Bende varimCnm hala tik yokmu sen bn esmer kaldk heralde aralklrdn baska kalan varmi?
herseyin yolunda olmasina sevindim canim insallah dogumunda aniden hersey yolundayken gelisir ve kavuşursun oğluşuna.Benimde dün kontrolüm vardı canım. Herşey yolundaymış. Nstde de en çok 25 çıktı sancım. Haftaya salı tekrar kontrol var. Tabii o zamana kadar doğum yada bir sıkıntı olmazsa. Anlayacağın beyfendinin keyfini bekliyorum tatlım. :)
Benim oğlumda öyle canim soguk davraniyor bana üzerine kuma getirilmiş hatun edasinda:))Iyi sayılırım canım ama epey yoruldum. Abiyle biraz Sıkıntımız var, beni paylaşamıyor. Umarım düzelir, bu sefer yoksa benim psikolojim bozuluyor
Ay bu kız neler görecek senin elinden daha:))kızlar kızım buyumuste elbısede gıyermısoyuncak bebek gıbı oldu cocuk elımde
Hosgeldn cnm bizim kervana senin takbim de gitms cnm. Bnmki herlde ocakta gelick.Bende varim
Hosbuldum canım benim takvim seninle aynı canım bana aksamlari bi haller oluyor sonra sabah geçiyor ben bisey anlamadım bu isten benimde ocak olur gibi esim cok istiyor kimlige 2016 olsun diye dedigi olacak bu gidisleHosgeldn cnm bizim kervana senin takbim de gitms cnm. Bnmki herlde ocakta gelick.
Bnmde dun yalanci sancim oldu gitti benim kiz inatci cikti goren hala doguramadnmi diyr kiz oglk olck kesin inatci bisey cikck gibi kanala girmems inatla sagimda durms keyif yapiyr seninki ksnaldsmi pekiHosbuldum canım benim takvim seninle aynı canım bana aksamlari bi haller oluyor sonra sabah geçiyor ben bisey anlamadım bu isten benimde ocak olur gibi esim cok istiyor kimlige 2016 olsun diye dedigi olacak bu gidisle
Yok benimde kanalda degildi gecen cumartesi dr agriyla sanciyla iner asagi dedi ne kadar dogru bilemem benimde pazartesi cok fena sancim oldu komşum gördü kesin doguruyorsun dedi ama nerdeeeeeBnmde dun yalanci sancim oldu gitti benim kiz inatci cikti goren hala doguramadnmi diyr kiz oglk olck kesin inatci bisey cikck gibi kanala girmems inatla sagimda durms keyif yapiyr seninki ksnaldsmi peki
Ben varımCnm hala tik yokmu sen bn esmer kaldk heralde aralklrdn baska kalan varmi?
Canim senin daha çok varmış zaten takvimine göre. Ben 40+4 oldumBnmde dun yalanci sancim oldu gitti benim kiz inatci cikti goren hala doguramadnmi diyr kiz oglk olck kesin inatci bisey cikck gibi kanala girmems inatla sagimda durms keyif yapiyr seninki ksnaldsmi peki
bendeeeBen varım
Sen de daha 39 sun... bekle biraz daha, gelir bebek inşallahbendeee
benimde aksam. 39 hafta bitti artik. hayirlisi bakalimgunaydin anneler :) bugun doktor kontrolumuz var bakalim doktorumuz ne dicekk
Dünürüm merakta bıraktın hepimizi lohusa lohusa ya da doğum arefesiiyisinizdir inşallah meltemcivil
Günaydın herkese gelelim hikayemize sabah yedide hastaneye giriş yaptık tam bir fiyasko boş oda yok dokuza kadar aç susuz bekletiliyorum başka kayları kabul etmiyorum neyse dr geldi beni ikna etti en azından yeni doğana en yakın odada yatarım dedim doğum yapana kadar pda boşalıcak sozu verdi neyse işlemlere başlandı serum nst onbir bıçuk gibi yeni oda transferi yapıldı tabi ben sabahtan beri salya sümük onikide geldiler ben ameliyathaneye aldılar bire on kala 3110 gr 50 cm oğluşum spinal sezeryanla geldi ve iyik spinal olmuşum çok memnununum geneldeki gibi ayılma sorunum yok olmadı neyse doğumumun doğum anı güzeldi odaya çıktık bebeğim guçlu çekiyor memeyi cnm yanıyor ama zor uyandırıyoruz ve gece kuşu çıktı benimki annem yanımda o bana bakıcana kendi kendime bakıyorum bir çocuğun altını aldı heryerini çiş yaptı zorla. Anne uyanmdır emzireyim mememi tuttuutramıyor gece yavrum mıkıtdanıyor annem uyuyor ağlasın ciğerleri gelişir diyor benim emzirmem lazıayik lıık olmasın laftan anlayan yok şu an kumanda elinde kan as kl kanal geziyor yani bu halimle zoo et zar eemzirmrye çalışıyorum bebrğmi biraz uzattım kızlar tek tavsiyem spinali gerçekten tavsiye ederim
kızlar kızım buyumuste elbısede gıyermısoyuncak bebek gıbı oldu cocuk elımde
Kızlar slm bugün 22-37 de kızımı normal doğum ile kucağıma aldım, darısı bekleyenlerin başına .
