zamaninda gelir insallahsizin bu bebişler niye gecikmeli oluyo kızlar benimde mi öyle olcak acaba :)
takvimin bitmeden hayirlisiyla dogurursun insallah canmmVallahi bnm en azindn takvimim var cnm
Silikon ucla da verdim ondada aciyor,seninde aciyormuyduBenimde fena silikon ucla emzirdim biraz duzeldi
İnşallah canım sağol. Sen nasıl oldun? Duru nasıl?
Biz iyiyiz kızimla cok şükür hala hastanedeyiz yarin büyük ihtimalleGülaycımm nasıl oldun? Taburcu oldun mu? Ağrıların nasıl inşallah iyisinizdir merak ettm seni
Ben bi gece fototerapi aldırdım sarılık yüzünden cok emzirdim testler temiz cıktı risk grubunda da değiliz anne sütü yapıyormuş bizimkine ama yine de emzireceksin dediler inşaallah düşer ama korkma şükür çaresiz bişey değil. Meltem'i bende merak ediyorum hiç özelde konuşan yokmuydu sesi çıkmadı kac gündürKizlarmeltemcivil den haberiniz varmi nerde birde dogum yapan varmi ya giremiyorum telden anca bakiniyorum bebek emzirmekten vakit bulamiyorum hafif sarilim oldu bol bol emmesi lazimmis yarin tekrar kan aldircaz ; ( 1 haftadir uykusuzum
Çok şükür Canım tekrar gecmiş olsunBiz iyiyiz kızimla cok şükür hala hastanedeyiz yarin büyük ihtimalle
taburcu olurum.
Ağrılarim hala var ama hafifledi eskiye göre
Daha iyi olucam inşallah
Denizcim sen nasilsin nasil gidiyor kızınla hayat
Canım bi meme de 15 dk kalın zaten ilk 5 dk gelen süt şekerli oluyormuş asıl besleyici olan 5 dk dan sonraki doktor öyle dedi yaniKizlar size tavsiye ediyorum sutunuzun gelmesi icin ilk 2 3 gun cok onemli sut gelmiyor demeden 15 20 dk da bir emzirin hem bebegin seker seviyesi normale gelir hemde sut bezleriniz yerini alir akis saglanir bol bol sagin ilk baslarda agrir sizlar evet ama emin olun 3 4 gunde geciyor sadece sizilariniz oluyor bol bol emzirin max 4 gune sut geliyor valla nekadar emmek okadar sut demek oluyor ben birini bi emziriyom uyuyor sonra yarim saat snra digerini emziryorum 10 dk da bir birini so ra digerini olayi yaparsam almiyor sklyor bu yuzden once biri sonra digeri yapiyorum
Ben varım :) 40+ gelmiyor oğluşum. Şimdi doktordan çıktık 1,5-2 cm açılma var ve NST de 2 tane sağlam kasılma çıktı. İşin garibi ben ağrı hissetmiyorum. Doktor ne güzel dedi. Kendini dinleme acıyı hissetmemen güzel dedi. Eli kulağında bakalım.Cnm hala tik yokmu sen bn esmer kaldk heralde aralklrdn baska kalan varmi?
canım normalde özel muayene ücreti hastane içinde hocalara yatırlan kadar galiba bende tam bilmiyorum ama bizim arkadaşımızın kankisi kadın o yüzden kızımı minnoş diye diye muayene ediyor adını ve diğer ayrıntıları yazarım bu arada istersen başka bir dr daha var kuzenim bebeğini götürüyor onun muayene ücreti biraz pahalı ama bu dr. prof.Suan ihtiyacimiz yok ama yazarsan sevinirim bir rahatsizligi oldugunda goturebiliriz.normalde muayenesi ne kadarmis
Okadar ileri degilde referans sinirinda degeri oyle cikti yani yarin insallah duzelir bebisim yaaBen bi gece fototerapi aldırdım sarılık yüzünden cok emzirdim testler temiz cıktı risk grubunda da değiliz anne sütü yapıyormuş bizimkine ama yine de emzireceksin dediler inşaallah düşer ama korkma şükür çaresiz bişey değil. Meltem'i bende merak ediyorum hiç özelde konuşan yokmuydu sesi çıkmadı kac gündür
Ilk 2 gn ful emzir dedi sekeri cok dusmustu ; ( sonra geldi simdide emince 1 saati buluyor firt firtCanım bi meme de 15 dk kalın zaten ilk 5 dk gelen süt şekerli oluyormuş asıl besleyici olan 5 dk dan sonraki doktor öyle dedi yani
gülaycım son durumun nedir canım daha iyimisinizBiz iyiyiz kızimla cok şükür hala hastanedeyiz yarin büyük ihtimalle
taburcu olurum.
Ağrılarim hala var ama hafifledi eskiye göre
Daha iyi olucam inşallah
Denizcim sen nasilsin nasil gidiyor kızınla hayat
Allahaşkına babalıbüyütsünBenim kizim doğdu şükürler olsun. Dün nstde yine takılı kaldim düzenli San cim cikti kalp atisina yuksekti cumartesi olacaktık sezeryan ama bekleyemedik. Dun 17:15te doğdu genelanesteziyle. 3350gr. 51cm. Çok sukur iyiyiz benim dikis gaz San cim onunda kusması var bakalim midesini yikicaklar sanirim... rabbime sukurlr olsun allah herkezin evladini bağışlasın. Çok guzel minicik sıcacık çok guzel
Amin ins cnm ya skintidan patliyrm evde alismamsm cok zor geliyr herkesn isi var kocacigim bugun aldi yanina bni kizimla bekliyrz babacigini aracta bugun gunu kurtardk yarn bklm ne etcz kizim geleydi gunun nasil gectginu anlmzdm sizde durumlr nasil skiliynzmu evdezamaninda gelir insallah
takvimin bitmeden hayirlisiyla dogurursun insallah canmm
offff suan nst deyim sancim hic yok 2-5 tas patlasin 10 oluyo
Hadi bk3lm,cnm hayrlisi oldn insBen varım :) 40+ gelmiyor oğluşum. Şimdi doktordan çıktık 1,5-2 cm açılma var ve NST de 2 tane sağlam kasılma çıktı. İşin garibi ben ağrı hissetmiyorum. Doktor ne güzel dedi. Kendini dinleme acıyı hissetmemen güzel dedi. Eli kulağında bakalım.
Ben de bekliyorum canim gecen c.tesi sanci acilma bisey yoktu bu c.tesiden de hic umudum yok ama bakalim.. buarada benim de enson tarihim senle ayni 27 aralik ama burda 28 gosteriyo anlamadim.. normal dogum icin gunde 1 saat yuruyorum bide 5 tane hurma yiyorum sen bisey yapiyomusunHadi bk3lm,cnm hayrlisi oldn ins
canım Allah bağışlasın.. Bence resmini koyma bebeğinin nazar değer hasta olurSlm arkadaşlar zaman ne kadar da cabuk geçiyor degil mi daha dun mide bulantılarindan bahsderken simdi bebeklerimizi konuşuyoruz.36 haftalik dogumla dun kirkimiz cikti darisi basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?