2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ayy maşallah maşallah hayriyla şansıyla gelsin çok mutlu oldum darısı sırada bekleyenlerin başına

Ayy cnm bnm sancinin aeasnda bize birde haberdar ediyrsn kuzum bnm Rabbim tekbir avazda kurtarsn ins hayrlisyla bebegni,kucagna alirsn ins ayy cok heyecnlndm gozun aydn cnm

CAnım sancılar dayanılmaz değil o halde dimi, bir de batma gibi mi oluyo

İnşallah çok kolay bir doğum olur canımm :)
D Dekalpy deniz folik yanınıza geliyor :))

Yarısını atlatmışsın folikcim. İnşallah kolay bir doğum olur canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. :)

Sabah suyum geldi.hastanedeyiz. Dr muayene etti açılma yok çok bi sancı da yok ya Suni sancı ya Sezeryan ya da bekliycez dedi. Bekliyoruz. Dua eder misiniz.

Sabah suyum geldi.hastanedeyiz. Dr muayene etti açılma yok çok bi sancı da yok ya Suni sancı ya Sezeryan ya da bekliycez dedi. Bekliyoruz. Dua eder misiniz.
Rabbim yar ve yardimcin olsn cnm dualrimiz seninle ins bebegini hsyirlisyla kucagna alirsn cnm teker teker dokulmeye basladik yine

Arkadaslar ben de bugun kontroldeydim ne acilma ne kanala inme ne sanci hi bisey yok aksine suyum da azalmis bu aralar dogurman lazim dedi dr oglum 3900 olmus ama cok yukarda dedi cumaaya kadar bol bol yuru dedi insallah suni sanci vermek istemiyorum kendi sancin gelir dedi poff baska ne yapmam lazim kizlar sanci acilma fln olmasi icin

Canım hadi hayırlı haberlerle

Ay canım çok sevindim, Allah kolaylık versin , kolay bir doğum olsun , bebişini sağlıkla al kucağına inşallah . Darısı bize olsun

Ayy maşallah maşallah hayriyla şansıyla gelsin çok mutlu oldum darısı sırada bekleyenlerin başına

Ayy cnm bnm sancinin aeasnda bize birde haberdar ediyrsn kuzum bnm Rabbim tekbir avazda kurtarsn ins hayrlisyla bebegni,kucagna alirsn ins ayy cok heyecnlndm gozun aydn cnm

CAnım sancılar dayanılmaz değil o halde dimi, bir de batma gibi mi oluyo

İnşallah çok kolay bir doğum olur canımm :)
D Dekalpy deniz folik yanınıza geliyor :))

Yarısını atlatmışsın folikcim. İnşallah kolay bir doğum olur canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. :)
Çok teşekkürler kızlar, dualarınız için Allah razı olsun, darısı bekleyenlere olsun inşallah, batma gibi değil kasıklarımda başlayıp belime yayılan periyodik ağrılar. Şiddeti artıyor vakit ilerledikçe elbet ama dayanılmıycak gibi değil, saatlere yayılıyor olması yoruyor sadece diye düşünüyorum. 4 dakikada 1 dvm ediyor. 3'te yatışım yapılacak. Sizi de karanlık tarafa beklerim geçince :)

hadi insallah bi avazda kurtulursun bebisine kavusursun cnm cok mutlu oldumm senin adina
darisi basimiza insallah:)

Amiiiiin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…