2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar size tavsiye ediyorum sutunuzun gelmesi icin ilk 2 3 gun cok onemli sut gelmiyor demeden 15 20 dk da bir emzirin hem bebegin seker seviyesi normale gelir hemde sut bezleriniz yerini alir akis saglanir bol bol sagin ilk baslarda agrir sizlar evet ama emin olun 3 4 gunde geciyor sadece sizilariniz oluyor bol bol emzirin max 4 gune sut geliyor valla nekadar emmek okadar sut demek oluyor ben birini bi emziriyom uyuyor sonra yarim saat snra digerini emziryorum 10 dk da bir birini so ra digerini olayi yaparsam almiyor sklyor bu yuzden once biri sonra digeri yapiyorum

Bende onde gidiyo ama oyle bir sey demedi bebis kac kilo cikiyo sizde

Benimde fena silikon ucla emzirdim biraz duzeldi
Cnm ben heo krem kullaniyorum benmkinide isirdi bicirik yaralanmis ama kremledim snrada yine emzirmeye devam aciyor ama katlaniyorum hiberon verinde memeyi emmek istemyormus ; ( gogus ucu kullansan silikon bi sure rahatlarsin sanki

Yok benimde kanalda degildi gecen cumartesi dr agriyla sanciyla iner asagi dedi ne kadar dogru bilemem benimde pazartesi cok fena sancim oldu komşum gördü kesin doguruyorsun dedi ama nerdeeeee
Ayy ins inerya bnm,umudm yok ogle sanciyla fln inecegi konusnda fkt butun yontemi denemkte fsyda vr

Ay canım Hayırlı olsun bebisin hastanede hemşireler gece gelmedimi beni 2 saatte bir uyandirdilsr emsin diye

Gülaycımm nasıl oldun? Taburcu oldun mu? Ağrıların nasıl inşallah iyisinizdir merak ettm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…