2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Leylacim nane disinda bol yesillik tuket özellikle dere otu. Ben herseyden yiyorum. Bide annemin getirdiği baharat karışımı var. Bizim orda kaynar deniyor. Hem bebegin gazi için faydalı oluyor hemde sut yapıyor. Akşam otururken kaynarin yanında kuru incir ceviz yiyorum. Bir bardak boza iciyorum ve malum bol su Protein içerikli yemegin yanında bulgurdan yapılmış bişey yiyorum. Süt yapar diye ayva yiyorum açıkçası sut yapar diye annem önüme ne koyarsa yiyorum Gidince ne yapcam bilmiyorum

Uyeyim zaten cnm bugun biraz daha iyi emmesi

Sag gogsumu emiyor sol gogsumu sagiyrm onu almiyor sagdimda 20 30 cc cikiyor sagida emiyor ama hala agzi araniyor 8 gunluguz smdi emzik verdm nasil anliycm doydugunu
Canim günde 25 gr alması lazımmış bebeklerin. Bide çis miktarindan anlasiliyormus doydugu. Ben emziriyorum üstüne sutumu sagip veriyorum bide üstüne mama veriyorum.

Cok haklisin kuzmakta iste lohusalik diye bisey var unutuyor insanlar ben hastaneye gidince bile paranoyak oluyorum alip geri icime sokasim geliyor hastalik bulasacak diye. Sen yinede rahatlat kendini bebisi dusun sut lazim kuzulara sonra bakarsin onlarin icabina

Bnm ailemde 2 kere geldi bir kerelik oldu artik olmaz sanirim bizede dedi doktor misafir almayin bebege dokunmayin diye ama iste bizim insanimiz yine yapiyor yani ) bn sakin olunca sutum oluyor valla kafa rahat meme rahat onu anldm

Kesinlikle oyle stres direk götürüyor ben kizimla bi basima takiliyom valla arada 1-2 saat cekirdek aile geliyor . zorlandim biraz basta ama simdi duzeni oturtduk sayilir

Canim günde 25 gr alması lazımmış bebeklerin. Bide çis miktarindan anlasiliyormus doydugu. Ben emziriyorum üstüne sutumu sagip veriyorum bide üstüne mama veriyorum.
Hmm masallah biz en son cuma tartildik artik yrn yine tartilmaya gideri belki smdi 2 saatte bir sag gogus emiyoe sol gogus 20 cc sabit hic artmadi

canim gozlerin aydin ben de yarun sezeryana gun alicam dualarim seninleydi sabah aklima geldin dun dedim suan sezeryanda insallah guzel gecmistir. Dedijleri gibi iri dogdu mu bebisin
Canimmmm bebisim doğdu 3840 olmuş kilosu daha da alırdı bir hafta daha beklesem
Anne olmak cok guzel Bebis cok tatlı ama Sezeryan ilk cok kolay geliyor insana iyi ki diyorsun ama anestezinin etkisi geçince ve ayağa kalkmalarda zorlanınca anlıyorsun beden insanların normal dogum yapın dediğini
Ah diyorum Keske beklesemiydim
Ha bu arada öyle korktuğum gibi bir göbekte kalmıyor en azından buna seviniyorum

Iste insan yasamayinca anlamiyor yahu bnm sutum gelmiyor artik buna baglamak istemyrm ama yiyorum iciyrm ayni seyleri cikmiyor sasirdim valla ; ((((
Nerden biliyorsun cikmadi
ay ne anlayisli misafrilerin varmis cnm gelip bebegi kucaklarina almak istemiyolar mi ki :)
Herkes almiyor alanda 1dk sonra geri veriyorlar oyle opup minciklamiyorlar

Nerden biliyorsun cikmadi

Herkes almiyor alanda 1dk sonra geri veriyorlar oyle opup minciklamiyorlar
heralde ben deli olurdum daha yeni doğmuş bebişi öpüp mıncıklarlarsa. bence kırkı çıkmadı bebek görmeye gelmek bile saçma

eğer emdikten sonra sakinleşiyorsa,uyuyorsa, ve bezini günde 5,7 kez ıslatıyorsa (kaka önemli değil) gerçi zaman geçtikçe kendinde anlarsın doyduğunu benimkide emip emip aranıyor maksat bana yakın olmak göğüsü veriyorum emmiyor ağzına alıp uyuyor ben sınava gittim açıköğretim uzaktı annem baktı bi sağdım sütümü 2 göğüsten 7 dkkalık sağımda 200ml süt çıktı ki bebek emdiğinde pompanın 2 katını çekiyormuş. hiç dert etme kilo alımı haftalık 100-200 gr ise hiç bir sorun yok[/QUOTE]
Ayy benden o kadar sut cikiyormudur ki,ciksada kucucuk bebek o kadar icemez diye dusunuyordum.benimki emiyor sonra uyuyor susuyor oyle eziyet etmiyor doyuyordur herhalde.cok kaka yapmiyor ustume basimada sicratmiyor.yarin saglik ocaginda 2 haftalik boy kilo kontrolumuz var bakalim ne diyecek doktor yeterli besleniyormu

Kilo aliyormu canim. Bide bu yarım saati uyanikken mi emiyor. Bide cisini takip et bez dolu dolu oluyorsa sıkıntı yok
Kilo aliyormu bilmiyorum yarin saglik ocaginda boy kilo kontrolumuz var. gogsumde gozleri kapaniyor ama emmeye devam ediyor arada durunca memeyi cekiyor gibi yapiyorum tekrar emmeye basliyor yarim saat kadar boyle devam ediyor

Yarin hicbosryin kalmayacak merak etme.normal dogumdada alttaki dikislerin acisi oluyor oturup kalkarken.hersryin bir zorlugu var

Canım Ümit Hoca doğuma geliyor tabi ki. Gün içinde arada muayene de yapıyor. Ama bir doktor daha var, asistan tahminimce. O, doğum anıma dek daha çok ilgileniyor diyebilirim. Önce servisteki odaya giriş yapıyorsun, sonra bana suni sancı verdikleri için doğumhaneye indirdiler. Sabah 5 te odadaydık Ûmit Hoca 7 gibi geldi indirdi doğumhaneye. Çok fazla doğumu düşünme biliyorum zor ama. Sancılar bir an geliyor sonra gidiyor. Gittiği an rahatlıyorsun. Benimkinin eziyeti suni olması ve çok uzun sürmesiydi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…