2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
rica ederim ama bizim kızlar gece gendüz ayırt edemiyorlar bu arada biz eskidik resmen uykusuzluk vızz geliyor artıkk deniz yaa sanada aynısı oluyormu kız yatakta uyuyor bende gram uyku yok
Bna da öyle oluyor bazen mışıl mışıl uyuyo bnde gram uyku yok dört dönüyorun yataktasağlık ocağındaki hemşire uyumasan da yat dinlendir vücudunu sütün için demişti

Aldm ama daha okuyamadım, çok iyi yorumlar vardı kitapla ilgili sağol cnm

Kuzuuum, cnm arkadaşım benim, inşirah suresi oku. Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap ama aynı böyle arada bizi haberdar et, olur mu :) inşallah gönlüne göre verir Rabbim, normal doğum yaparsın sen de hayal ettiğin gibi :) kaptın lohusa duasını

evet ya resmen eskidik ama ben hala üzülüyorum erken doğum oldu diye maalesef keşke kızım karnımda biraz daha kalsaydı
kitap adı çıkmamış suulcum
Cnm neden kendini böyle üzüyosun, allaha şükür nil çok iyi sağlıklı ve yanında. Kendini sakın üzme !! Sadece şükredicez , Allah beterinden korusun. Nil kızımız erken gelmek istedi annesine çabucak kavuştu

S

sifada durum nasil kalabalik mi,hangi doktora gittin,gulbin hanim vardi memnun kalmistim yakincs iyi oluyodu simdi nereye gidicem bilmiyorim
Ayliz hnm gittim o varmi bilmiyorum randevulu gitmek lazim yoksa kalabalik bi ara sor istersen işitme testine gittik biz sen yaptirdinmi 1ay içersinde de kalça kontrolü var ona nereye gitcegimi bilmiyorum bide doğumdan sonra ki ilk muyane ücretsiz haberin olsun.

Bizim de sarılık olmadı çok şükür.sezeryan bnm. Bende emzirmeye bağladım bu durumu.

Kizlar bugün ilk kontrolumuze gittik 3400kg dogmustuk 10gun içinde 3600kg olumsuz Dr.iyi dedi ama kilo alimi nasil olmali sizce

Cnm kendini strese sokunca şeker de yükselmiş ki şeker de zararlı bir durum neden kendini böyle üzüyorsun. Bizler tam yardımcı olamıyoruz böyle sadece yazıyla Etrafındakilerden destek iste otur konuş rahatla böyle hem kendine hem bade ye yazık.
Çok üzüldüm sen böyle yazınca. Dünyanın sonu değil ki bir yerde okudum bebekler kendileri belirliyor nasıl geleceğini. Belki de normal olcak kasma bu kdr akışına bırak tatlım ya

Canım geç döllenme olmuştur benimde tam tersi olmuştubende üstüne adet gördüm sağlıklı dopsunda sen kendini strese sokma kimin ne dediği önemli olmasın herşeyin bir vakti ve hayırlısı vardır

Kizlar bugün ilk kontrolumuze gittik 3400kg dogmustuk 10gun içinde 3600kg olumsuz Dr.iyi dedi ama kilo alimi nasil olmali sizce
Maşallah canım sutun yarıyor demekki gayet güzel ilk haftalarda şişlik indikten sonra kilo alımı oluyorsa anne sütunun gosterdiğinin yeterli olduğunun kanıtıdır

Sevgili doğum yapmiş annişler, 10 gun oldu dogum yapali ama sutum yetiyor mu yetmiyor mu kestiremiyorum. Goguslerim taş gibi olmuyor. Manuel el pompasi var lansinohun ama hic iyi sagmiyor. Olum sanki doymuyor. Emzirdikten sonra sıkıyorum sut gozukuyor fakat cok yumusak goguslerim sanki bos. Sizde durumlar nasil.

Slm kızlar. Biz de 15 gunluk olduk şükür. Oğlumun çok sancisi var kendini kasıyor agliyor sancı kivrandiriyor. hic dayanamiyorum onu boyle gormeye. Ne iyi gelir acaba bilen varsa paylasirsa çok memnun olurum

yumuşak göğüs üretken göğüstür bol su sık emxirme.. ilk günler sürekli meme ister bebek. açlık değil bu. günde 4 5 kex çişli bez varsa doyuyordur. lütfen her ağladığında emzir. özellikle gecelerii..

Selam kızlar anca girdim kimler doğurdu geçmişi okuyamadım hepinizin kutlamaları temennileri için çok teşekkür ederim doğuranları merak ediyorum biz bugün sünnetimizide olduk çok şükür evimizdeyiz artık tek sorunumuz göğüslerim çok acıyor birde bende öksürük oldu onun sıkıntısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…