aha kızımın 6 haftalık halı buHadi bak bakem tutmusmu bu tez :)
Sonrasini koy bakim 8 ~10 varmi ?aha kızımın 6 haftalık halı bu
Amin cnm.moralini bozma hemen bazi doktorlar acaip patavatsizbve sacmaluyorlar sen kendi dojtoruna gorunEvet cnm yarn doktorum alttan bakacak bende merak ediyorum noldu diye umarim hise yoktur dua ediyorum kanamam durdu progestan iciyorum zaten
8 varda cok karanlık cıkmıs canım bıse bellı olmuo 10 varSonrasini koy bakim 8 ~10 varmi ?
Baştan popoya olcmustu 9.4mm diKızlar doktorların bebek boyu için yaptığı ölçümler baştan -popoya mi? Yoksa baştan ayak ucuna kdar mi? Benim bebeğ ayaktan başa kadar olcmus ve 17 mm yazıyor. 7+2 de. Sizin ölçümunuz ne şekilde?
buda hadif ovalimsi yahuu sanirkm tez tutmuycek he :) benim esim kiz ben erkek istiyorum :)8 varda cok karanlık cıkmıs canım bıse bellı olmuo 10 var
Allah senın gonlune gore versın esını bosverbuda hadif ovalimsi yahuu sanirkm tez tutmuycek he :) benim esim kiz ben erkek istiyorum :)
Ben 5+6da gittiğimde sadece keseyi gördü ve 6.yibitir öyle gel dedi ben 7.de gittim bebeğin birini göremedi sonra 7+4de özel doktoruma gittim ancak bebekleri ve kalp atışlarını gördüm yani çok erken canm endiselenme her dr un dediginede itibar etme güvendigine gitKizlar 5. Haftada kesenin icinde embriyo goren varmi bugun doktora gittim sabah kan geldi doktor kesenin icinde bebek yok kalp atisida yok bunun yatis verecem dedi delirdim kendi ozel doktorumu aradim hemen yarin gel bakalim strest yapma bi sorun yok daha yeni baktik bu haftada ne bebegi ne kalp atisi hicbirini karindan ultrasondan goremez dedi icim rahatladi ama yine de bi sorayim dedim sizin de 5 yda 6 haftalik ultrason resimleriniz varsa atar misiniz icinde embriyo gozukuyomu kesenin kuzenimin esi atti onda da yok su an oglu olacagini ogrendi yani normalmi bebegin gozukmemesi
ben adete 4 gun kala ogrendim yukselmemdebfazlanidi hatta ikiz sandikti :)) ama.kese oval bak.simcik olmadi bu karisti valla :~))Kizlar biraz once beta degerlerine bakiordum. Diyorki kiz bekleyen annelerin degerleri erkekbekleyenlere gore yuksek ve kiz bekleyenler daha erken orgenebilurmis bu yuzden
amin bacim saglikli sihatle.olsunda kizada uzulmem aslinda bugun agrim sancim yok diye korktum bide manyaklastim artik ya dun agrim var diye aglayan kiz gittiAllah senın gonlune gore versın esını bosveracısını sancısını bız cekıyoz onlar gerı dursunlar hele
aman ınsallah bı daha aglamazsın o sancıları cekmezsın canımben adete 4 gun kala ogrendim yukselmemdebfazlanidi hatta ikiz sandikti :)) ama.kese oval bak.simcik olmadi bu karisti valla :~))
amin bacim saglikli sihatle.olsunda kizada uzulmem aslinda bugun agrim sancim yok diye korktum bide manyaklastim artik ya dun agrim var diye aglayan kiz gitti
amin canim heoimiz insallah rahat zamanalr gecirirzaman ınsallah bı daha aglamazsın o sancıları cekmezsın canım
yedıgın seyler cok faydalı canım847. sayfa huff... buraya yetişmek mümkün diil :) aralık anneleri nasıl besleniyor acaba? vitamin desteği falan alıyorlar mı? ben folik asit ( folio ) dısında takviye bişi kullanmıyorum, almanyadaki bi akrabam bi vitamin adı söyledi onu mutlaka kullan dedi de şimdi üşendim isme bakmaya:) ... bu arada ceviz, badem, kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm, taze sıkılmış meyve suyu da eşimin zoruyla tüketmek zorunda kaldığım besinlerkendisini beslenme koçum tayin etti de :)
Cnm kanaman mi varBizim kesemiz.Yandaki büyük kararti da kan yolu
Kizlar 5. Haftada kesenin icinde embriyo goren varmi bugun doktora gittim sabah kan geldi doktor kesenin icinde bebek yok kalp atisida yok bunun yatis verecem dedi delirdim kendi ozel doktorumu aradim hemen yarin gel bakalim strest yapma bi sorun yok daha yeni baktik bu haftada ne bebegi ne kalp atisi hicbirini karindan ultrasondan goremez dedi icim rahatladi ama yine de bi sorayim dedim sizin de 5 yda 6 haftalik ultrason resimleriniz varsa atar misiniz icinde embriyo gozukuyomu kesenin kuzenimin esi atti onda da yok su an oglu olacagini ogrendi yani normalmi bebegin gozukmemesi
Ikıncı de ne kadar belli bebisin maşallah canimyok canim bak benimki nasilken nasil olmus atiym sana
Bizim kesemiz.Yandaki büyük kararti da kan yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?