- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Benimki elleri sarilinca cok sinir oluyor hic saramadik o yuzden.uyurken pronlem olmuyorda emzirecegim zaman agzini kapatiyorBuyuzden kundak yaptim uyanmasin diye sende yap bence
Gelsin gelsin Ayla'cım yaaa:) Nasıl geçti Enez gördünüz mü köpeğinizi, gözünüz aydın bu arada o da geri dönmüş :))Ay kızlar son ikigün üç gece şimdiden heyecan sardı beni içimde kelebekler uçuşuyo biran dr gidip biraz daha dursamı içimde diyesim geliyor biryandada hemen gelsin istiyorum
Ben kız bebeklerde kundak yapılması taraftarıyım benim kızım kış bebeğiydi yaza girene kadar yapmıştım kimi zaman yarım kundak kimi tam bacakları düzgün olsun diye hem daha iyi uyuyordu belli zamandan sonra sadece gece yapıyordum belki batıl inanç diyebilirsiniz görümcem oğlunda yapmıştı kızında raharsız oluyo felan dedi yapmadı bacak yapısını etkiliyor diye düşünüyorum tabiki herkese saygı duyuyorum bu konudaKızlar bizim bebişin eli sürekli agzında yüzünde.. . Kundak yapmakta istemiyorum .. Sizin bebişler de aynı mı(
Güzel geçti canım gördük ağladık unutmamış bizi ve yerini çok sevindik kızımı yerlere yatırdı bebiş gelsin istiyorum ama korku heyecan karışık duygular var kızımda cahil ve küçüktüm 20 yaşında anne olmuştum bunda 30 oldum sanki ilk defa anne olucamGelsin gelsin Ayla'cım yaaa:) Nasıl geçti Enez gördünüz mü köpeğinizi, gözünüz aydın bu arada o da geri dönmüş :))
Benimde proplem olmuyo ama yinede yaptik iste sıcrayip uyandirmasin kendiniBenimki elleri sarilinca cok sinir oluyor hic saramadik o yuzden.uyurken pronlem olmuyorda emzirecegim zaman agzini kapatiyor
Annemde ole söyledi etkiliyomus alisti gibi zatenBen kız bebeklerde kundak yapılması taraftarıyım benim kızım kış bebeğiydi yaza girene kadar yapmıştım kimi zaman yarım kundak kimi tam bacakları düzgün olsun diye hem daha iyi uyuyordu belli zamandan sonra sadece gece yapıyordum belki batıl inanç diyebilirsiniz görümcem oğlunda yapmıştı kızında raharsız oluyo felan dedi yapmadı bacak yapısını etkiliyor diye düşünüyorum tabiki herkese saygı duyuyorum bu konuda
Hem daha iyi uyuyorlar dimi oğluşum gelsin yaa kadar bende yapıcamAnnemde ole söyledi etkiliyomus alisti gibi zaten
Ne güzel işte heyecan yaşıyorsun :) ilk defa gibi :) ben ne yapayım 36 yım daha ilkGüzel geçti canım gördük ağladık unutmamış bizi ve yerini çok sevindik kızımı yerlere yatırdı bebiş gelsin istiyorum ama korku heyecan karışık duygular var kızımda cahil ve küçüktüm 20 yaşında anne olmuştum bunda 30 oldum sanki ilk defa anne olucam
Amin hepimiz inşallahHadi allah yardimcin olsun tatlim, sağlikla kucagina al bebişi
Senin için daha iyi bence bilinçli anne olucaksın hayatını yaşamışsın tabiki bende yaşadım allahıma şükürler olsun on yaşında kızım mutlu evliliğim var ama erken yıprandım 30 evlenip bu yaştan sonra aile olmak daha iyi günümüz şartlarındaNe güzel işte heyecan yaşıyorsun :) ilk defa gibi :) ben ne yapayım 36 yım daha ilk
Her hali başka güzel anneliğin sanırım. Mesela sen 40 yaşındayken o 20 olacak arkadaş gibi :)))Senin için daha iyi bence bilinçli anne olucaksın hayatını yaşamışsın tabiki bende yaşadım allahıma şükürler olsun on yaşında kızım mutlu evliliğim var ama erken yıprandım 30 evlenip bu yaştan sonra aile olmak daha iyi günümüz şartlarında
Cnm benim sezeryan ama zorunlu olduğu için oldu ama senin zorunlu bir durum değil günün de dolmamış neden beklemiyorsun?dr.un hadi alalım mantığını çözemedim.suyun azalması ciddi bbir durum, suyun da azalıyor diye zamana yayılan bir şey söyleyerek seni tedirgin etmeye çalışması ayrı.kilo olayı da farklılık gösteriyor bnmki 300 gr daha az doğdu söylenenden.Slm arkadaşlar
Yarın Sezeryan olacağım nasipse
Ve cok korkuyorum
Günümüz doluyor ve Bebek hala kendisi gelmedi bekledim normal olsun diye ama doktor artık suyu da azalıyor alalım dedi
Kilosu 3700 oldu biraz tosuncuk olduğu icin bende korktum normal dogum olsun diye diretmedim
Ama hala içimde savaş halindeyim ya sonrasında pişman olursam diye
Sezeryan cok kötü bişey mi ?
