Kizlar 12 de dogum yaptım cok sukur kızım kucagimda sabah hastaneye geldik oglen dogdu hızlı ve kolay oldu dogumum Allah herkese boyle dogum nasip etsin gelismeleri yazarim musait olunca
Lohusalik ne zormus valla..gelen giden bitmedi birden anlamadim neye dustugumu hungur hungur agliyorum daha anne moduna giremedim yanlizda kalamiyorum bebegimle herkes basima geliyor emzrmeye calisirken aglayinca alicaklar hemen guya o zaman ben niye savasiyorum emzirebilmek ogrenebilmek icin...bugun herkesi tersledim valla artik herkes ne cok biliyor..
dikislerim cok sizliyor kizlar oturup kalkmak iskence bu halde robot gibi bi tek bebegimi kucagima verirseler emzirebiliyorumherkes mi boyle ne zaman iyilesip tadina varacagim bebegmn...
Teşekkürler canım.Bana yapılmadı cnm
Hayırlısı olsun canım.selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
ben cuma gunu randevuma gittim
ultrasn ve nst yapildi hrsey saglikli yolundaymis sukur
40. haftam bitti suan 41 deyim ve kizimin kendiliginden gelmesini bekliyoruz doktor bekleyelim dedi biz normal dogum istedigimiz iicin
18 aralik cuma gunune yine randevu verdi o gune kadar dpgurmazsam tekrar gitcem
buyuk ihtimalle de suni sanci verilir yine oglumdaki gibi diye tahmin ediyorum bakalim hakkimizda hayirlisi
bu arada gozum hamilelik takvimimi aradi bakim ortalarda yok sonra bi baktim takvimi bitirmiisim benim nazli kizimin 41. haftaya kadar kalacagini tahmin edememisler tabi
Kizlar 19 gunluk oldu oğlumuz dün aksam ateşledi biraz 37,5, 36,5 gövdesi 38 oldu birde doğduğundan beri sag gözünde çapâk var sabah Dr a getirdik , küveze aldılar bebeğimiCok üzüldüm ağlayîp geziyorum sütümü sağîp veriyorum ne oldu anlamadım atesiî düsmûs goz capâgi icin bebek yatar mı
Teşekkürler canım.Bana yapilnadi tatlim
Aynı beyaİnşallah dünürcüm, bugun de btti bende tık yok hala
Sen ne durumdasn?
Işık mı?Odevini yaptin mi meltem
Geçmiş olsun canım. Tedbir amaçlı tutuyorlardır belki. İnşallah kısa zamanda evinize dönersiniz.
Daha fazla kullan bak hemen duserAldim gunde bir defa kullaniyoruz ama dusmedi henuz
Ayyy demin dustuDaha fazla kullan bak hemen duser
Doktor ney bisey söylemedi ama sezaryen olabilir dedi canım bu cuma kontrol var bakalım netlesir heralde o zamanHayırlı olsun canım. Sen kendine gel. Yine muhabbet ederiz.
Canım boşver. Kendini de eşini de 3.şahıslar için üzme canım. Sen bebeğinle güzel güzel bu anların tadını çıkar.
Bugün ben de mağaralar, dağlar, taşlar gezmeyi planladım. Ama herkes karşı çıktı.
Hayırlısı olsun canım. Doktorun ne diyor?
20 günlük çok normalmiş yapılması diye tutturdu dinlemedi ki :/ geçti gtti kurtardim yaEn iyisini yapmışsın canım.
Yani bu kadar erken yapmanın bir mantığı yok ki. Huysuzluk yapası tutmuş.
Benim kvde de illa kendi istediği olsun ister. Yaptırana kadar söyler. Şu an arayıp sorduğu yok da rahatım çok şükür. İnşallah doğumdan sonra da böyle devam eder.
Sorma kuzum ya mevlam size ve tum hamisle re nasip etsin tez zamanda okadra mukemmelmiski anlatmasi imkansiz super bir duygu ama o agri sizilar mahvedyor insani yimede hersey e deger bu ufaklik icin okadar sevimli biseymiski masallahimizda var dr bekleseydik tosun olurdu demezmi)) 39 haftasinda 3550 kg du bicirik
Canım birebir aynı hisleri paylaşıyoruz. Benim dikiş ağrılarım hafifledi biraz. Bugün 8 günlüğüz. Bebek ağlayınca izinsiz kucağımdan alıyor annem de kvalidem de. Parçalayasım geliyor. Ya sabır çekiyorum. Bir de kızdırıp ortada kalmak var. Bakıma ihtiyacımız var çünkü. 2 ucu ... deynek işte...Lohusalik ne zormus valla..gelen giden bitmedi birden anlamadim neye dustugumu hungur hungur agliyorum daha anne moduna giremedim yanlizda kalamiyorum bebegimle herkes basima geliyor emzrmeye calisirken aglayinca alicaklar hemen guya o zaman ben niye savasiyorum emzirebilmek ogrenebilmek icin...bugun herkesi tersledim valla artik herkes ne cok biliyor..
dikislerim cok sizliyor kizlar oturup kalkmak iskence bu halde robot gibi bi tek bebegimi kucagima verirseler emzirebiliyorumherkes mi boyle ne zaman iyilesip tadina varacagim bebegmn...
Hadi gözün aydinAyyy demin dustu
:) tabii durmaksızın yapiyorumOdevini yaptin mi meltem
Canm benm ya Allah kolaylık versin Esin "esra bebeği emziremiyo, esra cok rahatsız" falan die soylense hafıf hafıf, belki anlar da giderler.Yok yakinimzda.oturunlar onlar gitmedi ha bu saat oldu onun ustune devam ediyor gelmeye sayimiz 30 oldu bn cildirmak uzereym bebek memeyi tutmuyor zaten off
hem gecmıs olsun hemde gozun aydın canım bende acıl sezeryan yapıldım cok kotu gunler gecırdım 9 gun oldu bugun bıraz bıraz ayaga kalkabıldım rabbım yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?