2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ay kızlar son ikigün üç gece şimdiden heyecan sardı beni içimde kelebekler uçuşuyo biran dr gidip biraz daha dursamı içimde diyesim geliyor biryandada hemen gelsin istiyorum

Ay kızlar son ikigün üç gece şimdiden heyecan sardı beni içimde kelebekler uçuşuyo biran dr gidip biraz daha dursamı içimde diyesim geliyor biryandada hemen gelsin istiyorum
Gelsin gelsin Ayla'cım yaaa:) Nasıl geçti Enez gördünüz mü köpeğinizi, gözünüz aydın bu arada o da geri dönmüş :))

Kızlar bizim bebişin eli sürekli agzında yüzünde.. . Kundak yapmakta istemiyorum .. Sizin bebişler de aynı mı (
Ben kız bebeklerde kundak yapılması taraftarıyım benim kızım kış bebeğiydi yaza girene kadar yapmıştım kimi zaman yarım kundak kimi tam bacakları düzgün olsun diye hem daha iyi uyuyordu belli zamandan sonra sadece gece yapıyordum belki batıl inanç diyebilirsiniz görümcem oğlunda yapmıştı kızında raharsız oluyo felan dedi yapmadı bacak yapısını etkiliyor diye düşünüyorum tabiki herkese saygı duyuyorum bu konuda

Gelsin gelsin Ayla'cım yaaa:) Nasıl geçti Enez gördünüz mü köpeğinizi, gözünüz aydın bu arada o da geri dönmüş :))
Güzel geçti canım gördük ağladık unutmamış bizi ve yerini çok sevindik kızımı yerlere yatırdı bebiş gelsin istiyorum ama korku heyecan karışık duygular var kızımda cahil ve küçüktüm 20 yaşında anne olmuştum bunda 30 oldum sanki ilk defa anne olucam

Annemde ole söyledi etkiliyomus alisti gibi zaten

Ne güzel işte heyecan yaşıyorsun :) ilk defa gibi :) ben ne yapayım 36 yım daha ilk

Neyse iyi geceler annemde geldi bizle beraber yarın iş çok yatıyım inşallah günü geçenler bu gece sancılanır sabaha doğururlar meleklerini

Ne güzel işte heyecan yaşıyorsun :) ilk defa gibi :) ben ne yapayım 36 yım daha ilk
Senin için daha iyi bence bilinçli anne olucaksın hayatını yaşamışsın tabiki bende yaşadım allahıma şükürler olsun on yaşında kızım mutlu evliliğim var ama erken yıprandım 30 evlenip bu yaştan sonra aile olmak daha iyi günümüz şartlarında

Bugün de dogurmadim milletin arayip dogurdun mu diye sormasindan gına geldi kilo alışımın devam etmesine zaten deli oluyorum! Arkadaşlarıma artık dert yanmak istemiyorum, milleti sıktım gibi ağlamak zirlamak hiç çözüm değil... napcami şaşırdım, kimlere dert yanayım ben duygularımı anlatamıyorum. Bin tane duygu aynı anda gelip gidiyor

Her hali başka güzel anneliğin sanırım. Mesela sen 40 yaşındayken o 20 olacak arkadaş gibi :)))
İyi uykularrrr :)

Cnm benim sezeryan ama zorunlu olduğu için oldu ama senin zorunlu bir durum değil günün de dolmamış neden beklemiyorsun?dr.un hadi alalım mantığını çözemedim.suyun azalması ciddi bbir durum, suyun da azalıyor diye zamana yayılan bir şey söyleyerek seni tedirgin etmeye çalışması ayrı.kilo olayı da farklılık gösteriyor bnmki 300 gr daha az doğdu söylenenden.
Onun dışında sezryan korkunç bir şey değil 3-4 günde tamamen ayaklanırsın 1 haftada ağrın sızın kalmaz. Bnm şu an 21 gün oldu unuttum bile ameliyat olduğumu emin ol.
Hakkında hayırlısı en doğru kararı sen verirsin

Sakin bi şekilde iki tarafında bebeği sevmek ilgilenmek istediğini söyle canm, eşinin ve senn de bu dengeyi sağlamak için eşit davranmanz gerektiğini acikla sakin sakin

Doktorun parmakla rahim agzini deldiği sanrm nişanş bozmak???

Canm her halukarda bi şekilde normal olmus, sen de benm gibi normal istiyordun zaten, gözün aydin Darisi benm gibi bekleyenlerin basina inşallah :)

Bebişine de allahım uzun sağlıkli ömürler versin.

En hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun inş. Önemli olan sağlıkla mutlulukla kucağımıza alıp evimize dönmek diye düşünüyorum. Umarım deneyimli anne haklı çıkar :)

Hee ben 4 0 +6 olmustum bugun. Yarin suni vereceklerdi gerek kalmadi.
Sindi yanimda uyuyor prenses.. acikcasi dogum aninda insan yapamicam saniyor ama kendini motive et geccek de kendine sancilar dangececek degecek..

İnş canm ya, bi yandan korkuyorum bi yandan da "normal doğum iyidir, senn aci esiğin de yüksek, yaparsn bu işi sen diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…