2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cok sagol kuzum darisi basiniza insallah muthic birsey ya inanilmasi zor ama harika otesi onsuz bi hayat yokmus sanki suan oyle geliuor oncesi yok sankiayy kurbsn oldugum oyle tatli
Ah ne güzel anlatmışsın...insanın hemen kavuşası geliyor...allah ömür boyu mutluluklarını yaşatsın sana, sağlıkla büyütmek nasip etsin canım...

Allah Folik başladı mı çok heyecanlandımmmmm
haydi inşallah sağlıkla, kolaylıkla bir avazda
meltemcivil belki de sıra bizdeeee

Aa gebelikte spray olmaz diye biliyprum ama geçmiş olsun.
Evet hastanedeyiz fanicim, nst'deyim

Aldım ama daha kullanmadım canım. Öğleden sonra doktorumla randevum var. Ona da soracağım.

Sancı durumu nasıl canım, açılman var mıymış?

Canm benm ya Allah kolaylık versin Esin "esra bebeği emziremiyo, esra cok rahatsız" falan die soylense hafıf hafıf, belki anlar da giderler.
Biliyolar zaten herkes mememe yapistirmaya calisti bebegi kimse yapamadi herkes gitti esim aldi bebegi tuttu mememe cocuk aldi memeyi hepimiz sok agldm sevincten yaa bugunde 5 dk falan tuttu

Avent biberon avent emzik hepsi agzinda.cok sevdi valla ama beni unutuyor ama emzik isi kurtariciymis ne yalan soliym

Sende ne var ne yok cnm

huzurluvemutlu
Hamile pilatesi diye geciyor ama genel olarak karin hareketi yaptirmiyor ve pelvis acacak egzersizlr yaptiriyor.
ama kol ve bacak hareketleri yapiyorduk.bu arada 30-38 haftalar arasi yaptim

Cnm hıynpo birthing Kitabı'nı ben de okudum, videoları nedir ondan haberim yok bir kaç link paylaşırmısın
youtube da hypnobirthing yazarsan cikiyor cnm
Bi de norah s natural hypnobirthing yazarsan evde dogum yapan bi kadinin videosu

Sık wcye gitmek doğum belirtisiymiş Allah bi avazda kurtarsın bol sütün olsun inşallah

Gittinmi doktra cnm sıklasyimi sancn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…