Kızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Gercrkten cok duygulandim canim cokta sevindim sende bebeğini kucağına aldın sonunda Cok şükür
Allah anali babali saglikla büyütsün inşallah
çarşambaya kadar beklicem canim carşambada olabilir persembede Cikişim.
Ben daha iyiyim canim sadece biraz duygusalim herseye ağlar oldum yine Lohusalik sanirim
@meltemcivil canim seninde doğum yakin hadi biran önce badişi doğur saglikla
Assolistim badişim:))
@huzurluvemutlu Canim doğurdun mu Yada
Ne zaman doğuracaksin güzel haberlerini bekliyorum
Normal oldu dimi kolay oldu mu süre kısa mıydıKızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Günaydın meltem,GöÜn aydin canm, allahım esirgesin, anadina babadina bağislasin miniği. Dualarinizdan bizleri de eksik etme
Ben her gece Kıyafet değişiyorum sabah yine kötü uyanıyorum yine değişiyorumKızlar özellikle gece kan ter içinde kalıyorum varmı böyle sorun yaşayan bebeğe etki yapacak korkuyorum
Tabi ki ama bi doktoruna danis mutlaka.dogal yontemler yeterli gelmiyor bazen bende oyle oldu.bebegin kafasi baski yaptigi icin kabizlik artiyormusteşekkür ederim canım şimdiden başlasam etki eder mi ki doğuma kadar
Sanci hic bir zaman bosuna degil hormonlar saliniyor oyle gorme lutfen.sanci cekerken vucut bebege ve sonrasina hazirlaniyorYa her dr farkli seyler soyluyor insanin kafasi karisiyor banada suni sanciyla dogum yapariz dedi.ama sunidende korkuyorum ya acilmazsa diye o kadar sanci cek sonra sezaryana gir..insallah gerek kalmaz sancilarimiz gelir ya artik ruyalarima giriyor
tamam canımTabi ki ama bi doktoruna danis mutlaka.dogal yontemler yeterli gelmiyor bazen bende oyle oldu.bebegin kafasi baski yaptigi icin kabizlik artiyormus
tek kötü yanı yataktan kaldırmıyolarmış galiba suni verinceSanci hic bir zaman bosuna degil hormonlar saliniyor oyle gorme lutfen.sanci cekerken vucut bebege ve sonrasina hazirlaniyor
neden böyle oluyo canım? kötü rüya falan mı görüyosunBen her gece Kıyafet değişiyorum sabah yine kötü uyanıyorum yine değişiyorum
yoo 36 dan beri böyleyim cnm sanırım yüküm ağırlaştı zorluyor beni artık :)neden böyle oluyo canım? kötü rüya falan mı görüyosun
Lohusa atesi diye bir sey var cnm yani surekli terleme sicak basmasi ama annem bana usume ve titreme de olur dedi.ben boynumda havluyla gezyrun resmen ,her gun dus cunku cok ter oluyor.sicak hissetsen de kendini hep sicak tutKızlar özellikle gece kan ter içinde kalıyorum varmı böyle sorun yaşayan bebeğe etki yapacak korkuyorum
herkesin hamileliği farklı geçiyor işte bende ağırlaşma haric bütün sıkıntılarını yaşadımyoo 36 dan beri böyleyim cnm sanırım yüküm ağırlaştı zorluyor beni artık :)
Evet cnm yatsktn kaldrmiyrlr normlde yuruyrsn o yuzdende sancin biraz daha hafuf geciyr fkt diger turlu yattigin icin daha zor geciyrtek kötü yanı yataktan kaldırmıyolarmış galiba suni verince
inşallah kendi sancımızla doğururuzEvet cnm yatsktn kaldrmiyrlr normlde yuruyrsn o yuzdende sancin biraz daha hafuf geciyr fkt diger turlu yattigin icin daha zor geciyr
Ins cnminşallah kendi sancımızla doğururuz
Canım çok saol pazar 2 de hastaneye gittin 5saat sora sabah 7bçkta bebiş geldi normal doğum yaptım. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah şimdi evdeyiz.GöZün aydın canm ya, cok sewindm valla, darisi bizlerin basina inşallah.
Ne güzel normal normal doğurcaksin.
Benimde aynı oluyor canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin38+5yarın sezeryana giricem nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?