2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Geçmiş olsun Can'ım, inşallah kısa sürede iyileşir.

Slm arkadaşlar
Yarın Sezeryan olacağım nasipse
Ve cok korkuyorum
Günümüz doluyor ve Bebek hala kendisi gelmedi bekledim normal olsun diye ama doktor artık suyu da azalıyor alalım dedi
Kilosu 3700 oldu biraz tosuncuk olduğu icin bende korktum normal dogum olsun diye diretmedim
Ama hala içimde savaş halindeyim ya sonrasında pişman olursam diye
Sezeryan cok kötü bişey mi ?
Sonrasında yarım insan mı oluyorsunuz ?
Off kafamda deli sorular

Kizlar mrb artik girmek cok Zor vakit kalkmiyo oglusla ugrasmaktan 17 günlük olduk ama yeni yeni alisiyorum çok zor annelik şimdi daha iyi anlıyorum annecigimin kıymetini sizler nasılsınız kimler doğurdu hiç sayfaları okuyamadim

Sizin normal mı oldu Sezeryan mi

İyi aksamlar kizlar içimde utamicam sizinle paylaşmak istedim bebisle alakali eşim kucağa alma konusunda kendi ailesine gelince ses cikarmiyo kendi ablarina bisi demiyo benim kardeşlerine gelince hep bu telaş içersinde insan kucagina aldigina pişman ediyor kardeşimin biri 18 diğeri 16 yasinda bu yüzden konuşuyorum arada kaliyorum neyapcam ben

Kuzum yok ne yarim insanı ilk birkaç gün zorlanacaksın 1 haftaya birseyciğin kalmaz tabi yatmaz yürürsen korkma elbette gönül isterki normal doğsun bebişler ama olmuyorsada diretmenin anlamı yok ucunda kuzularımız var..Allah yardimcın olsun bebişini kucağına alınca aģrılarını bile unutacaksın

Cok sağol canimmm
Ne bileyim acayip Bi duygusallık var üzerimde hormonlar son gün tavan yaptı

Tek seferde 60ccyi icti mi

Kiskaniyor herhalde,soyledin mi esine bunu,kiskaniyorsa yaptiginin farkinda bile degildir konus istersen

Ya sagol. Actilar ama yine de cikarken icerlerden yolu yirtarak geldi. 3800 biraz buyuktu ondan sanirim

Cok sağol canimmm
Ne bileyim acayip Bi duygusallık var üzerimde hormonlar son gün tavan yaptı
Çok iyi anlıyorum seni ayni duyguları bende yaşadım ilk çocugu normal doğurduktan sonra sezeryan baya bi koydu ama mecburdum riske atâmazdım..sezeryanda ameliyat sonrası ağrılardan eyvah nası ayağa kalkicam diyorsun ama 3,4 saate kalkıyorsun eyvah nasıl yürüyecem diyosun ama akşamina turlar atmaya başlıyorsun wc nası yaparim diyorsun ertesi güne wc ye çıkıyorsun sonra bi bakmışsın gelmiş geçmiş iyi düşün iyi olsun haberlerini bekliyoruz.

Valla ben kenri istegimle sezeryan oldum,ne bas agrisi ne sirt agrisi bildim sadece adet sancisi gibi sancim oldu 2 gun.3.gun gayet iyiydim 5 gun eve sipurge tuttum simdi biraksalar bebegime de bakarim evimin isinide yaparim Allaha sukur.sadece 2-3gun bebegi tutarken vs zorlanirsin.ben sezeryan oldugumu dogum yaptigimi bile unuttum neredeyse

Cnm bnm anliyrm seni ayip ediyr esin kendi ailesine yapmayp,senin ailene yapmasi ufak degillerki nasil tutmasni bilirler bakalm bizde neler olck bnde esimle cok tartisckmsm gibi geliyr bebek yuzndn ailesi dusuncesizin teki ne anlays vr ne bisey bebek geliyr diye hastahaneye cullanrlr eve gelirz eve cullanirlr afedersn ama kiclarni kaldripda biseyde yapmzlr hizmt beklerler sirf bu yuzdn annem yanimda kslsn istemiyrm fkt mecbur kalick kadin emdrmeye slistrmk icin kaynanam yanmda kalsn istemiyrm esimde annen gittiktn snra anam gelir diyr ayni mahslledeyz ne gerek vr gece kalmasna ufff nedr bu insnlrdn cektgmz 2 aydr evde yalnzm kimse kapimi acmadi bi ihtiycn vrmi temzligni yemegni nasl yapiyn diyen olmadi bebek gelince yuk olacklr birde anama oyyy oyyy

Sagol canim,

Beni dün doktor oarmaklamisti hatirlarsan rahim agzini delmisti. Gece 4 dakkada vir gelen sabcuyla uyandim. Hastanede baktilar acilma hala 2 sanrimdi ve fazla siddetlu degildi.

Evde sancilari takip ettim. 7 dakkaya dustu. Sobra birden darkli bir sanci hissettim. Ne ayakta durabildim ne yatabildim. Esim zorla yine hastanexe goturdu annemle. Ben hala acilma yoktur saniyodum. Bu arada gece banyo yaptim sicak suda oturdum ama sanci azalmadi. Siddeti de azalmadi.

Iste sabah onbucukta hastaneye geldik. Ebe benu goruncr hemen kontrol etti. 7 santim olmus hemen doguma dedi. Epidural filan biseye vakir kalmadi. Nstye bagladi. Daha onluk monluk giyinmeden kendi kiyafetimke baski yapan bi sanci geldi.

Yani bir saatte dogdu ondan sona hizli diyorlar ama 7 sanci 20 ikinmayla anca geldi vebek. Sanciyla gejodu bastiriyodum sina sanci bitiosu. Diger sanci arayi acmaya baslayinca cocuk tekrar geri kayiyordu. Oyuzden kesmeye alttan karar verdiler bir de suni sanci koydular seruma. O son ikinmam oldu. Bir anda hersey cikiverdi hemen kucagima verdiler.

Dikisler olmasaydi super bi dogum olacakti simdi dikislerden zorlaniyor.

Gaz ve kaka yapmasi iyi canım aman dikkat et 30 cc yi geçme

Ee öyle olur aramazlar ama bebek sevmeye gelince ver bisi istersin yüzüne bakar hizmet bekler bakalim.daha neler yasicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…