- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
İnşallah hemencecik açilman olur, 2 ıkınmada doğurursun canm. Bizleri habersiz birakma, güzel haberlerini bekliyoruz
Neden suni sancı verdiler? Doğuma yönelik belirtilerin nelerdi?
Sana kolay bir doğum diliyorum. Bizi haberdar et canım.
Evet hatırlıyorum. Bakalım eşin bu işe ne diyecek?
Su önemli canım sancı falan bekleme sezeryan niye olmuyorsunBende bi belirti yoktu
Kontrole geldik
Ultrasonda suyumun azaldığını gördü
Bu su bebeğe yetmez
Risk alamayiz dedi ve yatış verdi
Kendi sancım hiç olmadığı için de suni sancı verdi
Ama açılma olmuyor
Napcam bilmiyorum
Bi tek dualara güveniyorum
Çünkü şu vakte kadar elimden geleni yaptım
Canım maşallah güzel kızınaDün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Su önemli canım sancı falan bekleme sezeryan niye olmuyorsun
Dün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Kızlar hiç uzun uzun anlatıp moralinizi bozmicam. Akşam çok ağladım üzüldüm ztn:/ şimdiye kdr hiç yaşadıklarımdan bahsetmiyodum çok dertlendim yazdım öyle.
Hayatım boyunca unutmayacağım yani bugünü.
Naptı; trip kapris kıskançlık surat asmalar fln. Bunların ilk kaynağı da kocamın bana ve kızına düşkün olması.
Neyse yarın gidiyolar nihayet
En kötüsü de eşlerin asla inanmak istememeleri olanlara:/ arada kalmaları bizi üZdüğü kadar annelerini de üzse keşke oğullarına nasıl da kıyıyorlar bile isteye
meltemcivil Melteeem ne diyo bade rahat sanırsam olduğu yerde
Deniz günaydınKızlar hiç uzun uzun anlatıp moralinizi bozmicam. Akşam çok ağladım üzüldüm ztn:/ şimdiye kdr hiç yaşadıklarımdan bahsetmiyodum çok dertlendim yazdım öyle.
Hayatım boyunca unutmayacağım yani bugünü.
Naptı; trip kapris kıskançlık surat asmalar fln. Bunların ilk kaynağı da kocamın bana ve kızına düşkün olması.
Neyse yarın gidiyolar nihayet
En kötüsü de eşlerin asla inanmak istememeleri olanlara:/ arada kalmaları bizi üZdüğü kadar annelerini de üzse keşke oğullarına nasıl da kıyıyorlar bile isteye
Bana eğitimlerde de öyle dediler. Sadece ucu değil. Kahverengi kısmın tamamını vermek gerekiyormuş.Öyle hepsini alabiliyolar mi
Tamam canım. Bekliyoruz haberleri. Beni etiketle. Güzel haberini duymak isterim.Hayir canim pazartesiye kaldi kirmizilari gormezsem eger tekrar yapicam sizi haberdar edicem
Elimizde fener bekliyoruz.Ayyyy birde tutarmiymis,diger kizlarda ellerinde fenerler
Oyyyyyy massallah
Bu tarif gaz için mi?Leylos rezene cayini sordum esime,1 vardak kaynar suya 1 tatli kasigi kimyon tohumu 1 tatli kasigi rezene koyuyormusuz birazda seker koyabilirsin.kaynatilmayacak,kaynar suda bekletilip icilecek canim
Hayırlı sağlıklı ve kolay dogumlar inşallah. Darısı başıma...Kizlarrrrrrrrrr ben 4 cm açıklıkla hastaneye geldim yatısım yapıldı dogum akşamı bulurmus dualarinizi eksik etmeyin
Tabi ki soyle ya, öküz müdür nedir Zaten en hassas donemimizdeyiz, bi kontrole geldi die boyle mi davranmasi gerekiyo?Kizlarrrr ne olur yardim edin. Benim bir damla kan geldi doktorum acil e git kontrol etsinler dedi gittik ultrason nst birsey cikmadi . Sonra aradım bir damla daha gelmiş dedim. Sanırım nöbetçi doktoru fircaladi alttan nefen kontrol etmedin diye. Oda surati asik geldi. Kontrol etti ama önce icime birsey soktu sonra elini Afedersiniz hayvan gibi yapti .cok pisman oldum tekrar doktoru aramasam alttan o kadın kontrol etmeyecekti. Kanamam okur suyum gelir diye korktum bide cok acitti. Hayvan gibi davrandı. Haftaya kontrolde doktoruma söylemeliyim dimi bu durum u. Bide birsey olurmu alttan hamilelikte ilk kez etti sert sekilde kiz. Halbuki doktorumun alttan kontrolü haftayaydi. Kan devam etmedi ama acıyor hala
Maşallah maşallah Allahım ağrısını sızısını göstermesin kuzularımızın.Dün sabah doğduk, bu sabahta evimize geldik şükür prensesimle. Darısı dileyen herkese inşallah
Kizlarrrrrrrrrr ben 4 cm açıklıkla hastaneye geldim yatısım yapıldı dogum akşamı bulurmus dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?