evet hastanedeyim sabahtan beri. Açılma yok sancı yok gibi bişey ne olacak böyle bilmiyorum. Sırada suni sancı var sanirimHastanede mi bekliyosun canm?
Sütüm az geliyor heralde canım mamaya başladım mamamın üzerinde yazan ölçüde uymaya çalışıyorum acaba onu da mı artırSam her bebek aynı değil sonuçta bilemedim bi de sen mama veriyor musun mama veren bazı anneler arada su damlatıyolarmış ağzına ben de mi versem Of çok cahilimSutun geliyor mu canim az biraz mama verin bakalim susacak mi,benimki oyle degil
Benim de ayni cumaya kadar bekleriz yoksa suni sanci vericek galibaaevet hastanedeyim sabahtan beri. Açılma yok sancı yok gibi bişey ne olacak böyle bilmiyorum. Sırada suni sancı var sanirim
Sağol canım doğdu doğmasına da ben kendimi çok yetersiz hissediyorum sütüm yetmiyor die mamaya başladım mama verdiğim ölçü de az geliyor galiba benim minige hep aç hep ağız aranıyor hep ağlıyor mamayı mı artırSam die düşünüyorum ya da ben memeyi mi az veriyorum acaba sen ne kadar süre emziriyorsun bir de su veriyor musun?Hayirli olsun dogmus sonunda:)
Benimkide oyle surekli emmek istiyor beni emzik gibi kullandigindan supheleniyorum ben
Cuma mi bana fazla bekleyemeyiz dedi dr. Geceye kadar bile bekleyeceğini sanmam ebeye sordum su geldikten sonra 24 saat içinde dogurtmaliyiz dedi. Keşke ben de beklesemBenim de ayni cumaya kadar bekleriz yoksa suni sanci vericek galibaa
bende ıslak pamuk da hipp aldım malum uni baby pişik yaptı ama uni babay nin pişik kremi çok iyi geldi desitin kullnıyorduk çok üzüldüm bize iyi gelmeyince ama sudo crem bile iyi gelmedi ki en iyi markalar bunlar olmasına rağmenCanimcim bende ılık suda pamuğu islatarak temizliyorum. Gerçeği söyliyim mustelanin şampuaninida pişik kreminide beğenmedim. Unibaby deniycem
canım ilk dört ay kusarak geçtiği için böyle oldum :)Helal olsun ben boğazımı tutamadım hic
İnş hepimz cnm.anladım canım( tez zamanda kurtulursunuz inşallah
Sütun yetmiyosa ondan agliyodur bi kontrol et istersen biraz mama ver bisi olmaz eğer mamadan sonra aglamiyosa doymadigindandir oKızlar benim bebeğim uyumadığı zamanlarda hep ağlıyor hiç doymuyor biz de mi bi gariplik var Sizinkiler nasıl?
alt taraflar derken canım? mesela giriş kısımlarında mıKizlar bisey sorucam benim alt taraflarimda agri oluyor bu dogum agrilari mi acaba düz duramiyorum agri olunca 37 hafta 4 gunlugum
Ben yarin yikicam cnm normal su ile yikariz kendimiz nasilsa ole su kullanirim.yaniKizlar bebegi kaynamis suyla ji yikiyorsunuz normal musluk suyuyla mi
Walla ben de anlamadim ki aslicm, bazilarinn doktoru direk suni ile doğum yaptıracakmiş gibi konusmus Benm doktorun da belli şartlarin olusmasi gerek dioYa her dr farkli seyler soyluyor insanin kafasi karisiyor banada suni sanciyla dogum yapariz dedi.ama sunidende korkuyorum ya acilmazsa diye o kadar sanci cek sonra sezaryana gir..insallah gerek kalmaz sancilarimiz gelir ya artik ruyalarima giriyor
boşver en iyisini yapmışsın kendisi görmüş sen daha değerli olursun söylediğin daha kıymetli olur böylece hanım ağır vakur davranmak sana kazandırmış eğer sen kv için söylenseydin annesinin yaptıklarını bile görmezdiYok canim demedim bisey.esim cok arada kaliyor adam bebeginin olduguna sevinemedi boyle seyleri dusunmekten.bi ablasi trip atar,bi anasi bozulur bide ben bunlari anlattim iyice bunaldi.eve gelmek bile istemiyorum diyor idare ediver biri anam biri ablam diyor.daha Bismillah 10 gun oldu bunun daha 3-4 ayi var,1 ay once vok mutluydun annem gelecek 3-4ay kalacak cok guzel olur diyodun ne oldu dedim.3-4aylik plan yapilirken guzellikle o kadarina gerek yok vs diyecektin simdi boyle kara kara dusunmezdin,bu saatten sonra kimseye bisey diyemezsin alinip kuserler,basa gelen cekilir dedim bende.aylardir icimde tutuyodum soyledim rahatladim
Biz tuzlicaz ama sonradan vazgectik her yikama suyuna bir avuç tuz atiyomusun ole daha iyi oluyormuşKIZLAR bebek tuzlama konusunda ne düşünüyorsunuz??
Valla ben suniye de raziyim, normal olsun da, tabi sağlık sıkıntısızVallahi bukadinlar kulubu iyki var he birbirimizdn biseyler ogreniyrz hep bn buraya bkmasam suni sanci verse doktr hayir demezdm mesela iyki varsnz kizlar
meltem cim son durum nedir kuzum dr un ne dedi bu arada iki gündür bakamadım kimler doğum yaptıWalla ben de anlamadim ki aslicm, bazilarinn doktoru direk suni ile doğum yaptıracakmiş gibi konusmus Benm doktorun da belli şartlarin olusmasi gerek dio
İnş denizcm ya, bi iki belirti oldu, umudum brz geldi İnş bu hafta sonuna kadar kendi kendine gelir badişim.Biraz daha sabret annesi, bade bebiş çok memnun dmek ki keyfi yerinde, allah korusun bir sorun olmadığı sürece 42 ye kdr bekleniyo elbet gelcek alcan kcağına melegini. Az kaldı.
Ben de iki ay önce bebeğimi kaybetmiştim, kendimi hiç yemeğe vermedim hatta oldukça az yiyordum ama sonuç seninle aynı :) demek ki bir sebebi var :) sağlıkla doğsunlar da veririzBen rekora gidiyorum desene 69,5 la başladım zira iki ay öncesinde düşük olmuştu stresten yemeğe vermiştim kendimi öyle devam etti 93-94 arasıyım su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?