- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Konuştum dil papuc kadar küçükler bisi olur diyor ozamn bende ablanlar falan almasin dedim ozamn ben kimseye bizi demiyorum sirf tartışma cikmasin diyeKiskaniyor herhalde,soyledin mi esine bunu,kiskaniyorsa yaptiginin farkinda bile degildir konus istersen
Rabbim bize peygamber sabri versn cnm zor isimiz anlayissiz insanlar ins bnm kayinpeder gelmz hastahaneye fln eve erkndn sanci cekerm gelir belli olmz dusunceszler ole seylerdeEe öyle olur aramazlar ama bebek sevmeye gelince ver bisi istersin yüzüne bakar hizmet bekler bakalim.daha neler yasicam
Geçmiş olsun epiduralsiz yapmisin sanirim bende çok istemiştim ole ama dayanamadi bende de 5 6 dikiş var aciyo ssninkide aciyo muSagol canim,
Beni dün doktor oarmaklamisti hatirlarsan rahim agzini delmisti. Gece 4 dakkada vir gelen sabcuyla uyandim. Hastanede baktilar acilma hala 2 sanrimdi ve fazla siddetlu degildi.
Evde sancilari takip ettim. 7 dakkaya dustu. Sobra birden darkli bir sanci hissettim. Ne ayakta durabildim ne yatabildim. Esim zorla yine hastanexe goturdu annemle. Ben hala acilma yoktur saniyodum. Bu arada gece banyo yaptim sicak suda oturdum ama sanci azalmadi. Siddeti de azalmadi.
Iste sabah onbucukta hastaneye geldik. Ebe benu goruncr hemen kontrol etti. 7 santim olmus hemen doguma dedi. Epidural filan biseye vakir kalmadi. Nstye bagladi. Daha onluk monluk giyinmeden kendi kiyafetimke baski yapan bi sanci geldi.
Yani bir saatte dogdu ondan sona hizli diyorlar ama 7 sanci 20 ikinmayla anca geldi vebek. Sanciyla gejodu bastiriyodum sina sanci bitiosu. Diger sanci arayi acmaya baslayinca cocuk tekrar geri kayiyordu. Oyuzden kesmeye alttan karar verdiler bir de suni sanci koydular seruma. O son ikinmam oldu. Bir anda hersey cikiverdi hemen kucagima verdiler.
Dikisler olmasaydi super bi dogum olacakti simdi dikislerden zorlaniyor.
Hee ben 4 0 +6 olmustum bugun. Yarin suni vereceklerdi gerek kalmadi.Ayy gözün aydin fatmacim, cidden cok iyi geliyo normal doğum yapanlari duymak :))
Acılma hiç varmıydi önceden, suni sanci ya da epidural aldın mı? Müsait olunca bunlari da yazarsan cok sewiniriz. Bi de doğum tam ne zaman oldu? 40+?
İlk gün zor o da emzirme telaşı . Tuvalet e çıkma telaşı ile grçiyor. Yarım insan derken böbreğini almıyorlar sonuçta :))) hurafe hepsi.. Benim 10 günüm hamilelikten daha rahatım.. Dünya varmış.. En azından uyuyabiliyorum rahat rahat ..Slm arkadaşlar
Yarın Sezeryan olacağım nasipse
Ve cok korkuyorum
Günümüz doluyor ve Bebek hala kendisi gelmedi bekledim normal olsun diye ama doktor artık suyu da azalıyor alalım dedi
Kilosu 3700 oldu biraz tosuncuk olduğu icin bende korktum normal dogum olsun diye diretmedim
Ama hala içimde savaş halindeyim ya sonrasında pişman olursam diye
Sezeryan cok kötü bişey mi ?
Sonrasında yarım insan mı oluyorsunuz ?
