2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynen canım benım doktorda oyle dedı ama bazılarınıda dınlettırıyorlarmıs demekkı doktordan doktora fark varmıs:)
evet bu denk geldiğimiz doktorun tercihi ile alakalı bi durum tabi, duymayı isterdim elbet bu ilk gebeliğim ama görmek de tatmin ediyor bizi. şükürler olsun bugünümüze

ooo desene küçük şehirdekiler bu konuda şanslı
evet bir gece yattim ya 100 tl tuttu sgkli özelde. oncekinde memorial atesehirde refakatcinin gecesi sırf 450 tl. bu arada o istenen testlere 25 tl odedim bu sgk li ozelde. hataydayim ben

selam , ben de hayırlısıyala aralık annesi olacağım, bdt: 5 aralık bu 3. çocuğum olacak şu anda bulantılarım had safhada sizler nasılsınız?

benum de 4 aralık . yakinmis. benim de 11 ve 2.5 yasinda ogularim var. sabaha karsi ruyamda ultrasonda 12 haftalik oglum olacagini gördüm hayirlisi. sizinkiler kaç yaşında

3 tane
meptamed gun icinde kullaniyorum iyi geliyor

evet bir gece yattim ya 100 tl tuttu sgkli özelde. oncekinde memorial atesehirde refakatcinin gecesi sırf 450 tl. bu arada o istenen testlere 25 tl odedim bu sgk li ozelde. hataydayim ben
Allah Allah ya, hangi hastane peki merak ettim şubesi falan varsa bakiyim diye

[QUOneededolik, post: 40778706, member: 470033"]Allah Allah ya, hangi hastane peki merak ettim şubesi falan varsa bakiyim diye [/QUOTE]
Sen nerde yaptirdin

Mesaj yazmadan cevapla Demişim. Şimdi yazıyorum. Ysmn 1611 hoşgeldin. Benim de 3. Olacak. Ve mide bulantısı çok fena

Chnb benim de iki oglum var ve eşim rüyasında bir erkek daha doğurduğu gördü. Gönül tabi ki kız istiyor ama hayırlısı biz bilemeyiz.

Testlere gelince, 2 li testte down sendromu riski çoook yüksek çıkmıştı. 4 lu testte ise ntd riski inanılmazDi. Çok zor günler geçirdim. Ama amniyosentez yaptırmadIm. Bin şükür sağlıklı bir oğlum oldu.

Doktorlar ve hastaneler hassasiyetimizi cok guzel kullaniyorlar.elimiz mahkum kabul ediyoruz. Allah hepsine vicdan versin
katılıyorum. zaaftan faydalanılıyor. bu resmen soygun! Allah ıslah etsin. üstelik testi bile yaptırmadık daha. aç olmak gerektiğini düşünemedik, hemen kayıt bölümüne yöneldik, o esnada eşim ödemeyi yapıverdi, kaş-göz yapamadım bile. sonra lab.a inince çubuk kraker yediğim için yarına kaldı test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…