- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Canim nrreye gidiyosun cocuk doktorunaBizde 10gunluk olduk ben her 2 saatte bir kaldiriyorum bugün Dr.kontrolumuz var ilk defa gitcez gidince sorcam Dr.bakalim.nedicek paylasirim burda
Aynı kitap farklı basım sanırım Folikcim :) Bakalım gerçekten işe yarıyor mu :)
Meltemcim yapma ama boyle.sen elinden geleni yaptin 1 cm acilma da hic yoktsn iyidir.burada bir cok arkadas 1 cm acikla dogum yapti.sen pazartesiye kadar squat vs elinden geleni hattaKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Beni merak ettiğinizi tahmin ederek en azından bi haber vermek istedim.
Az once randevudan cıktım hala sancı yok, 40+6 yım, acılma 1cm ve doktorum pzt once sunıyı deneyelim olmazsa sezeryan diyo. Ben 1cm ile sunının işe yaramayacağini düşündüğüm için kabul etmeyeceğim snrm, bu aksama karar vermem lazım Lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin, artık bi işaret gelsin bebekten.
@gulsrhtfolik @nilbebekveannesi nicki nick efe keremin annesi @Dekalpy Gul_ay01 @zendost @gel_pcpc @kanepecim E Esmer54 @remya @sermin79
Unuttuklarım kusura bakmasın nolur.
Canim arkadasim sen skma canini rabbim yardimcin olsun bnm a r kadasim 42+ 5te dogum yapti normal birde dusun yani sen can skntisi yapma nolhr az kendini dinle rahatla olur Allah in izniyke bak bizim sipada kanala girmedi sezeryam oldum napalim yapacak hisibyok hayirlisi buymus boliyon ben hep normal bmdiye diye yirttim bitataflarimi ama nasipte neyse o okuyor sen uzme caniniKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Az once randevudan cıktım hala sancı yok, 40+6 yım, acılma 1cm ve doktorum pzt once sunıyı deneyelim olmazsa sezeryan diyo. Ben 1cm ile sunının işe yaramayacağini düşündüğüm için kabul etmeyeceğim snrm, bu aksama karar vermem lazım Lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin, artık bi işaret gelsin bebekten.
@gulsrhtfolik @nilbebekveannesi nicki nick efe keremin annesi @Dekalpy Gul_ay01 @zendost @gel_pcpc @kanepecim E Esmer54 @remya @sermin79
Aynen oyle ask gibi bakiyoruz suratina agzini yedigim esim opmuyor mikrop kapar diye diyor sen bi ele avuca gel yiyicem seni okadar baglandiko bende tabi hastasi olduk minnakin yaa onsuz bir omur heralde dusunememAminnn canım benim ne güzel anlatmışsın bebisin iyi olmasina da sevindim sen bol bol emzir hic bisey olmaz Allahim iz iyle eve nur geldi diyorum bende gece uykusuz kalması bile güzel yaa Allahım acılarını gostermesin biz de aşık gibi seyrediyoruz kızımı babasıyla :)
Hala hastanedeyim ve sinirlerim iyice bozuliyor artik başim ağriyor bu yüzden ama yarin taburcu ederim diyor doktor.Yarinlari hic bitmiyorgülaycım son durumun nedir canım daha iyimisiniz
Gidemedik bir türlü evimize yarin insallah gidicez cnmİyi olmanıza sevindim tatlım. Ohh ne güzel yarın evinize kavuşuyorsunuz o zaman. Gözünüz aydın.
