Amin Allah razı olsun, bunlar yalancı olamayacak kadar düzenli gibi geliyor bana. Bu melek bugün gelir mi bilmem ama darısı günü geçen veya yaklaşan, sabırsızlıkla bekleyen hamişlerimin başına!
Canım ben de sancı çektikten sonra sezeryan oldum. Etrafın laflarına bakma. Bebeğimiz gelmek istediği güne kendisi karar verdi ve rahimde sancı sırasında alması gereken faydalı bakterileri aldı. Zevk için planlı sezeryan olmadık ya boşver. Bi de benim sutum hemen geldi faydasını gördüm sancıların.Benimde 5 aralikti daha kendime gelemedim. Normal sancı çektikten sonra sezeryana girmek beni çok üzdü açıkçası. Rabbim bizlere sağlıkla bebegimizi büyütmeyi nasip etsin inşallah . ben çok korkuyorum ama ilk defa bu akşam yalnız kalicaz bi büyüğümüz yok yanimizda bu beni tedirgin ediyor. Bebeğim ağzı açık yatıyor bu sence bi problem mi ? Bazen çok ağlıyor hiç uyutmuyor sabaha kadar ağrısı mi var anlamadım gitti .
Vallahi saatlerdir ayaktayım, aynı şeyi düşünüp duruyorum, doğumun 5 şartı gerçekten işe yaradı mı acabaGüzel haberlerini bekliyoruz canım. :)
Doğumun 5 şartını yerine getirdikten sonra inşallah sıra doğumunda.
Bir de senin melek anneni beklemiş galiba.
5 dakikada 1 olunca mı arıyim doktoru? Bütün ev uykuda arkadaş! Saatlerdir saçlarımı yaptım, çantayı kontrol ettim, defalarca wc'ye çıktım, pilates topunda oturuyorum şu anda 20 dakikadır. Uykum da geliyo ama sancılar şiddetleniyo ve sıklaştı.
Masallah canim cok guzel bir dogum hikayen olmus,bizden gecti artik darisi gun sayan arkadaslaraHazır fırsatım varken yazayim dogum hikayemi dogumu bekleyen arkadaslarima moral olsun sabah ezaniyla sancı degil ama Ağrılı kasilmalarim oldu ilk basta onemsemedim sonra tekrar tekrar duzenli olunca esimi uyandirdim cunku gittikce siddeti artiyordu hastaneye gittik cok enteresandir ki nst en fazla 50 yi vurdu agridan olurken 20 30 arasindaydi sonra bir muayene ettiki nobetci dr 4 cm acilmis hemen kendi dr umu aradi yatisim yapildi.Odama ciktim 2 saat sonra 7 cmdi sok olduk tabi daha sık araliklarla girdi kasılmalarım ama kaldirilamayacak bir sekilde değildi ben hala olucem biticem saniyordum cok sukur dogumhaneyw girdim 15 dk da ciktim epiduralsiz normal dogum yaptim 3 dikisim varbebegimde bende cok iyiyiz
Hadi hayirlisi rabbim bi avazda kurtarsin inş.Sanırım bunlar sancı. Ve sanırım düzenli.
Insallah cnm muthis bisi geceler olmuyor ama yapacak bisi yok saat basi emziriyoru. Sutte artik bollasti.goguslerm catliycakoyy bilmem mi o kokuyu cok guzeldir
ay amiin insallah dogururuz da artik rahat edderiz :))
ayyy masallah yaaa darisi bize insallah artikk yaa boyle dogum hikayelerini okuyorum cok sabirsizlaniyorummmHazır fırsatım varken yazayim dogum hikayemi dogumu bekleyen arkadaslarima moral olsun sabah ezaniyla sancı degil ama Ağrılı kasilmalarim oldu ilk basta onemsemedim sonra tekrar tekrar duzenli olunca esimi uyandirdim cunku gittikce siddeti artiyordu hastaneye gittik cok enteresandir ki nst en fazla 50 yi vurdu agridan olurken 20 30 arasindaydi sonra bir muayene ettiki nobetci dr 4 cm acilmis hemen kendi dr umu aradi yatisim yapildi.Odama ciktim 2 saat sonra 7 cmdi sok olduk tabi daha sık araliklarla girdi kasılmalarım ama kaldirilamayacak bir sekilde değildi ben hala olucem biticem saniyordum cok sukur dogumhaneyw girdim 15 dk da ciktim epiduralsiz normal dogum yaptim 3 dikisim varbebegimde bende cok iyiyiz
Bence de amanınAmanin
Sağol kuzum Allah razı olsunHadi hayirlisi rabbim bi avazda kurtarsin inş.
Amin amin cnm bade haber vermyormu daha gelmiycekmi bu bicirik yasCidden baya tosunmus efecik :)
Allahım esirgesin tatlm.
Kanala inmismi bare ona ne diyor drAcilma yok sanci yok Hiçbir belirti yok, bekliyoruz tatlm
Annem yikiyor valla hergun dusmedi ama kuruyor sanki sabah aksam alkolluyoruz spreyi var mendili var ona fiskirtio suruyoruzGobegi dustumu canim yikiyosunyz hizim 11 gun olfu dusmedi henuz gobegi
Cok sagol kuzum darisi basiniza insallah muthic birsey ya inanilmasi zor ama harika otesi onsuz bi hayat yokmus sanki suan oyle geliuor oncesi yok sankiayy kurbsn oldugum oyle tatliGözün aydınnnn :) allah analı babalı büyütsünKavuştun Efe Kerem'ine
Vallahi saatlerdir ayaktayım, aynı şeyi düşünüp duruyorum, doğumun 5 şartı gerçekten işe yaradı mı acabaAy annemi değil de stresi bekledi desek daha doğru, aşırı negatif elektrik yüklendim geldiğinden beri. Akşam yürüyüş bahanesiyle 1 saat kaçtık eşimle.
5 dakikada 1 olunca mı arıyim doktoru? Bütün ev uykuda arkadaş! Saatlerdir saçlarımı yaptım, çantayı kontrol ettim, defalarca wc'ye çıktım, pilates topunda oturuyorum şu anda 20 dakikadır. Uykum da geliyo ama sancılar şiddetleniyo ve sıklaştı.
Hasta mı oluyorsun cnm?Yarıyorsa bende hemen harekete geçeyim canım. Yoksa oğlanın keyfini beklersem yandım. Dünden beri burun akıntısı var. İlerleyecek diye korkudan kendimi hastaneye attım sabahın köründe.
Şimdi kaç dakikada bir sancıların canım?
Hadi inşallah kaldır uyansınlar boşverVallahi saatlerdir ayaktayım, aynı şeyi düşünüp duruyorum, doğumun 5 şartı gerçekten işe yaradı mı acabaAy annemi değil de stresi bekledi desek daha doğru, aşırı negatif elektrik yüklendim geldiğinden beri. Akşam yürüyüş bahanesiyle 1 saat kaçtık eşimle.
canm doktorunu aradinmi ? ne zaman gidiceksin doktoraHasta mı oluyorsun cnm?
Sancılar 5 dak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?