Uyandılar cnm ben daha pilates topundayım, 5 dakika hala sancı. Hastane sancı aralığımdan daha yakın olduğu için rahatım şimdilikHadi inşallah kaldır uyansınlar boşver
Biraz daha bekliyorum cnm şimdilikcanm doktorunu aradinmi ? ne zaman gidiceksin doktora
ayy hadi hayirlisi darisi bize insallahhBiraz daha bekliyorum cnm şimdilik
Amin ins cnm guzel dileklern icin bn kizimi ozledim istiyrm hayrlisyla gelsn artkAmin Allah razı olsun, bunlar yalancı olamayacak kadar düzenli gibi geliyor bana. Bu melek bugün gelir mi bilmem ama darısı günü geçen veya yaklaşan, sabırsızlıkla bekleyen hamişlerimin başına!
merdiven inip çıksan birazGünaydın kızlar, bizde bu gece de tık yoktuevdeki 4. Haftama giriyorum yavrum doğmadan izinlerim bitiyo artık gelsin güzel kızım ya başka yollara da başvurmak istemiyorm napsak ki
Amin inşallah cnmayy hadi hayirlisi darisi bize insallahh
İnşallah sizin de gelir sağ salim kuzumAmin ins cnm guzel dileklern icin bn kizimi ozledim istiyrm hayrlisyla gelsn artk
Hiç birsey olmaz bende verdim fazla gelse kusardı zaten kaka yapması doydugunu gösterir tatlımKızlar Merhaba ben bebişimi aldım kucağıma çok şükür ama sütüm yetmedi ve 2 günlük bebeğime doktor takviye mama desteği ver dedi. Bugün de verdim ama dozunu 20 cc verceğime 60 cc vermişim sizce bebeğime bişi olur mu çok korkuyorum yarım kontrol var. Çocuk mamadan sonra sancılandı baya peşpeşe gaz ve kaka yaptı.
AAmin ins tatlim nasil bi agri cnm nasil basladi agdet sancisi gibimiAmin inşallah cnm
İnşallah sizin de gelir sağ salim kuzum
Aslinda ben de sanciyla uyanfim gece 02:00 de Belli aralıklarla karnima ve belime girdi 5-6 kez Uyudum uyandim sabaha bişeyim kalmamişİyi uykular arkadaşım, Allah rahatlık versin. Benim ilk defa adet ağrılarım oluyo akşamdan beri. Bugün erken yatmıştık annem gelince malum ama uyuyordum uyandım, şimdi de düzenli mi diye bakmaktan uyuyamıyorum. Hayırlısı inş.
Yapayım onu da cnm yürüycem zaten bu gün 2 saat hedefimmerdiven inip çıksan biraz
Hala devam mi ediyor dünür?Sanırım bunlar sancı. Ve sanırım düzenli.
Aaa şok folic sancıların hayırlı olsn başladı demek :)Amin inşallah cnm
İnşallah sizin de gelir sağ salim kuzum
Gece ben de adet sancisi ve bel sancisi ile uyandim canm Yarım saat-40 dk aralıklarla 5-6 kez geldi Ama sabaha bıseyim yok su andaMeltem kiz bi gelisme yokmu cnm kipirti fln
Gece 5-6 kez bi sanci geldi ama sabaha bişeyim kalmadi nurcoAmin amin cnm bade haber vermyormu daha gelmiycekmi bu bicirik yas
Aynen öyle cnm adet olmayı da unuttuk gerçi 9 aydır ama bu ağrıyı tanıyoruz hepimiz :) dün sabahtan vardı önemsiz şekilde. Gaz gibi, cırcır olmuşsun gibi. Akşam belirginleşti. Yediğim bişey gaz yapmadıysa bu doğum sancısı olabilir mi diye düşünmeye başlamıştım en son. Şimdi anlıyorum ki Haklıymışım. :)AAmin ins tatlim nasil bi agri cnm nasil basladi agdet sancisi gibimi
Haftada 138. haftadan sonra kontrollere kaç günde bir gittiniz?
Hayırlısı kuzum, bunlar hep sinyal.Aslinda ben de sanciyla uyanfim gece 02:00 de Belli aralıklarla karnima ve belime girdi 5-6 kez Uyudum uyandim sabaha bişeyim kalmamiş
Evdeyiz cnm daha, dr gel bakalım dedi şimdi konuştuk, birazdan gidiyoruz. Açılma var mı bakalım.Hala devam mi ediyor dünür?
Naptn hastanede msn?
Valla ben de şokAaa şok folic sancıların hayırlı olsn başladı demek :)
Hasta mı oluyorsun cnm?
Sancılar 5 dak.
Aslinda ben de sanciyla uyandım gece 02:00 de Belli aralıklarla karnima ve belime girdi 5-6 kez Uyudum uyandim sabaha bişeyim kalmamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?