2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar ne yapabilirim baska yurumek haricinde. Cok panik oldum suan suyum da azalmis ne olur yardim edin

Valla ben yapiyorum ama ne kadar işe yarıyo ortada yine de soyleyeyım, yürü, merdiven cik, plates topunda zıpla, adacayı iç, eşinle sık ilişkiye gir.

Acilma olmadan suni vermem, bosuna aci cekersin dedi doktorum
Ya her dr farkli seyler soyluyor insanin kafasi karisiyor banada suni sanciyla dogum yapariz dedi.ama sunidende korkuyorum ya acilmazsa diye o kadar sanci cek sonra sezaryana gir..insallah gerek kalmaz sancilarimiz gelir ya artik ruyalarima giriyor

benim haftaya olacak gibi doğuyor içime. ya bide içerde durdukça kilo alıyorlar :) ne kadar çok kilo almasalar o kadar iyi şu an
Vallahi bilmiyrm cnm 2850 di sanirim 1 ay omce bnmnkizim donmemistide simdi ne durumda hic bi bilgim yok carsamba herseyi ogremicz bklm bnada bu hafta gelckms gibi geliyr bu haftada gelmzse gunum gecickmis gibi geliyr

Vallahi bilmiyrm cnm 2850 di sanirim 1 ay omce bnmnkizim donmemistide simdi ne durumda hic bi bilgim yok carsamba herseyi ogremicz bklm bnada bu hafta gelckms gibi geliyr bu haftada gelmzse gunum gecickmis gibi geliyr
benim geçen perşembe 3224 dü ama heralde biraz iri olcak gibi

Azmettinnn doğuruyosun helalll olsunn cnm bnm, çok sevindimmm bir avazda kurtarırsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın Ali bebegi. Allaha şükür sonundaa kavuşcann bebegine

Arkadaslar Merhaba. Takvimim gitti mi bilmiyorum; ben 40+1 oldum. Bugün doktor çatı muayenesi yaptı; sınırda dedi. Doguramazsin demiyorum ama, zor olabilir dedi... sonra aynı hastanede doğum yapan bi arkadaşıma sordum; orada genelde tüm hastalara öyle diyorlar dedi... ben yine de önce normal doğumu deneyip, olmazsa zaten doğumdan döndürüp sezaryana alırlar diye düşündüm. Sizler çatı muayenesi oldunuz mu? Gönül diyor ki kontrole montrole gitme, evde doğur...

Kızlar sarılık için oğlum takibe alındı Canım sıkıldı inşaallah yatmak zorunda kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…