dün iyiydim bugün hic iyi degilim kaldikca psikolojim bozuluyorÇok sevindim cnm iyi olmanıza maşallahdaha iyi olcaksın inşallah
Bzim kız geceleri uyumuyı artk btün gece sabaha kdr kucağımda takılıyoruz( tek skıntım bu
oy kiyamam canim benim inşallah sonu güzel olacak üzme sen kendini.Kızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
@gulsrhtfolik @nilbebekveannesi nicki nick efe keremin annesi @Dekalpy Gul_ay01 @zendost @gel_pcpc @kanepecim
E Esmer54
@remya
@sermin79
Gec olsun guc olmasin canim,zor biliyorum ama senin iyuligin icin dayanacaksinHala hastanedeyim ve sinirlerim iyice bozuliyor artik başim ağriyor bu yüzden ama yarin taburcu ederim diyor doktor.Yarinlari hic bitmiyor
Gidemedik bir türlü evimize yarin insallah gidicez cnm
dün iyiydim bugün hic iyi degilim kaldikca psikolojim bozuluyor
Bebeğide çok kucaga aliştirmasaydiniz sonra sen yoruluyorsun bak
oy kiyamam canim benim inşallah sonu güzel olacak üzme sen kendini.
İnsallah süpriz yapar gelir badis sezeryana suni sanciya gerek kalmadan. Olursada ikiniz iyi olunda varsin sezeryan olsun.
Kendine iyi bak canim sen üzülürsen bizde üzülürüz bak.hep yanindayiz
Canım kusura bakma ben kacirmisim bebekle ilgilenirken gecmis olsun bebekte sarılık mi varHala hastanedeyim ve sinirlerim iyice bozuliyor artik başim ağriyor bu yüzden ama yarin taburcu ederim diyor doktor.Yarinlari hic bitmiyor
Gidemedik bir türlü evimize yarin insallah gidicez cnm
dün iyiydim bugün hic iyi degilim kaldikca psikolojim bozuluyor
Bebeğide çok kucaga aliştirmasaydiniz sonra sen yoruluyorsun bak
oy kiyamam canim benim inşallah sonu güzel olacak üzme sen kendini.
İnsallah süpriz yapar gelir badis sezeryana suni sanciya gerek kalmadan. Olursada ikiniz iyi olunda varsin sezeryan olsun.
Kendine iyi bak canim sen üzülürsen bizde üzülürüz bak.hep yanindayiz
Aynen oyle ask gibi bakiyoruz suratina agzini yedigim esim opmuyor mikrop kapar diye diyor sen bi ele avuca gel yiyicem seni okadar baglandiko bende tabi hastasi olduk minnakin yaa onsuz bir omur heralde dusunemem
Kizlar oglumuz sabah 3.47 de 2.992 kg olarak normal dogumla dunyaya geldi. Elh kolay bi digumdu. Rabbim herkese boyle kolay dogum nasip etsin ins
Bornova sifaya gittim bu seferlik ama narlidereye 9eylule gitmeye düşünüyorum arkadasim oraya gidiyor memnunmus bende bu denicem bakalim sen nereye gittinCanim nrreye gidiyosun cocuk doktoruna
sifada durum nasil kalabalik mi,hangi doktora gittin,gulbin hanim vardi memnun kalmistim yakincs iyi oluyodu simdi nereye gidicem bilmiyorimBornova sifaya gittim bu seferlik ama narlidereye 9eylule gitmeye düşünüyorum arkadasim oraya gidiyor memnunmus bende bu denicem bakalim sen nereye gittin
aynen benim bebegimde oyle...ne sanci ne acilma...kirk donum bostan, yan gel yat osmanKizlar sanci manci kasilma hic bisey yok hanfendi el ense yatiyr
benimde hiç bi belirti yook...aynen benim bebegimde oyle...ne sanci ne acilma...kirk donum bostan, yan gel yat osman
bizim takvimlerde bitecek sanirimbenimde hiç bi belirti yook...
Alttan muayene etmiyr doktrum sanirim 29 aralkta edick alttan muayene sancimda yok hic 25 aralkta nstye gel dedi sancim yine yoksa 29 aralkta bi konusma yaparz dedi degerlendrme diye bklm ne olckaynen benim bebegimde oyle...ne sanci ne acilma...kirk donum bostan, yan gel yat osman
Hayırli olsun suni sancıylamı kendi sancınlamı dogum yaptınKizlar oglumuz sabah 3.47 de 2.992 kg olarak normal dogumla dunyaya geldi. Elh kolay bi digumdu. Rabbim herkese boyle kolay dogum nasip etsin ins
öyle görünüyor vallabizim takvimlerde bitecek sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?