2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ama benim mide bulantım fenaydi.simdi olmayınca bi tedirgin oldum ama yalnız olmadığıma sevindim.umarim öyledir canım. Senin de normalde bulantin var mıydı ?

Kizlar biraz once beta degerlerine bakiordum. Diyorki kiz bekleyen annelerin degerleri erkekbekleyenlere gore yuksek ve kiz bekleyenler daha erken orgenebilurmis bu yuzden
benim adet gecince 5. gun 1314 tu buna göre ne olur:)) kese fasulye gibi ve bebek solda

Ama benim mide bulantım fenaydi.simdi olmayınca bi tedirgin oldum ama yalnız olmadığıma sevindim.umarim öyledir canım. Senin de normalde bulantin var mıydı ?
Midem bulaniyordu ama daha cok kusmak diil kaynama gibi idi ne yesem agzim tadi demir gibi idi .. kasik sol taraf bicak sapmalari oluyirdu ve gaz dolasiyirdu habire karbimda gobek deligime baski vardi

Ya kızlar bişe sorucam size ben önümüzdeki hafta kese için gidicem doktora ama bu donemde doktor alttan bakıyormus sanırım ya kese için yada kalp tam bilgim yok gidenler anlatabilir mi neden alttan muayene ediyorlar karından ultrasonla olmuyormu

BEN 3 KERE ALTAN MUAYENE OLDUM BİR SORUN OLMADI BÜYÜMEDEN ÜSTTEN GÖRÜNMÜYOR ONDAN ALTTAN BAKIYORLAR

Evet o da dogru da. Ablamin trizomili cocugu oldugu ici ben biraz tedirginim

benim 7+4 oldugu gun 13 mm di yani bence gayt normal sonucta bir gunde bir mm buyuyor

Sana da çok geçmiş olsun canım. 12 jel var 3 adet kullandım bitince gidicem doktora sen de öyle mi yaptin
Canım benim icim hic rahat etmemisti o gun uyuyamistim aglama krizine girdim ertesi gun doktor a gittim içimden bi ses bişeyler ters gidiyor demisti keseyi görmek istiyorum dedim doktora o da iyi ki gelmissin dedi kesenin etrafinda kan yolu var dedi progestan hapini verdi bir hafta kullandım çok yan etki yaptı bende çalışıyorum bide. Neyse sonra jelini yazalım dedi 15 adet var içinde daha iki tane kullandım. Ins bebisimiz sağlıklı olsun

Kizlar ben 7+ 3 haftalik hamileyim. Doktor cinsel ilişki hakkında olumsuz birşey soylemedi. Bu zamana kadar hic kanamamda olmamisti. Bizde ilişkiye girdik ilişki sonrasi kirmizi renginde biraz civik halde kan geldi çok uzun sürmedi ama ben çok korkuyorum.bugün doktorun calismiyor gidemedim bebisime birşey olmusmudur. korkuyorum

Kızlar bağlı olduğunuz sağlık ocaklarina mutlaka hamileliginizi bildirin 5.ayda anne adaylarida aşı olucak diye biliyorum.Bebislerimizin aşilarinida Allah izin verirse saglik ocaklari yapicak :))

Canim ne yaptin gittin mi doktora? Kime gittin? Mide bulantin icin ne onerdi? Mide bulantilari canima tak dedi hic bi sey yiyemiyorum yaa
lokman hekime başladım canım doktorla elektriğimiz tuttu eşiminde benimde.. şükürler olsun.. vinerac diye bir şey verdi bakalım bugün içmeye başlayacağım işe yararsa hepinize yazarım hemencik.. ben çektim sizler çekmeyin inşallah canıımmm

tüüünaaaydıııınnn umarım haftasonunuz ballarınızla bal gibi geçer

Günaydın hanimlar
Bacak ağrısı olan var mı arada cok agriyor bacaklarim
hic mide bulantisi yasamadim su ana kadar ama bacak agrilarim oluo zaman zaman boylee damarlarim cekiliyor gibi oluo... bu belirti de regl belirtimdi benim... yani regl gunume yakin vucut yine ayni belirtiyi gosteriyor... bi de bas agrisi yasiyorum son 3 gundur... ama normalmis...

selam , ben de hayırlısıyala aralık annesi olacağım, bdt: 5 aralık bu 3. çocuğum olacak şu anda bulantılarım had safhada sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…