açınca değdirip çekiyodum kocaman açana kadar
MaşallahDün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
İnş.becerebilirim sağol cnmYani ewet:) bak resim de gosterim
Ayy kıyamam lohusa lohusa üzme kendini, yarın gidiyorlarmış nasılsa ...Kızlar hiç uzun uzun anlatıp moralinizi bozmicam. Akşam çok ağladım üzüldüm ztn:/ şimdiye kdr hiç yaşadıklarımdan bahsetmiyodum çok dertlendim yazdım öyle.
Hayatım boyunca unutmayacağım yani bugünü.
Naptı; trip kapris kıskançlık surat asmalar fln. Bunların ilk kaynağı da kocamın bana ve kızına düşkün olması.
Neyse yarın gidiyolar nihayet
En kötüsü de eşlerin asla inanmak istememeleri olanlara:/ arada kalmaları bizi üZdüğü kadar annelerini de üzse keşke oğullarına nasıl da kıyıyorlar bile isteye
Yaparsin canim rica edrim ben de kizimda tecrubesizdim sonra hemsire gostermisti yapa yapa ogrenmistimİnş.becerebilirim sağol cnm
Oy oyy Maşaallah kiraz dudakliyaDün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Denizcim boşver sen. Hiiiic bu mutlu günlerinde canını sıkma. Bebisin sağlıklı ve yanında annesiKızlar hiç uzun uzun anlatıp moralinizi bozmicam. Akşam çok ağladım üzüldüm ztn:/ şimdiye kdr hiç yaşadıklarımdan bahsetmiyodum çok dertlendim yazdım öyle.
Hayatım boyunca unutmayacağım yani bugünü.
Naptı; trip kapris kıskançlık surat asmalar fln. Bunların ilk kaynağı da kocamın bana ve kızına düşkün olması.
Neyse yarın gidiyolar nihayet
En kötüsü de eşlerin asla inanmak istememeleri olanlara:/ arada kalmaları bizi üZdüğü kadar annelerini de üzse keşke oğullarına nasıl da kıyıyorlar bile isteye
Hayir canim pazartesiye kaldi kirmizilari gormezsem eger tekrar yapicam sizi haberdar edicemKendini biraz rahatlat canım. Stres en büyük engel. Ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur. Sen testi tekrarladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?