2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
herseyin yolunda olmasina sevindim canim insallah dogumunda aniden hersey yolundayken gelisir ve kavuşursun oğluşuna.

Iyi sayılırım canım ama epey yoruldum. Abiyle biraz Sıkıntımız var, beni paylaşamıyor. Umarım düzelir, bu sefer yoksa benim psikolojim bozuluyor
Benim oğlumda öyle canim soguk davraniyor bana üzerine kuma getirilmiş hatun edasinda:))

kızlar kızım buyumuste elbısede gıyermıs oyuncak bebek gıbı oldu cocuk elımde
Ay bu kız neler görecek senin elinden daha:))
Çok tatli olmuş bu arada kokoş kızın

meltemcivil canim nerelerdesin insallah badiş gelmiştir yoksa hicbir mazeret kabul etmeyiz uzun süre girmeyişinin:))
İnsallah güzel haberlerle dönersin sabirsizlikla bekliyoruz

Hosgeldn cnm bizim kervana senin takbim de gitms cnm. Bnmki herlde ocakta gelick.
Hosbuldum canım benim takvim seninle aynı canım bana aksamlari bi haller oluyor sonra sabah geçiyor ben bisey anlamadım bu isten benimde ocak olur gibi esim cok istiyor kimlige 2016 olsun diye dedigi olacak bu gidisle

Hosbuldum canım benim takvim seninle aynı canım bana aksamlari bi haller oluyor sonra sabah geçiyor ben bisey anlamadım bu isten benimde ocak olur gibi esim cok istiyor kimlige 2016 olsun diye dedigi olacak bu gidisle
Bnmde dun yalanci sancim oldu gitti benim kiz inatci cikti goren hala doguramadnmi diyr kiz oglk olck kesin inatci bisey cikck gibi kanala girmems inatla sagimda durms keyif yapiyr seninki ksnaldsmi peki

Bnmde dun yalanci sancim oldu gitti benim kiz inatci cikti goren hala doguramadnmi diyr kiz oglk olck kesin inatci bisey cikck gibi kanala girmems inatla sagimda durms keyif yapiyr seninki ksnaldsmi peki
Yok benimde kanalda degildi gecen cumartesi dr agriyla sanciyla iner asagi dedi ne kadar dogru bilemem benimde pazartesi cok fena sancim oldu komşum gördü kesin doguruyorsun dedi ama nerdeeeee

Canim senin daha çok varmış zaten takvimine göre. Ben 40+4 oldum

Gozunaydin canim sagliki omru olsun kuzunun. Bende spinal oldum cok rahatti. Sadece bir ara midem bulandi ama hep uyaniktim.

Gözünüz aydın canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

İnşallah canım sağol. Sen nasıl oldun? Duru nasıl?

Allah anali babalı buyutmek nasip etdun canım. Sezeryanda kendi işini kendin yaponca daha çabuk iyileşiyor insan kendimden biliyorum dogum yaptigim gunden beri geceleri bir kisiyi bile yanimda kalmasını istemedim. Mecburen kalkıyor insan yatmak istemiyor sırt ağrısı falan olmuyor hep ayakta oldugum icin hemen iyileştim. Darısı başına geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…