- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 35
Kizlar ben emzirirken sağ memeyi veriyosam bidaki sefere sol memeyi veriyorum dogrumu sizce siz nasil yapiyosunuz iki memeden de emziriyonuz mu
Oyyy masallahh baya tontis dogmus dr bu kadar tahmin ediyormuydu? Canumn hicc uzulme canini sikma belki sanciyi cekicektin yine alincaktin sezeryana hayirlisi boyleymis. GoLerin aydin sen kavustun darisi bana insalllah. Ilk zamanlar cok zor olur diyolar soyle bi bir hafta gecsin daha rahatlarsinCanimmmm bebisim doğdu 3840 olmuş kilosu daha da alırdı bir hafta daha beklesem
Anne olmak cok guzel Bebis cok tatlı ama Sezeryan ilk cok kolay geliyor insana iyi ki diyorsun ama anestezinin etkisi geçince ve ayağa kalkmalarda zorlanınca anlıyorsun beden insanların normal dogum yapın dediğini
Ah diyorum Keske beklesemiydim
Ha bu arada öyle korktuğum gibi bir göbekte kalmıyor en azından buna seviniyorum
Cnm ben taburcu olurken çocuk dr u verdi 15. Gün başlancak diyerek reçeteye yazdı d3 erken değil yani. Sağlık ocağından alınabiliyomuş o damla ordaki hemşire de söyledi. Hatta hemşire sağlık ocağında 15. Günü bekleme başlat da dedi ama ben dr. A göre 15. Gün başladım
Bide canım benim suyum fiş diye gelmedi az az sızdı tetikte olAnladm cnm yarin kontrolum vr bklm ne dick doktrum 1 ay oldu kizimi gormuyeli bklm kac kilo alms bklm alttan muayene etckmi ne dick cok heyecnliyim
Bende senin yaptığın gibi yapiyorum sırayla veriyorum umarım dogrudurKizlar ben emzirirken sağ memeyi veriyosam bidaki sefere sol memeyi veriyorum dogrumu sizce siz nasil yapiyosunuz iki memeden de emziriyonuz mu
Bana hastaneden bişey sürmeyin dediler .bugün düştü göbeği .Annem de almış o kitten .sürsem mi acaba?Ben göbek bakim seti aldim eczaneden günde 3kez falan onu kullandim 5.gün dustu
Aynen ben de sırayla veriyorum .öyle sedi herkes .Bende senin yaptığın gibi yapiyorum sırayla veriyorum umarım dogrudur
ben kaka takibi yapıyorum zuhal ama her emmede kaka yapmıyor günde en fazla 5 defa yapıyor bizim kakamız altın sarısı ve turuncu oluyor buda yağlı sütü aldığını gösteriyormuş yeşil olursa ilk süt son dengesizliği ndan kaynaklıymış sende bunu takip et belki 10 dakikada son süte kadar çekiyordurLeylacım benimkide ayni kısa emdiği zaman gazı oluyor ilk süt sulu gaz yapıyor son süte bekleyemeden uyuya kalıyor doymuyor ne yiyeceğimi ne içeceğimi şaşirdım dun gece kıvrandı sabaha kadar gaz giderici şurup için de daha erken diye düşünuyorum sen veriyormusun ? Her emmede muhakkak kaka yapıyor alt değiştirirken savaş veriyouz resmen yırtıyo ortalığı
benimki şöyle yapıyor doyduğunda memeyi kendi bırakıyor ve memede süt kalmadıysa meme ucuyla oynamaya başlıyor bir ağzına alıyor sonra bırakıyor bunu tekrar tekrar yapıyor sen birde kakasına bak esra bebeklerin kakaları herşeyi anlatıyor turuncu yada altın sarısı kaka ideal olanı ve kaç defa kak yapıyor takip etUyeyim zaten cnm bugun biraz daha iyi emmesi
Sag gogsumu emiyor sol gogsumu sagiyrm onu almiyor sagdimda 20 30 cc cikiyor sagida emiyor ama hala agzi araniyor 8 gunluguz smdi emzik verdm nasil anliycm doydugunu
Yaa bozayı çok seviyorum ama bizde gaz yapiyor
2.dr kontrolü ne Zaman ki? Bize bir daha 1.ay da dediler kontrol. Biz de o kadar çpk kaka yapmıyoruz . Doymuyor mu acaba ? Acemilik ne zormuş dimi ?ben kaka takibi yapıyorum zuhal ama her emmede kaka yapmıyor günde en fazla 5 defa yapıyor bizim kakamız altın sarısı ve turuncu oluyor buda yağlı sütü aldığını gösteriyormuş yeşil olursa ilk süt son dengesizliği ndan kaynaklıymış sende bunu takip et belki 10 dakikada son süte kadar çekiyordur
bu arada benim dr gaz giderici ilaç vermedi daha küçük diye önümüzdeki pazartesi 2. dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek bende az kaka yapıyor diye üzülüyorum dr hepsini sorucam
Hmm peki nasil anlicmki ole olursa cnm anlasilck sekildemi oluyr habire wcdeym ztn akintim cok zatenBide canım benim suyum fiş diye gelmedi az az sızdı tetikte ol
Leylacim nane disinda bol yesillik tuket özellikle dere otu. Ben herseyden yiyorum. Bide annemin getirdiği baharat karışımı var. Bizim orda kaynar deniyor. Hem bebegin gazi için faydalı oluyor hemde sut yapıyor. Akşam otururken kaynarin yanında kuru incir ceviz yiyorum. Bir bardak boza iciyorum ve malum bol su Protein içerikli yemegin yanında bulgurdan yapılmış bişey yiyorum. Süt yapar diye ayva yiyorum açıkçası sut yapar diye annem önüme ne koyarsa yiyorumGidince ne yapcam bilmiyorum
Amin cnm bnm RAbbim isteyen herkese nasip etsin okadar guzel ki tarifi imkansiz herseyi mis gibi guzellik abidesi cennet kokulu resmen insanin icine katasi gekiyor oyle guzel mis bilseydim daha erken evlenir cocuk yapardim ,))) balmis bebek yaa resmen asik olduk esimle oglumuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?