evet bu denk geldiğimiz doktorun tercihi ile alakalı bi durum tabi, duymayı isterdim elbet bu ilk gebeliğim ama görmek de tatmin ediyor bizi. şükürler olsun bugünümüzeaynen canım benım doktorda oyle dedı ama bazılarınıda dınlettırıyorlarmıs demekkı doktordan doktora fark varmıs:)
evet bir gece yattim ya 100 tl tuttu sgkli özelde. oncekinde memorial atesehirde refakatcinin gecesi sırf 450 tl. bu arada o istenen testlere 25 tl odedim bu sgk li ozelde. hataydayim benooo desene küçük şehirdekiler bu konuda şanslı
selam , ben de hayırlısıyala aralık annesi olacağım, bdt: 5 aralık bu 3. çocuğum olacak şu anda bulantılarım had safhada sizler nasılsınız?
benum de 4 aralık . yakinmis. benim de 11 ve 2.5 yasinda ogularim var. sabaha karsi ruyamda ultrasonda 12 haftalik oglum olacagini gördüm hayirlisi. sizinkiler kaç yaşında
bu testler coj ilginç sonuclar veriyor. ayrica bence herkes ayrintili ultrasina girmeli mumkunse bir perinatologta. 2.5 yasinda oglumda ikili süper cikti 30 binde 1 down. ama dörtlü test de 10 da 1 down riski cikti. sadece testte. ayrıntılı da sorun yoktu. amniyosentez yaptirmadik ama bebegim ilk dogdugunda heryerini inceledim ayilinca ilk. şükür saglikli oldu. bu sefer dortlu yaptirmam.
Evet, down sendromu icin bakiliyor. down olanlarda ensede sivi birikintisi oluyormus yanilmiyorsamarkdaslar 11 haftada ense kalınlıgını olcmek gerekırmus dogrumu sız boyle bısey duydunuzmu
3 taneAy kizlar bence mide bulantiniz olmadi diye uzulmeyin. Bence tadini cikartin. İstediginizi yiyin. Zira mide bulantisindan bir gunde sadece bi paket cubuk kraker yedigim gunler oluyor. Bi yudum su icemiyorum. İlac kullanan varmi ? Faydasi varmi bulantiya ?
Allah Allah ya, hangi hastane peki merak ettim şubesi falan varsa bakiyim diyeevet bir gece yattim ya 100 tl tuttu sgkli özelde. oncekinde memorial atesehirde refakatcinin gecesi sırf 450 tl. bu arada o istenen testlere 25 tl odedim bu sgk li ozelde. hataydayim ben
Doktorlar ve hastaneler hassasiyetimizi cok guzel kullaniyorlar.elimiz mahkum kabul ediyoruz. Allah hepsine vicdan versintüh bu ilk test için acemiliğime geldi diyelim o zmn üstüne bi soğuk su içeyim bari
cok tsk ederım canmgebeligin belirli haftalarinda bebekte olabilecek bazi hastaliklarin olasiliklarina bakilan bir test. kan tahlili ile bakiliyor.3 lu ve 4 lu de ayni sekilde oluyor
katılıyorum. zaaftan faydalanılıyor. bu resmen soygun! Allah ıslah etsin. üstelik testi bile yaptırmadık daha. aç olmak gerektiğini düşünemedik, hemen kayıt bölümüne yöneldik, o esnada eşim ödemeyi yapıverdi, kaş-göz yapamadım bile. sonra lab.a inince çubuk kraker yediğim için yarına kaldı testDoktorlar ve hastaneler hassasiyetimizi cok guzel kullaniyorlar.elimiz mahkum kabul ediyoruz. Allah hepsine vicdan versin
3 tane
meptamed gun icinde kullaniyorum iyi geliyor
yok canim subesi akademi Hastanesi. ama her ilde daha uygun sgk li ozeller var. istanbulda memorialde nst bile 350 tl idi:))Allah Allah ya, hangi hastane peki merak ettim şubesi falan varsa bakiyim diye
ethica.Sen nerde yaptirdin
sen yaptınnmı pekı canımEvet, down sendromu icin bakiliyor. down olanlarda ensede sivi birikintisi oluyormus yanilmiyorsam
rica ederim. buna ragmen yemek yiyemiyorumCanim tesekkur ederim bende iciyim o zaman . Bazen hic bisey yapamiyorum
Ben ilk hamileliğimde 8. Haftaya kadar şiddetli bulanti yaşadım. 10.haftada epey azaldı bulanti. 12. Haftada yeniden hortlamisti
rica ederim. buna ragmen yemek yiyemiyorum
hayir Canim erken henuz,25 mayista randevum o zaman bakilacak, ense kalinligi, rahim agzi olcumu ve ikili tarama hepsi 12. haftadasen yaptınnmı pekı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?