Sonrasında yarım insan mı oluyorsunuz ?
Off kafamda deli sorular
İyi aksamlar kizlar içimde utamicam sizinle paylaşmak istedim bebisle alakali eşim kucağa alma konusunda kendi ailesine gelince ses cikarmiyo kendi ablarina bisi demiyo benim kardeşlerine gelince hep bu telaş içersinde insan kucagina aldigina pişman ediyor kardeşimin biri 18 diğeri 16 yasinda bu yüzden konuşuyorum arada kaliyorum neyapcam ben
Konuştum bakalim neolcakSakin bi şekilde iki tarafında bebeği sevmek ilgilenmek istediğini söyle canm, eşinin ve senn de bu dengeyi sağlamak için eşit davranmanz gerektiğini acikla sakin sakin
Sagol canim,
Beni dün doktor oarmaklamisti hatirlarsan rahim agzini delmisti. Gece 4 dakkada vir gelen sabcuyla uyandim. Hastanede baktilar acilma hala 2 sanrimdi ve fazla siddetlu degildi.
Evde sancilari takip ettim. 7 dakkaya dustu. Sobra birden darkli bir sanci hissettim. Ne ayakta durabildim ne yatabildim. Esim zorla yine hastanexe goturdu annemle. Ben hala acilma yoktur saniyodum. Bu arada gece banyo yaptim sicak suda oturdum ama sanci azalmadi. Siddeti de azalmadi.
Iste sabah onbucukta hastaneye geldik. Ebe benu goruncr hemen kontrol etti. 7 santim olmus hemen doguma dedi. Epidural filan biseye vakir kalmadi. Nstye bagladi. Daha onluk monluk giyinmeden kendi kiyafetimke baski yapan bi sanci geldi.
Yani bir saatte dogdu ondan sona hizli diyorlar ama 7 sanci 20 ikinmayla anca geldi vebek. Sanciyla gejodu bastiriyodum sina sanci bitiosu. Diger sanci arayi acmaya baslayinca cocuk tekrar geri kayiyordu. Oyuzden kesmeye alttan karar verdiler bir de suni sanci koydular seruma. O son ikinmam oldu. Bir anda hersey cikiverdi hemen kucagima verdiler.
Dikisler olmasaydi super bi dogum olacakti simdi dikislerden zorlaniyor.
En hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun inş. Önemli olan sağlıkla mutlulukla kucağımıza alıp evimize dönmek diye düşünüyorum. Umarım deneyimli anne haklı çıkar :)Benim yanında deneyimli bir anne vardı normal doğum sancısı bundan iyi demişti ben canı az biriyim onu çektiysem normal doğumu atlatırım diyorum ama bebegimin kafası 10cm i geçti normal zor görünüyor nasip
Hee ben 4 0 +6 olmustum bugun. Yarin suni vereceklerdi gerek kalmadi.
Sindi yanimda uyuyor prenses.. acikcasi dogum aninda insan yapamicam saniyor ama kendini motive et geccek de kendine sancilar dangececek degecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?