Yok tatlım , Ağrı sızı bile yokCnm hala tik yokmu sen bn esmer kaldk heralde aralklrdn baska kalan varmi?
4300 geçen haftaBende onde gidiyo ama oyle bir sey demedi bebis kac kilo cikiyo sizde
Gözün aydın, allah analı babalı büyütsünCook sukur pasam dogdu 3500gr 51 cm. 6 saat syni sanci verdiler 1 cm acilma olunca sezeryana aldilar.. Gayet rahat sayilirim artik ayaklandim hepten. Sarilik olur gibi olduk sanirim geciyor gogus ucum fenalarda pompa kurtaricim oldu. Mecbur sagip biberonla veriyorum.. Ev kalabalik bi suru kocakari seysi .onu yapma bunu yapma lohusasin sen diye diye delirtiyolar beni.. Ama oglum dunyalara bedel
Yok yok mis gibi doğuranlar var suni sancıyla :) sen dua et o işe yarasın, doğum çok psikolojik olay... Hatta bu kadar sona kalmanın getirdiği stres bile doğumun başlamasına engel olabilir... Kendimize ve bebeğimize inanıp , teslim olmak lazım... Elinden geldiğince... Geriye dönüp baktığımızda bunlar sadece 1-2 haftalık fazladan beklemeler ve sıkıntılar olarak kalacak...Hatta bebeğin kocaman olup da nasıl doğduğunu sorduğunda bir iki cümlelik önemsiz bir ayrıntı olacak gecikme.. Esas anlattığımız hep onunla tanıştığımız an olacak...Ağlamak istiyorum yaa38-39 da kendiliğinden normal doğuranlara öyle çok ozeniyorum ki... Bugün kontrole gitcem ve pazar ya da pazartesi günü suni sanci isticem. Ama sanki suni sanciyi da öylesine veriyorlar gibime geliyor. Çünkü sonra açılma olmuyor ve sezaryen... dayanacak gücüm de kalmadı artık beklemeye, yeter
Biz iyiyiz kızimla cok şükür hala hastanedeyiz yarin büyük ihtimalle taburcu olurum.
Ağrılarim hala var ama hafifledi eskiye göre
Daha iyi olucam inşallah
Denizcim sen nasilsin nasil gidiyor kızınla hayat
yok canm ben sıkılmıyorum 2 yasinda bi kizimda var benim onunla ugrasiyorum anemde geldi temizlik falan geciyo zamanAmin ins cnm ya skintidan patliyrm evde alismamsm cok zor geliyr herkesn isi var kocacigim bugun aldi yanina bni kizimla bekliyrz babacigini aracta bugun gunu kurtardk yarn bklm ne etcz kizim geleydi gunun nasil gectginu anlmzdm sizde durumlr nasil skiliynzmu evde
Çok sevindim cnm iyi olmanıza maşallahBiz iyiyiz kızimla cok şükür hala hastanedeyiz yarin büyük ihtimalle
taburcu olurum.
Ağrılarim hala var ama hafifledi eskiye göre
Daha iyi olucam inşallah
Denizcim sen nasilsin nasil gidiyor kızınla hayat
Gunduz uyuyormu pekiÇok sevindim cnm iyi olmanıza maşallahdaha iyi olcaksın inşallah
Bzim kız geceleri uyumuyı artk btün gece sabaha kdr kucağımda takılıyoruz( tek skıntım bu
evet ya bende çok merak ettim bu kadar girmemezlik yapmazdı face adresi falan yokmu acaba leylacimkızlar meltemden ses yok galiba soyadı neydi meltemin yada dr adı neydi ya sorup öğrenelim bilen varmı doktor adını paylaşmıştı sanki hatırlayan varsa bana yazsın @meltemcivil
Canim benim de bebis 4 kilo 100gr olctu doktor fazlada olabilir eksikde dedi. Kac kg dogacak merak icerisindeyim endiseliyim heycanliyim4300 geçen hafta
Canim biz senle tamamen ayniyiz ya bizim kafa 4 hafta ilerdeydi sonra 2.5 3 haftaya dustu. Suan onde halen kafasi iri bir bebek. Ben senden yada sen benden once dogurursan bilgilendirelim birbirimizi benim sanci acilma kasilma yokSon dakika Dr una karşı güvensizlik oluşturmak istemem ama Bizim memlekette sezeryana yönlendirmeyen Dr sayısı o kadar az kibenim kafası şu an cm olarak bilmiyorum ama normalden 3 hafta ilerde, o sezeryan için verilen ( başkalarına) kriterleri geçeli çok oldu :) yanlış ölçülmüş olabilir ultrasona son Zamanlarda guven olmuyor ama 4.300 dü en son ve kanala inmedi... Yanı durumunuz benzer ve benim maalesef hiç açılmam, sancım, nişan-su durumum yok... Ama eğer haftaya hala gelmemiş olursa yine de suni sancı deneyeceğiz. Çünkü ben normal olmasını istiyorum, Dr um da ısrarla doğum başlamadan sıkıntılı olup olmayacağını bilemeyiz diyor ve sezeryanınbadı bile geçmiyor... Benim annem kardeşimi ( 5600 gram) kendisi 54 kiloyken doğurdu. Kafası gerçekten çok büyüktü ve annemin sadece 2 dikişi vardı :)
Ama her ne olursa olsun senin ve bebeğin sağlığı ve huzuru çok önemli... Bu saatten sonra başka Dr a gidemiyorsan ( aslında devlet mis gibi normal doğum yaptırıyor ama orada da şartlar ile göre çok değişken) Dr una normal denemek istediğini söyle, olmazsa da içini ferah tut... Her işte bir hayır vardır, kısmetten öte köy yok. Her ne şekilde gelirse gelsin, sağlıkla gelsin bebeğin...
İlk doğum benim de, durumlarımız benziyor evet :) önce doğruan gelişmelerden haberdar etsin :)Canim benim de bebis 4 kilo 100gr olctu doktor fazlada olabilir eksikde dedi. Kac kg dogacak merak icerisindeyim endiseliyim heycanliyimsenin ilk dogum mu ? Benim ilk dogum birbirimizi haberdar edelim
Canim sen facebookta aralik anneleri var 2015 oraya uye misin? Degilsen olursan ordan daha aktif konusuruz burdan msj gelince ancak acarsam sayfayi gorebiliyorumİlk doğum benim de, durumlarımız benziyor evet :) önce doğruan gelişmelerden haberdar etsin :)
B Basakfehmi yara gecene kadar sağır medela biberon kullanabilirsin cnm anne göğsü gibi o yüzden memeyi bırakma derdi olmazCnm ben heo krem kullaniyorum benmkinide isirdi bicirik yaralanmis ama kremledim snrada yine emzirmeye devam aciyor ama katlaniyorum hiberon verinde memeyi emmek istemyormus ; ( gogus ucu kullansan silikon bi sure rahatlarsin sanki
Anam geliyrdu iyi oluyrdu temzlige simdi yazliga gittilr geldiginde bnm icinde iyi oluyrdu dun doktrun dediklerndn snra ocaga anca gelir dedi gitti hafta snu anca gelir kuzin vrmis vamtn onla gecer bnm bos ev esimi bskliyrm bos evdeyok canm ben sıkılmıyorum 2 yasinda bi kizimda var benim onunla ugrasiyorum anemde geldi temizlik falan geciyo zaman
kızlar kızım buyumuste elbısede gıyermısoyuncak bebek gıbı oldu cocuk elımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?