2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim cok cok geçmiş olsun. Yakında hepsi geccek inşaallah.
sagol canim insallah

Evet gülom inatcilardan biri de benm badiş, bekliyoruz bakalım.

Canm benm ya, inş tamamen iyileşirsin hemen, bebişle ilgilenebiliyo musun? Emzirme durumunu dalan ne yaptin?
Bebişin bakimi anneme ait ben anca emzirebiliyorum
canim.
Hadi bakalim artik gelsin badişimiz yeter orda durduğu:)

Biz burdayiz en kisa zamanda saglikla ve duru bebekle lohusa cetesine katilacaksin merak etme
insallah canim.
Kambersiz düğün olmaz:))

sagol canim insallah

Bebişin bakimi anneme ait ben anca emzirebiliyorum
canim.
Hadi bakalim artik gelsin badişimiz yeter orda durduğu:)

insallah canim.
Kambersiz düğün olmaz:))

Annelerimzden allah razi olsun, nasil odeyecegiz haklarini acaba??

Teyzesi bu badiş cok ınatcı cıktı, napalim inatçi minatçi atamayız da satamayız da bekliyoruz bakalim :))

Doğuranların gözü aydın , doğurmayanların da su gibi aksın doğumları.
Aralık annelerine bakmak istedim , benim için de nostalji olsun diye :)

Geçen ay biz de böyleydik . Kasım 2015 annesiyim , arada bu başlığa da birkaç kez yazmıştım. Bu zamanlar da çok güzel.Heyecanla kavuşmayı beklemek ayrı mutluluk verici.

Kizlar su an evde rahat 25 kisi var coluk cocuk curcuna bn anca smdi odama cekilebildim sabahtan beri sunu farkettim yorgunluk gurultu kalabalik suu etkiliyor sagiyordum resmen cikmadi birsey gelenlere bisey demiyrm tabikide gelecekler turk toplumu bizimki cuma gunu hemsire esimin yaninda demisti ama misafir kabul etmeyin anne ile bebek yalniz kalsin cocuk mememi tutmuyor cunku ; (( savas veriyorumm

Dinlenmek çok onemliymis sütü arttirirmis anne bol bol dinlenmeli diyorlar kalabalık olunca cidden zor keşke oleyle toplasip gelmeseler

Yanlarinda oturmak zorunda misin canim,emzirme saati de git odana yat kim ne diyebilirki sana,gelen geldi goren gordu 5 dk yeter odana cekil.valla benim evde kv ve kendi annem var yemek saatleri disinda odamdan cikniyorum

Ne güzel, çok sevindim adınıza, darısı isteyen bekleyen herkesin başına olsun inşallah böyle peş peşe :) ben de 34 yaşındayım. 2 yıl süren kürler, ilaç, iğne ve aşılama tedavisi zincirinin son halkasında, son aşılamada gebe olduğumu öğrendim. Dibe vuran hayallerim yere çarpmış top gibi tekrar yükseliyordu sanki ve biz inanamadık, inanamıyoruz şükürler olsun verene! Sizinkileri de Allah bağışlasın, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü olsunlar inş.
Ayyy alemsin folicNeymis o 5 sart?
1.Yürüyüş yapmak 2.Merdiven inip-çıkmak 3.Pilates topuna oturmak 4. Hurma yemek 5.Fışfış yapmak

Canimcim bende ılık suda pamuğu islatarak temizliyorum. Gerçeği söyliyim mustelanin şampuaninida pişik kreminide beğenmedim. Unibaby deniycem
Ben kızımda bütün markaları denedim desem yeridir en çok nivea ve chicconun urunlerinden memnun kalmıştım sebamedin birtek şampuanı iyiydi niveanın hem vucud hem şampuan olması güzel chicvonunda kremi çok güzeldi şimdi sadece nivea aldım

Yanlarinda oturmak zorunda misin canim,emzirme saati de git odana yat kim ne diyebilirki sana,gelen geldi goren gordu 5 dk yeter odana cekil.valla benim evde kv ve kendi annem var yemek saatleri disinda odamdan cikniyorum
Gelen esimin tatafi herkes bebegi aldi sevdi doydu snra odama cekildim bisey desen olmuyor sen daha iyi anlarsin pinarcim yinede ne olursa olsun yardim ediyrm ya bebegimi aldm odama cekildim ama biraz yoruldum tabii ; (

Aynen cnm kızımın kokusu bir bakışı yetiyor zaten unutmama haklısın

Kıyamam denizcim ya. Pek seviyor bazıları gider ayak ortalığı karıştırmayı. Güzel haber bugün gidiyor olmaları. O yüzden sen Eda Duru'ya odaklan, gerisini boşver.

Bende yapılana değil sırf evimin hzuru kaçacak ortalık karışacak diye üzüldüm zaten. Eşimin hatrı için yine güleryüzle uğurladım uzatmadım. Nihayet kaldık 3 kişi

Cnmmm bnm çok sağol. Daha iyiyim. Dün hoca da söyledi 40 gün hem bebek hem anne için en önemli dönemmiş. Çocuğun bile huyu şekilleniyo stres sinir her şeyi hisseder dedi. Ben hep sevgi aşk hissetsin diye her an konuşuyorum kızımla, hikayeler anlatıyorum, şarkılar mırıldanıyorum. Babasıyla gece aramıza yatırıp seni hep koruyqcağız hep yanında olacağız diye konuşmalar yapıyoruz. Dün de grrginken bile kızımın yanına gittiğim an sadece gülümsedm sarıldım kokladım bundan sonra da iZin vermicem kimsenin üzmesine beni.

Aynısını kaç kez söyledim daha erken diye ama kv tutturdu yapcam diye :/
Lohusa psikolojisi 1 hafta yaşadım biliyo musun onu bile kendim sindirdim benden beter hassas herkes maşallah baktım olcak gbi değil ben güçlü oliyim bari dedim başladım her şeyimi kendim yapmaya çok da iyi oldu Zaten çabucak toparlandım çok şkür.

Gece ikide sancim basladi. Oglen 12de dogurdum. Normal oldu. Cok sukur iyiyiz prensesim uyuyor. Ama cok yirtildi dikerken cok aci cektim.
Normal bekleyenlere umut olayim diye yazdim. Yatarken hicirseyim yoktu hersey biranda basladi. Gece hastaneden geri gonderdiler 2 cm acilma diye sabah tekrar gittim 7 santim olmustu. Cok sukur bitti ama dikislerle wc ye gitmedim henuz

Senn ilk doğumun suni sanci ile normal doğum mu oldu? Bi de bebek kanalda mıydı suni verilirken?

Eger ilki normalse ikinci kesin normal olur zaten değil mi?
evet cnm benimki suni sanci ile normal dogum oldu cok sukur dikissiz :)
suan bebegin kafasi asagida zaten ama kanalda mi degil mi bilmiyorum doktora sordum kanal diye bisey demiyoruz komik oluyo dedi malum yabanci ulke anlayamadim yani ama dogum pozisyonunda suan
eger son dk bi aksilik olmazsa yine normal dogum olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…