2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gözün aydın, allah analı babalı büyütsün

Yok yok mis gibi doğuranlar var suni sancıyla :) sen dua et o işe yarasın, doğum çok psikolojik olay... Hatta bu kadar sona kalmanın getirdiği stres bile doğumun başlamasına engel olabilir... Kendimize ve bebeğimize inanıp , teslim olmak lazım... Elinden geldiğince... Geriye dönüp baktığımızda bunlar sadece 1-2 haftalık fazladan beklemeler ve sıkıntılar olarak kalacak...Hatta bebeğin kocaman olup da nasıl doğduğunu sorduğunda bir iki cümlelik önemsiz bir ayrıntı olacak gecikme.. Esas anlattığımız hep onunla tanıştığımız an olacak...
Biz bebeğimizş düşünelim, şimdi orada minicik totosuyla ne yapacağını bilmeden bekliyor... Biz suni, sezeryan vs diye alternatifler düşünüyoruz ama o garibimin kendisini neyin beklediğinden , ne yapması gerektiğinden haberi bile yok...

Bugün gerginlikleri , stresii atıyoruz, bebeğimize istediğin Zaman gel diye Zaman tanıyıp, birlikte son günlerimizşn tadını çıkarıyoruz ve inşallah işe yarıyor kendi sancımızla doğuruyoruz

Biz iyiyiz kızimla cok şükür hala hastanedeyiz yarin büyük ihtimalle taburcu olurum.
Ağrılarim hala var ama hafifledi eskiye göre
Daha iyi olucam inşallah
Denizcim sen nasilsin nasil gidiyor kızınla hayat

İyi olmanıza sevindim tatlım. Ohh ne güzel yarın evinize kavuşuyorsunuz o zaman. Gözünüz aydın.

yok canm ben sıkılmıyorum 2 yasinda bi kizimda var benim onunla ugrasiyorum anemde geldi temizlik falan geciyo zaman

Biz iyiyiz kızimla cok şükür hala hastanedeyiz yarin büyük ihtimalle
taburcu olurum.
Ağrılarim hala var ama hafifledi eskiye göre
Daha iyi olucam inşallah
Denizcim sen nasilsin nasil gidiyor kızınla hayat
Çok sevindim cnm iyi olmanıza maşallahdaha iyi olcaksın inşallah
Bzim kız geceleri uyumuyı artk btün gece sabaha kdr kucağımda takılıyoruz( tek skıntım bu

Canim biz senle tamamen ayniyiz ya bizim kafa 4 hafta ilerdeydi sonra 2.5 3 haftaya dustu. Suan onde halen kafasi iri bir bebek. Ben senden yada sen benden once dogurursan bilgilendirelim birbirimizi benim sanci acilma kasilma yok

Canim benim de bebis 4 kilo 100gr olctu doktor fazlada olabilir eksikde dedi. Kac kg dogacak merak icerisindeyim endiseliyim heycanliyim senin ilk dogum mu ? Benim ilk dogum birbirimizi haberdar edelim
İlk doğum benim de, durumlarımız benziyor evet :) önce doğruan gelişmelerden haberdar etsin :)

İlk doğum benim de, durumlarımız benziyor evet :) önce doğruan gelişmelerden haberdar etsin :)
Canim sen facebookta aralik anneleri var 2015 oraya uye misin? Degilsen olursan ordan daha aktif konusuruz burdan msj gelince ancak acarsam sayfayi gorebiliyorum

Cnm ben heo krem kullaniyorum benmkinide isirdi bicirik yaralanmis ama kremledim snrada yine emzirmeye devam aciyor ama katlaniyorum hiberon verinde memeyi emmek istemyormus ; ( gogus ucu kullansan silikon bi sure rahatlarsin sanki
B Basakfehmi yara gecene kadar sağır medela biberon kullanabilirsin cnm anne göğsü gibi o yüzden memeyi bırakma derdi olmaz

yok canm ben sıkılmıyorum 2 yasinda bi kizimda var benim onunla ugrasiyorum anemde geldi temizlik falan geciyo zaman
Anam geliyrdu iyi oluyrdu temzlige simdi yazliga gittilr geldiginde bnm icinde iyi oluyrdu dun doktrun dediklerndn snra ocaga anca gelir dedi gitti hafta snu anca gelir kuzin vrmis vamtn onla gecer bnm bos ev esimi bskliyrm bos evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…