2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Canım çok geçmiş olsun. Henüz günün dolmadığı için açılman olmuyordur. İnşaallah kendi sancın gelir ve doğum olur. Dualarım seninle.

Benim de perşembe günü suyumun azaldığını gördü doktorum. Ama henüz çok az değilmiş. Pazartesiye kadar bekleyip doğum gerçekleşmezse riske atmak istemediğini ve sezaryena alacağını söyledi. Kendimi normal doğuma hazırlamıştım Ama hayırlısı artık.

Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Kolay bir doğum diliyorum.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Hem normal doğum sancısı hem de sezaryen çok kötü. Hakkında hayırlısı olsun canım. Hepimiz senin için dua ediyoruz. Güzel haberlerini bekliyorum.

Ben varım canım. Perşembe beklenen doğum tarihimdi. Doktorum 1 hafta daha bekleyip önce suni sancı verip normal doğum yaptırma taraftarıydı. Mecbur kalırsa sezaryena alacaktı. 39-40 arası doğum olur demişti.
Beklenen doğum tarihinde kontrolüm vardı. Suyumun azaldığını söyledi. Henüz çok azalmamış. Pazartesiye kadar bekleyip yine doğum gerçekleşmezse riske atmak istemediğini ve sezaryena alacağını söyledi. Her an doğumu bekliyorum ama hiçbir belirti yok.

Senin herhangi bir riskin yoksa doktorun da uygun görürse bence 42 'nin sonuna kadar bekle. Ben olsam öyle yapardım. Bebeklerimiz doğacakları zamanı biliyorlar. Henüz vakti gelmemiştir. 38-42 arası aslında normal doğum zamanı. Kişiden kişiye fark ediyor. Dışardan müdahale istemezdim.

Hakkında hayırlısı oldum. Forumda gününü doldurup bekleyenler var canım.

Günaydın kızlaaar Bu gece de suyum gelmemiş Dün doğumun 5 şartını yerine getirmiştim oysa
Yine mi doğuramadık.

Ben sana ilk mevlüt yapicaz dediğinde soleyecwktm ama işime karısmak istemedim tatlm Bu kadar kısa zamanda, sen de daha loğusa psikolojısınden cikmadan mevlüt cok erken.
Neyse artık olan olmus, eşin de madem sana kızına bu kadar bağli hiç onu daatada bırakıp üzme, zaten yarın gidiyomus Sen eşinle kızınla evinizin huZuruna odaklan tatlm

Canm benm ya, cok yormuslar seni
Sonuna odaklan, bebişi düşün, inş şimdiye doğurmus bebişi koklamıssındir.

Günaydin kizlar nasilsiniz bizim bazi inatci bebeler daha gelmemiş bakiyorum insallah en kisa zamanda güzel bir doğumla gelirler dünyaya
Bizde hastanedeyiz benim tedavi devam ediyor hala,sıkıldım hastaneden ama ciddi tedavi olmam gerekiyor. son üç haftadir hastalikla cebelleşiyorum Allah sonumu hayretsin
Sizide özlüyorum ama cok takip edemiyorumAllaha emanet olun

Galiba şekerim bu da gol değil, anam da eve yaklaşmış gelmek üzere daha da doğuramam

meltemcivil rüyamda yine seni gördüm dünürcüm, sen geçen sefer bizim gemiye binememiştin hatırladın mı? Neyse, bu sefer alakası yok ztn Günlerden ya salı ya çarşambaydı, doğurmuşsun dünürcüm.

Hiç sabrim kalmadı yaa, içimde kaldikca da büyüyor sonuçta... neyse Allah yardımcımız olsun :)

Allah nasip ederse be yavrum ona kavuşmanın zorluğunu yaşayan biliyo, Allah dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, evlat hasreti çektirmesin kimseye.
amin.
mesajınız dikkatimi çekti yazmadan duramadım.
ben 8 sene boyunca evlat hasreti çektim ve sürpriz şekilde gebe olduğumu öğrendim. ilk kızım doğduktan 8 ay sonra ikinci kızım yine sürpriz yaptı ablası gibi. 32 ve 14 aylık iki kızım var, şimdi 3. ye hamile olduğumu öğrendim.
yani nasipse peşpeşe veriyor Rabbim, inşallah siz başta olmak üzere isteyen herkese nasip etsin Allahım.
(bu arada ilk gebeliğimi 34 yaşında yaşadım, şimdi 37 yaşındayım, gözüm korkuyor ama Allah yardımcımızdır )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…