2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Amin canım ama o kadar ağladım ki anlatamam dr çok kızdı dünyanın sonu değil diye ama çok istedim bende her ışte bi hayır var bebek biraz iri doğdu dr çok dikisin olurdu alttan dedi

Evet canm, hayırlisi o demek lazimmiş Ama gel sen bi de bana sor, ben de sezeryana girerken alt üst olmus sekilde girerim büyük ihtimal

Hadi gözün aydın canm ya, senn adina cok sewindim. İnş 1-2 ıkınmada pıt die cıkar bebiş.
Darisi benm başima doğururken bana da dua et, allahım şu dünürüme de sağlıklı bi normal doğum nasip et de.

Son düzenleme:
Kizlar ne yapabilirim baska yurumek haricinde. Cok panik oldum suan suyum da azalmis ne olur yardim edin

Ilk gebelik cnm kizim olck senin cnm bklm bizim kiz babasina cekerse sanmisim bn 10 ay olmasina 10 gun varmis ole dogmus 5 bucuk kilo esim
oooo maşallah maşallah :)) benim de ilk ve kız. bende günüm geçince doğmuşum

Yaa söylemesi ayıp hemoroid sıkıntısı çekip çare bulan var mı

13 gun bile cok geliyr aman diyim ya gunumu gecirmiyim cadi kizim bugidisle yilbasinda gelick cadi
benim haftaya olacak gibi doğuyor içime. ya bide içerde durdukça kilo alıyorlar :) ne kadar çok kilo almasalar o kadar iyi şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…