2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Oyyy masallahh baya tontis dogmus dr bu kadar tahmin ediyormuydu? Canumn hicc uzulme canini sikma belki sanciyi cekicektin yine alincaktin sezeryana hayirlisi boyleymis. GoLerin aydin sen kavustun darisi bana insalllah. Ilk zamanlar cok zor olur diyolar soyle bi bir hafta gecsin daha rahatlarsin

leylam355 D Dekalpy kızlar yaa merak ediyorum çok siz D3 vitamin damlasina başladınız mi ben 15 gunlukken başladım sağlık ocagindan verdiler ama erken değil mi sanki
Cnm ben taburcu olurken çocuk dr u verdi 15. Gün başlancak diyerek reçeteye yazdı d3 erken değil yani. Sağlık ocağından alınabiliyomuş o damla ordaki hemşire de söyledi. Hatta hemşire sağlık ocağında 15. Günü bekleme başlat da dedi ama ben dr. A göre 15. Gün başladım

leylam355 D Dekalpy kızlar yaa merak ediyorum çok siz D3 vitamin damlasina başladınız mi ben 15 gunlukken başladım sağlık ocagindan verdiler ama erken değil mi sanki
Ben doğar dogmaz başladım doktor 15 gunlükken başlaman gerek diye birşey söylemedi birkaç yerden de duydum 15 gunlükken başlandığını

ben kaka takibi yapıyorum zuhal ama her emmede kaka yapmıyor günde en fazla 5 defa yapıyor bizim kakamız altın sarısı ve turuncu oluyor buda yağlı sütü aldığını gösteriyormuş yeşil olursa ilk süt son dengesizliği ndan kaynaklıymış sende bunu takip et belki 10 dakikada son süte kadar çekiyordur
bu arada benim dr gaz giderici ilaç vermedi daha küçük diye önümüzdeki pazartesi 2. dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek bende az kaka yapıyor diye üzülüyorum dr hepsini sorucam

Uyeyim zaten cnm bugun biraz daha iyi emmesi

Sag gogsumu emiyor sol gogsumu sagiyrm onu almiyor sagdimda 20 30 cc cikiyor sagida emiyor ama hala agzi araniyor 8 gunluguz smdi emzik verdm nasil anliycm doydugunu
benimki şöyle yapıyor doyduğunda memeyi kendi bırakıyor ve memede süt kalmadıysa meme ucuyla oynamaya başlıyor bir ağzına alıyor sonra bırakıyor bunu tekrar tekrar yapıyor sen birde kakasına bak esra bebeklerin kakaları herşeyi anlatıyor turuncu yada altın sarısı kaka ideal olanı ve kaç defa kak yapıyor takip et

2.dr kontrolü ne Zaman ki? Bize bir daha 1.ay da dediler kontrol. Biz de o kadar çpk kaka yapmıyoruz . Doymuyor mu acaba ? Acemilik ne zormuş dimi ?

anneler gidince bol bol avucumuzu yalarız artık ve ben aç kalırım kesin wc ye bile annem varken gidiyorum
bu aradabulgur gaz yapmıyormu eğer yapmıyorsa bende başlayayım dere otunu bende şu şekşilde yiyorum bir kaşık kuru maya bir kase yoğurt ve bir tutam dere otunu karıştırıyorum hergün bir kase yeterli geliyor mayalı yüyecekler süt yapar dediğin otu ben bilmiyorum ama bende hergün kuru kayısı yemeye çalışıyorum ayşecim efe nasıl emmesi süper oldu deme

Oy Nurcan ne güzel anlatıyorsun vallahi merakla bekliyorum bakalım, gelsin artıkkkkk oğlummmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…