canım doğumum 4 aralıkCanin senin dogum.
Canim senin dogum.4.12 mi? Ben bugun 8+4 üm.dogum tarihi 7.12 senin kasimin sonu olmuyo mu ya da aralik ilk gun
Ben gittim 6+5 te. Karindan görülmedi ne kalp ne bebek. Canım yanlislik vardır hemen üzülmeKizlar 5. Haftada kesenin icinde embriyo goren varmi bugun doktora gittim sabah kan geldi doktor kesenin icinde bebek yok kalp atisida yok bunun yatis verecem dedi delirdim kendi ozel doktorumu aradim hemen yarin gel bakalim strest yapma bi sorun yok daha yeni baktik bu haftada ne bebegi ne kalp atisi hicbirini karindan ultrasondan goremez dedi icim rahatladi ama yine de bi sorayim dedim sizin de 5 yda 6 haftalik ultrason resimleriniz varsa atar misiniz icinde embriyo gozukuyomu kesenin kuzenimin esi atti onda da yok su an oglu olacagini ogrendi yani normalmi bebegin gozukmemesi
Ben kız istiyorum valla. 1 oğlum var. Ama oglanda olsa yerim onu ben :)bakalim bizdede tutcakmi ozaman seninki kiz benimki erkek olcak :)))) bu durumda haberleselim :)
Aa cidden mi. Ben 3 haftalikken 5 tl lik ucuz testte öğrendim gebeliğimi. Beklenen adete 9 gün vardı. Beta 3 haftalikken 48 çıktı. Ama yumurtlama gününden daha 10 gün geçmişti.Kizlar biraz once beta degerlerine bakiordum. Diyorki kiz bekleyen annelerin degerleri erkekbekleyenlere gore yuksek ve kiz bekleyenler daha erken orgenebilurmis bu yuzden
Ne enteresan keselerin var canım sende tutmaz bu tez:))8 varda cok karanlık cıkmıs canım bıse bellı olmuo 10 var
benim baştan ayağa olcmus Dr. 17 mm 7+2 de. Aslında 7+4 ama 2 gün geriden geliyor. Senin kaçıncı haftandiBaştan popoya olcmustu 9.4mm di
Dün akşam saat 8 de uyuyup şimdi sabah 8 de uyudandım yuh diyorum sana bebiş
oy masallah masallah bebişler gorunmus allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin darısı bana inşallah bende goruruum artık
Cnm kanaman mi var
Kızlar kanamam yok ama her an olabilrmis. Olmaması için jel alıyorum vajinadan. Umarım kanama olmadan biterBende de kan yolu vardı canım ilaçla az kalmış doktor öyle dedi
Cnm igne her hafta dedi prospektorunde de oyle yaziyor cnmcanım pekı ıgneyı haftada bır kullanıorsun ya benım doktorda bana yazdı ama bırını bu hafta dıgernı ıkı hafta sonra kulan dedı o fıtıl seklınde olanı ıste bende acayıp koku yapıor sen nasıl hıssedıorsun kendını sana ıyı geldımı
aynen su 10 gunde gecsede gorsem artık gitse su içimdeki kuskuAmin canım inşallah. Ama böyle endişeli olunca da insan her türlü tedirgin oluyor. :) öyle oldu böyle oldu diye.
aynen su 10 gunde gecsede gorsem artık gitse su içimdeki kusku[/QUOT
yemeklerden sonra bulanıyo doyduktan sonra 'nası yedim ben bunu yaaaa offf midem bulanıyo' diye dolanıyorum ortalıktaİnşallah canım. :) senin mide durumun nasıl
Bende de kanama yok dışarıya ilaç içiyodum çok yan etkisi var diye doktor jel verdi şimdi azalmış inş geçer tamamen seninde canımKızlar kanamam yok ama her an olabilrmis. Olmaması için jel alıyorum vajinadan. Umarım kanama olmadan biter
Sana da çok geçmiş olsun canım. 12 jel var 3 adet kullandım bitince gidicem doktora sen de öyle mi yaptinBende de kanama yok dışarıya ilaç içiyodum çok yan etkisi var diye doktor jel verdi şimdi azalmış inş geçer tamamen seninde canım
al bendende okadar ama bizim gunlerimiz ayni benimde 8+6da yani dun ne karnim agridi ne kasik agrisi cok iyiydim bugunde oyle :) sanirim noral gecisler 9 haftaua kadar beebek gelisimi tamamlanirmis organlar biz artik 10 ncu haftaya geciyorz artik rahatlama zamanina gectik sanirim :) benim kontrol cuma gunuKızlar Günaydın. Uzun zamandır takip ediyorum ama bugun yazayım dedim. 8+6 oldum çok şükür bugün. 3 gün once kontrolumde hersey yolundaydı. Yalnız bugün mide bulantım yok çok tedirgin oldum. Dün kayinvalidemler başka bir ilde onları ziyarete geldik. Bu sabah hiç bişeyim yok. Bu tedirgin oldum ama bilemedim.normal midir acaba :)
selam canım bizim çocukla senin sucuk Arasında 2 gün var kalbini duymaya gittin mi canımgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?