- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
7 saat suni sancı verildi
Iki cm açılma oldu sadece
Rahim toparlansin diye kestiler
Sabah bi daha takicaz dediler
Suni sancıyi kesince bendeki sancı da durdu
Doktorum telefonda suni sancıya devam edin demiş
Getirip taktilar bi daha
Ama sanci olmadi bende
Ebe de gelip kesti yine
Sabaha kadar uyu dinlen
Sabah baglariz dedi
Ay uyuyamadim da
Başıma ağri girdi girecek resmen
Süreç nolcak bilmiyorum
Ama kendi sancilarim başlasin artık diyorum
Çünkü suni sanciyla olmayacak gibi
Oglumdayken kendi sancilarimla gelmiştim
Ve de pıt pıt açılmam olmuştu kısa bi sürede
Zaten açılmam böyle uzun sürerse suyum da azaldığı için riske atmayip sezaryene alcak
Ki doktorum öyle kolay kolay sezaryene alcak biri değil
Oglumda da buna gelmiştim, ordan biliyorum
Bende bi belirti yoktu
Kontrole geldik
Ultrasonda suyumun azaldığını gördü
Bu su bebeğe yetmez
Risk alamayiz dedi ve yatış verdi
Kendi sancım hiç olmadığı için de suni sancı verdi
Ama açılma olmuyor
Napcam bilmiyorum
Bi tek dualara güveniyorum
Çünkü şu vakte kadar elimden geleni yaptım
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Hem normal doğum sancısı hem de sezaryen çok kötü. Hakkında hayırlısı olsun canım. Hepimiz senin için dua ediyoruz. Güzel haberlerini bekliyorum.İşte bi süre normal doğum olabilir mi diye bekliyor galiba doktorum
Müşahede altındayim ya
Suyum bitmemiş taabi tamamen
Olumsuz bi durumda hemen müdahale ederler
Ama umarım hem sancı çekip hem de sezaryenlik olmam
Yani ikisinin de zorunu yaşamak istemiyorum
Ben varım canım. Perşembe beklenen doğum tarihimdi. Doktorum 1 hafta daha bekleyip önce suni sancı verip normal doğum yaptırma taraftarıydı. Mecbur kalırsa sezaryena alacaktı. 39-40 arası doğum olur demişti.40 i geçip dogurmamis olan var mııı? Bugün tam 40 oldum. 38-39 da doğar zannediyordum. Daha fazla beklemek istemiyorum40 geçenler, napcaksiniz? Ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz? 42 ye kadar beklenebilir ama benim o kadar sabrim yok
Yine mi doğuramadık.Günaydın kızlaaarBu gece de suyum gelmemiş Dün doğumun 5 şartını yerine getirmiştim oysa
Oooo doğumun yarısı bitmiş sayılır. Epidural alacak mısın? Dualarım seninle canım. Kolay bir doğum diliyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlarrrrrrrrrr ben 4 cm açıklıkla hastaneye geldim yatısım yapıldı dogum akşamı bulurmus dualarinizi eksik etmeyin
Kızlar hiç uzun uzun anlatıp moralinizi bozmicam. Akşam çok ağladım üzüldüm ztn:/ şimdiye kdr hiç yaşadıklarımdan bahsetmiyodum çok dertlendim yazdım öyle.
Hayatım boyunca unutmayacağım yani bugünü.
Naptı; trip kapris kıskançlık surat asmalar fln. Bunların ilk kaynağı da kocamın bana ve kızına düşkün olması.
Neyse yarın gidiyolar nihayet
En kötüsü de eşlerin asla inanmak istememeleri olanlara:/ arada kalmaları bizi üZdüğü kadar annelerini de üzse keşke oğullarına nasıl da kıyıyorlar bile isteye
Ha ha :). Milleti yanliş yonlendirmeyelim pınar :)Ayyyy birde tutarmiymis,diger kizlarda ellerinde fenerler
Oyyyyyy massallah
Patates hasla ye Bi de sarı leblebi bana cok iyi gelir kuzumKızlar biraz ishal oldum idrar yaparken bile çok sancı yapıyor ne yapıcam bilemedim
7 saat suni sancı verildi
Iki cm açılma oldu sadece
Rahim toparlansin diye kestiler
Sabah bi daha takicaz dediler
Suni sancıyi kesince bendeki sancı da durdu
Doktorum telefonda suni sancıya devam edin demiş
Getirip taktilar bi daha
Ama sanci olmadi bende
Ebe de gelip kesti yine
Sabaha kadar uyu dinlen
Sabah baglariz dedi
Ay uyuyamadim da
Başıma ağri girdi girecek resmen
Süreç nolcak bilmiyorum
Ama kendi sancilarim başlasin artık diyorum
Çünkü suni sanciyla olmayacak gibi
Oglumdayken kendi sancilarimla gelmiştim
Ve de pıt pıt açılmam olmuştu kısa bi sürede
Zaten açılmam böyle uzun sürerse suyum da azaldığı için riske atmayip sezaryene alcak
Ki doktorum öyle kolay kolay sezaryene alcak biri değil
Oglumda da buna gelmiştim, ordan biliyorum
Hadi kuzum inş ağrısız sızısız bi doğum olsunKizlarrrrrrrrrr ben 4 cm açıklıkla hastaneye geldim yatısım yapıldı dogum akşamı bulurmus dualarinizi eksik etmeyin
Canım özelden yazdım.Eki Görüntüle 1716071 kizlar testimi tekrarladim yine boyle cikti yorum lutfen delircem
Senin bu testler niye böyle oluyor bence şeb kan testi yap en iyisiEki Görüntüle 1716071 kizlar testimi tekrarladim yine boyle cikti yorum lutfen delircem
Merakla bekliyoruz. Hakkında hayırlısı olsun.Yarin sabah kan testi yapicam canim olumlu olumsuz size yazicam burdan
Galiba şekerim bu da gol değil, anam da eve yaklaşmış gelmek üzereCanım çok geçmiş olsun. Henüz günün dolmadığı için açılman olmuyordur. İnşaallah kendi sancın gelir ve doğum olur. Dualarım seninle.
