2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar ben kızımı saglikla kucağıma aldım, 3100 gr ve 51 cm.. sancilarim 5 dk bire düşünce doktora gittim ve hastaneye yatış işlemlerim yapıldı, 12 saatlik sancı dan sonra, açılma olmadığı için sezeryanla doğum yaptım, sancıları düşünmek bile istemiyorum, normal doğumu çok istediğim için zorladım baya ama olmayınca olmuyor bazen. Buna şükür kızım sağlıklı ve cok mutluyum, yuzune bakinca tüm yasadiklarimi unutuyorum, Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah

Canim ben kahvaltida kiyma kavuruyorum bazende mantar kizartiyorum ozellikle mantarda cok protein car
kahvaltıda kıyma bana ağır gelir yumurtayı bile zorla yedim bu süreçte ama mantara hayır demem acıkası süper olur yaa yaparım bundan sonra sen boza yı ne kadar tüketiyorsun pınar ben bir bardak içiyorum

Kızlar bende sizin gibi bu kulüpte çok vakit geçirdim çok şey öğrendim. . Kızım şu an 1 yaşına girdi bende şu an kokulu taşlardan isimlik pano doğum hediyeleri diş buğdayı .. gibi el becerisi ürünler yapıyorum Facebook sayfam ada mira butik. ziyaret edebilirsiniz. İletişim 505 491 6799

Eklentiler

• P_20151214_082410_1.webp
    17 KB · Görüntüleme: 63
Kırmızı Mercimek çorbası iyi dedilerek cnm peynir ye sütten uzak durun et balık yemeye devam
mercimek bizde deli gibi gaz yaptı maalesf yenebilecek o kadar az şey varki anlatamam dönüp dolaşıp aynı şeyler et balık bir kaç sebze makarna çok sinşr bozucu tek yönlü besleniyormuşum bebeğe faydalı değil gibi gelmeye başladı bu arada siz kaç günlük oldunuz

12 günlük canım herşey sorun ben yesem sorun bebek emiyor acaba yetiyor mu onu düşünüyorum 20 dk falan emiyor 2 saat arayla. Sizde durum nasıl

Bugün sezeryanla aldım bebeğimi kucağıma cok guzel bir duygu gerçekten
Ama bu Ağrı'lar vs cok kotu eskisi gibi olabilecek miyim acaba
canim gozlerin aydin ben de yarun sezeryana gun alicam dualarim seninleydi sabah aklima geldin dun dedim suan sezeryanda insallah guzel gecmistir. Dedijleri gibi iri dogdu mu bebisin

Iste insan yasamayinca anlamiyor yahu bnm sutum gelmiyor artik buna baglamak istemyrm ama yiyorum iciyrm ayni seyleri cikmiyor sasirdim valla ; ((((

12 günlük canım herşey sorun ben yesem sorun bebek emiyor acaba yetiyor mu onu düşünüyorum 20 dk falan emiyor 2 saat arayla. Sizde durum nasıl
bende de aynı bizim gaz sorunumu başladı birde umarım sizde olmaz bizde sarılıktan hatıra sürekli emme isteği kaldı bıraksam mememden ayrılmayacak kızım birde diş etlerinin arasına alıyor meme ucunu ağzından kaçırmamak için ama kösele oldu artık acı maçı yok yani :) neysen kuzum bende en fazla iki saat bekliyorum artık ve emme süresine kızım karar veriyor o ne zaman bırakırsa o zaman bitiriyorum emmeyi sadece geceleri ne sıklıkla emzirmek gerek ona takıldım

Iste insan yasamayinca anlamiyor yahu bnm sutum gelmiyor artik buna baglamak istemyrm ama yiyorum iciyrm ayni seyleri cikmiyor sasirdim valla ; ((((
canım yediğin içtiğin de önemli ama sen canını sıkma emzirmeye devam et fikirsiz akrabalara yapacak birşey yok maalesef emzirmeyi bırakırsan süt o zaman biter birde günde 2yada 3 tane karanfil ye ama çokkkkkkkkkk su iç esracım bunlar işe yarıyor gerçekten mayalı gıdalar tüket başka aklıma gelen bunlar
haa birde face de emziren annelere üye ol bakalım bu sorununa onlar daha mantıklı çözüler sunar belki

esraecem

Ne anlayissiz insanlar ya bi kirki ciksin bebeklerin. bende cok korkuyorum soyledim herkese doktor misafir kabul etmeyin dedi diye valla kendi babam bile 2 kere geldi yazik cocuga mikrop taşırız diye korkusundan

esraecem

Ne anlayissiz insanlar ya bi kirki ciksin bebeklerin. bende cok korkuyorum soyledim herkese doktor misafir kabul etmeyin dedi diye valla kendi babam bile 2 kere geldi yazik cocuga mikrop taşırız diye korkusundan
yaa varya benim evim doldu doldu taştı ama ben bebeği hiç odadan çıkartmadım ama odama girdiler yatağıma oturdular evim resmen şuanda mikrop yuvası sinir oldum birde enfeksiyon riski var dedik biz bu insanlara ama nafile
aslında o kadar dolu ve sinirliyim ki düşünmek bile istemiyorum gerilimim kızıma geçer diye şu kırk çıksın ben de bir patlayacağım hemde nasıll varya herkesle ipleri koparıcam resmen okadar doluyum

Bizde bugün bir hafta olduk gece gündüz farketmiyo her 2saatte bir emzirmeye calisiyorum max.2.30 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…