- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Bizim bazen 3-4 saati buluyor emme sıkligi,emdigi zamanda en az yarim saat emiyor yetersiz mi acababende de aynı bizim gaz sorunumu başladı birde umarım sizde olmaz bizde sarılıktan hatıra sürekli emme isteği kaldı bıraksam mememden ayrılmayacak kızım birde diş etlerinin arasına alıyor meme ucunu ağzından kaçırmamak için ama kösele oldu artık acı maçı yok yani :) neysen kuzum bende en fazla iki saat bekliyorum artık ve emme süresine kızım karar veriyor o ne zaman bırakırsa o zaman bitiriyorum emmeyi sadece geceleri ne sıklıkla emzirmek gerek ona takıldım
Bizim cok gelen giden yok Allaha sukur,gelen oldugu zamanda 1dk salona goturup gosterip yerine yatiriyorum.yaa varya benim evim doldu doldu taştı ama ben bebeği hiç odadan çıkartmadım ama odama girdiler yatağıma oturdular evim resmen şuanda mikrop yuvası sinir oldum birde enfeksiyon riski var dedik biz bu insanlara ama nafile
aslında o kadar dolu ve sinirliyim ki düşünmek bile istemiyorum gerilimim kızıma geçer diye şu kırk çıksın ben de bir patlayacağım hemde nasıll varya herkesle ipleri koparıcam resmen okadar doluyum
ay ne anlayisli misafrilerin varmis cnm gelip bebegi kucaklarina almak istemiyolar mi ki :)Bizim cok gelen giden yok Allaha sukur,gelen oldugu zamanda 1dk salona goturup gosterip yerine yatiriyorum.
hayirli olsun gozun aydin canimm darisi biizim basimiza insallah :)Kızlar ben kızımı saglikla kucağıma aldım, 3100 gr ve 51 cm.. sancilarim 5 dk bire düşünce doktora gittim ve hastaneye yatış işlemlerim yapıldı, 12 saatlik sancı dan sonra, açılma olmadığı için sezeryanla doğum yaptım, sancıları düşünmek bile istemiyorum, normal doğumu çok istediğim için zorladım baya ama olmayınca olmuyor bazen. Buna şükür kızım sağlıklı ve cok mutluyum, yuzune bakinca tüm yasadiklarimi unutuyorum, Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Leylacım benimkide ayni kısa emdiği zaman gazı oluyor ilk süt sulu gaz yapıyor son süte bekleyemeden uyuya kalıyor doymuyor ne yiyeceğimi ne içeceğimi şaşirdım dun gece kıvrandı sabaha kadar gaz giderici şurup için de daha erken diye düşünuyorum sen veriyormusun ? Her emmede muhakkak kaka yapıyor alt değiştirirken savaş veriyouz resmen yırtıyo ortalığıbende de aynı bizim gaz sorunumu başladı birde umarım sizde olmaz bizde sarılıktan hatıra sürekli emme isteği kaldı bıraksam mememden ayrılmayacak kızım birde diş etlerinin arasına alıyor meme ucunu ağzından kaçırmamak için ama kösele oldu artık acı maçı yok yani :) neysen kuzum bende en fazla iki saat bekliyorum artık ve emme süresine kızım karar veriyor o ne zaman bırakırsa o zaman bitiriyorum emmeyi sadece geceleri ne sıklıkla emzirmek gerek ona takıldım
Uyeyim zaten cnm bugun biraz daha iyi emmesicanım yediğin içtiğin de önemli ama sen canını sıkma emzirmeye devam et fikirsiz akrabalara yapacak birşey yok maalesef emzirmeyi bırakırsan süt o zaman biter birde günde 2yada 3 tane karanfil ye ama çokkkkkkkkkk su iç esracım bunlar işe yarıyor gerçekten mayalı gıdalar tüket başka aklıma gelen bunlar
haa birde face de emziren annelere üye ol bakalım bu sorununa onlar daha mantıklı çözüler sunar belki
Yaa bozayı çok seviyorum ama bizde gaz yapiyorkahvaltıda kıyma bana ağır gelir yumurtayı bile zorla yedim bu süreçte ama mantara hayır demem acıkası süper olur yaa yaparım bundan sonra sen boza yı ne kadar tüketiyorsun pınar ben bir bardak içiyorum
Gözünüz aydın hoşgelmiş bebişiniz canim saglicakla büyütün...Canım çok saol pazar 2 de hastaneye gittin 5saat sora sabah 7bçkta bebiş geldi normal doğum yaptım. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah şimdi evdeyiz.
Amin inşallah cümlemiz sağlıkla alırızBenimde aynı oluyor canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aynı canım bende geceleri nasıl olucak sütüm olucakmı ağrım sızımAy kızlar sorunlar hiç bitmiyor inanamıyorum 3gşn önce tek derdim nezaman doğacaktı şimdi dertler 2katına çıktı emcekmi sütüm azmı doyuyormu uyumadı gazımı var oy oy oy yani
60 ml cok degil mi ,doktor mu dedi o kadar verin diye
Bizim bazen 3-4 saati buluyor emme sıkligi,emdigi zamanda en az yarim saat emiyor yetersiz mi acaba
Yok canım o demedi mamanın üzerinde ilk 2 hafta 60 ml yazıyor çok mu?60 ml cok degil mi ,doktor mu dedi o kadar verin diye
Bnm ailemde 2 kere geldi bir kerelik oldu artik olmaz sanirim bizede dedi doktor misafir almayin bebege dokunmayin diye ama iste bizim insanimiz yine yapiyor yaniesraecem
Ne anlayissiz insanlar ya bi kirki ciksin bebeklerin. bende cok korkuyorum soyledim herkese doktor misafir kabul etmeyin dedi diye valla kendi babam bile 2 kere geldi yazik cocuga mikrop taşırız diye korkusundan
neden çok ki benimki bi oturuşta 300 ml emiyor üstüne birazcık kusuyor tekrar emiyor. gerçi mama belki farklıdır
gayet yeterli canım benim doktorum 10 dk bi göğüs 10 dakka diğer gögüs demişti 10 dakkadan sonra emzik niyetine kullanıyormuş ama ben yinede 1 saat emzirdiğimi hatırlıyorum kıyamıyorum ayırmaya
Sag gogsumu emiyor sol gogsumu sagiyrm onu almiyor sagdimda 20 30 cc cikiyor sagida emiyor ama hala agzi araniyor 8 gunluguz smdi emzik verdm nasil anliycm doydugunu
Cok sukur cnm suanlik iyi sarilik sinirda cikti 3 gn bol bol emzircez tekrar tahlil yaptrcaz , ( dua edinde gecsin kuveze almasinlaroyy masallah sutun bol olsun cnm benimm
Amin cnm bnm RAbbim isteyen herkese nasip etsin okadar guzel ki tarifi imkansiz herseyi mis gibi guzellik abidesi cennet kokulu resmen insanin icine katasi gekiyor oyle guzel mis bilseydim daha erken evlenir cocuk yapardim ,))) balmis bebek yaa resmen asik olduk esimle oglumuzaAh ne güzel anlatmışsın...insanın hemen kavuşası geliyor...allah ömür boyu mutluluklarını yaşatsın sana, sağlıkla büyütmek nasip etsin canım...
Kaderdasim son durumun nedir ne etyin gelmedimk hala badecik nekadarda sabirliymis arkadas cikmadiGece 5-6 kez bi sanci geldi ama sabaha bişeyim kalmadi nurco
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?