- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Bana yapilnadi tatlimSezaryenda lavman yapılıyor mu?
Gozun aydin canim,Aylinin fotosunu isterizKizlar 12 de dogum yaptım cok sukur kızım kucagimda sabahhastaneye geldik oglen dogdu hızlı ve kolay oldu dogumum Allah herkese boyle dogum nasip etsin gelismeleri yazarim musait olunca
Gobegi dustumu canim yikiyosunyz hizim 11 gun olfu dusmedi henuz gobegiCok sukur cnm bnm annem geliyor hergun yikiyor felan bende yavastan ayaklanmaya basladim biraz iki buklumum ama iyiyim sukurki sirtim ve dikislerde agri var biraz bide uykusuzluk malum pitirxxik surekli.emiyo , (
Pinar göbek bakim seti kullaniyomusun bak benimki düştü bile 5gunlugiz biz ondan kullan günde bikez diyorlar ben 2 3defa kullandim çabuk.düşsün diyeGobegi dustumu canim yikiyosunyz hizim 11 gun olfu dusmedi henuz gobegi
O bebek asagi inmiş mi inmemiş mi bakmk için tatlm sırtını duvara yasla ayaklarini duz uzat, bi ayagını kırmadan dığerinn üstüne at, atabiliyosan bebek inmemiş, atamiyosan bebek kanala inmiş
kızlar çarşamba günü benim prensesim de gelicek inşallah kucağıma.çok ama çoook heyecanlıyım.sabah saat 7 de sezeryanla doğacak inşllh Allahın izniyle.Korkuyorum da bi yandan.epidural olcak,yani her şeyi görücem ve duyucam.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Darısı başımıza dünürHadi allah yardimcin olsun tatlim, sağlikla kucagina al bebişi
Gecmiş olsun cnm ya cok üzüldüm, umarim kısa zamanda toparlanr bebegn, üzme kendini Allah beterinden saklasnKizlar 19 gunluk oldu oğlumuz dün aksam ateşledi biraz 37,5, 36,5 gövdesi 38 oldu birde doğduğundan beri sag gözünde çapâk var sabah Dr a getirdik , küveze aldılar bebeğimiCok üzüldüm ağlayîp geziyorum sütümü sağîp veriyorum ne oldu anlamadım atesiî düsmûs goz capâgi icin bebek yatar mı
Ayy ben atamadm uzun süredir bebeğin kanala girmesini bekliyodm acaba girdi mi, bu test kesin tutuyo mu :)
İnşallah dünürcüm, bugun de btti bende tık yok halaDarısı başımıza dünür
Aldim gunde bir defa kullaniyoruz ama dusmedi henuzPinar göbek bakim seti kullaniyomusun bak benimki düştü bile 5gunlugiz biz ondan kullan günde bikez diyorlar ben 2 3defa kullandim çabuk.düşsün diye
Canim cok gecmis olsun,tedbir amacli tutuyorlardir hemen kotu dusunmeKizlar 19 gunluk oldu oğlumuz dün aksam ateşledi biraz 37,5, 36,5 gövdesi 38 oldu birde doğduğundan beri sag gözünde çapâk var sabah Dr a getirdik , küveze aldılar bebeğimiCok üzüldüm ağlayîp geziyorum sütümü sağîp veriyorum ne oldu anlamadım atesiî düsmûs goz capâgi icin bebek yatar mı
Yok tatlm ya kesin falan değil :)
Odevini yaptin mi meltemİnşallah dünürcüm, bugun de btti bende tık yok hala
Sen ne durumdasn?
Bende yapılana değil sırf evimin hzuru kaçacak ortalık karışacak diye üzüldüm zaten. Eşimin hatrı için yine güleryüzle uğurladım uzatmadım. Nihayet kaldık 3 kişi
Aynısını kaç kez söyledim daha erken diye ama kv tutturdu yapcam diye :/
Lohusa psikolojisi 1 hafta yaşadım biliyo musun onu bile kendim sindirdim benden beter hassas herkes maşallah baktım olcak gbi değil ben güçlü oliyim bari dedimbaşladım her şeyimi kendim yapmaya çok da iyi oldu Zaten çabucak toparlandım çok şkür.
Gece ikide sancim basladi. Oglen 12de dogurdum. Normal oldu. Cok sukur iyiyiz prensesim uyuyor. Ama cok yirtildi dikerken cok aci cektim.
Normal bekleyenlere umut olayim diye yazdim. Yatarken hicirseyim yoktu hersey biranda basladi. Gece hastaneden geri gonderdiler 2 cm acilma diye sabah tekrar gittim 7 santim olmustu. Cok sukur bitti ama dikislerle wc ye gitmedim henuz
Benim yarın öğlene kadar doğum olmazsa doktorum öğleden sonra sezaryena alacak. Suyum azalmış. Riske atmak istemediğini belirtti.folik meltemcivil @huzurluemutlu kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum baya sayfa var okuyamadım herkesi ayri ayri merak ediyorum bende bebisle uğraşıyorum @remya bende huggies kullaniyorum baya memnunum hide çiş gostergesi var baya rahat oluyor
Canım çok sevindim. Hep böyle ol.Cnmmm bnm çok sağol. Daha iyiyim. Dün hoca da söyledi 40 gün hem bebek hem anne için en önemli dönemmiş. Çocuğun bile huyu şekilleniyo stres sinir her şeyi hisseder dedi. Ben hep sevgi aşk hissetsin diye her an konuşuyorum kızımla, hikayeler anlatıyorum, şarkılar mırıldanıyorum. Babasıyla gece aramıza yatırıp seni hep koruyqcağız hep yanında olacağız diye konuşmalar yapıyoruz. Dün de grrginken bile kızımın yanına gittiğim an sadece gülümsedm sarıldım kokladım bundan sonra da iZin vermicem kimsenin üzmesine beni.
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini. Çok sevindim iyi olmanıza. Epizyotomi açmadılar mı? O yüzden mi çok yırtık oldu?Gece ikide sancim basladi. Oglen 12de dogurdum. Normal oldu. Cok sukur iyiyiz prensesim uyuyor. Ama cok yirtildi dikerken cok aci cektim.
Normal bekleyenlere umut olayim diye yazdim. Yatarken hicirseyim yoktu hersey biranda basladi. Gece hastaneden geri gonderdiler 2 cm acilma diye sabah tekrar gittim 7 santim olmustu. Cok sukur bitti ama dikislerle wc ye gitmedim henuz
Çok sevindim. Ne güzel kolay ve hızlı bir doğumun olmuş. Sağlıkla büyüt bebeğini.Kizlar 12 de dogum yaptım cok sukur kızım kucagimda sabahhastaneye geldik oglen dogdu hızlı ve kolay oldu dogumum Allah herkese boyle dogum nasip etsin gelismeleri yazarim musait olunca
Korkunç olduğunu düşünmüyorum zaten. Sadece merak ettim. Hep normal doğum beklediğim için, şimdi sezaryena dönüşünce lavman olacak mı diye merak ettim.Bana yaptılar ama normal doğum ihtimali var diye hiç korkunç bişey değil ama canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?