Cook sukur pasam dogdu 3500gr 51 cm. 6 saat syni sanci verdiler 1 cm acilma olunca sezeryana aldilar.. Gayet rahat sayilirim artik ayaklandim hepten. Sarilik olur gibi olduk sanirim geciyor gogus ucum fenalarda pompa kurtaricim oldu. Mecbur sagip biberonla veriyorum.. Ev kalabalik bi suru kocakari seysi .onu yapma bunu yapma lohusasin sen diye diye delirtiyolar beni.. Ama oglum dunyalara bedel
herseyin yolunda olmasina sevindim canim insallah dogumunda aniden hersey yolundayken gelisir ve kavuşursun oğluşuna.
Benim oğlumda öyle canim soguk davraniyor bana üzerine kuma getirilmiş hatun edasinda:))
Ay bu kız neler görecek senin elinden daha:))
Çok tatli olmuş bu arada kokoş kızın
Allah anali babalı buyutmek nasip etdun canım. Sezeryanda kendi işini kendin yaponca daha çabuk iyileşiyor insan kendimden biliyorum dogum yaptigim gunden beri geceleri bir kisiyi bile yanimda kalmasını istemedim. Mecburen kalkıyor insan yatmak istemiyor sırt ağrısı falan olmuyor hep ayakta oldugum icin hemen iyileştim. Darısı başına geçmiş olsunGünaydın herkese gelelim hikayemize sabah yedide hastaneye giriş yaptık tam bir fiyasko boş oda yok dokuza kadar aç susuz bekletiliyorum başka kayları kabul etmiyorum neyse dr geldi beni ikna etti en azından yeni doğana en yakın odada yatarım dedim doğum yapana kadar pda boşalıcak sozu verdi neyse işlemlere başlandı serum nst onbir bıçuk gibi yeni oda transferi yapıldı tabi ben sabahtan beri salya sümük onikide geldiler ben ameliyathaneye aldılar bire on kala 3110 gr 50 cm oğluşum spinal sezeryanla geldi ve iyik spinal olmuşum çok memnununum geneldeki gibi ayılma sorunum yok olmadı neyse doğumumun doğum anı güzeldi odaya çıktık bebeğim guçlu çekiyor memeyi cnm yanıyor ama zor uyandırıyoruz ve gece kuşu çıktı benimki annem yanımda o bana bakıcana kendi kendime bakıyorum bir çocuğun altını aldı heryerini çiş yaptı zorla. Anne uyanmdır emzireyim mememi tuttuutramıyor gece yavrum mıkıtdanıyor annem uyuyor ağlasın ciğerleri gelişir diyor benim emzirmem lazım sarıllıık olmasın laftan anlayan yok şu an kumanda elinde kan as kl kanal geziyor yani bu halimle zoo et zar eemzirmrye çalışıyorum bebrğmi biraz uzattım kızlar tek tavsiyem spinali gerçekten tavsiye ederim
O can parçam benim!
Ay doğru ya unutmuştum ben rüyayı, Salı ya da Çarşambaydı, inşallah öyle olmuştur. İnşallah istediği hayal ettiği gibi olmuştur her şeyCanım senin rüyan çıktı galiba ve senin dünür salı günü doğurdu herhalde. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?