Suni verdiler sancim gelmediHayırli olsun suni sancıylamı kendi sancınlamı dogum yaptın
Bna da öyle oluyor bazen mışıl mışıl uyuyo bnde gram uyku yok dört dönüyorun yataktarica ederim ama bizim kızlar gece gendüz ayırt edemiyorlar bu arada biz eskidik resmen uykusuzluk vızz geliyor artıkk deniz yaa sanada aynısı oluyormu kız yatakta uyuyor bende gram uyku yok
Aldm ama daha okuyamadım, çok iyi yorumlar vardı kitapla ilgili sağol cnm@nilbebekveannesi D Dekalpy ben bu kitabı okuyup CD'sini izliyorum hala :)))) siz pratiğini yapıyorsunuz:) vallahi eskidiniz, deneyimlendiniz kızlar :)))
Bu arada bu kitap ile hayatı değişen çok anne var :)) dilerseniz siz de okuyun , uyku ile ilgili :)
Kuzuuum, cnm arkadaşım benim, inşirah suresi oku. Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap ama aynı böyle arada bizi haberdar et, olur mu :) inşallah gönlüne göre verir Rabbim, normal doğum yaparsın sen de hayal ettiğin gibi :) kaptın lohusa duasınıKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Beni merak ettiğinizi tahmin ederek en azından bi haber vermek istedim.
Az once randevudan cıktım hala sancı yok, 40+6 yım, acılma 1cm ve doktorum pzt once sunıyı deneyelim olmazsa sezeryan diyo. Ben 1cm ile sunının işe yaramayacağini düşündüğüm için kabul etmeyeceğim snrm, bu aksama karar vermem lazım Lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin, artık bi işaret gelsin bebekten.
@gulsrhtfolik @nilbebekveannesi @nicki nick @efe keremin annesi D Dekalpy @DuruveAnnesi @zendost @gel_pcpc @kanepecim @Esmer54 @remya sermin79
Unuttuklarım kusura bakmasın nolur.
Cnm neden kendini böyle üzüyosun, allaha şükür nil çok iyi sağlıklı ve yanında. Kendini sakın üzme !! Sadece şükredicez , Allah beterinden korusun. Nil kızımız erken gelmek istedi annesine çabucak kavuştuevet ya resmen eskidik ama ben hala üzülüyorum erken doğum oldu diye maalesef keşke kızım karnımda biraz daha kalsaydı
kitap adı çıkmamış suulcum
Ayliz hnm gittim o varmi bilmiyorum randevulu gitmek lazim yoksa kalabalik bi ara sor istersen işitme testine gittik biz sen yaptirdinmi 1ay içersinde de kalça kontrolü var ona nereye gitcegimi bilmiyorum bide doğumdan sonra ki ilk muyane ücretsiz haberin olsun.S
sifada durum nasil kalabalik mi,hangi doktora gittin,gulbin hanim vardi memnun kalmistim yakincs iyi oluyodu simdi nereye gidicem bilmiyorim
Ayetel kursi felak nas ihlas okuyoruz sağol cnm dün gece daha iyiydi bi gün bi güne uymuyor demek kiEvet dogru soyluyosun. Okudunuzmu bebegi ben kendim hergun okuyorum 7 tebbet 7 ihlas 1 fatiha uzerindeki nazar gidermis bunlari okuyunca
Bizim de sarılık olmadı çok şükür.sezeryan bnm. Bende emzirmeye bağladım bu durumu.Ssvd icin bekliyorsun yani. Helal olsun. Umarim normalide tadarsin. Ama kesinlikle sanciya guvenme. Benim.suyum gelene kadar sancim 10 du :) yani yok diyebiliriz. Ama suyum geldikce sancilar tavan yapti. Bol bol yuru ve comel 10 dk tv izle o vaziyette. Sanci yerde camasir yikiyormus gibi durus.
Kizlar size de kolay sancisiz bir avazda dogum diliyorum..
Suul, bizim sariligimiz olmadi. Ilk bebegimdede olmamisti. Ben biraz bunu normal doguma bagliyorum.
Benimde sancim yok en gec haftaya cuma gelmezse suni sanci veririz diyor birqz korkuyorum acilmazsa diyede bunu duyduyum iyi oldu cesaret geldi.Suni verdiler sancim gelmedi
Cnm kendini strese sokunca şeker de yükselmiş ki şeker de zararlı bir durum neden kendini böyle üzüyorsun. Bizler tam yardımcı olamıyoruz böyle sadece yazıylaKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Az once randevudan cıktım hala sancı yok, 40+6 yım, acılma 1cm ve doktorum pzt once sunıyı deneyelim olmazsa sezeryan diyo. Ben 1cm ile sunının işe yaramayacağini düşündüğüm için kabul etmeyeceğim snrm, bu aksama karar vermem lazım Lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin, artık bi işaret gelsin bebekten.
@gulsrhtfolik @nilbebekveannesi @nicki nick @efe keremin annesi D Dekalpy @DuruveAnnesi @zendost @gel_pcpc @kanepecim @Esmer54 @remya sermin79
Canım geç döllenme olmuştur benimde tam tersi olmuştubende üstüne adet gördüm sağlıklı dopsunda sen kendini strese sokma kimin ne dediği önemli olmasın herşeyin bir vakti ve hayırlısı vardırKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Maşallah canım sutun yarıyor demekki gayet güzel ilk haftalarda şişlik indikten sonra kilo alımı oluyorsa anne sütunun gosterdiğinin yeterli olduğunun kanıtıdırKizlar bugün ilk kontrolumuze gittik 3400kg dogmustuk 10gun içinde 3600kg olumsuz Dr.iyi dedi ama kilo alimi nasil olmali sizce
Gözünüz aydın cnm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKizlar oglumuz sabah 3.47 de 2.992 kg olarak normal dogumla dunyaya geldi. Elh kolay bi digumdu. Rabbim herkese boyle kolay dogum nasip etsin ins
suni zor mu cnımSuni verdiler sancim gelmedi
yumuşak göğüs üretken göğüstür bol su sık emxirme.. ilk günler sürekli meme ister bebek. açlık değil bu. günde 4 5 kex çişli bez varsa doyuyordur. lütfen her ağladığında emzir. özellikle gecelerii..Sevgili doğum yapmiş annişler, 10 gun oldu dogum yapali ama sutum yetiyor mu yetmiyor mu kestiremiyorum. Goguslerim taş gibi olmuyor. Manuel el pompasi var lansinohun ama hic iyi sagmiyor. Olum sanki doymuyor. Emzirdikten sonra sıkıyorum sut gozukuyor fakat cok yumusak goguslerim sanki bos. Sizde durumlar nasil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?