- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
60 ml cok degil mi ,doktor mu dedi o kadar verin diyeGöğüs uçlarımın açısından 2 saatte bir zor emziriyorum çok dengesiz bazen daha uzun ya da kısa mamayı da 3 saatte bir 60 ml veriyorum
Maşallah çok mutlu oluyorum böyle güzel doğumları gördükçe :) darısı BaşımızaCanım çok saol pazar 2 de hastaneye gittin 5saat sora sabah 7bçkta bebiş geldi normal doğum yaptım. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah şimdi evdeyiz.
kahvaltıda kıyma bana ağır gelir yumurtayı bile zorla yedim bu süreçte ama mantara hayır demem acıkası süper olur yaa yaparım bundan sonra sen boza yı ne kadar tüketiyorsun pınar ben bir bardak içiyorumCanim ben kahvaltida kiyma kavuruyorum bazende mantar kizartiyorum ozellikle mantarda cok protein car
mercimek bizde deli gibi gaz yaptı maalesf yenebilecek o kadar az şey varki anlatamam dönüp dolaşıp aynı şeyler et balık bir kaç sebze makarna çok sinşr bozucu tek yönlü besleniyormuşum bebeğe faydalı değil gibi gelmeye başladı bu arada siz kaç günlük oldunuzKırmızı Mercimek çorbası iyi dedilerek cnm peynir ye sütten uzak durun et balık yemeye devam
herşeyin en hayırlısı ne ise sizin için o öyle olsun meltemcim ben normal yapacaksın gibi düşümnüyorumEvet gercekten herşeyi oyle oldu, son anda, inş açikliğim da bi anda olur, soyle bi 3-4 cm olsa, kalanini dr halledecek inş
12 günlük canım herşey sorun ben yesem sorun bebek emiyor acaba yetiyor mu onu düşünüyorum 20 dk falan emiyor 2 saat arayla. Sizde durum nasılmercimek bizde deli gibi gaz yaptı maalesf yenebilecek o kadar az şey varki anlatamam dönüp dolaşıp aynı şeyler et balık bir kaç sebze makarna çok sinşr bozucu tek yönlü besleniyormuşum bebeğe faydalı değil gibi gelmeye başladı bu arada siz kaç günlük oldunuz
canim gozlerin aydin ben de yarun sezeryana gun alicam dualarim seninleydi sabah aklima geldin dun dedim suan sezeryanda insallah guzel gecmistir. Dedijleri gibi iri dogdu mu bebisinBugün sezeryanla aldım bebeğimi kucağıma cok guzel bir duygu gerçekten
Ama bu Ağrı'lar vs cok kotu eskisi gibi olabilecek miyim acaba
Bir haftadan sonra 60 -65 emer dedi bizim doktor60 ml cok degil mi ,doktor mu dedi o kadar verin diye
Iste insan yasamayinca anlamiyor yahu bnm sutum gelmiyor artik buna baglamak istemyrm ama yiyorum iciyrm ayni seyleri cikmiyor sasirdim valla ; ((((esra varya aynı dert bende var bir gece sinirden ağlama krizine girdim resmen içerde misafirler ben odamda salya sümük ağladım birde biz bu insanlara enfeksiyon riski var dedik bebeğe yaklaşmadılar ama ev doldu taştı ve hala aynı hepsini evden kovasım geldi ama yapacak bir şey yok ben başkasın yapmıycam bana yapılanı
bende de aynı bizim gaz sorunumu başladı birde umarım sizde olmaz bizde sarılıktan hatıra sürekli emme isteği kaldı bıraksam mememden ayrılmayacak kızım birde diş etlerinin arasına alıyor meme ucunu ağzından kaçırmamak için ama kösele oldu artık acı maçı yok yani :) neysen kuzum bende en fazla iki saat bekliyorum artık ve emme süresine kızım karar veriyor o ne zaman bırakırsa o zaman bitiriyorum emmeyi sadece geceleri ne sıklıkla emzirmek gerek ona takıldım12 günlük canım herşey sorun ben yesem sorun bebek emiyor acaba yetiyor mu onu düşünüyorum 20 dk falan emiyor 2 saat arayla. Sizde durum nasıl
canım yediğin içtiğin de önemli ama sen canını sıkma emzirmeye devam et fikirsiz akrabalara yapacak birşey yok maalesef emzirmeyi bırakırsan süt o zaman biter birde günde 2yada 3 tane karanfil ye ama çokkkkkkkkkk su iç esracım bunlar işe yarıyor gerçekten mayalı gıdalar tüket başka aklıma gelen bunlarIste insan yasamayinca anlamiyor yahu bnm sutum gelmiyor artik buna baglamak istemyrm ama yiyorum iciyrm ayni seyleri cikmiyor sasirdim valla ; ((((
esra varya aynı dert bende var bir gece sinirden ağlama krizine girdim resmen içerde misafirler ben odamda salya sümük ağladım birde biz bu insanlara enfeksiyon riski var dedik bebeğe yaklaşmadılar ama ev doldu taştı ve hala aynı hepsini evden kovasım geldi ama yapacak bir şey yok ben başkasın yapmıycam bana yapılanı
yaa varya benim evim doldu doldu taştı ama ben bebeği hiç odadan çıkartmadım ama odama girdiler yatağıma oturdular evim resmen şuanda mikrop yuvası sinir oldum birde enfeksiyon riski var dedik biz bu insanlara ama nafileesraecem
Ne anlayissiz insanlar ya bi kirki ciksin bebeklerin. bende cok korkuyorum soyledim herkese doktor misafir kabul etmeyin dedi diye valla kendi babam bile 2 kere geldi yazik cocuga mikrop taşırız diye korkusundan
Banada suni sanci verdiler suyum.geldiği için ayakta dolasmam yasakti tuvalet ihtiyacı dişinda yoksa yurutuyolar diye biliyorumtek kötü yanı yataktan kaldırmıyolarmış galiba suni verince
Bizde bugün bir hafta olduk gece gündüz farketmiyo her 2saatte bir emzirmeye calisiyorum max.2.30 saatbende de aynı bizim gaz sorunumu başladı birde umarım sizde olmaz bizde sarılıktan hatıra sürekli emme isteği kaldı bıraksam mememden ayrılmayacak kızım birde diş etlerinin arasına alıyor meme ucunu ağzından kaçırmamak için ama kösele oldu artık acı maçı yok yani :) neysen kuzum bende en fazla iki saat bekliyorum artık ve emme süresine kızım karar veriyor o ne zaman bırakırsa o zaman bitiriyorum emmeyi sadece geceleri ne sıklıkla emzirmek gerek ona takıldım
Bende 1 bardak iciyorum canimkahvaltıda kıyma bana ağır gelir yumurtayı bile zorla yedim bu süreçte ama mantara hayır demem acıkası süper olur yaa yaparım bundan sonra sen boza yı ne kadar tüketiyorsun pınar ben bir bardak içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?