2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bizim bebişin eli sürekli agzında yüzünde.. . Kundak yapmakta istemiyorum .. Sizin bebişler de aynı mı (

Ee öyle olur aramazlar ama bebek sevmeye gelince ver bisi istersin yüzüne bakar hizmet bekler bakalim.daha neler yasicam
Rabbim bize peygamber sabri versn cnm zor isimiz anlayissiz insanlar ins bnm kayinpeder gelmz hastahaneye fln eve erkndn sanci cekerm gelir belli olmz dusunceszler ole seylerde

Geçmiş olsun epiduralsiz yapmisin sanirim bende çok istemiştim ole ama dayanamadi bende de 5 6 dikiş var aciyo ssninkide aciyo mu

Hee ben 4 0 +6 olmustum bugun. Yarin suni vereceklerdi gerek kalmadi.
Sindi yanimda uyuyor prenses.. acikcasi dogum aninda insan yapamicam saniyor ama kendini motive et geccek de kendine sancilar dangececek degecek..

İlk gün zor o da emzirme telaşı . Tuvalet e çıkma telaşı ile grçiyor. Yarım insan derken böbreğini almıyorlar sonuçta :))) hurafe hepsi.. Benim 10 günüm hamilelikten daha rahatım.. Dünya varmış.. En azından uyuyabiliyorum rahat rahat ..

Acimak ne kelime agr kesici aldim. Oturamiyorum duzgun. 4 hafta surer iyilesmesi dediler. Yani nanay
Ya okadar surermiymis bana bizi demediler bnmde sormak gelmedi 5gun oldu doğum yapali sağ tarafta bnm dikisler sola doğru yatiyorum ama oturmakta çok zorlaniyorum bebeğimi emzirene kadar işkence cekiyorum parol verdi Dr.ama değişen bisi yok agrida

Ayyy yer teyzesi onu ama ya cirkin seyyy kokla bnm yerime o cirkn seyi daha o anlari yasayamdm cnm ins bnmde kizim hayrlisyla gelir cok ozledm kizimi
az kaldı canım seninde zaman çabuk geçiyor.. Rabbim hayırlı doğum nasip etsin.. Sende yaşayacaksın ah ah insan hala inanamıyor mucize gibi harika bir duygu

az kaldı canım seninde zaman çabuk geçiyor.. Rabbim hayırlı doğum nasip etsin.. Sende yaşayacaksın ah ah insan hala inanamıyor mucize gibi harika bir duygu
Bzn cok az kaldi diyrm bznse o vakit hic gelmickms gibi geliyr birde normlmi oluck sezeryanmi ne ile karsilasicz bilemiyrsn onun streside var bebegmn donup donmediginide bilmiyrm brak kanala girdigini dondugunu bilmiyrm carsamba kontrolum 1 aydr kizimi gormuyrm rahat bi doktrum var hayirlisyla alsaydk bebeklermzi kucaklrmiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…