2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Nurcom ne var ne yok, toparlanabildin mi?
efe keremin annesi
Cok sukur cnm bnm annem geliyor hergun yikiyor felan bende yavastan ayaklanmaya basladim biraz iki buklumum ama iyiyim sukurki sirtim ve dikislerde agri var biraz bide uykusuzluk malum pitirxxik surekli.emiyo , (

Sağol canm benm, allah kolaylık bersin sana. Bebişine kavustun ne güZel :)

Benm kafa gtti, normal doğum muydu senn basakcim?

selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
ben cuma gunu randevuma gittim
ultrasn ve nst yapildi hrsey saglikli yolundaymis sukur
40. haftam bitti suan 41 deyim ve kizimin kendiliginden gelmesini bekliyoruz doktor bekleyelim dedi biz normal dogum istedigimiz iicin
18 aralik cuma gunune yine randevu verdi o gune kadar dpgurmazsam tekrar gitcem
buyuk ihtimalle de suni sanci verilir yine oglumdaki gibi diye tahmin ediyorum bakalim hakkimizda hayirlisi

bu arada gozum hamilelik takvimimi aradi bakim ortalarda yok sonra bi baktim takvimi bitirmiisim benim nazli kizimin 41. haftaya kadar kalacagini tahmin edememisler tabi

Evet tatlim, coğu zaman kadinlar erkeklerden daha güclü durmak zorunda kaliyolar zaten. Ama genel olarak anlattklarina baktiğimda esin seni cok sewiyo ve değer veriyo, onlari da arada bırakmamak kazim anneleri yüzünden, en iyisini yapmişsin yuvanzn huzuru için Btmiş gtmiş düsünme artık bınlari

Ayy gözün aydin fatmacim, cidden cok iyi geliyo normal doğum yapanlari duymak :))

Acılma hiç varmıydi önceden, suni sanci ya da epidural aldın mı? Müsait olunca bunlari da yazarsan cok sewiniriz. Bi de doğum tam ne zaman oldu? 40+?

Son düzenleme:
Kizlar 12 de dogum yaptım cok sukur kızım kucagimda sabahhastaneye geldik oglen dogdu hızlı ve kolay oldu dogumum Allah herkese boyle dogum nasip etsin gelismeleri yazarim musait olunca
Maşallah emelcim gözün aydin, darisi bizlere canm arkadasim
Bebiş hanım nasil, bzleri bilgilendir arada :)

kizlar gecen gun clarita bisey onerdi melteme duvra yaslan ayagini uzat o nedir tam olarak ben ilk defa duydum da

İnş canm ya, ben de o kadar cok istiyorum ki normal doğumu anlatamam, ilk bebek olacak. Allahım kısmet etsin.

İlk doğum normalmiş, ikinci de normal olur senn büyük ihtimal.

İnş canm ya, ben de o kadar cok istiyorum ki normal doğumu anlatamam, ilk bebek olacak. Allahım kısmet etsin.
biliyorum cnm insallah gonlunden gecen olur inan cok rahat oluyosun sonrasinda
ama tabi saglik sorunu olursa asla karsi degilim sezeryana
İlk doğum normalmiş, ikinci de normal olur senn büyük ihtimal.
doktor da oyle diyo tabi son anda bi aksilik olmazsa ki insallah olmaz Burda yalnizim aileler gelemiyo yani normal doguma muhtacim gercekten

Benm de 7 mart cnm Bıgün tam 40+1 im Ama cok stres yapmaya basladim normal doğuramıycam die.
ay ayniymis satlar bende 40+1 im suan yok sakin kendini kotuye sartlama
bebek en son donmustu zaten dimi stress etme bol dua et yuruyus pilates topu egersizi yap
bende bu ara her canim sikildikca pilates topu egzersizi yapiyorum oglumun kocaman zip zip topu ile :))

kizlar gecen gun clarita bisey onerdi melteme duvra yaslan ayagini uzat o nedir tam olarak ben ilk defa duydum da
O bebek asagi inmiş mi inmemiş mi bakmk için tatlm sırtını duvara yasla ayaklarini duz uzat, bi ayagını kırmadan dığerinn üstüne at, atabiliyosan bebek inmemiş, atamiyosan bebek kanala inmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…