Cok sukur cnm bnm annem geliyor hergun yikiyor felan bende yavastan ayaklanmaya basladim biraz iki buklumum ama iyiyim sukurki sirtim ve dikislerde agri var biraz bide uykusuzluk malum pitirxxik surekli.emiyo , (
Bana yapılmadı cnmSezaryenda lavman yapılıyor mu?
@folikmeltemcivil @huzurluemutlu kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum baya sayfa var okuyamadım herkesi ayri ayri merak ediyorum bende bebisle uğraşıyorum @remya bende huggies kullaniyorum baya memnunum hide çiş gostergesi var baya rahat oluyor
Aynen cnm kızımın kokusu bir bakışı yetiyor zaten unutmama haklısın
Bende yapılana değil sırf evimin hzuru kaçacak ortalık karışacak diye üzüldüm zaten. Eşimin hatrı için yine güleryüzle uğurladım uzatmadım. Nihayet kaldık 3 kişi
Cnmmm bnm çok sağol. Daha iyiyim. Dün hoca da söyledi 40 gün hem bebek hem anne için en önemli dönemmiş. Çocuğun bile huyu şekilleniyo stres sinir her şeyi hisseder dedi. Ben hep sevgi aşk hissetsin diye her an konuşuyorum kızımla, hikayeler anlatıyorum, şarkılar mırıldanıyorum. Babasıyla gece aramıza yatırıp seni hep koruyqcağız hep yanında olacağız diye konuşmalar yapıyoruz. Dün de grrginken bile kızımın yanına gittiğim an sadece gülümsedm sarıldım kokladım bundan sonra da iZin vermicem kimsenin üzmesine beni.
Aynısını kaç kez söyledim daha erken diye ama kv tutturdu yapcam diye :/
Lohusa psikolojisi 1 hafta yaşadım biliyo musun onu bile kendim sindirdim benden beter hassas herkes maşallah baktım olcak gbi değil ben güçlü oliyim bari dedimbaşladım her şeyimi kendim yapmaya çok da iyi oldu Zaten çabucak toparlandım çok şkür.
bende de eskiden olan cati agrim bile yok oldu :)İşte o kasilmalar agri ile olunca doğum başlarmiş, bende o da yok malesef .
Aylinn doğmuşş maşallahh gözünüz aydınnnnKizlar 12 de dogum yaptım cok sukur kızım kucagimda sabahhastaneye geldik oglen dogdu hızlı ve kolay oldu dogumum Allah herkese boyle dogum nasip etsin gelismeleri yazarim musait olunca
Gece ikide sancim basladi. Oglen 12de dogurdum. Normal oldu. Cok sukur iyiyiz prensesim uyuyor. Ama cok yirtildi dikerken cok aci cektim.
Normal bekleyenlere umut olayim diye yazdim. Yatarken hicirseyim yoktu hersey biranda basladi. Gece hastaneden geri gonderdiler 2 cm acilma diye sabah tekrar gittim 7 santim olmustu. Cok sukur bitti ama dikislerle wc ye gitmedim henuz
canim senin sat in kac ben 7 martAyy gözün aydin fatmacim, cidden cok iyi geliyo normal doğum yapanlari duymak :))
Acılma hiç varmıydi önceden, suni sanci ya da epidural aldın mı? Müsait olunca bınlari da yazarsam cok sewiniriz. Bi de doğum tam ne zaman oldu? 40+?
Maşallah emelcim gözün aydin, darisi bizlere canm arkadasimKizlar 12 de dogum yaptım cok sukur kızım kucagimda sabahhastaneye geldik oglen dogdu hızlı ve kolay oldu dogumum Allah herkese boyle dogum nasip etsin gelismeleri yazarim musait olunca
evet cnm benimki suni sanci ile normal dogum oldu cok sukur dikissiz :)
suan bebegin kafasi asagida zaten ama kanalda mi degil mi bilmiyorum doktora sordum kanal diye bisey demiyoruz komik oluyo dedi malum yabanci ulke anlayamadim yani ama dogum pozisyonunda suan
eger son dk bi aksilik olmazsa yine normal dogum olacak insallah
Cok sukur cnm bnm annem geliyor hergun yikiyor felan bende yavastan ayaklanmaya basladim biraz iki buklumum ama iyiyim sukurki sirtim ve dikislerde agri var biraz bide uykusuzluk malum pitirxxik surekli.emiyo , (
selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
ben cuma gunu randevuma gittim
ultrasn ve nst yapildi hrsey saglikli yolundaymis sukur
40. haftam bitti suan 41 deyim ve kizimin kendiliginden gelmesini bekliyoruz doktor bekleyelim dedi biz normal dogum istedigimiz iicin
18 aralik cuma gunune yine randevu verdi o gune kadar dpgurmazsam tekrar gitcem
buyuk ihtimalle de suni sanci verilir yine oglumdaki gibi diye tahmin ediyorum bakalim hakkimizda hayirlisi
bu arada gozum hamilelik takvimimi aradi bakim ortalarda yok sonra bi baktim takvimi bitirmiisim benim nazli kizimin 41. haftaya kadar kalacagini tahmin edememisler tabi
Benm de 7 mart cnm Bıgün tam 40+1 im Ama cok stres yapmaya basladim normal doğuramıycam die.canim senin sat in kac ben 7 mart
biliyorum cnm insallah gonlunden gecen olur inan cok rahat oluyosun sonrasindaİnş canm ya, ben de o kadar cok istiyorum ki normal doğumu anlatamam, ilk bebek olacak. Allahım kısmet etsin.
doktor da oyle diyo tabi son anda bi aksilik olmazsa ki insallah olmaz Burda yalnizim aileler gelemiyo yani normal doguma muhtacim gercektenİlk doğum normalmiş, ikinci de normal olur senn büyük ihtimal.
ay ayniymis satlar bende 40+1 im suan yok sakin kendini kotuye sartlamaBenm de 7 mart cnm Bıgün tam 40+1 im Ama cok stres yapmaya basladim normal doğuramıycam die.
O bebek asagi inmiş mi inmemiş mi bakmk için tatlm sırtını duvara yasla ayaklarini duz uzat, bi ayagını kırmadan dığerinn üstüne at, atabiliyosan bebek inmemiş, atamiyosan bebek kanala inmişkizlar gecen gun clarita bisey onerdi melteme duvra yaslan ayagini uzat o nedir tam olarak ben ilk defa duydum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?