Benim de perşembe günü suyumun azaldığını gördü doktorum. Ama henüz çok az değilmiş. Pazartesiye kadar bekleyip doğum gerçekleşmezse riske atmak istemediğini ve sezaryena alacağını söyledi. Kendimi normal doğuma hazırlamıştım Ama hayırlısı artık.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Kolay bir doğum diliyorum.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Hem normal doğum sancısı hem de sezaryen çok kötü. Hakkında hayırlısı olsun canım. Hepimiz senin için dua ediyoruz. Güzel haberlerini bekliyorum.
Ben varım canım. Perşembe beklenen doğum tarihimdi. Doktorum 1 hafta daha bekleyip önce suni sancı verip normal doğum yaptırma taraftarıydı. Mecbur kalırsa sezaryena alacaktı. 39-40 arası doğum olur demişti.
Beklenen doğum tarihinde kontrolüm vardı. Suyumun azaldığını söyledi. Henüz çok azalmamış. Pazartesiye kadar bekleyip yine doğum gerçekleşmezse riske atmak istemediğini ve sezaryena alacağını söyledi. Her an doğumu bekliyorum ama hiçbir belirti yok.
Senin herhangi bir riskin yoksa doktorun da uygun görürse bence 42 'nin sonuna kadar bekle. Ben olsam öyle yapardım. Bebeklerimiz doğacakları zamanı biliyorlar. Henüz vakti gelmemiştir. 38-42 arası aslında normal doğum zamanı. Kişiden kişiye fark ediyor. Dışardan müdahale istemezdim.
Hakkında hayırlısı oldum. Forumda gününü doldurup bekleyenler var canım.
Yine mi doğuramadık.
Hiç sabrim kalmadı yaa, içimde kaldikca da büyüyor sonuçta... neyse Allah yardımcımız olsun :)Canım çok geçmiş olsun. Henüz günün dolmadığı için açılman olmuyordur. İnşaallah kendi sancın gelir ve doğum olur. Dualarım seninle.
Benim de perşembe günü suyumun azaldığını gördü doktorum. Ama henüz çok az değilmiş. Pazartesiye kadar bekleyip doğum gerçekleşmezse riske atmak istemediğini ve sezaryena alacağını söyledi. Kendimi normal doğuma hazırlamıştım Ama hayırlısı artık.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Kolay bir doğum diliyorum.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Hem normal doğum sancısı hem de sezaryen çok kötü. Hakkında hayırlısı olsun canım. Hepimiz senin için dua ediyoruz. Güzel haberlerini bekliyorum.
Ben varım canım. Perşembe beklenen doğum tarihimdi. Doktorum 1 hafta daha bekleyip önce suni sancı verip normal doğum yaptırma taraftarıydı. Mecbur kalırsa sezaryena alacaktı. 39-40 arası doğum olur demişti.
Beklenen doğum tarihinde kontrolüm vardı. Suyumun azaldığını söyledi. Henüz çok azalmamış. Pazartesiye kadar bekleyip yine doğum gerçekleşmezse riske atmak istemediğini ve sezaryena alacağını söyledi. Her an doğumu bekliyorum ama hiçbir belirti yok.
Senin herhangi bir riskin yoksa doktorun da uygun görürse bence 42 'nin sonuna kadar bekle. Ben olsam öyle yapardım. Bebeklerimiz doğacakları zamanı biliyorlar. Henüz vakti gelmemiştir. 38-42 arası aslında normal doğum zamanı. Kişiden kişiye fark ediyor. Dışardan müdahale istemezdim.
Hakkında hayırlısı oldum. Forumda gününü doldurup bekleyenler var canım.
Yine mi doğuramadık.
Hakkında hayırlısı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Hiç sabrim kalmadı yaa, içimde kaldikca da büyüyor sonuçta... neyse Allah yardımcımız olsun :)
Bmeltemcivil rüyamda yine seni gördüm dünürcüm, sen geçen sefer bizim gemiye binememiştin hatırladın mı? Neyse, bu sefer alakası yok ztn Günlerden ya salı ya çarşambaydı, doğurmuşsun dünürcüm.
amin.Allah nasip ederse be yavrumona kavuşmanın zorluğunu yaşayan biliyo, Allah dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, evlat hasreti çektirmesin kimseye.
Suanda prima kullaniyorum. Tavsiye edeceğiniz bir bez varmiCanim farkli bez dene istersen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?