Nerdeymis canim o 50 tl ben bugun 2 li test icin randevu aldim 450 tlİkili test özellerde en fazla 50 lira tutuyormus fakat 3lü ve 4lü testler 100-200 tl arasi degisiyormus.
bende bitek hapimi icerken iciyorum yarim bardak onun disinda tik yok canim aslinda iyi degil ama su kokular bulantilar bi gecsin büsürü icecem
Canım belli olmaz bence yukarıdan göremezse alttan bakar. Ben cok erken gittim kese için ve yukarıdan baktığında cok net gördü. Telaş yapma. Ben de senin gibi düşünüyordum. Sonra yukarıdan bakınca mutlu oldum.:))Cnm alttan muayne falan oldumda hamileyken Allah korusun o yüzden telaslandım
Benimde bulantim yok denecek kadar azhic mide bulantisi yasamadim su ana kadar ama bacak agrilarim oluo zaman zaman boylee damarlarim cekiliyor gibi oluo... bu belirti de regl belirtimdi benim... yani regl gunume yakin vucut yine ayni belirtiyi gosteriyor... bi de bas agrisi yasiyorum son 3 gundur... ama normalmis...
benum de 4 aralık . yakinmis. benim de 11 ve 2.5 yasinda ogularim var. sabaha karsi ruyamda ultrasonda 12 haftalik oglum olacagini gördüm hayirlisi. sizinkiler kaç yaşındaselam , ben de hayırlısıyala aralık annesi olacağım, bdt: 5 aralık bu 3. çocuğum olacak şu anda bulantılarım had safhada sizler nasılsınız?
Sen tam kaçtı gıttıgındeCanım belli olmaz bence yukarıdan göremezse alttan bakar. Ben cok erken gittim kese için ve yukarıdan baktığında cok net gördü. Telaş yapma. Ben de senin gibi düşünüyordum. Sonra yukarıdan bakınca mutlu oldum.:))
ben de cleksan 0.6 ve coraspin kullaniyorum. benim hep olurdu onceki gebeliklerde. bu sefer bu persembe birden kanama oldu. bir gün kanama nedeniyle coraspini kesti cleksan devam hep. kirkuma icemedim coraspin iki gündürMerhaba kızlar 6+3 kalp atışlarını gördük ama kan pıhtılaşması sorunum var ve bu yüzden coraspirin ve cleaksin iğne kullaniyorum üç dört gündür ara ara lavaboya gittiğimde kahverengi lekelenmem oluyor bunu yaşayan varmı çok nadir mide bulantısı yaşıyorum ama kusmadim daha kan sulandırıcı kullanan ve leke yaşayan varmı doktor coraspirin yapar dedi ama
Sen tam kaçtı gıttıgınde
Sağol canim sanada geçmiş olsun rabbim meleklerimizi korusunben de cleksan 0.6 ve coraspin kullaniyorum. benim hep olurdu onceki gebeliklerde. bu sefer bu persembe birden kanama oldu. bir gün kanama nedeniyle coraspini kesti cleksan devam hep. kirkuma icemedim coraspin iki gündür
Kese içindemi aynı zamanda gittinbenim 6 hafta +4 günlükken duyuldu kalp atışları...
bu testler coj ilginç sonuclar veriyor. ayrica bence herkes ayrintili ultrasina girmeli mumkunse bir perinatologta. 2.5 yasinda oglumda ikili süper cikti 30 binde 1 down. ama dörtlü test de 10 da 1 down riski cikti. sadece testte. ayrıntılı da sorun yoktu. amniyosentez yaptirmadik ama bebegim ilk dogdugunda heryerini inceledim ayilinca ilk. şükür saglikli oldu. bu sefer dortlu yaptirmam.Evet o da dogru da. Ablamin trizomili cocugu oldugu ici ben biraz tedirginim
Kese içindemi aynı zamanda gittin
hadi ya :) tuhaf ama bende rüyamda erkek cocuk gördüm benimde 9 yasında kızım 7 yasında oğlum var nedense içimdeki his bu da erkek diyor ama bakalım hayırlısıbenum de 4 aralık . yakinmis. benim de 11 ve 2.5 yasinda ogularim var. sabaha karsi ruyamda ultrasonda 12 haftalik oglum olacagini gördüm hayirlisi. sizinkiler kaç yaşında
5. Haftanın ortalarında gittim. Daha 5. Hafta bitmeden.Sen tam kaçtı gıttıgınde
ama ben kız olsun diye yaptim:)) umarim tersin çıkar ruyam:))) sizin farketmez ikisi de varmis:)))hadi ya :) tuhaf ama bende rüyamda erkek cocuk gördüm benimde 9 yasında kızım 7 yasında oğlum var nedense içimdeki his bu da erkek diyor ama bakalım hayırlısı
amin kimseye evlat acisi vermesin allahSağol canim sanada geçmiş olsun rabbim meleklerimizi korusun
evet hamdolsun ikiside var bu zaten çok büyük bir sürpriz oldu benim için :/ ama inşallah hayırlı ve sağlıklı bir kızınız olur cünkü hakikaten kız cocugu cok baskaama ben kız olsun diye yaptim:)) umarim tersin çıkar ruyam:))) sizin farketmez ikisi de varmis:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?