2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bizim bazen 3-4 saati buluyor emme sıkligi,emdigi zamanda en az yarim saat emiyor yetersiz mi acaba

Ay kızlar sorunlar hiç bitmiyor inanamıyorum 3gşn önce tek derdim nezaman doğacaktı şimdi dertler 2katına çıktı emcekmi sütüm azmı doyuyormu uyumadı gazımı var oy oy oy yani

Bizim cok gelen giden yok Allaha sukur,gelen oldugu zamanda 1dk salona goturup gosterip yerine yatiriyorum.

hayirli olsun gozun aydin canimm darisi biizim basimiza insallah :)

Leylacım benimkide ayni kısa emdiği zaman gazı oluyor ilk süt sulu gaz yapıyor son süte bekleyemeden uyuya kalıyor doymuyor ne yiyeceğimi ne içeceğimi şaşirdım dun gece kıvrandı sabaha kadar gaz giderici şurup için de daha erken diye düşünuyorum sen veriyormusun ? Her emmede muhakkak kaka yapıyor alt değiştirirken savaş veriyouz resmen yırtıyo ortalığı

Uyeyim zaten cnm bugun biraz daha iyi emmesi

Sag gogsumu emiyor sol gogsumu sagiyrm onu almiyor sagdimda 20 30 cc cikiyor sagida emiyor ama hala agzi araniyor 8 gunluguz smdi emzik verdm nasil anliycm doydugunu

Ay kızlar sorunlar hiç bitmiyor inanamıyorum 3gşn önce tek derdim nezaman doğacaktı şimdi dertler 2katına çıktı emcekmi sütüm azmı doyuyormu uyumadı gazımı var oy oy oy yani
Aynı canım bende geceleri nasıl olucak sütüm olucakmı ağrım sızım

60 ml cok degil mi ,doktor mu dedi o kadar verin diye

neden çok ki benimki bi oturuşta 300 ml emiyor üstüne birazcık kusuyor tekrar emiyor. gerçi mama belki farklıdır

Bizim bazen 3-4 saati buluyor emme sıkligi,emdigi zamanda en az yarim saat emiyor yetersiz mi acaba

gayet yeterli canım benim doktorum 10 dk bi göğüs 10 dakka diğer gögüs demişti 10 dakkadan sonra emzik niyetine kullanıyormuş ama ben yinede 1 saat emzirdiğimi hatırlıyorum kıyamıyorum ayırmaya

Sag gogsumu emiyor sol gogsumu sagiyrm onu almiyor sagdimda 20 30 cc cikiyor sagida emiyor ama hala agzi araniyor 8 gunluguz smdi emzik verdm nasil anliycm doydugunu[/QUOTE]

eğer emdikten sonra sakinleşiyorsa,uyuyorsa, ve bezini günde 5,7 kez ıslatıyorsa (kaka önemli değil) gerçi zaman geçtikçe kendinde anlarsın doyduğunu benimkide emip emip aranıyor maksat bana yakın olmak göğüsü veriyorum emmiyor ağzına alıp uyuyor ben sınava gittim açıköğretim uzaktı annem baktı bi sağdım sütümü 2 göğüsten 7 dkkalık sağımda 200ml süt çıktı ki bebek emdiğinde pompanın 2 katını çekiyormuş. hiç dert etme kilo alımı haftalık 100-200 gr ise hiç bir sorun yok

esraecem

Ne anlayissiz insanlar ya bi kirki ciksin bebeklerin. bende cok korkuyorum soyledim herkese doktor misafir kabul etmeyin dedi diye valla kendi babam bile 2 kere geldi yazik cocuga mikrop taşırız diye korkusundan
Bnm ailemde 2 kere geldi bir kerelik oldu artik olmaz sanirim bizede dedi doktor misafir almayin bebege dokunmayin diye ama iste bizim insanimiz yine yapiyor yani ) bn sakin olunca sutum oluyor valla kafa rahat meme rahat onu anldm

eğer emdikten sonra sakinleşiyorsa,uyuyorsa, ve bezini günde 5,7 kez ıslatıyorsa (kaka önemli değil) gerçi zaman geçtikçe kendinde anlarsın doyduğunu benimkide emip emip aranıyor maksat bana yakın olmak göğüsü veriyorum emmiyor ağzına alıp uyuyor ben sınava gittim açıköğretim uzaktı annem baktı bi sağdım sütümü 2 göğüsten 7 dkkalık sağımda 200ml süt çıktı ki bebek emdiğinde pompanın 2 katını çekiyormuş. hiç dert etme kilo alımı haftalık 100-200 gr ise hiç bir sorun yok[/QUOTE]
Uykumuz guzel emdikten snra biraz araniyor emzik veriyrm uyuyunca aliyrm cisimzde yapiyoruz ay bunu duydugma cok sevindm zaten 8 gunluguz duzenimiz yeni oturuyor

Kesinlikle bebegin emmesi ile pompa cok baska bebek daha guclu cekiyor ve bebegim emdigi gogsum daha cok sut uretiyor

Kızlar çocuk doktorumuza sormayı unuttum ilk gidişte ikinci gidışimize de daha var, bebeğine sütü az gelip mama verenler, kaç saatte ne kadar veriyorsunuz?

Ah ne güzel anlatmışsın...insanın hemen kavuşası geliyor...allah ömür boyu mutluluklarını yaşatsın sana, sağlıkla büyütmek nasip etsin canım...
Amin cnm bnm RAbbim isteyen herkese nasip etsin okadar guzel ki tarifi imkansiz herseyi mis gibi guzellik abidesi cennet kokulu resmen insanin icine katasi gekiyor oyle guzel mis bilseydim daha erken evlenir cocuk yapardim ,))) balmis bebek yaa resmen asik olduk esimle oglumuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…