2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim oğlan kelebek uçla daha rahat emiyor henüz 3 günlük diye bende kullanıyorum Ama sorun olur mu bilmiyorum yani

Ben olsam soylerdim gecen benim Dr.yoktu baskasina girmek zorunda kaldim ve benimle hic ilgilenmemisti basindan sagdi yarin Dr.un gelsin bakar dedi bence boyle davrandigini soyle

Sagolun kızlar yorumlar icin evet cumartesi doktorum a anlatacağım. İnşallah o zaman a kadar sorun cikmaz

Benim oğlan kelebek uçla daha rahat emiyor henüz 3 günlük diye bende kullanıyorum Ama sorun olur mu bilmiyorum yani
Uçla emziren vardı sanırım forumda, cnm ilk hafta bnm de çok yaralar oldu kanadı duru bi gögsümü hiç emmedi istemedi fln bende neler denedim uç denedim kalkan kullandım sağdım. En son iyileşince tamamen hiçbişey kullanmadan rahat bıraktım tüm siyah kısmı veriyorum c şeklinde tutuyorum ve sadece gögüs pedi koyuyorum artk krem bile sürmüyorum

D Dekalpy Doğru emzirmek nasil oluyor ben okudum ama anlamadim benim göğüs ucum aciyo
Cnm memeyi c şeklinde kavrayıp siyah kısmın ucuyla birlikte tamamını verceksin ve tutturcan öyle öyle alışıyolar en başta ağzını ufak açınca değdirip çekiyodum kocaman açana kadar kocaman açınca tutturması kolay oluyo.
Sağlık ocağında da yardımcı olurlar danışırsan gösterirler c şeklini

Ayy kıyamam lohusa lohusa üzme kendini, yarın gidiyorlarmış nasılsa ...

Denizcim boşver sen. Hiiiic bu mutlu günlerinde canını sıkma. Bebisin sağlıklı ve yanında annesi Bi bak kuzuna. Gerisi teferruat gibi gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…