Canım inşaallah emeğinin karşılığını alacaksınValla ben yapiyorum ama ne kadar işe yarıyo ortadayine de soyleyeyım, yürü, merdiven cik, plates topunda zıpla, adacayı iç, eşinle sık ilişkiye gir.
İnşaallahHadiiii sıra sendegece nöbetçi hamişlerden sen kaldın bak emel de doğurdu folik de azmetti doğuruyo valla meltemle seni de bekliyoruz darkside a
Cok sevindim betul,hadi gozun aydin,Sağolun kızlar, nst'de gerçek ve düzenli sancım çıktı. Dr vajinal kontrol yaptı, 4 cm açılma varmış. Saat 5 gibi açılmanın tamamlanacağını öngördü, kalabilirsin dedi. Evim yakın diye gelmek istedim ve geldik, duş aldım, son hazırlıkları yapıyoruz. Sancılarım 5 dakikada 1 ama artarak devam ediyor. Darısı başınıza. İnşallah kolay olur
Sutun geliyor mu canim az biraz mama verin bakalim susacak mi,benimki oyle degilKızlar benim bebeğim uyumadığı zamanlarda hep ağlıyor hiç doymuyor biz de mi bi gariplik var Sizinkiler nasıl?
Ben acısını sızısını geçirmeyi başardım. Pamuk yağı ile :) eczanede satılan saf pamuk yağı çok rahatlatıyor ve iyi geliyor. Eczacı önerdiğinde hiç olasılık vermedim, hemoroid kremleri bile etki etmedi yağ mı geçirecek dedim ama oldu valla :)Yaa söylemesi ayıp hemoroid sıkıntısı çekip çare bulan var mı
Bebek 3500 yakinmis bende 8 kilo aldım.Hamilelikte kaç kilo aldınız peki kızlar ? Benim ki geçen hafta çarşamba 3360ti ben yaklaşık olarak 23-24 kilo aldim
70 ile hamile kaldım şu an 81 kiloyumHamilelikte kaç kilo aldınız peki kızlar ? Benim ki geçen hafta çarşamba 3360ti ben yaklaşık olarak 23-24 kilo aldim
peki ne şekilde ve sıklıkta kullandın canım ne kadar sürede etki ettiBen acısını sızısını geçirmeyi başardım. Pamuk yağı ile :) eczanede satılan saf pamuk yağı çok rahatlatıyor ve iyi geliyor. Eczacı önerdiğinde hiç olasılık vermedim, hemoroid kremleri bile etki etmedi yağ mı geçirecek dedim ama oldu valla :)
Kızlar benim bebeğim uyumadığı zamanlarda hep ağlıyor hiç doymuyor biz de mi bi gariplik var Sizinkiler nasıl?
Kizlar bebegi kaynamis suyla ji yikiyorsunuz normal musluk suyuyla mi
2-3 günde etki etti ama arkadaşlar hatırlar ben çok acı çekiyordumpeki ne şekilde ve sıklıkta kullandın canım ne kadar sürede etki etti
Hamilelikte kaç kilo aldınız peki kızlar ? Benim ki geçen hafta çarşamba 3360ti ben yaklaşık olarak 23-24 kilo aldim
2-3 günde etki etti ama arkadaşlar hatırlar ben çok acı çekiyordumher tuvalet öncesi sonrası sürdüm Pamukla
Ben rekora gidiyorum desene 69,5 la başladım zira iki ay öncesinde düşük olmuştu stresten yemeğe vermiştim kendimi öyle devam etti 93-94 arasıyım su anBen 71 ile tamamlamışım 54.7 idim 71 olmuşum
Sezaryen olduysan vücut ancak topluyor kendini diyorlar özellikle rahim ödem vs bence ümitsizlik etme bide kışın vücut yağ toplar soğuk olduğu için havalar düzelince bebeklerde ele avuca gelir gezmelere başlanınca verirsin canımBen 57 den 75 e cikmistim. Dogumdan bir hafta sonra 67 oldum . simdi 23 gun geçti hala 67 yim . veremiycem diye korkmaya basladim
Maşallah ne güzel imrendim vallahiBebek 3500 yakinmis bende 8 kilo aldım.
Helal olsun ben boğazımı tutamadım hic70 ile hamile kaldım şu an 81 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?