- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Konuştum bakalim neolcak
MasaAllah darisi basimiza olsun gecmis olsun Rabbim bebeğine hayırlı sağlıklı uzun ömür versin insaAllahHazır fırsatım varken yazayim dogum hikayemi dogumu bekleyen arkadaslarima moral olsun sabah ezaniyla sancı degil ama Ağrılı kasilmalarim oldu ilk basta onemsemedim sonra tekrar tekrar duzenli olunca esimi uyandirdim cunku gittikce siddeti artiyordu hastaneye gittik cok enteresandir ki nst en fazla 50 yi vurdu agridan olurken 20 30 arasindaydi sonra bir muayene ettiki nobetci dr 4 cm acilmis hemen kendi dr umu aradi yatisim yapildi.Odama ciktim 2 saat sonra 7 cmdi sok olduk tabi daha sık araliklarla girdi kasılmalarım ama kaldirilamayacak bir sekilde değildi ben hala olucem biticem saniyordum cok sukur dogumhaneyw girdim 15 dk da ciktim epiduralsiz normal dogum yaptim 3 dikisim varbebegimde bende cok iyiyiz
Hazır fırsatım varken yazayim dogum hikayemi dogumu bekleyen arkadaslarima moral olsun sabah ezaniyla sancı degil ama Ağrılı kasilmalarim oldu ilk basta onemsemedim sonra tekrar tekrar duzenli olunca esimi uyandirdim cunku gittikce siddeti artiyordu hastaneye gittik cok enteresandir ki nst en fazla 50 yi vurdu agridan olurken 20 30 arasindaydi sonra bir muayene ettiki nobetci dr 4 cm acilmis hemen kendi dr umu aradi yatisim yapildi.Odama ciktim 2 saat sonra 7 cmdi sok olduk tabi daha sık araliklarla girdi kasılmalarım ama kaldirilamayacak bir sekilde değildi ben hala olucem biticem saniyordum cok sukur dogumhaneyw girdim 15 dk da ciktim epiduralsiz normal dogum yaptim 3 dikisim varbebegimde bende cok iyiyiz
Ay ne güzelmiş maşallahHazır fırsatım varken yazayim dogum hikayemi dogumu bekleyen arkadaslarima moral olsun sabah ezaniyla sancı degil ama Ağrılı kasilmalarim oldu ilk basta onemsemedim sonra tekrar tekrar duzenli olunca esimi uyandirdim cunku gittikce siddeti artiyordu hastaneye gittik cok enteresandir ki nst en fazla 50 yi vurdu agridan olurken 20 30 arasindaydi sonra bir muayene ettiki nobetci dr 4 cm acilmis hemen kendi dr umu aradi yatisim yapildi.Odama ciktim 2 saat sonra 7 cmdi sok olduk tabi daha sık araliklarla girdi kasılmalarım ama kaldirilamayacak bir sekilde değildi ben hala olucem biticem saniyordum cok sukur dogumhaneyw girdim 15 dk da ciktim epiduralsiz normal dogum yaptim 3 dikisim varbebegimde bende cok iyiyiz
MAşallah sze Emelcim ne güzel br doğum hkayesiHazır fırsatım varken yazayim dogum hikayemi dogumu bekleyen arkadaslarima moral olsun sabah ezaniyla sancı degil ama Ağrılı kasilmalarim oldu ilk basta onemsemedim sonra tekrar tekrar duzenli olunca esimi uyandirdim cunku gittikce siddeti artiyordu hastaneye gittik cok enteresandir ki nst en fazla 50 yi vurdu agridan olurken 20 30 arasindaydi sonra bir muayene ettiki nobetci dr 4 cm acilmis hemen kendi dr umu aradi yatisim yapildi.Odama ciktim 2 saat sonra 7 cmdi sok olduk tabi daha sık araliklarla girdi kasılmalarım ama kaldirilamayacak bir sekilde değildi ben hala olucem biticem saniyordum cok sukur dogumhaneyw girdim 15 dk da ciktim epiduralsiz normal dogum yaptim 3 dikisim varbebegimde bende cok iyiyiz
Lohusalik ne zormus valla..gelen giden bitmedi birden anlamadim neye dustugumu hungur hungur agliyorum daha anne moduna giremedim yanlizda kalamiyorum bebegimle herkes basima geliyor emzrmeye calisirken aglayinca alicaklar hemen guya o zaman ben niye savasiyorum emzirebilmek ogrenebilmek icin...bugun herkesi tersledim valla artik herkes ne cok biliyor..
