2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Gözünüz aydın canım. Çok şükür kavuştunuz oğlunuza. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Müsait olunca bekliyoruz hikayenizi. :)
Bu arada ölçümler nasıl çıktı? (Konuşmuştuk ya onun için sordum tatlım.)

Daha iyi olmana çok sevindim gülaycım. İnşallah evinde kısa sürede toparlanırsın. Lohusa sendromu falan kalmaz böylelikle.

Normal oldu dimi kolay oldu mu süre kısa mıydı

Ya her dr farkli seyler soyluyor insanin kafasi karisiyor banada suni sanciyla dogum yapariz dedi.ama sunidende korkuyorum ya acilmazsa diye o kadar sanci cek sonra sezaryana gir..insallah gerek kalmaz sancilarimiz gelir ya artik ruyalarima giriyor
Sanci hic bir zaman bosuna degil hormonlar saliniyor oyle gorme lutfen.sanci cekerken vucut bebege ve sonrasina hazirlaniyor

Kızlar özellikle gece kan ter içinde kalıyorum varmı böyle sorun yaşayan bebeğe etki yapacak korkuyorum
Lohusa atesi diye bir sey var cnm yani surekli terleme sicak basmasi ama annem bana usume ve titreme de olur dedi.ben boynumda havluyla gezyrun resmen ,her gun dus cunku cok ter oluyor.sicak hissetsen de kendini hep sicak tut

Bana suni sancı verildi ama hep aayaktaydım dilersen gez dilersen yat dediler bi tek sonlara doğru nstye bağladılar o zaman yattım.

GöZün aydın canm ya, cok sewindm valla, darisi bizlerin basina inşallah.
Ne güzel normal normal doğurcaksin.
Canım çok saol pazar 2 de hastaneye gittin 5saat sora sabah 7bçkta bebiş geldi normal doğum yaptım. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah şimdi evdeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…