Canim farkli bez dene istersen?Ben bişi sorcam. Hangi pisik kremini kullaniyorsunuz. Ben mustela yi kullanıyordum fakat pek ise yaramadı. Sipamin teni pek hassas en gec 2 saatte bir alt degistirdigimiz halde altı kizariyor.
Merhaba aynı durumu ben de yaşadım ve o ilaçtan konuldu rahim ağzına. Gerçekten çok yoğun bir sancıydı ve 3 saat çektirdiler bana onu. Şimdi doğum sancısını düşününce aklıma o sancı geliyor en kötü öyledir diye düşünüyorumAyni ilaçmış cytotec ismi. Ben devlet hastanesinde olmuştum kürtajı orada varsa heryerde vardır heralde ama çok fena bir sancısı var belki doğumu kotu etkiler diye doktorun söylememiştir. Bu gobeklerle o sancı çekilmez bence :/
oyyy maşallah allah kucağına almayı nasip eder inşallah2 bucuk aylik cnm bebegi
ayşecim ıslak pamuk mendil ne kullanıyorsun ben en başta kuru pamuğu ıslatıp kullandım sonra sıkıldım uni baby ıslak pamuk mendil geçtim kızımın poposu ciğer gibi oldu niye niye derken meğer bu ıslak pamuk mendil yapmış bende önce desitin ,sudocrem ve sonra mustela sürdüm en son da uni baby pişik kreminşi verdi eczacı hayret ettim kremi iyi geldi mendili kızartt belki seninde öyledir ben şimdi sadece pamuğu ıslatıp öyle temizliyorum çok iyi geldi poposuna belki sizinde öyle birşeydirBen bişi sorcam. Hangi pisik kremini kullaniyorsunuz. Ben mustela yi kullanıyordum fakat pek ise yaramadı. Sipamin teni pek hassas en gec 2 saatte bir alt degistirdigimiz halde altı kizariyor.
Ayyyy birde tutarmiymis,diger kizlarda ellerinde fenerlerTamamdir receteye uyacagim söz :)
Oyyyyyy massallahDün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
arzucum maşallah ya ne güzel bir kız bu bçyşe sağlıkla büyüt canım arkadaşımDün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Bende anlattigin gibi veriyorum ama ilk verdigimden 5-6snye inanilmaz aciyor sonra memem yerlesince geciyor dogru mu vermis oluyorum acaba o zamanSadece memenin ucunu degil kahverengi kismi da vereceksin bebegin agzina hem bebegin tam doyar hem de senin canin acimaz yara olmaz
Allah bağışlasın, hayırlı evlat olsun sağlık ve mutlulukla büyütün inş :)Dün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Ben sudokrem kullaniyorum 2-3gunde bir ufak kizariklik olunca suruyorum diger alt acmaya kadar geciyor neredeyse,ben cok memnun kaldimBen bişi sorcam. Hangi pisik kremini kullaniyorsunuz. Ben mustela yi kullanıyordum fakat pek ise yaramadı. Sipamin teni pek hassas en gec 2 saatte bir alt degistirdigimiz halde altı kizariyor.
Leylos rezene cayini sordum esime,1 vardak kaynar suya 1 tatli kasigi kimyon tohumu 1 tatli kasigi rezene koyuyormusuz birazda seker koyabilirsin.kaynatilmayacak,kaynar suda bekletilip icilecek canimarzucum maşallah ya ne güzel bir kız bu bçyşe sağlıkla büyüt canım arkadaşım
Ins cnm hayrlisyla alirlr kucaklarna evet daha yolun cok basi zor vallahi geriye bkmk bile istemiyrmoyyy maşallah allah kucağına almayı nasip eder inşallahooyy daha yolun başında sağlıkla geçer inşallah hamileliği
Desitin mor kullaniyorum bende degistirebilirimBen bişi sorcam. Hangi pisik kremini kullaniyorsunuz. Ben mustela yi kullanıyordum fakat pek ise yaramadı. Sipamin teni pek hassas en gec 2 saatte bir alt degistirdigimiz halde altı kizariyor.
tamam pınarcım çok sağol umarım işe yararbu gece yine kriz geldi ya kıza nasıl kıpkırmızı oldu yazıkLeylos rezene cayini sordum esime,1 vardak kaynar suya 1 tatli kasigi kimyon tohumu 1 tatli kasigi rezene koyuyormusuz birazda seker koyabilirsin.kaynatilmayacak,kaynar suda bekletilip icilecek canim
sağlıkla gelsin bebekleri umarım anlamadan biter bu sğre bıdık yaa daha anne karnında büyümeye çalışıyor :)Ins cnm hayrlisyla alirlr kucaklarna evet daha yolun cok basi zor vallahi geriye bkmk bile istemiyrm
Maşallah canım iyi gunlerde buyusunDün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Ben de sütüm bollaşsın sarılık korkusu ortadan kalksın öyle yapcam inş şimdi mecbur kelebek uç göğüs açıldığı için değil onun ucunu hemen kavrıyor ve emiyor diyeUçla emziren vardı sanırım forumda, cnm ilk hafta bnm de çok yaralar oldu kanadı duru bi gögsümü hiç emmedi istemedi fln bende neler denedim uç denedim kalkan kullandım sağdım. En son iyileşince tamamen hiçbişey kullanmadan rahat bıraktım tüm siyah kısmı veriyorum c şeklinde tutuyorum ve sadece gögüs pedi koyuyorum artk krem bile sürmüyorum
evet cnm.34 ü anladım da 44 eşin mi?
Maşallah dünya güzelineDün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Kuzuuum, Eda Duru'ya bak, kucakla, o senin dünyanKızlar hiç uzun uzun anlatıp moralinizi bozmicam. Akşam çok ağladım üzüldüm ztn:/ şimdiye kdr hiç yaşadıklarımdan bahsetmiyodum çok dertlendim yazdım öyle.
Hayatım boyunca unutmayacağım yani bugünü.
Naptı; trip kapris kıskançlık surat asmalar fln. Bunların ilk kaynağı da kocamın bana ve kızına düşkün olması.
Neyse yarın gidiyolar nihayet
En kötüsü de eşlerin asla inanmak istememeleri olanlara:/ arada kalmaları bizi üZdüğü kadar annelerini de üzse keşke oğullarına nasıl da kıyıyorlar bile isteye
Bugün akşam üstü 5 gibi çıktık, gece 2 'de girdik eveCumartesi gecesi ateşi herkes eğlencede sanırımnöbetçi ekip ortalarda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?