gebelik günlerimiz de aynıymış. bakalım kim önce dogurcak :)) kız mı erkek mi senin li? ilk gebelik mi?Bende bende istiyorum dun hurma yemege basladim poff carsamba kontrolum vr bklm ne dick
Millet ağrım sızım olacak diye korkar bizde sancı başlasa bayram edecek duruma geldik :)
Amin canım ama o kadar ağladım ki anlatamam dr çok kızdı dünyanın sonu değil diye ama çok istedim bende her ışte bi hayır var bebek biraz iri doğdu dr çok dikisin olurdu alttan dedi
meltemcivil ne kadar oldu seninkiValla ya, psikoloji msikoloji kalmadı artk
Sağolun kızlar, nst'de gerçek ve düzenli sancım çıktı. Dr vajinal kontrol yaptı, 4 cm açılma varmış. Saat 5 gibi açılmanın tamamlanacağını öngördü, kalabilirsin dedi. Evim yakın diye gelmek istedim ve geldik, duş aldım, son hazırlıkları yapıyoruz. Sancılarım 5 dakikada 1 ama artarak devam ediyor. Darısı başınıza. İnşallah kolay olur
Sabah suyum geldi.hastanedeyiz. Dr muayene etti açılma yok çok bi sancı da yok ya Suni sancı ya Sezeryan ya da bekliycez dedi. Bekliyoruz. Dua eder misiniz.
Bugün 40+2meltemcivil ne kadar oldu seninki
Ole duydum efendimiz sav de hamile kadinlar yesin dogumdan sonrada yesin diye buyurmus dogumu kolaylastrdigi soyleniyr cnmhurma işe yarıyor muymuş canım?
sen iyice strese girmişsindir şimdiBugün 40+2nst deyim 1-2-5 die sanci mi olur ya
Ilk gebelik cnm kizim olck senin cnm bklm bizim kiz babasina cekerse sanmisim bn 10 ay olmasina 10 gun varmis ole dogmus 5 bucuk kilo esimgebelik günlerimiz de aynıymış. bakalım kim önce dogurcak :)) kız mı erkek mi senin li? ilk gebelik mi?
bu bildiğimiz medine hurması dimi? bende başlayayım o zamanOle duydum efendimiz sav de hamile kadinlar yesin dogumdan sonrada yesin diye buyurmus dogumu kolaylastrdigi soyleniyr cnm
Kizlar ne yapabilirim baska yurumek haricinde. Cok panik oldum suan suyum da azalmis ne olur yardim edinArkadaslar ben de bugun kontroldeydim ne acilma ne kanala inme ne sanci hi bisey yok aksine suyum da azalmis bu aralar dogurman lazim dedi dr oglum 3900 olmus ama cok yukarda dedi cumaaya kadar bol bol yuru dedi insallah suni sanci vermek istemiyorum kendi sancin gelir dedi poff baska ne yapmam lazim kizlar sanci acilma fln olmasi icin
oooo maşallah maşallah :)) benim de ilk ve kız. bende günüm geçince doğmuşumIlk gebelik cnm kizim olck senin cnm bklm bizim kiz babasina cekerse sanmisim bn 10 ay olmasina 10 gun varmis ole dogmus 5 bucuk kilo esim
bol su iç canım havuç suyu tüket taze. merdiven in çık biraz yavaş yavaş ama abartmadan tabiKizlar ne yapabilirim baska yurumek haricinde. Cok panik oldum suan suyum da azalmis ne olur yardim edin
13 gun bile cok geliyr aman diyim ya gunumu gecirmiyim cadi kizim bugidisle yilbasinda gelick cadioooo maşallah maşallah :)) benim de ilk ve kız. bende günüm geçince doğmuşum
Hurma ye cnmKizlar ne yapabilirim baska yurumek haricinde. Cok panik oldum suan suyum da azalmis ne olur yardim edin
benim haftaya olacak gibi doğuyor içime. ya bide içerde durdukça kilo alıyorlar :) ne kadar çok kilo almasalar o kadar iyi şu an13 gun bile cok geliyr aman diyim ya gunumu gecirmiyim cadi kizim bugidisle yilbasinda gelick cadi
Ilac kullanmani tavsiye ederim , normal dogumda sikinti olabilir.fitil alabilirsin bana dr um yazmisti. mutlaka soyle ama doktorunaYaa söylemesi ayıp hemoroid sıkıntısı çekip çare bulan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?