2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben bişi sorcam. Hangi pisik kremini kullaniyorsunuz. Ben mustela yi kullanıyordum fakat pek ise yaramadı. Sipamin teni pek hassas en gec 2 saatte bir alt degistirdigimiz halde altı kizariyor.

Merhaba aynı durumu ben de yaşadım ve o ilaçtan konuldu rahim ağzına. Gerçekten çok yoğun bir sancıydı ve 3 saat çektirdiler bana onu. Şimdi doğum sancısını düşününce aklıma o sancı geliyor en kötü öyledir diye düşünüyorum

Ben bişi sorcam. Hangi pisik kremini kullaniyorsunuz. Ben mustela yi kullanıyordum fakat pek ise yaramadı. Sipamin teni pek hassas en gec 2 saatte bir alt degistirdigimiz halde altı kizariyor.
ayşecim ıslak pamuk mendil ne kullanıyorsun ben en başta kuru pamuğu ıslatıp kullandım sonra sıkıldım uni baby ıslak pamuk mendil geçtim kızımın poposu ciğer gibi oldu niye niye derken meğer bu ıslak pamuk mendil yapmış bende önce desitin ,sudocrem ve sonra mustela sürdüm en son da uni baby pişik kreminşi verdi eczacı hayret ettim kremi iyi geldi mendili kızartt belki seninde öyledir ben şimdi sadece pamuğu ıslatıp öyle temizliyorum çok iyi geldi poposuna belki sizinde öyle birşeydir

Sadece memenin ucunu degil kahverengi kismi da vereceksin bebegin agzina hem bebegin tam doyar hem de senin canin acimaz yara olmaz
Bende anlattigin gibi veriyorum ama ilk verdigimden 5-6snye inanilmaz aciyor sonra memem yerlesince geciyor dogru mu vermis oluyorum acaba o zaman

Ben sudokrem kullaniyorum 2-3gunde bir ufak kizariklik olunca suruyorum diger alt acmaya kadar geciyor neredeyse,ben cok memnun kaldim

arzucum maşallah ya ne güzel bir kız bu bçyşe sağlıkla büyüt canım arkadaşım
Leylos rezene cayini sordum esime,1 vardak kaynar suya 1 tatli kasigi kimyon tohumu 1 tatli kasigi rezene koyuyormusuz birazda seker koyabilirsin.kaynatilmayacak,kaynar suda bekletilip icilecek canim

Leylos rezene cayini sordum esime,1 vardak kaynar suya 1 tatli kasigi kimyon tohumu 1 tatli kasigi rezene koyuyormusuz birazda seker koyabilirsin.kaynatilmayacak,kaynar suda bekletilip icilecek canim
tamam pınarcım çok sağol umarım işe yararbu gece yine kriz geldi ya kıza nasıl kıpkırmızı oldu yazık
sen ne yaptın pınar kv ile konuştunmu sorun yok deme

Ben de sütüm bollaşsın sarılık korkusu ortadan kalksın öyle yapcam inş şimdi mecbur kelebek uç göğüs açıldığı için değil onun ucunu hemen kavrıyor ve emiyor diye

34 ü anladım da 44 eşin mi?
evet cnm.
Dün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Maşallah dünya güzeline
Kuzuuum, Eda Duru'ya bak, kucakla, o senin dünyan ben de çoook ağladım geçenlerde, saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım, çok dolmuşum dinmek bilmedi göz yaşlarım, karnımı kucaklarcasına sarıldım morali, huzuru onda buldum. Şükürler olsun verene. Senin en büyük moral kaynağın, ömür boyu can parçan o! Gerisi teferruat, gerisi hikaye

Cumartesi gecesi ateşi herkes eğlencede sanırım nöbetçi ekip ortalarda yok
Bugün akşam üstü 5 gibi çıktık, gece 2 'de girdik eve 1-1,5 saati dışında sürekli yürüdük, bakırköyü bitirip istiklale geçtik eşim "ben doğurcam artık oturalım yorulmadın mı" diyo, dedim "geberiyorum ama durmak yok" azmettim bu gece suyum anamdan önce gelsin diye bakalım arkdşlar, ablam fln da mesj atmış çocuğun doğum yeri Beyoğlu olacak diye olmadı ya la ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…