Aa gebelikte spray olmaz diye biliyprum amaSadece burun akıntısı var canım. Doktor bir burun spreyi ile gönderdi beni.
Hastanede misin şimdi canım?
Ah ne güzel anlatmışsın...insanın hemen kavuşası geliyor...allah ömür boyu mutluluklarını yaşatsın sana, sağlıkla büyütmek nasip etsin canım...Cok sagol kuzum darisi basiniza insallah muthic birsey ya inanilmasi zor ama harika otesi onsuz bi hayat yokmus sanki suan oyle geliuor oncesi yok sankiayy kurbsn oldugum oyle tatli
Aynen öyle cnm adet olmayı da unuttuk gerçi 9 aydır ama bu ağrıyı tanıyoruz hepimiz :) dün sabahtan vardı önemsiz şekilde. Gaz gibi, cırcır olmuşsun gibi. Akşam belirginleşti. Yediğim bişey gaz yapmadıysa bu doğum sancısı olabilir mi diye düşünmeye başlamıştım en son. Şimdi anlıyorum ki Haklıymışım. :)
Bizi habersiz birakma tatlimHayırlısı kuzum, bunlar hep sinyal.
Evdeyiz cnm daha, dr gel bakalım dedi şimdi konuştuk, birazdan gidiyoruz. Açılma var mı bakalım.
Valla ben de şoksağol kuzum, başladı valla.
Hadi insallah darisi sizlere,kök salacaklar yoksa yakinda rahminizeAllah Folik başladı mıçok heyecanlandımmmmm
haydi inşallah sağlıkla, kolaylıkla bir avazda
meltemcivil belki de sıra bizdeeee
Senin ikinci çocuk mu?
Aa gebelikte spray olmaz diye biliyprum amageçmiş olsun.
Evet hastanedeyiz fanicim, nst'deyim
İnşallah Rabbim herkese kolay doğumlar, lohusaliklar versin.En hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun inş. Önemli olan sağlıkla mutlulukla kucağımıza alıp evimize dönmek diye düşünüyorum. Umarım deneyimli anne haklı çıkar :)
Biliyolar zaten herkes mememe yapistirmaya calisti bebegi kimse yapamadi herkes gitti esim aldi bebegi tuttu mememe cocuk aldi memeyi hepimiz sok agldm sevincten yaa bugunde 5 dk falan tuttuCanm benm ya Allah kolaylık versin Esin "esra bebeği emziremiyo, esra cok rahatsız" falan die soylense hafıf hafıf, belki anlar da giderler.
youtube da hypnobirthing yazarsan cikiyor cnmCnm hıynpo birthing Kitabı'nı ben de okudum, videoları nedir ondan haberim yok bir kaç link paylaşırmısın
Hadi inşallah :)Sanırım bunlar sancı. Ve sanırım düzenli.
Sık wcye gitmek doğum belirtisiymiş Allah bi avazda kurtarsın bol sütün olsun inşallahVallahi saatlerdir ayaktayım, aynı şeyi düşünüp duruyorum, doğumun 5 şartı gerçekten işe yaradı mı acabaAy annemi değil de stresi bekledi desek daha doğru, aşırı negatif elektrik yüklendim geldiğinden beri. Akşam yürüyüş bahanesiyle 1 saat kaçtık eşimle.
5 dakikada 1 olunca mı arıyim doktoru? Bütün ev uykuda arkadaş! Saatlerdir saçlarımı yaptım, çantayı kontrol ettim, defalarca wc'ye çıktım, pilates topunda oturuyorum şu anda 20 dakikadır. Uykum da geliyo ama sancılar şiddetleniyo ve sıklaştı.
Atlattik bi daha olcagni sanmiyrmmİnsanlar çok anlayışsız. Sanki orada eğlence var. Siz bu durumun geçici olduğunu düşünün sakin kalmaya çalışın.
Gittinmi doktra cnm sıklasyimi sancnAynen öyle cnm adet olmayı da unuttuk gerçi 9 aydır ama bu ağrıyı tanıyoruz hepimiz :) dün sabahtan vardı önemsiz şekilde. Gaz gibi, cırcır olmuşsun gibi. Akşam belirginleşti. Yediğim bişey gaz yapmadıysa bu doğum sancısı olabilir mi diye düşünmeye başlamıştım en son. Şimdi anlıyorum ki Haklıymışım. :)
Ins tekrarlarda bugun badene kavusirsn cnmGece ben de adet sancisi ve bel sancisi ile uyandim canm Yarım saat-40 dk aralıklarla 5-6 kez geldi Ama sabaha bıseyim yok su anda
Oyyy maşallahhhhTeyzelerimmm bi bugun 1 haftalik olduk masallahlari alalim gobegimzde dustu
Bu arada bebek ayni kp'im gram bana benzememis cok az benziyor hahahah valla guluyorummm ; ))))))
Tosunum massallah sanaTeyzelerimmm bi bugun 1 haftalik olduk masallahlari alalim gobegimzde dustu
Bu arada bebek ayni kp'im gram bana benzememis cok az benziyor hahahah valla guluyorummm ; ))))))
Maşallah, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)Teyzelerimmm bi bugun 1 haftalik olduk masallahlari alalim gobegimzde dustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?