2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evet hamdolsun ikiside var bu zaten çok büyük bir sürpriz oldu benim için :/ ama inşallah hayırlı ve sağlıklı bir kızınız olur cünkü hakikaten kız cocugu cok baska
allah saglikla hayirla gonlumuzdekini versin. guzel bir sürpriz olmus:)

Cnm igne her hafta dedi prospektorunde de oyle yaziyor cnm
Birde fitil sabah kalkinca akiyor geribeni de o rahatsiz ediyor.
Bana onlem amacli verdi cnm benimkiler ikiz olunca ondan yani kanama icin vermedi
oylemı ay ne guzel ya:) bende hep ıkızlerım olsun ıstemısımdır ama benım tek genede sukur ALLAH sana bagıslasın canım

Evet, dinledim. Ablam , görümcem, ve birçok arkadaşım doğum yapAn dinlediler ve sapasağlam bebekleri var . Niye zararlı olsun ki. Ultrasonla bakarken duyuluyo zaten.
bızım doktor zararlı olur daha cok yenı dedı de bnde sasırdım ama bı bıldıgı vardr mutlaka dıe de bısy dıyemedım:)

arkadaşlar şu sağlık ocağından istendiğini söylediğiniz testleri bugünkü kontrolde dr.um istedi. detaylı kan testleri ve tam idrar tahlili. hazır gitmişken hastanenin lab.da yaptırıvereyim dedim, 466 tl çıktı fiyat ssk indirimiyle. araştırma hastanesi veya sağlık ocağında ücretsiz mi yapılıyor bu testler? ve ne kadar zamanda çıkıyor sonuç bilginiz var mı acaba?

bızım doktor zararlı olur daha cok yenı dedı de bnde sasırdım ama bı bıldıgı vardr mutlaka dıe de bısy dıyemedım:)
bnm dr da 16. haftaya kadar dinletmeyi düşünmediğini söyledi bugün. ısı gidiyor içeri, gerek yok zorlamaya dedi. zaten gözümüzle görüyoruz kalp atışını, hareketini şükürler olsun.

Canim saglik ocaginda ucretsiz yapiyolar

Ya kizlar ben gecen sene ozel hastaneye gidiyordum orda yaptirdim ikili ve uclumu bu kadar yuksek rakamlar odedigimi hatirlaniyorum.50-60 ek ucret verdim yanilmiyorsam. ilk rutin kan ve idrar tahlilleri de ayni sekildeydi.450 tl falan deli rakamlar. izmirdeyim ben.bu senede burda ogrendim saglik ocaginda yaptirabilecegimi hic para vermeden yaptirdim.

Ama benim mide bulantım fenaydi.simdi olmayınca bi tedirgin oldum ama yalnız olmadığıma sevindim.umarim öyledir canım. Senin de normalde bulantin var mıydı ?
Ben ilk hamileliğimde 8. Haftaya kadar şiddetli bulanti yaşadım. 10.haftada epey azaldı bulanti. 12. Haftada yeniden hortlamisti

şansa bak yaa sen de küçük şehirde değilsin halbuki, demek bu başka birşeyle alakalı. bir yerde ücretsiz yapılırken diğerinde uçurum var. hiç makul değil.

Ay kizlar bence mide bulantiniz olmadi diye uzulmeyin. Bence tadini cikartin. İstediginizi yiyin. Zira mide bulantisindan bir gunde sadece bi paket cubuk kraker yedigim gunler oluyor. Bi yudum su icemiyorum. İlac kullanan varmi ? Faydasi varmi bulantiya ?

bnm dr da 16. haftaya kadar dinletmeyi düşünmediğini söyledi bugün. ısı gidiyor içeri, gerek yok zorlamaya dedi. zaten gözümüzle görüyoruz kalp atışını, hareketini şükürler olsun.
aynen canım benım doktorda oyle dedı ama bazılarınıda dınlettırıyorlarmıs demekkı doktordan doktora fark varmıs:)

arkdaslar 11 haftada ense kalınlıgını olcmek gerekırmus dogrumu sız boyle bısey duydunuzmu

şansa bak yaa sen de küçük şehirde değilsin halbuki, demek bu başka birşeyle alakalı. bir yerde ücretsiz yapılırken diğerinde uçurum var. hiç makul değil.
bu senede hic bir tahlile para vermeyi dusunmuyorum. zaten doktoruma yeterli kadar para odiyorum.devlet hastaneleri ne gune duruyor.haftaya 182 yi arayip evimin yakinindaki yakinindaki devlet hastanesinden randevu alicam 26 mayisa 2limi yaptiricam.

bu ıkılı dedgınız nedır kızlar yardımcı olurmusunz bana

tüh bu ilk test için acemiliğime geldi diyelim o zmn üstüne bi soğuk su içeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…