2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Baska bi doktora daha gözüksene tatlm

esra varya aynı dert bende var bir gece sinirden ağlama krizine girdim resmen içerde misafirler ben odamda salya sümük ağladım birde biz bu insanlara enfeksiyon riski var dedik bebeğe yaklaşmadılar ama ev doldu taştı ve hala aynı hepsini evden kovasım geldi ama yapacak bir şey yok ben başkasın yapmıycam bana yapılanı

Canim kaç cc veriyorsun ki mama?bir de kendin kaç saate bir emziriyorsun

meltem cim son durum nedir kuzum dr un ne dedi bu arada iki gündür bakamadım kimler doğum yaptı
Aylin normal doğum yapti, folık hastanede brazdan yapar, huzurluvemutlu da bugun sezeryan olacaktİ

Dun gece sanci ike uyandim, 2 ile 5 arasi yarm saatte 5-6 sanci girdi cıkti, uyudum uyannca bişeym kalmamişti, bugun doktora gttk, 1 cm acilmam varms ama yetersz dedi doktorum, bakalim leylos ya bı umut oldu bana bu minik şeyler .

Hadi bakalim doğumun ayak sesleri bunlar meltemcim

Kizlar merhabalar :)
Ben dogum yaptim bugun tam 1 hafta oluyor . Size hemen dogum hikayemi anlatiyim.
Gece 2 gibi uyumak icin yattim . Ama sag bacagimda bir kramp gibi damar damar ustune binmis gibi bi his vardi . Uyuyamadim kalktim plates lastigiyle hareketler yaptim gecmedi . Dedim sabaha mos mor uyanicam heralde ben uyuyana kadar saat 3.30 oldu. 5.30 da uyandigimda altimda bi islaklik hissettim megersem suyum geliyomus :) hemen hastaneye gittiik. Hemen kontrol edildi 2 ccm aciklik bekliyicez diye. Beni sanci odasina aldilar . Hafif bir sancim vardi. Beklemeye basladik 8.30da suni sanci vermeye basladilar doktorum geldi kontrol etti. Ohh kafasi elime geliyo 2 gibi dogurursun dedi . Sancilar sıklasti.. Acici igne yapicaz biraz basin donucek dediler . Allahim beynimi bulandirdi o igne 4 tane daha yaptilar benim durumumu siz dusnun.. Hem yatma yuru dediler ayakta duurucak halim yok sancinin acisinin tarifi yok ( daha bir suru sey.. Yazmak istemiyorum cok zordu.) en sonunda saat 5 oldu dedim artik yeter kesin alin nasil aliyosaniz alin tukendim ben burda dedim . Epidural yapin bana oyle doguriyim dedim. Epidural yapildi. Aciklik 8 cmdi. Ondan sonra biraz daha rahatladim. 5 dakika icinde beni dogumhaneye aldilar :) 3 ikinmada bebegim 17.19 da dunyaya geldi . ( cok acili sancili bir dogum oldu. Benim icin sonrasi daha kotuydu karsimda dikis atarlarken bile inanilmaz psikolojik olarak etkilenmisim.) her neyse herseye tum aciya tum agrilara ragmen bebeginizin tarifi olmayan cennet kokusuna deger :)
Bu kadar agri siziya sanciya ragmen Normal dogumu tabikide siddetle tavsiye ediyorum ben 3. Gunu normal hayata dondum. Sadece otururken biraz aci oluyor . Onun disinda hic yatmadim diyebilirim. Allah herkesin bebegini korusun bagislasin . Saglikli mutlulukla buyutmeyi nasip etsin canim arkadaslarim:)

Ayni benim durumum cnm deliler gibi yürü dedi

Ay canım dogdumu hayırlı olsun ağzının aranması gazdan da oluyor canım

Walla ben de anlamadim ki aslicm, bazilarinn doktoru direk suni ile doğum yaptıracakmiş gibi konusmus Benm doktorun da belli şartlarin olusmasi gerek dio
Canım dr dinle bende inatlastim illa suni diye bebek kanal girmediği halde aldım suni yi bebek iyice yukarı çıktı boşuna sanci yedim gerçi o da etki etmedi ağrım olmadi

Kızlar bugün 31 günlük olduk hepatit b 2. Dozunu olduk kilomuz 4200 olmuş ayin 25 inde hastaneden çıktığımızda 3025 dik. Kilo alımı iyi dedi benim kan değerimde 8.5 di baya düşük dü kanda verilmedi kan hapı vermişti hiç kullanmadım bugün kan testinde 12.5 olmuş kan degerim doktorum kan hapını kesebilirsin dedi kanın çok iyi dedi bende gülerek itiraf ettim hiç kullanmadım diye doktor şaşırdı. Nasıl oldu falan diye bilmiyorum dedim önümüzdeki ay bir daha kan testi yapalım dedi

Analı babalı sağlıkla büyütün inşallah

Valla ben suniye de raziyim, normal olsun da, tabi sağlık sıkıntısız
Suniylede oldugu zaman sezeryan olma olasiligi yuksek cnm acilmadimi suyun azaliyr hop sezeryan ablamada oyle yaptilr suniyi dayadlr garibim hem sanciyi cekti hemde suyu bitince hop sezeryan suniyi vernce bide kaldrmiyrlr yattigi yerden cekti aciyi

En kisa zamanda sende doğum yaparsin benim 1cm acilmam vardi 3gun sonra dogum gerçekleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…