2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlarrr gunaydın :) bırssey sorucam bu acıklıkk kontrolu ıcın once bırsey sokuyor sonra onu cıkarıp elını sokuyor ya her seferınde oylemı yapıyor sancı zamnı merak ettım. gecen aksam salak kız kontrolde oyle yaptı da

canım bebeiş nasıl napıyor bakalım ne güzel kavuştun bende bekliyorum . gecen gece bir damla kan geldi ümit beyi aradım kontrol etsinler hastaneye git dedi orada saçmA sapan bir doktor vardı afedersin hayvan gibi davrandı bu hafta doktoruma söylüyeceğim . o durum beni gerdi şimdi hep gece gidince doktorum yokken oyle insanlar olursa ben gerilirim ama gece de doğum başlamazsa tabıkı doktorumuz gelmiyor malesef . o durum beni, doğumdan soguttu yaaa. nasıl piskolojim düzelcek bilmiyorum gerildim artık . doktorum Allahtan melek gibi seviyorum onu . doktor ne kadar öneml i yaaaa

Demek ki cocuk da bi sakınlık huzur sewiyo, inş esin de görmüş de anlamiştir.

Bende herhengi bi belirti yok tatlm ya, bekliyorum ümitsizce

Canim cok gecmis olsun gozun aydin benimde 5 dikisim var ama hala agriyo dikislerim 21 gun oldu. Doktor herhangi bi ilac verdimi merhem felan?

Teyzelerimmm bi bugun 1 haftalik olduk masallahlari alalim gobegimzde dustu

Bu arada bebek ayni kp'im gram bana benzememis cok az benziyor hahahah valla guluyorummm ; ))))))
Ha ha adini cok andik ondan mı oldu acaba esracim :))

Atarli gibi biraz da, baksana sinirlenmiş :) maşallah canm ya, bebeklerinizi gördukce hevesleniyorum artık ben de :))

Bugun olmasa da bu haftaya da raziyim artık canm ya
Stres sıkıntı nasil bi haldeyim bilsen. Ama dün karnma sanci girdikce nasıl sevindim bi bilsen, manyaklaştrdi bizi bu bebeler
Hahay Allahim Allahim vallahi cnm ya seni iyi anliyrm benim gunum bitmedigi halde artk yeter gelsn diyrm bunaltm stresten ha oldu ha olck diye bklm,bnm ki,napck

Aldım ama daha kullanmadım canım. Öğleden sonra doktorumla randevum var. Ona da soracağım.

Sancı durumu nasıl canım, açılman var mıymış?

Sık wcye gitmek doğum belirtisiymiş Allah bi avazda kurtarsın bol sütün olsun inşallah

Gittinmi doktra cnm sıklasyimi sancn

Hadi inş kuzum ya
Bı an once doğsun artık bebeler.
Sağolun kızlar, nst'de gerçek ve düzenli sancım çıktı. Dr vajinal kontrol yaptı, 4 cm açılma varmış. Saat 5 gibi açılmanın tamamlanacağını öngördü, kalabilirsin dedi. Evim yakın diye gelmek istedim ve geldik, duş aldım, son hazırlıkları yapıyoruz. Sancılarım 5 dakikada 1 ama artarak devam ediyor. Darısı başınıza. İnşallah kolay olur

Canım hadi hayırlı haberlerle

Ay canım çok sevindim, Allah kolaylık versin , kolay bir doğum olsun , bebişini sağlıkla al kucağına inşallah . Darısı bize olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…