2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın kizlar:) çok korkuyorum olmadik yerde uyuyakalip günlerce uyuycam kimse beni bulamayacak diye alarm kuruyorum günün belli aralıklarında ne zaman sizip kalacağım belli olmuyor cunkuuu

Ben gittim 6+5 te. Karindan görülmedi ne kalp ne bebek. Canım yanlislik vardır hemen üzülme
bakalim bizdede tutcakmi ozaman seninki kiz benimki erkek olcak :)))) bu durumda haberleselim :)
Ben kız istiyorum valla. 1 oğlum var. Ama oglanda olsa yerim onu ben :)
Kizlar biraz once beta degerlerine bakiordum. Diyorki kiz bekleyen annelerin degerleri erkekbekleyenlere gore yuksek ve kiz bekleyenler daha erken orgenebilurmis bu yuzden
Aa cidden mi. Ben 3 haftalikken 5 tl lik ucuz testte öğrendim gebeliğimi. Beklenen adete 9 gün vardı. Beta 3 haftalikken 48 çıktı. Ama yumurtlama gününden daha 10 gün geçmişti.
8 varda cok karanlık cıkmıs canım bıse bellı olmuo 10 var
Ne enteresan keselerin var canım sende tutmaz bu tez:))
Baştan popoya olcmustu 9.4mm di
benim baştan ayağa olcmus Dr. 17 mm 7+2 de. Aslında 7+4 ama 2 gün geriden geliyor. Senin kaçıncı haftandi

Kizlar size bsy soylicm isteyenler deneyebilr belki söyledigimde hatirlayanlar olabilir.
Alyansinizi ipin içine geçirin ve baglayin avcunuzunun üstüne yada içine sabit tutun enerjinizle bebeginizn cinsiyetini öğrenebilirsiniz...
Sağ&Sola giderse kiz
Yukari ve Asagiya giderse erkek olucaktr
Bn denedim erkek oluck birincisi. İkincisi kiz olucak.. Deneyenler buradan yazsin bakalim neler cikicakk..

Kızlar Günaydın. Uzun zamandır takip ediyorum ama bugun yazayım dedim. 8+6 oldum çok şükür bugün. 3 gün once kontrolumde hersey yolundaydı. Yalnız bugün mide bulantım yok çok tedirgin oldum. Dün kayinvalidemler başka bir ilde onları ziyarete geldik. Bu sabah hiç bişeyim yok. Bu tedirgin oldum ama bilemedim.normal midir acaba :)

oy masallah masallah bebişler gorunmus allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin darısı bana inşallah bende goruruum artık

Cnm igne her hafta dedi prospektorunde de oyle yaziyor cnm
Birde fitil sabah kalkinca akiyor geribeni de o rahatsiz ediyor.
Bana onlem amacli verdi cnm benimkiler ikiz olunca ondan yani kanama icin vermedi

Kızlar kanamam yok ama her an olabilrmis. Olmaması için jel alıyorum vajinadan. Umarım kanama olmadan biter
Bende de kanama yok dışarıya ilaç içiyodum çok yan etkisi var diye doktor jel verdi şimdi azalmış inş geçer tamamen seninde canım

Bende de kanama yok dışarıya ilaç içiyodum çok yan etkisi var diye doktor jel verdi şimdi azalmış inş geçer tamamen seninde canım
Sana da çok geçmiş olsun canım. 12 jel var 3 adet kullandım bitince gidicem doktora sen de öyle mi yaptin

Günaydın hanimlar
Bacak ağrısı olan var mı arada cok agriyor bacaklarim

al bendende okadar ama bizim gunlerimiz ayni benimde 8+6da yani dun ne karnim agridi ne kasik agrisi cok iyiydim bugunde oyle :) sanirim noral gecisler 9 haftaua kadar beebek gelisimi tamamlanirmis organlar biz artik 10 ncu haftaya geciyorz artik rahatlama zamanina gectik sanirim :) benim kontrol cuma gunu

Gaviscon içen vad mı?hamileler icin yapılmış bi ilacmis zaten ,mide bulantısı ve yanması icin iyi geliyormuş . Bu arafa benim kesem de Oval ,bi de bebek kesenin sağında ya da solundaysa ona gore de cinsiyet yorumu yapiyolarmis . Solda olunca erkek ,sagda olunca kız diyorlarmış ,burda okumuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…