2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bende bitek hapimi icerken iciyorum yarim bardak onun disinda tik yok canim aslinda iyi degil ama su kokular bulantilar bi gecsin büsürü icecem

Evet aslında içmek istiyosun ama sudan tiskindiğin için icemiosun bu çok kötü. Rabbim yardimcimiz olsun cnmm ya

Merhaba kızlar 6+3 kalp atışlarını gördük ama kan pıhtılaşması sorunum var ve bu yüzden coraspirin ve cleaksin iğne kullaniyorum üç dört gündür ara ara lavaboya gittiğimde kahverengi lekelenmem oluyor bunu yaşayan varmı çok nadir mide bulantısı yaşıyorum ama kusmadim daha kan sulandırıcı kullanan ve leke yaşayan varmı doktor coraspirin yapar dedi ama

Cnm alttan muayne falan oldumda hamileyken Allah korusun o yüzden telaslandım
Canım belli olmaz bence yukarıdan göremezse alttan bakar. Ben cok erken gittim kese için ve yukarıdan baktığında cok net gördü. Telaş yapma. Ben de senin gibi düşünüyordum. Sonra yukarıdan bakınca mutlu oldum.:))

Benimde bulantim yok denecek kadar az
Aynen dedigin gibi damarlarım çekiliyormus gibi agriyor bacaklarim neyseki normalmis

selam , ben de hayırlısıyala aralık annesi olacağım, bdt: 5 aralık bu 3. çocuğum olacak şu anda bulantılarım had safhada sizler nasılsınız?
benum de 4 aralık . yakinmis. benim de 11 ve 2.5 yasinda ogularim var. sabaha karsi ruyamda ultrasonda 12 haftalik oglum olacagini gördüm hayirlisi. sizinkiler kaç yaşında

Sen tam kaçtı gıttıgınde

ben de cleksan 0.6 ve coraspin kullaniyorum. benim hep olurdu onceki gebeliklerde. bu sefer bu persembe birden kanama oldu. bir gün kanama nedeniyle coraspini kesti cleksan devam hep. kirkuma icemedim coraspin iki gündür

ben de cleksan 0.6 ve coraspin kullaniyorum. benim hep olurdu onceki gebeliklerde. bu sefer bu persembe birden kanama oldu. bir gün kanama nedeniyle coraspini kesti cleksan devam hep. kirkuma icemedim coraspin iki gündür
Sağol canim sanada geçmiş olsun rabbim meleklerimizi korusun

Evet o da dogru da. Ablamin trizomili cocugu oldugu ici ben biraz tedirginim
bu testler coj ilginç sonuclar veriyor. ayrica bence herkes ayrintili ultrasina girmeli mumkunse bir perinatologta. 2.5 yasinda oglumda ikili süper cikti 30 binde 1 down. ama dörtlü test de 10 da 1 down riski cikti. sadece testte. ayrıntılı da sorun yoktu. amniyosentez yaptirmadik ama bebegim ilk dogdugunda heryerini inceledim ayilinca ilk. şükür saglikli oldu. bu sefer dortlu yaptirmam.

benum de 4 aralık . yakinmis. benim de 11 ve 2.5 yasinda ogularim var. sabaha karsi ruyamda ultrasonda 12 haftalik oglum olacagini gördüm hayirlisi. sizinkiler kaç yaşında
hadi ya :) tuhaf ama bende rüyamda erkek cocuk gördüm benimde 9 yasında kızım 7 yasında oğlum var nedense içimdeki his bu da erkek diyor ama bakalım hayırlısı

hadi ya :) tuhaf ama bende rüyamda erkek cocuk gördüm benimde 9 yasında kızım 7 yasında oğlum var nedense içimdeki his bu da erkek diyor ama bakalım hayırlısı
ama ben kız olsun diye yaptim:)) umarim tersin çıkar ruyam:))) sizin farketmez ikisi de varmis:)))

ama ben kız olsun diye yaptim:)) umarim tersin çıkar ruyam:))) sizin farketmez ikisi de varmis:)))
evet hamdolsun ikiside var bu zaten çok büyük bir sürpriz oldu benim için :/ ama inşallah hayırlı ve sağlıklı bir kızınız olur cünkü hakikaten kız cocugu cok baska

ecenaz benim mthfrc677t homozigot protrombin heterozigot ondan igne kullaniyorum senin hangi değer sorunlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…