2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Meltemcim yapma ama boyle.sen elinden geleni yaptin 1 cm acilma da hic yoktsn iyidir.burada bir cok arkadas 1 cm acikla dogum yapti.sen pazartesiye kadar squat vs elinden geleni hatta folik in dogumun 5 sartini da yerine getir gerisini Allaha birak

Canim arkadasim sen skma canini rabbim yardimcin olsun bnm a r kadasim 42+ 5te dogum yapti normal birde dusun yani sen can skntisi yapma nolhr az kendini dinle rahatla olur Allah in izniyke bak bizim sipada kanala girmedi sezeryam oldum napalim yapacak hisibyok hayirlisi buymus boliyon ben hep normal bmdiye diye yirttim bitataflarimi ama nasipte neyse o okuyor sen uzme canini

Aynen oyle ask gibi bakiyoruz suratina agzini yedigim esim opmuyor mikrop kapar diye diyor sen bi ele avuca gel yiyicem seni okadar baglandiko bende tabi hastasi olduk minnakin yaa onsuz bir omur heralde dusunemem

gülaycım son durumun nedir canım daha iyimisiniz
Hala hastanedeyim ve sinirlerim iyice bozuliyor artik başim ağriyor bu yüzden ama yarin taburcu ederim diyor doktor.Yarinlari hic bitmiyor
İyi olmanıza sevindim tatlım. Ohh ne güzel yarın evinize kavuşuyorsunuz o zaman. Gözünüz aydın.
Gidemedik bir türlü evimize yarin insallah gidicez cnm

Çok sevindim cnm iyi olmanıza maşallahdaha iyi olcaksın inşallah
Bzim kız geceleri uyumuyı artk btün gece sabaha kdr kucağımda takılıyoruz( tek skıntım bu
dün iyiydim bugün hic iyi degilim kaldikca psikolojim bozuluyor
Bebeğide çok kucaga aliştirmasaydiniz sonra sen yoruluyorsun bak

oy kiyamam canim benim inşallah sonu güzel olacak üzme sen kendini.
İnsallah süpriz yapar gelir badis sezeryana suni sanciya gerek kalmadan. Olursada ikiniz iyi olunda varsin sezeryan olsun.
Kendine iyi bak canim sen üzülürsen bizde üzülürüz bak.hep yanindayiz

Gec olsun guc olmasin canim,zor biliyorum ama senin iyuligin icin dayanacaksin

Canım kusura bakma ben kacirmisim bebekle ilgilenirken gecmis olsun bebekte sarılık mi var

Aynen oyle ask gibi bakiyoruz suratina agzini yedigim esim opmuyor mikrop kapar diye diyor sen bi ele avuca gel yiyicem seni okadar baglandiko bende tabi hastasi olduk minnakin yaa onsuz bir omur heralde dusunemem

Gecen bankada işim vardı 1 saatligine bıraktım yıl gibi geldi bana Allah herkesin yavrusunu bagislasin çok şükür nasip etti

S
Bornova sifaya gittim bu seferlik ama narlidereye 9eylule gitmeye düşünüyorum arkadasim oraya gidiyor memnunmus bende bu denicem bakalim sen nereye gittin
sifada durum nasil kalabalik mi,hangi doktora gittin,gulbin hanim vardi memnun kalmistim yakincs iyi oluyodu simdi nereye gidicem bilmiyorim

kızlar eşlerinizin size karşı davranışları nasıl bu dönemlerde ilgililer mi..?

aynen benim bebegimde oyle...ne sanci ne acilma...kirk donum bostan, yan gel yat osman
Alttan muayene etmiyr doktrum sanirim 29 aralkta edick alttan muayene sancimda yok hic 25 aralkta nstye gel dedi sancim yine yoksa 29 aralkta bi konusma yaparz dedi degerlendrme diye bklm ne olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…