2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Amin Allah razı olsun, bunlar yalancı olamayacak kadar düzenli gibi geliyor bana. Bu melek bugün gelir mi bilmem ama darısı günü geçen veya yaklaşan, sabırsızlıkla bekleyen hamişlerimin başına!
Amin ins cnm guzel dileklern icin bn kizimi ozledim istiyrm hayrlisyla gelsn artk

Hiç birsey olmaz bende verdim fazla gelse kusardı zaten kaka yapması doydugunu gösterir tatlım

Aslinda ben de sanciyla uyanfim gece 02:00 de Belli aralıklarla karnima ve belime girdi 5-6 kez Uyudum uyandim sabaha bişeyim kalmamiş

AAmin ins tatlim nasil bi agri cnm nasil basladi agdet sancisi gibimi
Aynen öyle cnm adet olmayı da unuttuk gerçi 9 aydır ama bu ağrıyı tanıyoruz hepimiz :) dün sabahtan vardı önemsiz şekilde. Gaz gibi, cırcır olmuşsun gibi. Akşam belirginleşti. Yediğim bişey gaz yapmadıysa bu doğum sancısı olabilir mi diye düşünmeye başlamıştım en son. Şimdi anlıyorum ki Haklıymışım. :)

Son düzenleme:
Aslinda ben de sanciyla uyanfim gece 02:00 de Belli aralıklarla karnima ve belime girdi 5-6 kez Uyudum uyandim sabaha bişeyim kalmamiş
Hayırlısı kuzum, bunlar hep sinyal.
Hala devam mi ediyor dünür?
Naptn hastanede msn?
Evdeyiz cnm daha, dr gel bakalım dedi şimdi konuştuk, birazdan gidiyoruz. Açılma var mı bakalım.
Aaa şok folic sancıların hayırlı olsn başladı demek :)
Valla ben de şok sağol kuzum, başladı valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…