- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Insallah cnm bmm bol bol suresiz emziriyorum valla bakalim yarin randevumuz var onsallah duzelirAYY INSALLAH GEREK KALMAZ KUVEZE
SUTUNLE SEVGINLE SEFKATINLE HALEDERSIN SEN CNM BENIMMM
Benimde fena silikon ucla emzirdim biraz duzeldiKizlar sol meme ucum cok fena aciyor emziremuyecek duruma geldim neredeyse.iyilesene kadar sagip versem olur mu acaba bu sekilde memesi duzelen vsr mi
Bende onde gidiyo ama oyle bir sey demedi bebis kac kilo cikiyo sizdeBenim sanırım 41. Haftayı bekleyemeyeceğiz, 40+3 de falan verecek suniyi. Benim bebek ultrasonda en başından beri erken gidiyor, erken döllenme olduğunu düşünüyorlar... Ultrasonsuna göre Çarşamba 41+6 olacağım...
Cnm ben heo krem kullaniyorum benmkinide isirdi bicirik yaralanmis ama kremledim snrada yine emzirmeye devam aciyor ama katlaniyorum hiberon verinde memeyi emmek istemyormus ; ( gogus ucu kullansan silikon bi sure rahatlarsin sankiBenimde fena silikon ucla emzirdim biraz duzeldi
Benim tam tersi oldu canım dr 3.5 demişti t kilonun üstünde dogduBebeğin ne kadar iri? Genelde ultrasonda ölçülenden daha küçük çıkıyor bebekler. Ay bi de sezaryen yapmak için büyük mü ölçüyorlar bilemiyorum...
Ayy ins inerya bnm,umudm yok ogle sanciyla fln inecegi konusnda fkt butun yontemi denemkte fsyda vrYok benimde kanalda degildi gecen cumartesi dr agriyla sanciyla iner asagi dedi ne kadar dogru bilemem benimde pazartesi cok fena sancim oldu komşum gördü kesin doguruyorsun dedi ama nerdeeeee
Evet cnm vKtm var daha o zmna kadar ins donerCanim senin daha çok varmış zaten takvimine göre. Ben 40+4 oldum
Ay canım Hayırlı olsun bebisin hastanede hemşireler gece gelmedimi beni 2 saatte bir uyandirdilsr emsin diyeGünaydın herkese gelelim hikayemize sabah yedide hastaneye giriş yaptık tam bir fiyasko boş oda yok dokuza kadar aç susuz bekletiliyorum başka kayları kabul etmiyorum neyse dr geldi beni ikna etti en azından yeni doğana en yakın odada yatarım dedim doğum yapana kadar pda boşalıcak sozu verdi neyse işlemlere başlandı serum nst onbir bıçuk gibi yeni oda transferi yapıldı tabi ben sabahtan beri salya sümük onikide geldiler ben ameliyathaneye aldılar bire on kala 3110 gr 50 cm oğluşum spinal sezeryanla geldi ve iyik spinal olmuşum çok memnununum geneldeki gibi ayılma sorunum yok olmadı neyse doğumumun doğum anı güzeldi odaya çıktık bebeğim guçlu çekiyor memeyi cnm yanıyor ama zor uyandırıyoruz ve gece kuşu çıktı benimki annem yanımda o bana bakıcana kendi kendime bakıyorum bir çocuğun altını aldı heryerini çiş yaptı zorla. Anne uyanmdır emzireyim mememi tuttuutramıyor gece yavrum mıkıtdanıyor annem uyuyor ağlasın ciğerleri gelişir diyor benim emzirmem lazım sarıllıık olmasın laftan anlayan yok şu an kumanda elinde kan as kl kanal geziyor yani bu halimle zoo et zar eemzirmrye çalışıyorum bebrğmi biraz uzattım kızlar tek tavsiyem spinali gerçekten tavsiye ederim
Anam sizin takvimler gitmsBen varım
hayirlisi canm simdi doktordayim bakalim ne dicek heyecanla bekliyorummbenimde aksam. 39 hafta bitti artik. hayirlisi bakalim
aynen takvimler gitti ama bebisler halaaaa gelmediiiAnam sizin takvimler gitms
anladım :)Ne renk vardi nede koku canim :) yataga oturmustum islanmisti eve dogum yapip gelince bi baktim hic bi leke yok yani normal su gibi :)
Gülaycımm nasıl oldun? Taburcu oldun mu? Ağrıların nasıl inşallah iyisinizdir merak ettm seniherseyin yolunda olmasina sevindim canim insallah dogumunda aniden hersey yolundayken gelisir ve kavuşursun oğluşuna.
Benim oğlumda öyle canim soguk davraniyor bana üzerine kuma getirilmiş hatun edasinda:))
Ay bu kız neler görecek senin elinden daha:))
Çok tatli olmuş bu arada kokoş kızın
sizin bu bebişler niye gecikmeli oluyo kızlar benimde mi öyle olcak acaba :)aynen takvimler gitti ama bebisler halaaaa gelmediii
Vallahi bnm en azindn takvimim var cnmaynen takvimler gitti ama bebisler halaaaa gelmediii
Sağol canım benim. İnşallahÇok teşekkürler canım, darısı sağlıkla senin başına
Onuda surdum,sen kac gun surmustun,ne var ne yok duydugumu suruyorumBilmiyorum ama bu saatte sut sagiyorum cunku kizim emmedi. Boyle yapincada sutum azaliyor gibi geliyor .ayva cekirdegini denemistim ben o da iyi gwlmisto birde onu dene istersersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?