- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
canim tebrik ederimm seni cok cok Allah bagislasin bizim yerimize de op kokla efe keremi :) sende insallah iyisiindirCok sukur cnm bnm annem geliyor hergun yikiyor felan bende yavastan ayaklanmaya basladim biraz iki buklumum ama iyiyim sukurki sirtim ve dikislerde agri var biraz bide uykusuzluk malum pitirxxik surekli.emiyo , (
ay dur hemen deneme yapim sen atabiliyo musun pekiO bebek asagi inmiş mi inmemiş mi bakmk için tatlm sırtını duvara yasla ayaklarini duz uzat, bi ayagını kırmadan dığerinn üstüne at, atabiliyosan bebek inmemiş, atamiyosan bebek kanala inmiş
ay ayniymis satlar bende 40+1 im suan yok sakin kendini kotuye sartlama
bebek en son donmustu zaten dimi stress etme bol dua et yuruyus pilates topu egersizi yap
bende bu ara her canim sikildikca pilates topu egzersizi yapiyorum oglumun kocaman zip zip topu ile :))
Malesef yapabiliyorumay dur hemen deneme yapim sen atabiliyo musun peki
benim gecen pazar bakildi 1 cm varmis acilma ama tekrar bakmadi cuma gunuDöndü kafa asagida, ama kanala inmedi, hiç sanci ya da acilma da yok Bu durum beni geriyo tabii
Acilma olmazsa da doktorum sunı vermeyecek, acılma olmadan suni sanci işe yaramaz dedi
Hayırlı olsun canım. Sen kendine gel. Yine muhabbet ederiz.Kizlaaarr benden sonra doguran varmi daha yeni yeni kendime gelebiliyorum anca girebiliyorum da malum minik kerem em em omrumu yedi yarim saatte bir emziriyorum yalanip duruyor hayie bide emmeye baslayinca 1 saat suruyor emmesi dinlene dinlene size onerim ilk kucaginiza aldiginiz andan iti aren aman birakmayin aciyor ediyor diye emzirin sarilik ve seker dusmesi olmasin bizim bicirik ilk 2 gun kan sekeri dustu cikartmak icin gece 15 dk da bir rmzirdim cok sukur ertesi gun duzeldi aman dikkatli olun aciyor diyw birakmayin emzirin emzirin ki sutunuz gelsin sakin korkmayin 3 gune geliyor ilk basta sivi yogun bisi cikiyor bu yuzden surekli emzirin sonrasinda fiskiriyor zaten)) ilk emmeye basladgnda aciyoe alistikca duzeliyor her ilkte memeyi verince malesef aciyor ilk bebek olunca ama emin olun onun o kokusu inanilmaz bisi okadar gyzel bir duyguki
Canım boşver. Kendini de eşini de 3.şahıslar için üzme canım. Sen bebeğinle güzel güzel bu anların tadını çıkar.Yok canim demedim bisey.esim cok arada kaliyor adam bebeginin olduguna sevinemedi boyle seyleri dusunmekten.bi ablasi trip atar,bi anasi bozulur bide ben bunlari anlattim iyice bunaldi.eve gelmek bile istemiyorum diyor idare ediver biri anam biri ablam diyor.daha Bismillah 10 gun oldu bunun daha 3-4 ayi var,1 ay once vok mutluydun annem gelecek 3-4ay kalacak cok guzel olur diyodun ne oldu dedim.3-4aylik plan yapilirken guzellikle o kadarina gerek yok vs diyecektin simdi boyle kara kara dusunmezdin,bu saatten sonra kimseye bisey diyemezsin alinip kuserler,basa gelen cekilir dedim bende.aylardir icimde tutuyodum soyledim rahatladim
Bugün ben de mağaralar, dağlar, taşlar gezmeyi planladım. Ama herkes karşı çıktı.Ayyy alemsin folicNeymis o 5 sart?
Hayırlısı olsun canım. Doktorun ne diyor?Benim yanında deneyimli bir anne vardı normal doğum sancısı bundan iyi demişti ben canı az biriyim onu çektiysem normal doğumu atlatırım diyorum ama bebegimin kafası 10cm i geçti normal zor görünüyor nasip
ay yaptim bende yapabiliyorum ama az zorlandim basta bide yapip bitirdikten sonra cati agrim oldu az acaba yapmaya devam mi etsem nedir bakarsin asagi iner :))Malesef yapabiliyorum
Sorma kuzum ya mevlam size ve tum hamisle re nasip etsin tez zamanda okadra mukemmelmiski anlatmasi imkansiz super bir duygu ama o agri sizilar mahvedyor insani yimede hersey e deger bu ufaklik icin okadar sevimli biseymiski masallahimizda var dr bekleseydik tosun olurdu demezmiEminm tüm ağrilara acilara değiyordur minik efe :)
Evet canım seni hatırlıyorum. Güzel bir nickin var. Ben de bekleyenler arasındayım.Doğuranların gözü aydın , doğurmayanların da su gibi aksın doğumları.
