2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cok sevindim betul,hadi gozun aydin,

Kızlar benim bebeğim uyumadığı zamanlarda hep ağlıyor hiç doymuyor biz de mi bi gariplik var Sizinkiler nasıl?

Yaa söylemesi ayıp hemoroid sıkıntısı çekip çare bulan var mı
Ben acısını sızısını geçirmeyi başardım. Pamuk yağı ile :) eczanede satılan saf pamuk yağı çok rahatlatıyor ve iyi geliyor. Eczacı önerdiğinde hiç olasılık vermedim, hemoroid kremleri bile etki etmedi yağ mı geçirecek dedim ama oldu valla :)

peki ne şekilde ve sıklıkta kullandın canım ne kadar sürede etki etti

2-3 günde etki etti ama arkadaşlar hatırlar ben çok acı çekiyordum her tuvalet öncesi sonrası sürdüm Pamukla

Benimde oyle cok fena hamilelikten sonra gecer diyordum ama geçmedi. Denemedigim sey kalmadi Pamuk yaginida bir deneyim yeni bir umut isigi yaktin :)

Ben 57 den 75 e cikmistim. Dogumdan bir hafta sonra 67 oldum . simdi 23 gun geçti hala 67 yim . veremiycem diye korkmaya basladim
Sezaryen olduysan vücut ancak topluyor kendini diyorlar özellikle rahim ödem vs bence ümitsizlik etme bide kışın vücut yağ toplar soğuk olduğu için havalar düzelince bebeklerde ele avuca gelir gezmelere başlanınca verirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…