2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım doktor kadar ebe de önemli. Ben gittiğimde Fatma Ebe vardı. O yapıyodu çatı muayenesi saat başı. İnan hiç acıtmadı. Yalnız kotu haber Ümit Hoca arada uğruyor. Başka Bi doktor ilgileniyor doğum boyunca. Sonra Fatma Ebenin mesaisi doldu. Başka Bi ebe geldi. Adını bile unutmuşum. Sinir etti. Bi o sokuyo bi diğer doktor. En sonunda bağırdım. Sen bakıyosan o niye bakıyo, o bakıyosa sen ne işe yarıyorsun diye. Ger ger gerdiler beni. O kadar zor açıldım ki bunlara sinirlenmekten. Umarım Fatma Ebe'ye denk gelirsin cnm. O bir melek bence...

Cuma mi bana fazla bekleyemeyiz dedi dr. Geceye kadar bile bekleyeceğini sanmam ebeye sordum su geldikten sonra 24 saat içinde dogurtmaliyiz dedi. Keşke ben de beklesem
Benm senden farkli sadece suyum gelmedi ama eve gelince ic camasirimda kan vardi cok az degistrdm gene azcik gelmis ama baska sivi gelmedi acaba vajinal muayeneden dolayi mi yoksa nisan fln degildir dimi ilk olinca bileniyorum nasil oluyo

Bana da bol bol yuru dedi baska ne yapayim dedim cok yuru dedi yuruyusten sonra eve gelince ic camasrim da cok.kucuk kan vardi bu nisan degildir dimi
Zorladıysan ondan da olabilir cnm, ben de geçen hafta pilates yaptım benden de gelmişti. Doktora sordum sancın yoksa bebek hareketliydi sıkıntı yok dedi.

foliğim şuan yeni dogum yapmış olmalısın mesajından anladıgım kadarıyla
Rabbim ikinizden de sağlıklı haber almayı nasip etsin

Baska bi doktora daha gözüksene tatlm
Ben de öyle yaptım. Başka doktora gittim, muayene etmedi bile; biz çatı muayenesini doğum başlayınca yapıyoruz dedi. Dogurup doguramayacagin ancak doğum başlayınca belli olur dedi. O değil de, ben buraya yazdıktan sonra nst em iyi çıkmadı, serum takıldı, serum giderken benim ağrım başladı. Sonra nstde de sancı çıktı. Ebe baktı, açıklık yok... açıklık olmayınca eve yolladılar :) ama bu sancı devam edecek gibi... sabaha açıklığım da olur belki

Bıg

cahil olma canım niye cahil olasın ki internet den araştır merak ettiğin herşeyi ben çoğu şeyi öyle öğrendim
Evet ordandan bakiyorum canım burda da dogum yapan arkadaslarimiz var belki ayni şeyleri yasamislardir diye sordum hastaneyi aradim ebeyle görüştüm su, kanama, sancilar 5 dk bir olursa gel dedi benim su an agrim gecti sagol canım ilgine

Kizlar malum havalar soguk bide kucuk bi kizim war disarida yuruyemiyorum ewde bu adimsayar programiyla yuruyim dedim kac bin adim atmak gerekiyo acaba günlük benim gibi yapan warmi

Bende aynisini düşünüyordum babasindan bile sut cikaracak cocuk nerdeyse bir de parmagini emiyor bizimki doktora sorduk sut yeterli emme refleksi guclu bebegin ondan herseyi emmeye calisiyor mama vermeyin dedi .
Ben onceden duzenli 2 saatte bir emziriyordum uyanmiyordu ama son zamanlarda istedikce emziriyorum uyuyup kalinca birakiyor bazen 1 saat emiyor. Su vermedim ben hic.

Gözün aydın canm, inş bana da kısmet olur da ben de buraya güzel bi normal doğum hikayesi yazarin.

Canım dr dinle bende inatlastim illa suni diye bebek kanal girmediği halde aldım suni yi bebek iyice yukarı çıktı boşuna sanci yedim gerçi o da etki etmedi ağrım olmadi

Dinleyeceğim tatlm, benm doktorum bi arkadaşıma yarım cm acıklık ıle normal doğum yaptrdi, bakalim bana tavsiye edecek mi?

Suniylede oldugu zaman sezeryan olma olasiligi yuksek cnm acilmadimi suyun azaliyr hop sezeryan ablamada oyle yaptilr suniyi dayadlr garibim hem sanciyi cekti hemde suyu bitince hop sezeryan suniyi vernce bide kaldrmiyrlr yattigi yerden cekti aciyi

Gercekten mi
Olay o noktaya gelsin de her detayı sorarım doktoruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…