2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende anlattigin gibi veriyorum ama ilk verdigimden 5-6snye inanilmaz aciyor sonra memem yerlesince geciyor dogru mu vermis oluyorum acaba o zaman
Canim acisi geçiyorsa doğrudur. İlk benimde ole oluyor. Ağzından çekerken çoğunun ağzında olduğu anlıyorsun zaten

Canimcim bende ılık suda pamuğu islatarak temizliyorum. Gerçeği söyliyim mustelanin şampuaninida pişik kreminide beğenmedim. Unibaby deniycem

Canim cok cok geçmiş olsun. Yakında hepsi geccek inşaallah.

Bende 7 yıl hasret çektim Allahın izniyle kavuşacağı bebegimize.Çok zor o tedaviler,herkesin bebeğini anlatırken senin boynunun bükülmesi. Tup bebek tedavisiyle hamile kaldım .Allah isteyen herkese nasip etsin.Sağ salim kucağınıza almayı da bize nasip etsin

Evet gülom inatcilardan biri de benm badiş, bekliyoruz bakalım.

Canm benm ya, inş tamamen iyileşirsin hemen, bebişle ilgilenebiliyo musun? Emzirme durumunu dalan ne yaptin?

Zamanı var demekki annesi sen telaş yapma. Suyuna hareketlerine dikkat et. Hayirlisi ile zamanı gelince badecik saglicakla gelcek inşaallah kucagina
İnş aysecim ya. Baya hareketli, zaten artık kontroller de 2 günde 1 e düştü, önemli bişi olsa dr hemen fark eder die düşünüyorum.

Merhaba arkadaslar benim de bebisin tahmini dogumu 20 aralik ama dun nisanim geldi doktor 3-5 gune dogurursun dedi. 2 parmak acikligim varmis. Nisani gelen var mi ya da gelip de doguranlar ne kadar beklediler?

amin. Rabbim hasret çeken herkese hayırlı evlatlar versin.

Kizlaaarr benden sonra doguran varmi daha yeni yeni kendime gelebiliyorum anca girebiliyorum da malum minik kerem em em omrumu yedi yarim saatte bir emziriyorum yalanip duruyor hayie bide emmeye baslayinca 1 saat suruyor emmesi dinlene dinlene size onerim ilk kucaginiza aldiginiz andan iti aren aman birakmayin aciyor ediyor diye emzirin sarilik ve seker dusmesi olmasin bizim bicirik ilk 2 gun kan sekeri dustu cikartmak icin gece 15 dk da bir rmzirdim cok sukur ertesi gun duzeldi aman dikkatli olun aciyor diyw birakmayin emzirin emzirin ki sutunuz gelsin sakin korkmayin 3 gune geliyor ilk basta sivi yogun bisi cikiyor bu yuzden surekli emzirin sonrasinda fiskiriyor zaten )) ilk emmeye basladgnda aciyoe alistikca duzeliyor her ilkte memeyi verince malesef aciyor ilk bebek olunca ama emin olun onun o kokusu inanilmaz bisi okadar gyzel bir duyguki

tamam pınarcım çok sağol umarım işe yararbu gece yine kriz geldi ya kıza nasıl kıpkırmızı oldu yazık
sen ne yaptın pınar kv ile konuştunmu sorun yok deme
Yok canim demedim bisey.esim cok arada kaliyor adam bebeginin olduguna sevinemedi boyle seyleri dusunmekten.bi ablasi trip atar,bi anasi bozulur bide ben bunlari anlattim iyice bunaldi.eve gelmek bile istemiyorum diyor idare ediver biri anam biri ablam diyor.daha Bismillah 10 gun oldu bunun daha 3-4 ayi var,1 ay once vok mutluydun annem gelecek 3-4ay kalacak cok guzel olur diyodun ne oldu dedim.3-4aylik plan yapilirken guzellikle o kadarina gerek yok vs diyecektin simdi boyle kara kara dusunmezdin,bu saatten sonra kimseye bisey diyemezsin alinip kuserler,basa gelen cekilir dedim bende.aylardir icimde tutuyodum soyledim rahatladim

Son düzenleme:
Biz burdayiz en kisa zamanda saglikla ve duru bebekle lohusa cetesine katilacaksin merak etme

Benim yanında deneyimli bir anne vardı normal doğum sancısı bundan iyi demişti ben canı az biriyim onu çektiysem normal doğumu atlatırım diyorum ama bebegimin kafası 10cm i geçti normal zor görünüyor nasip

Şu emerken uyuma konusunda ne yapıyorsunuz kızlar benimkinin cişinden turuncu bi leke gelio gittikçe azalıyor ama dr sorduk yediği yetmediği içinmiş siz kac saat emziriyprsunuz D Dekalpy ve diğer doğum yapan arkadaşlara sorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…