- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Hadiiii sıra sendegece nöbetçi hamişlerden sen kaldın bak emel de doğurdu folik de azmetti doğuruyo valla meltemle seni de bekliyoruz darkside a
sen iyice strese girmişsindir şimdiama en fazla bi hafta daha beklerler canım sonra müdahale ederler zaten
teşekkür ederim canım şimdiden başlasam etki eder mi ki doğuma kadarIlac kullanmani tavsiye ederim , normal dogumda sikinti olabilir.fitil alabilirsin bana dr um yazmisti. mutlaka soyle ama doktoruna
Kizlar ne yapabilirim baska yurumek haricinde. Cok panik oldum suan suyum da azalmis ne olur yardim edin
suniMüdahele etmesini istemiyorum zaten sorun o, sezeryan istemiyorum
Acilma olmadan suni vermem, bosuna aci cekersin dedi doktorum
merdiven inip cık sürekli ve ayrıca çömelme hareketleri yap açılmayı hızlandırıyoKizlar ne yapabilirim baska yurumek haricinde. Cok panik oldum suan suyum da azalmis ne olur yardim edin
anladım canımAcilma olmadan suni vermem, bosuna aci cekersin dedi doktorum
Ya her dr farkli seyler soyluyor insanin kafasi karisiyor banada suni sanciyla dogum yapariz dedi.ama sunidende korkuyorum ya acilmazsa diye o kadar sanci cek sonra sezaryana gir..insallah gerek kalmaz sancilarimiz gelir ya artik ruyalarima giriyorAcilma olmadan suni vermem, bosuna aci cekersin dedi doktorum
Vallahi bilmiyrm cnm 2850 di sanirim 1 ay omce bnmnkizim donmemistide simdi ne durumda hic bi bilgim yok carsamba herseyi ogremicz bklm bnada bu hafta gelckms gibi geliyr bu haftada gelmzse gunum gecickmis gibi geliyrbenim haftaya olacak gibi doğuyor içime. ya bide içerde durdukça kilo alıyorlar :) ne kadar çok kilo almasalar o kadar iyi şu an
benim geçen perşembe 3224 dü ama heralde biraz iri olcak gibiVallahi bilmiyrm cnm 2850 di sanirim 1 ay omce bnmnkizim donmemistide simdi ne durumda hic bi bilgim yok carsamba herseyi ogremicz bklm bnada bu hafta gelckms gibi geliyr bu haftada gelmzse gunum gecickmis gibi geliyr
Hamilelikte kaç kilo aldınız peki kızlar ? Benim ki geçen hafta çarşamba 3360ti ben yaklaşık olarak 23-24 kilo aldimbenim geçen perşembe 3224 dü ama heralde biraz iri olcak gibi
Vallahi bukadinlar kulubu iyki var he birbirimizdn biseyler ogreniyrz hep bn buraya bkmasam suni sanci verse doktr hayir demezdm mesela iyki varsnz kizlarMüdahele etmesini istemiyorum zaten sorun o, sezeryan istemiyorum
Azmettinnn doğuruyosun helalll olsunn cnm bnm, çok sevindimmm bir avazda kurtarırsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın Ali bebegi. Allaha şükür sonundaa kavuşcann bebegineVallahi saatlerdir ayaktayım, aynı şeyi düşünüp duruyorum, doğumun 5 şartı gerçekten işe yaradı mı acabaAy annemi değil de stresi bekledi desek daha doğru, aşırı negatif elektrik yüklendim geldiğinden beri. Akşam yürüyüş bahanesiyle 1 saat kaçtık eşimle.
5 dakikada 1 olunca mı arıyim doktoru? Bütün ev uykuda arkadaş! Saatlerdir saçlarımı yaptım, çantayı kontrol ettim, defalarca wc'ye çıktım, pilates topunda oturuyorum şu anda 20 dakikadır. Uykum da geliyo ama sancılar şiddetleniyo ve sıklaştı.
Biraz daha sabret annesi, bade bebiş çok memnun dmek ki keyfi yerinde, allah korusun bir sorun olmadığı sürece 42 ye kdr bekleniyo elbet gelcek alcan kcağına melegini. Az kaldı.gelmiyo ki denizcim ya, gelse de hemen gecsem ama tık yok
Ben 71 ile tamamlamışım 54.7 idim 71 olmuşumHamilelikte kaç kilo aldınız peki kızlar ? Benim ki geçen hafta çarşamba 3360ti ben yaklaşık olarak 23-24 kilo aldim
Ayyy hadi inşallhhhh i, tez zamandaHadiiii sıra sendegece nöbetçi hamişlerden sen kaldın bak emel de doğurdu folik de azmetti doğuruyo valla meltemle seni de bekliyoruz darkside a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?