cidden ben de duymadım 50 tl'ye yaptıran var mı ikili testini?Nerdeymis canim o 50 tl ben bugun 2 li test icin randevu aldim 450 tl
allah saglikla hayirla gonlumuzdekini versin. guzel bir sürpriz olmus:)evet hamdolsun ikiside var bu zaten çok büyük bir sürpriz oldu benim için :/ ama inşallah hayırlı ve sağlıklı bir kızınız olur cünkü hakikaten kız cocugu cok baska
amin inşallah :) herseyin hayırlısı olur insallahallah saglikla hayirla gonlumuzdekini versin. guzel bir sürpriz olmus:)
küçük sehirlerde öyle ozelde. mesela sgk gecen ozele gidiyorum 35 tl muayene.cidden ben de duymadım 50 tl'ye yaptıran var mı ikili testini?
oylemı ay ne guzel ya:) bende hep ıkızlerım olsun ıstemısımdır ama benım tek genede sukur ALLAH sana bagıslasın canımCnm igne her hafta dedi prospektorunde de oyle yaziyor cnm
Birde fitil sabah kalkinca akiyor geribeni de o rahatsiz ediyor.
Bana onlem amacli verdi cnm benimkiler ikiz olunca ondan yani kanama icin vermedi
bızım doktor zararlı olur daha cok yenı dedı de bnde sasırdım ama bı bıldıgı vardr mutlaka dıe de bısy dıyemedım:)Evet, dinledim. Ablam , görümcem, ve birçok arkadaşım doğum yapAn dinlediler ve sapasağlam bebekleri var . Niye zararlı olsun ki. Ultrasonla bakarken duyuluyo zaten.
ooo desene küçük şehirdekiler bu konuda şanslıküçük sehirlerde öyle ozelde. mesela sgk gecen ozele gidiyorum 35 tl muayene.
bnm dr da 16. haftaya kadar dinletmeyi düşünmediğini söyledi bugün. ısı gidiyor içeri, gerek yok zorlamaya dedi. zaten gözümüzle görüyoruz kalp atışını, hareketini şükürler olsun.bızım doktor zararlı olur daha cok yenı dedı de bnde sasırdım ama bı bıldıgı vardr mutlaka dıe de bısy dıyemedım:)
arkadaşlar şu sağlık ocağından istendiğini söylediğiniz testleri bugünkü kontrolde dr.um istedi. detaylı kan testleri ve tam idrar tahlili. hazır gitmişken hastanenin lab.da yaptırıvereyim dedim, 466 tl çıktı fiyat ssk indirimiyle. araştırma hastanesi veya sağlık ocağında ücretsiz mi yapılıyor bu testler? ve ne kadar zamanda çıkıyor sonuç bilginiz var mı acaba?
Ben ilk hamileliğimde 8. Haftaya kadar şiddetli bulanti yaşadım. 10.haftada epey azaldı bulanti. 12. Haftada yeniden hortlamistiAma benim mide bulantım fenaydi.simdi olmayınca bi tedirgin oldum ama yalnız olmadığıma sevindim.umarim öyledir canım. Senin de normalde bulantin var mıydı ?
şansa bak yaa sen de küçük şehirde değilsin halbuki, demek bu başka birşeyle alakalı.Ya kizlar ben gecen sene ozel hastaneye gidiyordum orda yaptirdim ikili ve uclumu bu kadar yuksek rakamlar odedigimi hatirlaniyorum.50-60 ek ucret verdim yanilmiyorsam. ilk rutin kan ve idrar tahlilleri de ayni sekildeydi.450 tl falan deli rakamlar. izmirdeyim ben.bu senede burda ogrendim saglik ocaginda yaptirabilecegimi hic para vermeden yaptirdim.
aynen canım benım doktorda oyle dedı ama bazılarınıda dınlettırıyorlarmıs demekkı doktordan doktora fark varmıs:)bnm dr da 16. haftaya kadar dinletmeyi düşünmediğini söyledi bugün. ısı gidiyor içeri, gerek yok zorlamaya dedi. zaten gözümüzle görüyoruz kalp atışını, hareketini şükürler olsun.
bu senede hic bir tahlile para vermeyi dusunmuyorum. zaten doktoruma yeterli kadar para odiyorum.devlet hastaneleri ne gune duruyor.haftaya 182 yi arayip evimin yakinindaki yakinindaki devlet hastanesinden randevu alicam 26 mayisa 2limi yaptiricam.şansa bak yaa sen de küçük şehirde değilsin halbuki, demek bu başka birşeyle alakalı.bir yerde ücretsiz yapılırken diğerinde uçurum var. hiç makul değil.
bu ıkılı dedgınız nedır kızlar yardımcı olurmusunz banabu senede hic bir tahlile para vermeyi dusunmuyorum. zaten doktoruma yeterli kadar para odiyorum.devlet hastaneleri ne gune duruyor.haftaya 182 yi arayip evimin yakinindaki yakinindaki devlet hastanesinden randevu alicam 26 mayisa 2limi yaptiricam.
tüh bu ilk test için acemiliğime geldi diyelim o zmn üstüne bi soğuk su içeyim baribu senede hic bir tahlile para vermeyi dusunmuyorum. zaten doktoruma yeterli kadar para odiyorum.devlet hastaneleri ne gune duruyor.haftaya 182 yi arayip evimin yakinindaki yakinindaki devlet hastanesinden randevu alicam 26 mayisa 2limi yaptiricam.
gebeligin belirli haftalarinda bebekte olabilecek bazi hastaliklarin olasiliklarina bakilan bir test. kan tahlili ile bakiliyor.3 lu ve 4 lu de ayni sekilde oluyorbu ıkılı dedgınız nedır kızlar yardımcı olurmusunz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?