Aralık annelerine bakmak istedim , benim için de nostalji olsun diye :)
Geçen ay biz de böyleydik . Kasım 2015 annesiyim , arada bu başlığa da birkaç kez yazmıştım. Bu zamanlar da çok güzel.Heyecanla kavuşmayı beklemek ayrı mutluluk verici.
Yatılı misafir mi canım? Kolay gelsin. Türk toplumunun gelenekleri işte.Kizlar su an evde rahat 25 kisi var coluk cocuk curcuna bn anca smdi odama cekilebildim sabahtan beri sunu farkettim yorgunluk gurultu kalabalik suu etkiliyor sagiyordum resmen cikmadi birsey gelenlere bisey demiyrm tabikide gelecekler turk toplumu bizimki cuma gunu hemsire esimin yaninda demisti ama misafir kabul etmeyin anne ile bebek yalniz kalsin cocuk mememi tutmuyor cunku ; (( savas veriyorumm
5.si tahmin ettiğim şey mi?1.Yürüyüş yapmak 2.Merdiven inip-çıkmak 3.Pilates topuna oturmak 4. Hurma yemek 5.Fışfış yapmak
Cok sukur iyi olmaya calisiyoruz cnm mevlam sizede versin acilen hemen digurun ,)) okadar guzel bir kokuko cennet resmen yaa mis bebek misscanim tebrik ederimm seni cok cok Allah bagislasin bizim yerimize de op kokla efe keremi :) sende insallah iyisiindir
Bi geleyim yazacagim bol bol ,) darisi dogum yapmayanlara cnm @bu arada bizim diger ekip.nerdeHayırlı olsun canım. Sen kendine gel. Yine muhabbet ederiz.
Canım boşver. Kendini de eşini de 3.şahıslar için üzme canım. Sen bebeğinle güzel güzel bu anların tadını çıkar.
Bugün ben de mağaralar, dağlar, taşlar gezmeyi planladım. Ama herkes karşı çıktı.
Hayırlısı olsun canım. Doktorun ne diyor?
oyy bilmem mi o kokuyu cok guzeldirCok sukur iyi olmaya calisiyoruz cnm mevlam sizede versin acilen hemen digurun ,)) okadar guzel bir kokuko cennet resmen yaa mis bebek miss
Sanırım evet5.si tahmin ettiğim şey mi?
Gözün aydin allah anali babali büyütsün ilk etapta zor oluyor wc cikmak afedersin tuvaletin varmis gibi ama yapamiyosun ama git gel git gel oluyor bol sivi al iyi gelirGece ikide sancim basladi. Oglen 12de dogurdum. Normal oldu. Cok sukur iyiyiz prensesim uyuyor. Ama cok yirtildi dikerken cok aci cektim.
Normal bekleyenlere umut olayim diye yazdim. Yatarken hicirseyim yoktu hersey biranda basladi. Gece hastaneden geri gonderdiler 2 cm acilma diye sabah tekrar gittim 7 santim olmustu. Cok sukur bitti ama dikislerle wc ye gitmedim henuz
Yapiliyor bana yaptilarbütün normal doğum yapacaklara lavman yapılıyor mu? yani inşallah yaparlar tuvaletimi yaparım korkusu olmaz en azından
Ne güzel canm, açilma olmasi onemlibenim gecen pazar bakildi 1 cm varmis acilma ama tekrar bakmadi cuma gunu
Sorma kuzum ya mevlam size ve tum hamisle re nasip etsin tez zamanda okadra mukemmelmiski anlatmasi imkansiz super bir duygu ama o agri sizilar mahvedyor insani yimede hersey e deger bu ufaklik icin okadar sevimli biseymiski masallahimizda var dr bekleseydik tosun olurdu demezmi)) 39 haftasinda 3550 kg du bicirik
Acilma yok sanci yok Hiçbir belirti yok, bekliyoruz tatlmBi geleyim yazacagim bol bol ,) darisi dogum yapmayanlara cnm @bu arada bizim diger ekip.nerdemeltemcivil naptim kiz daha dr ne dedi
Hayirli ugurlumolsun vebegin,gule gule buyut canimGece ikide sancim basladi. Oglen 12de dogurdum. Normal oldu. Cok sukur iyiyiz prensesim uyuyor. Ama cok yirtildi dikerken cok aci cektim.
Normal bekleyenlere umut olayim diye yazdim. Yatarken hicirseyim yoktu hersey biranda basladi. Gece hastaneden geri gonderdiler 2 cm acilma diye sabah tekrar gittim 7 santim olmustu. Cok sukur bitti ama dikislerle wc ye gitmedim henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?