Ayy maşallah maşallah hayriyla şansıyla gelsin çok mutlu oldum darısı sırada bekleyenlerin başınaSağolun kızlar, nst'de gerçek ve düzenli sancım çıktı. Dr vajinal kontrol yaptı, 4 cm açılma varmış. Saat 5 gibi açılmanın tamamlanacağını öngördü, kalabilirsin dedi. Evim yakın diye gelmek istedim ve geldik, duş aldım, son hazırlıkları yapıyoruz. Sancılarım 5 dakikada 1 ama artarak devam ediyor. Darısı başınıza. İnşallah kolay olur
Ayy cnm bnm sancinin aeasnda bize birde haberdar ediyrsn kuzum bnm Rabbim tekbir avazda kurtarsn ins hayrlisyla bebegni,kucagna alirsn ins ayy cok heyecnlndm gozun aydn cnmSağolun kızlar, nst'de gerçek ve düzenli sancım çıktı. Dr vajinal kontrol yaptı, 4 cm açılma varmış. Saat 5 gibi açılmanın tamamlanacağını öngördü, kalabilirsin dedi. Evim yakın diye gelmek istedim ve geldik, duş aldım, son hazırlıkları yapıyoruz. Sancılarım 5 dakikada 1 ama artarak devam ediyor. Darısı başınıza. İnşallah kolay olur
CAnım sancılar dayanılmaz değil o halde dimi, bir de batma gibi mi oluyoSağolun kızlar, nst'de gerçek ve düzenli sancım çıktı. Dr vajinal kontrol yaptı, 4 cm açılma varmış. Saat 5 gibi açılmanın tamamlanacağını öngördü, kalabilirsin dedi. Evim yakın diye gelmek istedim ve geldik, duş aldım, son hazırlıkları yapıyoruz. Sancılarım 5 dakikada 1 ama artarak devam ediyor. Darısı başınıza. İnşallah kolay olur
İnşallah çok kolay bir doğum olur canımm :)Sağolun kızlar, nst'de gerçek ve düzenli sancım çıktı. Dr vajinal kontrol yaptı, 4 cm açılma varmış. Saat 5 gibi açılmanın tamamlanacağını öngördü, kalabilirsin dedi. Evim yakın diye gelmek istedim ve geldik, duş aldım, son hazırlıkları yapıyoruz. Sancılarım 5 dakikada 1 ama artarak devam ediyor. Darısı başınıza. İnşallah kolay olur
Sağolun kızlar, nst'de gerçek ve düzenli sancım çıktı. Dr vajinal kontrol yaptı, 4 cm açılma varmış. Saat 5 gibi açılmanın tamamlanacağını öngördü, kalabilirsin dedi. Evim yakın diye gelmek istedim ve geldik, duş aldım, son hazırlıkları yapıyoruz. Sancılarım 5 dakikada 1 ama artarak devam ediyor. Darısı başınıza. İnşallah kolay olur
Allah yardımcın olsun inşallah acilman olur normal doğurursun..Sabah suyum geldi.hastanedeyiz. Dr muayene etti açılma yok çok bi sancı da yok ya Suni sancı ya Sezeryan ya da bekliycez dedi. Bekliyoruz. Dua eder misiniz.
Rabbim yar ve yardimcin olsn cnm dualrimiz seninle ins bebegini hsyirlisyla kucagna alirsn cnm teker teker dokulmeye basladik yineSabah suyum geldi.hastanedeyiz. Dr muayene etti açılma yok çok bi sancı da yok ya Suni sancı ya Sezeryan ya da bekliycez dedi. Bekliyoruz. Dua eder misiniz.
Canım hadi hayırlı haberlerle
Ay canım çok sevindim, Allah kolaylık versin , kolay bir doğum olsun , bebişini sağlıkla al kucağına inşallah . Darısı bize olsun
Ayy maşallah maşallah hayriyla şansıyla gelsin çok mutlu oldum darısı sırada bekleyenlerin başına
Ayy cnm bnm sancinin aeasnda bize birde haberdar ediyrsn kuzum bnm Rabbim tekbir avazda kurtarsn ins hayrlisyla bebegni,kucagna alirsn ins ayy cok heyecnlndm gozun aydn cnm
CAnım sancılar dayanılmaz değil o halde dimi, bir de batma gibi mi oluyo
Çok teşekkürler kızlar, dualarınız için Allah razı olsun, darısı bekleyenlere olsun inşallah, batma gibi değil kasıklarımda başlayıp belime yayılan periyodik ağrılar. Şiddeti artıyor vakit ilerledikçe elbet ama dayanılmıycak gibi değil, saatlere yayılıyor olması yoruyor sadece diye düşünüyorum. 4 dakikada 1 dvm ediyor. 3'te yatışım yapılacak. Sizi de karanlık tarafa beklerim geçince :)Yarısını atlatmışsın folikcim. İnşallah kolay bir doğum olur canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. :)
oyy masallah sutun bol olsun cnm benimmInsallah cnm muthis bisi geceler olmuyor ama yapacak bisi yok saat basi emziriyoru. Sutte artik bollasti.goguslerm catliycak
hadi insallah bi avazda kurtulursun bebisine kavusursun cnm cok mutlu oldumm senin adinaÇok teşekkürler kızlar, dualarınız için Allah razı olsun, darısı bekleyenlere olsun inşallah, batma gibi değil kasıklarımda başlayıp belime yayılan periyodik ağrılar. Şiddeti artıyor vakit ilerledikçe elbet ama dayanılmıycak gibi değil, saatlere yayılıyor olması yoruyor sadece diye düşünüyorum. 4 dakikada 1 dvm ediyor. 3'te yatışım yapılacak. Sizi de karanlık tarafa beklerim geçince :)
Amiiiiin inşallah :)Çok teşekkürler kızlar, dualarınız için Allah razı olsun, darısı bekleyenlere olsun inşallah, batma gibi değil kasıklarımda başlayıp belime yayılan periyodik ağrılar. Şiddeti artıyor vakit ilerledikçe elbet ama dayanılmıycak gibi değil, saatlere yayılıyor olması yoruyor sadece diye düşünüyorum. 4 dakikada 1 dvm ediyor. 3'te yatışım yapılacak. Sizi de karanlık tarafa beklerim geçince :)
Bende bende istiyorum dun hurma yemege basladim poff carsamba kontrolum vr bklm ne dickAyyy ne güzel bende doğurmak istiyorummmm :)))
hurma işe yarıyor muymuş canım?Bende bende istiyorum dun hurma yemege basladim poff carsamba kontrolum vr bklm ne dick
Canım stres olma ve çok isteme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?