2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar meltemcivil den haberiniz varmi nerde birde dogum yapan varmi ya giremiyorum telden anca bakiniyorum bebek emzirmekten vakit bulamiyorum hafif sarilim oldu bol bol emmesi lazimmis yarin tekrar kan aldircaz ; ( 1 haftadir uykusuzum

İnşallah canım sağol. Sen nasıl oldun? Duru nasıl?

Gülaycımm nasıl oldun? Taburcu oldun mu? Ağrıların nasıl inşallah iyisinizdir merak ettm seni
Biz iyiyiz kızimla cok şükür hala hastanedeyiz yarin büyük ihtimalle
taburcu olurum.
Ağrılarim hala var ama hafifledi eskiye göre
Daha iyi olucam inşallah
Denizcim sen nasilsin nasil gidiyor kızınla hayat

Kizlar meltemcivil den haberiniz varmi nerde birde dogum yapan varmi ya giremiyorum telden anca bakiniyorum bebek emzirmekten vakit bulamiyorum hafif sarilim oldu bol bol emmesi lazimmis yarin tekrar kan aldircaz ; ( 1 haftadir uykusuzum
Ben bi gece fototerapi aldırdım sarılık yüzünden cok emzirdim testler temiz cıktı risk grubunda da değiliz anne sütü yapıyormuş bizimkine ama yine de emzireceksin dediler inşaallah düşer ama korkma şükür çaresiz bişey değil. Meltem'i bende merak ediyorum hiç özelde konuşan yokmuydu sesi çıkmadı kac gündür

Biz iyiyiz kızimla cok şükür hala hastanedeyiz yarin büyük ihtimalle
taburcu olurum.
Ağrılarim hala var ama hafifledi eskiye göre
Daha iyi olucam inşallah
Denizcim sen nasilsin nasil gidiyor kızınla hayat
Çok şükür Canım tekrar gecmiş olsun

Canım bi meme de 15 dk kalın zaten ilk 5 dk gelen süt şekerli oluyormuş asıl besleyici olan 5 dk dan sonraki doktor öyle dedi yani

Cnm hala tik yokmu sen bn esmer kaldk heralde aralklrdn baska kalan varmi?
Ben varım :) 40+ gelmiyor oğluşum. Şimdi doktordan çıktık 1,5-2 cm açılma var ve NST de 2 tane sağlam kasılma çıktı. İşin garibi ben ağrı hissetmiyorum. Doktor ne güzel dedi. Kendini dinleme acıyı hissetmemen güzel dedi. Eli kulağında bakalım.

Suan ihtiyacimiz yok ama yazarsan sevinirim bir rahatsizligi oldugunda goturebiliriz.normalde muayenesi ne kadarmis
canım normalde özel muayene ücreti hastane içinde hocalara yatırlan kadar galiba bende tam bilmiyorum ama bizim arkadaşımızın kankisi kadın o yüzden kızımı minnoş diye diye muayene ediyor adını ve diğer ayrıntıları yazarım bu arada istersen başka bir dr daha var kuzenim bebeğini götürüyor onun muayene ücreti biraz pahalı ama bu dr. prof.

Okadar ileri degilde referans sinirinda degeri oyle cikti yani yarin insallah duzelir bebisim yaa

Allahaşkına babalıbüyütsün

kızlar meltemden ses yok galiba soyadı neydi meltemin yada dr adı neydi ya sorup öğrenelim bilen varmı doktor adını paylaşmıştı sanki hatırlayan varsa bana yazsın meltemcivil

zamaninda gelir insallah

takvimin bitmeden hayirlisiyla dogurursun insallah canmm
Amin ins cnm ya skintidan patliyrm evde alismamsm cok zor geliyr herkesn isi var kocacigim bugun aldi yanina bni kizimla bekliyrz babacigini aracta bugun gunu kurtardk yarn bklm ne etcz kizim geleydi gunun nasil gectginu anlmzdm sizde durumlr nasil skiliynzmu evde

Sevgili anneler bana da dua eder misiniz yarin sabah kontrolm var cumaya kadar bekleyelim demisti en son dr. Suyum azalmis ti cunki sanci kasilma acilma hic bi sey yok.banada dua edin insallah normal dogum istiyrdum ama hayrlisi sezeryan derse de hayr demem rabbim saglikla hayrlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Hadi bk3lm,cnm hayrlisi oldn ins

Hadi bk3lm,cnm hayrlisi oldn ins
Ben de bekliyorum canim gecen c.tesi sanci acilma bisey yoktu bu c.tesiden de hic umudum yok ama bakalim.. buarada benim de enson tarihim senle ayni 27 aralik ama burda 28 gosteriyo anlamadim.. normal dogum icin gunde 1 saat yuruyorum bide 5 tane hurma yiyorum sen bisey yapiyomusun

Slm arkadaşlar zaman ne kadar da cabuk geçiyor degil mi daha dun mide bulantılarindan bahsderken simdi bebeklerimizi konuşuyoruz.36 haftalik dogumla dun kirkimiz cikti darisi basiniza
canım Allah bağışlasın.. Bence resmini koyma bebeğinin nazar değer hasta olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…