Canim acisi geçiyorsa doğrudur. İlk benimde ole oluyor. Ağzından çekerken çoğunun ağzında olduğu anlıyorsun zatenBende anlattigin gibi veriyorum ama ilk verdigimden 5-6snye inanilmaz aciyor sonra memem yerlesince geciyor dogru mu vermis oluyorum acaba o zaman
Canimcim bende ılık suda pamuğu islatarak temizliyorum. Gerçeği söyliyim mustelanin şampuaninida pişik kreminide beğenmedim. Unibaby deniycemayşecim ıslak pamuk mendil ne kullanıyorsun ben en başta kuru pamuğu ıslatıp kullandım sonra sıkıldım uni baby ıslak pamuk mendil geçtim kızımın poposu ciğer gibi oldu niye niye derken meğer bu ıslak pamuk mendil yapmış bende önce desitin ,sudocrem ve sonra mustela sürdüm en son da uni baby pişik kreminşi verdi eczacı hayret ettim kremi iyi geldi mendili kızartt belki seninde öyledir ben şimdi sadece pamuğu ıslatıp öyle temizliyorum çok iyi geldi poposuna belki sizinde öyle birşeydir
Zamanı var demekki annesi sen telaş yapma. Suyuna hareketlerine dikkat et. Hayirlisi ile zamanı gelince badecik saglicakla gelcek inşaallah kucaginaEvet aysem ya, gelmesine dair hiçbi belirti yok
Canim cok cok geçmiş olsun. Yakında hepsi geccek inşaallah.Günaydin kizlar nasilsiniz bizim bazi inatci bebeler daha gelmemiş bakiyorum insallah en kisa zamanda güzel bir doğumla gelirler dünyaya
Bizde hastanedeyiz benim tedavi devam ediyor hala,sıkıldım hastaneden ama ciddi tedavi olmam gerekiyor. son üç haftadir hastalikla cebelleşiyorum Allah sonumu hayretsin
Sizide özlüyorum ama cok takip edemiyorumAllaha emanet olun
Bende 7 yıl hasret çektim Allahın izniyle kavuşacağı bebegimize.Çok zor o tedaviler,herkesin bebeğini anlatırken senin boynunun bükülmesi. Tup bebek tedavisiyle hamile kaldım .Allah isteyen herkese nasip etsin.Sağ salim kucağınıza almayı da bize nasip etsinamin.
mesajınız dikkatimi çekti yazmadan duramadım.
ben 8 sene boyunca evlat hasreti çektim ve sürpriz şekilde gebe olduğumu öğrendim. ilk kızım doğduktan 8 ay sonra ikinci kızım yine sürpriz yaptı ablası gibi. 32 ve 14 aylık iki kızım var, şimdi 3. ye hamile olduğumu öğrendim.
yani nasipse peşpeşe veriyor Rabbim, inşallah siz başta olmak üzere isteyen herkese nasip etsin Allahım.
(bu arada ilk gebeliğimi 34 yaşında yaşadım, şimdi 37 yaşındayım, gözüm korkuyor ama Allah yardımcımızdır )
Günaydin kizlar nasilsiniz bizim bazi inatci bebeler daha gelmemiş bakiyorum insallah en kisa zamanda güzel bir doğumla gelirler dünyaya
Bizde hastanedeyiz benim tedavi devam ediyor hala,sıkıldım hastaneden ama ciddi tedavi olmam gerekiyor. son üç haftadir hastalikla cebelleşiyorum Allah sonumu hayretsin
meltemcivil rüyamda yine seni gördüm dünürcüm, sen geçen sefer bizim gemiye binememiştin hatırladın mı? Neyse, bu sefer alakası yok ztn Günlerden ya salı ya çarşambaydı, doğurmuşsun dünürcüm.
Hadi bklm meltem sali yada carsamba bekliyrz havadisini
B
İnş aysecim ya. Baya hareketli, zaten artık kontroller de 2 günde 1 e düştü, önemli bişi olsa dr hemen fark eder die düşünüyorum.Zamanı var demekki annesi sen telaş yapma. Suyuna hareketlerine dikkat et. Hayirlisi ile zamanı gelince badecik saglicakla gelcek inşaallah kucagina
amin. Rabbim hasret çeken herkese hayırlı evlatlar versin.Bende 7 yıl hasret çektim Allahın izniyle kavuşacağı bebegimize.Çok zor o tedaviler,herkesin bebeğini anlatırken senin boynunun bükülmesi. Tup bebek tedavisiyle hamile kaldım .Allah isteyen herkese nasip etsin.Sağ salim kucağınıza almayı da bize nasip etsin
Yok canim demedim bisey.esim cok arada kaliyor adam bebeginin olduguna sevinemedi boyle seyleri dusunmekten.bi ablasi trip atar,bi anasi bozulur bide ben bunlari anlattim iyice bunaldi.eve gelmek bile istemiyorum diyor idare ediver biri anam biri ablam diyor.daha Bismillah 10 gun oldu bunun daha 3-4 ayi var,1 ay once vok mutluydun annem gelecek 3-4ay kalacak cok guzel olur diyodun ne oldu dedim.3-4aylik plan yapilirken guzellikle o kadarina gerek yok vs diyecektin simdi boyle kara kara dusunmezdin,bu saatten sonra kimseye bisey diyemezsin alinip kuserler,basa gelen cekilir dedim bende.aylardir icimde tutuyodum soyledim rahatladimtamam pınarcım çok sağol umarım işe yararbu gece yine kriz geldi ya kıza nasıl kıpkırmızı oldu yazık
sen ne yaptın pınar kv ile konuştunmu sorun yok deme
Ayyy alemsin folicGünaydın kızlaaarBu gece de suyum gelmemiş Dün doğumun 5 şartını yerine getirmiştim oysa
Emelcim tek avazda insallahKizlarrrrrrrrrr ben 4 cm açıklıkla hastaneye geldim yatısım yapıldı dogum akşamı bulurmus dualarinizi eksik etmeyin
Biz burdayiz en kisa zamanda saglikla ve duru bebekle lohusa cetesine katilacaksin merak etmeGünaydin kizlar nasilsiniz bizim bazi inatci bebeler daha gelmemiş bakiyorum insallah en kisa zamanda güzel bir doğumla gelirler dünyaya
Benim yanında deneyimli bir anne vardı normal doğum sancısı bundan iyi demişti ben canı az biriyim onu çektiysem normal doğumu atlatırım diyorum ama bebegimin kafası 10cm i geçti normal zor görünüyor nasipMerhaba aynı durumu ben de yaşadım ve o ilaçtan konuldu rahim ağzına. Gerçekten çok yoğun bir sancıydı ve 3 saat çektirdiler bana onu. Şimdi doğum sancısını düşününce aklıma o sancı geliyor en kötü öyledir diye düşünüyorum
Ben henüz doğum yapmadım. Ben de prima aldım. En çok önerilen prima. Ama her bebeğe uygun olmayabilir. Huggies de önerilen bir marka. Dene istersen.Suanda prima kullaniyorum. Tavsiye edeceğiniz bir bez varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?