2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cok sukur cnm bnm annem geliyor hergun yikiyor felan bende yavastan ayaklanmaya basladim biraz iki buklumum ama iyiyim sukurki sirtim ve dikislerde agri var biraz bide uykusuzluk malum pitirxxik surekli.emiyo , (
canim tebrik ederimm seni cok cok Allah bagislasin bizim yerimize de op kokla efe keremi :) sende insallah iyisiindir

Döndü kafa asagida, ama kanala inmedi, hiç sanci ya da acilma da yok Bu durum beni geriyo tabii
Acilma olmazsa da doktorum sunı vermeyecek, acılma olmadan suni sanci işe yaramaz dedi

Hayırlı olsun canım. Sen kendine gel. Yine muhabbet ederiz.

Canım boşver. Kendini de eşini de 3.şahıslar için üzme canım. Sen bebeğinle güzel güzel bu anların tadını çıkar.

Ayyy alemsin folicNeymis o 5 sart?
Bugün ben de mağaralar, dağlar, taşlar gezmeyi planladım. Ama herkes karşı çıktı.

Hayırlısı olsun canım. Doktorun ne diyor?

Eminm tüm ağrilara acilara değiyordur minik efe :)
Sorma kuzum ya mevlam size ve tum hamisle re nasip etsin tez zamanda okadra mukemmelmiski anlatmasi imkansiz super bir duygu ama o agri sizilar mahvedyor insani yimede hersey e deger bu ufaklik icin okadar sevimli biseymiski masallahimizda var dr bekleseydik tosun olurdu demezmi )) 39 haftasinda 3550 kg du bicirik

Evet canım seni hatırlıyorum. Güzel bir nickin var. Ben de bekleyenler arasındayım.
40+4 oldum.

Yatılı misafir mi canım? Kolay gelsin. Türk toplumunun gelenekleri işte.
Sen yine de fırsat buldukça odana kaçıp dinlen

1.Yürüyüş yapmak 2.Merdiven inip-çıkmak 3.Pilates topuna oturmak 4. Hurma yemek 5.Fışfış yapmak
5.si tahmin ettiğim şey mi?

canim tebrik ederimm seni cok cok Allah bagislasin bizim yerimize de op kokla efe keremi :) sende insallah iyisiindir
Cok sukur iyi olmaya calisiyoruz cnm mevlam sizede versin acilen hemen digurun ,)) okadar guzel bir kokuko cennet resmen yaa mis bebek miss

Bi geleyim yazacagim bol bol ,) darisi dogum yapmayanlara cnm @bu arada bizim diger ekip.nerde meltemcivil naptim kiz daha dr ne dedi

Gözün aydin allah anali babali büyütsün ilk etapta zor oluyor wc cikmak afedersin tuvaletin varmis gibi ama yapamiyosun ama git gel git gel oluyor bol sivi al iyi gelir

Cidden baya tosunmus efecik :)
Allahım esirgesin tatlm.

Hayirli ugurlumolsun vebegin,gule gule buyut canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…