- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Kızlar Bebekleriniz in yüzünde sivilce gibi çıkıyor mu
Canim benimde aynı her ikisinden 20 ser cc anca çıkıyor. O yüzden mama veriyorumHmm masallah biz en son cuma tartildik artik yrn yine tartilmaya gideri belki smdi 2 saatte bir sag gogus emiyoe sol gogus 20 cc sabit hic artmadi
8 gunluguz cikiyor annem diyorki doydugu ve kilo aldigi icin oluyor dedi ne kdr dogru bilmem
Doktorum en az 20 dakika uyanık emmesi lazım dedi canım. Gerçi benim sut az Ondanda demiş olabilirKilo aliyormu bilmiyorum yarin saglik ocaginda boy kilo kontrolumuz var. gogsumde gozleri kapaniyor ama emmeye devam ediyor arada durunca memeyi cekiyor gibi yapiyorum tekrar emmeye basliyor yarim saat kadar boyle devam ediyor
Kızlar herkese çok teşekkür ederim, dualarınızla desteğinizle her şey harika oldu şükürler olsun, biz iyiyiz, Allah razı olsun hepinizden, darısı bekleyen arkadaşlarımın başına! Müthiş bir hafiflik, eşsiz bir deneyim bu.
Canım benim bel agrisindan sonra kac güne suyum geldiBelim agriyor oluyom sancimda gelirmiki yaf pofff
Gozleri kapaniyor ama uyumuyor agzindan cikinca memem gozlerini aciyor hemen.o uyuyor sayilmaz herhaldeDoktorum en az 20 dakika uyanık emmesi lazım dedi canım. Gerçi benim sut az Ondanda demiş olabilir
Allah gonlune gore versin canim,isteyen herkese nasip etsin AllahimKizlar bugun kan verdim yarin sabah sonucunu alicam litfen bana dua edin ins.hamileyimdir dualarinizi bekliyorum...
Yok benimki resmen uyuyorduGozleri kapaniyor ama uyumuyor agzindan cikinca memem gozlerini aciyor hemen.o uyuyor sayilmaz herhalde
Ewet canim benimkinde 1 haftadir var normal ya sıcaktan ya sütten falan diyorlarKızlar Bebekleriniz in yüzünde sivilce gibi çıkıyor mu
bence çok iyi hiçbozmaBizim bazen 3-4 saati buluyor emme sıkligi,emdigi zamanda en az yarim saat emiyor yetersiz mi acaba
bende yaklaşıkm olarak 2 saat yaptım artık halime dikşilerin nasıl düştümü benim arada pubik kemiğim ağrıyor send e varmı aynı ağrıdanBizde bugün bir hafta olduk gece gündüz farketmiyo her 2saatte bir emzirmeye calisiyorum max.2.30 saat
Dikisim sadece bir parca geldi o kadar pubik agrim yok agrim çok oluyor arada oturamiyorum bugün daha iyiyim birazcik ama belim agriyobende yaklaşıkm olarak 2 saat yaptım artık halime dikşilerin nasıl düştümü benim arada pubik kemiğim ağrıyor send e varmı aynı ağrıdan
Benimkide kusmadi daha cnmBide bebekleriniz kusuyor mu kizlar.fazlasini kusar diyorlar benimki hic kusmadi azmi emiyor ki
Anladm cnm yarin kontrolum vr bklm ne dick doktrum 1 ay oldu kizimi gormuyeli bklm kac kilo alms bklm alttan muayene etckmi ne dick cok heyecnliyimCanım benim bel agrisindan sonra kac güne suyum geldi
Ben göbek bakim seti aldim eczaneden günde 3kez falan onu kullandim 5.gün dustuMrb.göbeğş düşen arkadaşlar bişey sürdünüz mü bebişinize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?