2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar 12 de dogum yaptım cok sukur kızım kucagimda sabah hastaneye geldik oglen dogdu hızlı ve kolay oldu dogumum Allah herkese boyle dogum nasip etsin gelismeleri yazarim musait olunca

Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Aylin'i. Darısı bekleyenlerimizin başına. :)

İnşallah bir an önce toparlanırsın canım. Herkesi de kafana takıp canını sıkmamaya çalış.

Bana yapılmadı cnm
Teşekkürler canım.

Hayırlısı olsun canım.

Geçmiş olsun canım. Tedbir amaçlı tutuyorlardır belki. İnşallah kısa zamanda evinize dönersiniz.

Yok yakinimzda.oturunlar onlar gitmedi ha bu saat oldu onun ustune devam ediyor gelmeye sayimiz 30 oldu bn cildirmak uzereym bebek memeyi tutmuyor zaten off

Geçmiş olsun canım. Tedbir amaçlı tutuyorlardır belki. İnşallah kısa zamanda evinize dönersiniz.

Kızlar Merhaba ben bebişimi aldım kucağıma çok şükür ama sütüm yetmedi ve 2 günlük bebeğime doktor takviye mama desteği ver dedi. Bugün de verdim ama dozunu 20 cc verceğime 60 cc vermişim sizce bebeğime bişi olur mu çok korkuyorum yarım kontrol var. Çocuk mamadan sonra sancılandı baya peşpeşe gaz ve kaka yaptı.

Doktor ney bisey söylemedi ama sezaryen olabilir dedi canım bu cuma kontrol var bakalım netlesir heralde o zaman

20 günlük çok normalmiş yapılması diye tutturdu dinlemedi ki :/ geçti gtti kurtardim ya
İnşallah cnm senin de böyle devam eder de başın ağrımaz

Gözün aydınnnn :) allah analı babalı büyütsün Kavuştun Efe Kerem'ine

Canım birebir aynı hisleri paylaşıyoruz. Benim dikiş ağrılarım hafifledi biraz. Bugün 8 günlüğüz. Bebek ağlayınca izinsiz kucağımdan alıyor annem de kvalidem de. Parçalayasım geliyor. Ya sabır çekiyorum. Bir de kızdırıp ortada kalmak var. Bakıma ihtiyacımız var çünkü. 2 ucu ... deynek işte...

Selam kizlar nasiliz bugun aralik anneleri yalnz biryere cikamadigm icin cok bunaliyrdm kocisim bugun bnmle ilgilndi hep disardaydik gezdik kizimda uslu uslu duruyor annanesini bekliyrz

Yok yakinimzda.oturunlar onlar gitmedi ha bu saat oldu onun ustune devam ediyor gelmeye sayimiz 30 oldu bn cildirmak uzereym bebek memeyi tutmuyor zaten off
Canm benm ya Allah kolaylık versin Esin "esra bebeği emziremiyo, esra cok rahatsız" falan die soylense hafıf hafıf, belki anlar da giderler.

hem gecmıs olsun hemde gozun aydın canım bende acıl sezeryan yapıldım cok kotu gunler gecırdım 9 gun oldu bugun bıraz bıraz ayaga kalkabıldım rabbım yardımcın olsun

Benimde 5 aralikti daha kendime gelemedim. Normal sancı çektikten sonra sezeryana girmek beni çok üzdü açıkçası. Rabbim bizlere sağlıkla bebegimizi büyütmeyi nasip etsin inşallah . ben çok korkuyorum ama ilk defa bu akşam yalnız kalicaz bi büyüğümüz yok yanimizda bu beni tedirgin ediyor. Bebeğim ağzı açık yatıyor bu sence bi problem mi ? Bazen çok ağlıyor hiç uyutmuyor sabaha kadar ağrısı mi var anlamadım gitti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…