canım bebeiş nasıl napıyor bakalım ne güzel kavuştun bende bekliyorum . gecen gece bir damla kan geldi ümit beyi aradım kontrol etsinler hastaneye git dedi orada saçmA sapan bir doktor vardı afedersin hayvan gibi davrandı bu hafta doktoruma söylüyeceğim . o durum beni gerdi şimdi hep gece gidince doktorum yokken oyle insanlar olursa ben gerilirim ama gece de doğum başlamazsa tabıkı doktorumuz gelmiyor malesef . o durum beni, doğumdan soguttu yaaa. nasıl piskolojim düzelcek bilmiyorum gerildim artık . doktorum Allahtan melek gibi seviyorum onu . doktor ne kadar öneml i yaaaaCanım birebir aynı hisleri paylaşıyoruz. Benim dikiş ağrılarım hafifledi biraz. Bugün 8 günlüğüz. Bebek ağlayınca izinsiz kucağımdan alıyor annem de kvalidem de. Parçalayasım geliyor. Ya sabır çekiyorum. Bir de kızdırıp ortada kalmak var. Bakıma ihtiyacımız var çünkü. 2 ucu ... deynek işte...
Hayırlısı kuzum, bunlar hep sinyal.
Evdeyiz cnm daha, dr gel bakalım dedi şimdi konuştuk, birazdan gidiyoruz. Açılma var mı bakalım.
Valla ben de şoksağol kuzum, başladı valla.
İnş niloşum .Badiş hazırlıklara başlamış galiba canım. :)
Allah Folik başladı mıçok heyecanlandımmmmm
haydi inşallah sağlıkla, kolaylıkla bir avazda
meltemcivil belki de sıra bizdeeee
Biliyolar zaten herkes mememe yapistirmaya calisti bebegi kimse yapamadi herkes gitti esim aldi bebegi tuttu mememe cocuk aldi memeyi hepimiz sok agldm sevincten yaa bugunde 5 dk falan tuttu
Avent biberon avent emzik hepsi agzinda.cok sevdi valla ama beni unutuyor ama emzik isi kurtariciymis ne yalan soliym
Sende ne var ne yok cnm
Canim cok gecmis olsun gozun aydin benimde 5 dikisim var ama hala agriyo dikislerim 21 gun oldu. Doktor herhangi bi ilac verdimi merhem felan?Gece ikide sancim basladi. Oglen 12de dogurdum. Normal oldu. Cok sukur iyiyiz prensesim uyuyor. Ama cok yirtildi dikerken cok aci cektim.
Normal bekleyenlere umut olayim diye yazdim. Yatarken hicirseyim yoktu hersey biranda basladi. Gece hastaneden geri gonderdiler 2 cm acilma diye sabah tekrar gittim 7 santim olmustu. Cok sukur bitti ama dikislerle wc ye gitmedim henuz
Ha ha adini cok andik ondan mı oldu acaba esracim :))Teyzelerimmm bi bugun 1 haftalik olduk masallahlari alalim gobegimzde dustu
Bu arada bebek ayni kp'im gram bana benzememis cok az benziyor hahahah valla guluyorummm ; ))))))
Bugun olmasa da bu haftaya da raziyim artık canm yaIns tekrarlarda bugun badene kavusirsn cnm
Teyzelerimmm bi bugun 1 haftalik olduk masallahlari alalim gobegimzde dustu
Bu arada bebek ayni kp'im gram bana benzememis cok az benziyor hahahah valla guluyorummm ; ))))))
Çok canım malesef olmadı suni aldım ama açılmadı hiç suyum geldiği için acil sezeryana girdimSağol canm benm, allah kolaylık bersin sana. Bebişine kavustun ne güZel :)
Benm kafa gtti, normal doğum muydu senn basakcim?
Çok canım malesef olmadı suni aldım ama açılmadı hiç suyum geldiği için acil sezeryana girdim
Hahay Allahim Allahim vallahi cnm ya seni iyi anliyrm benim gunum bitmedigi halde artk yeter gelsn diyrm bunaltm stresten ha oldu ha olck diye bklm,bnm ki,napckBugun olmasa da bu haftaya da raziyim artık canm ya
Stres sıkıntı nasil bi haldeyim bilsen. Ama dün karnma sanci girdikce nasıl sevindim bi bilsen, manyaklaştrdi bizi bu bebeler
Canım stres olma ve çok istemeBenm de 7 mart cnm Bıgün tam 40+1 im Ama cok stres yapmaya basladim normal doğuramıycam die.
Millet ağrım sızım olacak diye korkar bizde sancı başlasa bayram edecek duruma geldik :)Gece ben de adet sancisi ve bel sancisi ile uyandim canm Yarım saat-40 dk aralıklarla 5-6 kez geldi Ama sabaha bıseyim yok su anda
Amin canım ama o kadar ağladım ki anlatamam dr çok kızdı dünyanın sonu değil diye ama çok istedim bende her ışte bi hayır var bebek biraz iri doğdu dr çok dikisin olurdu alttan dediNeyse artık ni şekilde kavustun bebişe Dairisi bizlere
Aldım ama daha kullanmadım canım. Öğleden sonra doktorumla randevum var. Ona da soracağım.
Sancı durumu nasıl canım, açılman var mıymış?
Sık wcye gitmek doğum belirtisiymiş Allah bi avazda kurtarsın bol sütün olsun inşallah
Gittinmi doktra cnm sıklasyimi sancn
Sağolun kızlar, nst'de gerçek ve düzenli sancım çıktı. Dr vajinal kontrol yaptı, 4 cm açılma varmış. Saat 5 gibi açılmanın tamamlanacağını öngördü, kalabilirsin dedi. Evim yakın diye gelmek istedim ve geldik, duş aldım, son hazırlıkları yapıyoruz. Sancılarım 5 dakikada 1 ama artarak devam ediyor. Darısı başınıza. İnşallah kolay olurHadi inş kuzum ya
Bı an once doğsun artık bebeler.
Canım hadi hayırlı haberlerleAynen öyle cnm adet olmayı da unuttuk gerçi 9 aydır ama bu ağrıyı tanıyoruz hepimiz :) dün sabahtan vardı önemsiz şekilde. Gaz gibi, cırcır olmuşsun gibi. Akşam belirginleşti. Yediğim bişey gaz yapmadıysa bu doğum sancısı olabilir mi diye düşünmeye başlamıştım en son. Şimdi anlıyorum ki Haklıymışım. :)
Ay canım çok sevindim, Allah kolaylık versin , kolay bir doğum olsun , bebişini sağlıkla al kucağına inşallah . Darısı bize olsunSağolun kızlar, nst'de gerçek ve düzenli sancım çıktı. Dr vajinal kontrol yaptı, 4 cm açılma varmış. Saat 5 gibi açılmanın tamamlanacağını öngördü, kalabilirsin dedi. Evim yakın diye gelmek istedim ve geldik, duş aldım, son hazırlıkları yapıyoruz. Sancılarım 5 dakikada 1 ama artarak devam ediyor. Darısı başınıza. İnşallah kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?