Off kafamda deli sorular
Acimak ne kelime agr kesici aldim. Oturamiyorum duzgun. 4 hafta surer iyilesmesi dediler. Yani nanayGeçmiş olsun epiduralsiz yapmisin sanirim bende çok istemiştim ole ama dayanamadi bende de 5 6 dikiş var aciyo ssninkide aciyo mu
Amin cnm inş.gönlünce bi dogum yaparsinRabbim bize peygamber sabri versn cnm zor isimiz anlayissiz insanlar ins bnm kayinpeder gelmz hastahaneye fln eve erkndn sanci cekerm gelir belli olmz dusunceszler ole seylerde
Ayyy yer teyzesi onu ama ya cirkin seyyy kokla bnm yerime o cirkn seyi daha o anlari yasayamdm cnm ins bnmde kizim hayrlisyla gelir cok ozledm kizimiKızlar bizim bebişin eli sürekli agzında yüzünde.. . Kundak yapmakta istemiyorum .. Sizin bebişler de aynı mı(
Amin ins cnm cumlemz bisey dicm kardeslern frk ediyrmu bu durumu pekiAmin cnm inş.gönlünce bi dogum yaparsin
Ya okadar surermiymis bana bizi demediler bnmde sormak gelmedi 5gun oldu doğum yapali sağ tarafta bnm dikisler sola doğru yatiyorum ama oturmakta çok zorlaniyorum bebeğimi emzirene kadar işkence cekiyorum parol verdi Dr.ama değişen bisi yok agridaAcimak ne kelime agr kesici aldim. Oturamiyorum duzgun. 4 hafta surer iyilesmesi dediler. Yani nanay
Ben gecistiriyorum fark ettirmrmeye calisiyorum ama annem babam farkinda özellikle annem babam bisi söylemez bu konuda konusmazAmin ins cnm cumlemz bisey dicm kardeslern frk ediyrmu bu durumu peki
Benimde ole ben kundak yapiyorum çok debeleniyo ama yapacak bizi yokKızlar bizim bebişin eli sürekli agzında yüzünde.. . Kundak yapmakta istemiyorum .. Sizin bebişler de aynı mı(
Zorya iki arada birakiyrlr insani onun ailesi yapsa zorlrina girmezde esinin yapmasi kotu oluyr uyarsan esiniBen gecistiriyorum fark ettirmrmeye calisiyorum ama annem babam farkinda özellikle annem babam bisi söylemez bu konuda konusmaz
Konuştum bakalim ne olucak gorcezZorya iki arada birakiyrlr insani onun ailesi yapsa zorlrina girmezde esinin yapmasi kotu oluyr uyarsan esini
az kaldı canım seninde zaman çabuk geçiyor.. Rabbim hayırlı doğum nasip etsin.. Sende yaşayacaksın ah ah insan hala inanamıyor mucize gibi harika bir duyguAyyy yer teyzesi onu ama ya cirkin seyyy kokla bnm yerime o cirkn seyi daha o anlari yasayamdm cnm ins bnmde kizim hayrlisyla gelir cok ozledm kizimi
Canım hiç takma kimseyi eşini bile.. Biliyorum demesi kolay salla gitsin. Kardeşlerin de eşin işte iken gelsin doyasıya sevsinler .. Hayat kısa takma herşeyiKonuştum bakalim ne olucak gorcez
Gece zor oluyor elini agzına götürüp uyanıyor hemebBenimde ole ben kundak yapiyorum çok debeleniyo ama yapacak bizi yok
Bzn cok az kaldi diyrm bznse o vakit hic gelmickms gibi geliyr birde normlmi oluck sezeryanmi ne ile karsilasicz bilemiyrsn onun streside var bebegmn donup donmediginide bilmiyrm brak kanala girdigini dondugunu bilmiyrm carsamba kontrolum 1 aydr kizimi gormuyrm rahat bi doktrum var hayirlisyla alsaydk bebeklermzi kucaklrmizaaz kaldı canım seninde zaman çabuk geçiyor.. Rabbim hayırlı doğum nasip etsin.. Sende yaşayacaksın ah ah insan hala inanamıyor mucize gibi harika bir duygu
Buyuzden kundak yaptim uyanmasin diye sende yap benceGece zor oluyor elini agzına götürüp uyanıyor hemeb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?