dikislerim cok sizliyor kizlar oturup kalkmak iskence bu halde robot gibi bi tek bebegimi kucagima verirseler emzirebiliyorumherkes mi boyle ne zaman iyilesip tadina varacagim bebegmn...[/QUO
İnsanlar çok anlayışsız. Sanki orada eğlence var. Siz bu durumun geçici olduğunu düşünün sakin kalmaya çalışın.Yok yakinimzda.oturunlar onlar gitmedi ha bu saat oldu onun ustune devam ediyor gelmeye sayimiz 30 oldu bn cildirmak uzereym bebek memeyi tutmuyor zaten off
Gözünüz aydın. Sağlık ve mutlulukla büyütün. Sancınızın başlamasından doğuma kadar geçen süre çok az anladığım kadarıyla.Hazır fırsatım varken yazayim dogum hikayemi dogumu bekleyen arkadaslarima moral olsun sabah ezaniyla sancı degil ama Ağrılı kasilmalarim oldu ilk basta onemsemedim sonra tekrar tekrar duzenli olunca esimi uyandirdim cunku gittikce siddeti artiyordu hastaneye gittik cok enteresandir ki nst en fazla 50 yi vurdu agridan olurken 20 30 arasindaydi sonra bir muayene ettiki nobetci dr 4 cm acilmis hemen kendi dr umu aradi yatisim yapildi.Odama ciktim 2 saat sonra 7 cmdi sok olduk tabi daha sık araliklarla girdi kasılmalarım ama kaldirilamayacak bir sekilde değildi ben hala olucem biticem saniyordum cok sukur dogumhaneyw girdim 15 dk da ciktim epiduralsiz normal dogum yaptim 3 dikisim varbebegimde bende cok iyiyiz
Ooo kimleri görüyorumİnş canm ya, bi yandan korkuyorum bi yandan da "normal doğum iyidir, senn aci esiğin de yüksek, yaparsn bu işi sen diyorum :))
Canım maşallahHazır fırsatım varken yazayim dogum hikayemi dogumu bekleyen arkadaslarima moral olsun sabah ezaniyla sancı degil ama Ağrılı kasilmalarim oldu ilk basta onemsemedim sonra tekrar tekrar duzenli olunca esimi uyandirdim cunku gittikce siddeti artiyordu hastaneye gittik cok enteresandir ki nst en fazla 50 yi vurdu agridan olurken 20 30 arasindaydi sonra bir muayene ettiki nobetci dr 4 cm acilmis hemen kendi dr umu aradi yatisim yapildi.Odama ciktim 2 saat sonra 7 cmdi sok olduk tabi daha sık araliklarla girdi kasılmalarım ama kaldirilamayacak bir sekilde değildi ben hala olucem biticem saniyordum cok sukur dogumhaneyw girdim 15 dk da ciktim epiduralsiz normal dogum yaptim 3 dikisim varbebegimde bende cok iyiyiz
Ooo kimleri görüyorumve ne tesadüf ben de kndime aynı gazı veriyorum.
Canım maşallahgözünüz aydın, kısa ve güzel bir hikaye. Artık darısı başımıza
İyi uykular arkadaşım, Allah rahatlık versin. Benim ilk defa adet ağrılarım oluyo akşamdan beri. Bugün erken yatmıştık annem gelince malum ama uyuyordum uyandım, şimdi de düzenli mi diye bakmaktan uyuyamıyorum. Hayırlısı inş.Uykum kacti dünürüm yaaa, kalktim bebeğin biberonlarini emzigini kaynattm, kapı süsüne isminn harflerini diktim, simdi uykum geldi tekrar uyuycam :)
20 günlük çok normalmiş yapılması diye tutturdu dinlemedi ki :/ geçti gtti kurtardim ya
İnşallah cnm senin de böyle devam eder de başın ağrımaz
Hazır fırsatım varken yazayim dogum hikayemi dogumu bekleyen arkadaslarima moral olsun sabah ezaniyla sancı degil ama Ağrılı kasilmalarim oldu ilk basta onemsemedim sonra tekrar tekrar duzenli olunca esimi uyandirdim cunku gittikce siddeti artiyordu hastaneye gittik cok enteresandir ki nst en fazla 50 yi vurdu agridan olurken 20 30 arasindaydi sonra bir muayene ettiki nobetci dr 4 cm acilmis hemen kendi dr umu aradi yatisim yapildi.Odama ciktim 2 saat sonra 7 cmdi sok olduk tabi daha sık araliklarla girdi kasılmalarım ama kaldirilamayacak bir sekilde değildi ben hala olucem biticem saniyordum cok sukur dogumhaneye girdim 15 dk da ciktim epiduralsiz normal dogum yaptim 3 dikisim varbebegimde bende cok iyiyiz
İyi uykular arkadaşım, Allah rahatlık versin. Benim ilk defa adet ağrılarım oluyo akşamdan beri. Bugün erken yatmıştık annem gelince malum ama uyuyordum uyandım, şimdi de düzenli mi diye bakmaktan uyuyamıyorum. Hayırlısı inş.
Ayy cnm sancinmi var hadi bklm hayirlisi ins guzel habrlerni,bkliyrz Rabbim tekbir avazda kurtarmsyi nasip eder insSanırım bunlar sancı. Ve sanırım düzenli.
Hayirlisyla ins bebegne kavusursn cnm dualrimiz seninleKızlar sıra bende ay hyecandan uyuyamadım sabah 10 da doğum yapacağım sezeryan ile :)
Meltem kiz bi gelisme yokmu cnm kipirti flnUykum kacti dünürüm yaaa, kalktim bebeğin biberonlarini emzigini kaynattm, kapı süsüne isminn harflerini diktim, simdi uykum geldi tekrar uyuycam :)
Amin Allah razı olsun, bunlar yalancı olamayacak kadar düzenli gibi geliyor bana. Bu melek bugün gelir mi bilmem ama darısı günü geçen veya yaklaşan, sabırsızlıkla bekleyen hamişlerimin başına!Ayy cnm sancinmi var hadi bklm hayirlisi ins guzel habrlerni,bkliyrz Rabbim tekbir avazda kurtarmsyi nasip eder ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?