2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar biraz once beta degerlerine bakiordum. Diyorki kiz bekleyen annelerin degerleri erkekbekleyenlere gore yuksek ve kiz bekleyenler daha erken orgenebilurmis bu yuzden

Baştan popoya olcmustu 9.4mm di

Ben 5+6da gittiğimde sadece keseyi gördü ve 6.yibitir öyle gel dedi ben 7.de gittim bebeğin birini göremedi sonra 7+4de özel doktoruma gittim ancak bebekleri ve kalp atışlarını gördüm yani çok erken canm endiselenme her dr un dediginede itibar etme güvendigine git

Kizlar biraz once beta degerlerine bakiordum. Diyorki kiz bekleyen annelerin degerleri erkekbekleyenlere gore yuksek ve kiz bekleyenler daha erken orgenebilurmis bu yuzden
ben adete 4 gun kala ogrendim yukselmemdebfazlanidi hatta ikiz sandikti :)) ama.kese oval bak.simcik olmadi bu karisti valla :~))

Allah senın gonlune gore versın esını bosver acısını sancısını bız cekıyoz onlar gerı dursunlar hele
amin bacim saglikli sihatle.olsunda kizada uzulmem aslinda bugun agrim sancim yok diye korktum bide manyaklastim artik ya dun agrim var diye aglayan kiz gitti

aman ınsallah bı daha aglamazsın o sancıları cekmezsın canım

847. sayfa huff... buraya yetişmek mümkün diil :) aralık anneleri nasıl besleniyor acaba? vitamin desteği falan alıyorlar mı? ben folik asit ( folio ) dısında takviye bişi kullanmıyorum, almanyadaki bi akrabam bi vitamin adı söyledi onu mutlaka kullan dedi de şimdi üşendim isme bakmaya:) ... bu arada ceviz, badem, kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm, taze sıkılmış meyve suyu da eşimin zoruyla tüketmek zorunda kaldığım besinler kendisini beslenme koçum tayin etti de :)

yedıgın seyler cok faydalı canım devam et onlara bende sadece folık asıt ıcıyorum doktor henuz vermedı vıtamın o vermeden kullanmayı dusunmuyorum

5 haftada emryo görünmemesi gayet normal cnm.BN sanrm 5+1 de gttmgde sadece kese vardı. 7+2 de de 1 cm embryi ve kalp atışı vardı cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…