Ben rezene cayindan 1 cay kasigi veriyorum cnm sakin oluyo ve gazini rahat cikariyoSlm kızlar. Biz de 15 gunluk olduk şükür. Oğlumun çok sancisi var kendini kasıyor agliyor sancı kivrandiriyor. hic dayanamiyorum onu boyle gormeye. Ne iyi gelir acaba bilen varsa paylasirsa çok memnun olurum
Herseyde bi hayir vardir canim insan ilk olarak isterki normal olsun tabi ama belki sezeryan senin icin daha hayirlidir niye bukadar canini sikiyosun en önemli sey bebegini saglikli bi sekilde kucagina almak gerisi teferruat benegini de kendini de bosa uzme bence canimKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Beni merak ettiğinizi tahmin ederek en azından bi haber vermek istedim.
Az once randevudan cıktım hala sancı yok, 40+6 yım, acılma 1cm ve doktorum pzt once sunıyı deneyelim olmazsa sezeryan diyo. Ben 1cm ile sunının işe yaramayacağini düşündüğüm için kabul etmeyeceğim snrm, bu aksama karar vermem lazım Lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin, artık bi işaret gelsin bebekten.
@gulsrht @folik @nilbebekveannesi @nicki nick @efe keremin annesi @Dekalpy @DuruveAnnesi @zendost @gel_pcpc @kanepecim @Esmer54 @remya @sermin79
Unuttuklarım kusura bakmasın nolur.
hayırlı olsun canım Allah bağışlasın...Selam kızlar anca girdim kimler doğurdu geçmişi okuyamadım hepinizin kutlamaları temennileri için çok teşekkür ederim doğuranları merak ediyorum biz bugün sünnetimizide olduk çok şükür evimizdeyiz artık tek sorunumuz göğüslerim çok acıyor birde bende öksürük oldu onun sıkıntısı var
Slm kızlar. Biz de 15 gunluk olduk şükür. Oğlumun çok sancisi var kendini kasıyor agliyor sancı kivrandiriyor. hic dayanamiyorum onu boyle gormeye. Ne iyi gelir acaba bilen varsa paylasirsa çok memnun olurum
Uyanmiyorki kerata zarzor soyup uyandiriyorum oglum hic mizmiz deil.keske az aglasa istese.ac kalsa herhal kiyameti koparirdi deil mi.yumuşak göğüs üretken göğüstür bol su sık emxirme.. ilk günler sürekli meme ister bebek. açlık değil bu. günde 4 5 kex çişli bez varsa doyuyordur. lütfen her ağladığında emzir. özellikle gecelerii..
Ahh cnm iyi olmana cok sevindimKızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Beni merak ettiğinizi tahmin ederek en azından bi haber vermek istedim.
Az once randevudan cıktım hala sancı yok, 40+6 yım, acılma 1cm ve doktorum pzt once sunıyı deneyelim olmazsa sezeryan diyo. Ben 1cm ile sunının işe yaramayacağini düşündüğüm için kabul etmeyeceğim snrm, bu aksama karar vermem lazım Lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin, artık bi işaret gelsin bebekten.
@gulsrht @folik @nilbebekveannesi @nicki nick @efe keremin annesi @Dekalpy @DuruveAnnesi @zendost @gel_pcpc @kanepecim @Esmer54 @remya @sermin79
Unuttuklarım kusura bakmasın nolur.
Dogum yaptiniz mi? nasilsiniz?Kizlar suan suni sanci veriliyr 10 bucuktan beri bana dua edermisiiz bebegimin suyu kalmams hala yukatda duruyo ilk once suni deniyelim dedi olmassa sezeryan dualrnzi bekliyrm anneler
Ayy Kontrolün nasıl geçti cnmSabah kontrol var. Zaten 3 günde bir gidiyoruz 2 haftadır. Çatı muayenesi yapacakmış tekrar en son rahim ağzım kapalıydı inşallah bir hareket vardır. Dualarınızı bekliyorum. Sanki sonsuza kadar hamile kalıcakmışım gibi :) gelsin artık. Sonucu yazarım size.
Bende çok ise yaramaditecrübeli anneler ,
annem bugun tutturdu göğsüne sogan suyu sür basla diye..ya anne krem aldım diyorum. o kremler ablanda işe yaramadı diyo..bak bu denenmiş yontem sür basla şimdiden dio..
benımde oyle sogan kokulu falan olmak içimden gelmiyor. sonra pişman olursun anneni dinle diye ttturdu. denenmiş miş falan...
siz ne yaptınız ? ben lansinoh aldım iki kutu..o iyi gelmiyor mu yara olursa?
Aynen cnm aminnnRabbim hayrlisyla kucagmiza almayi nasip eder ins cnm bilmiyrm bn bayadr soluma yatiyrm ztn uykmda donuyrsm bilemm fkt yatarkn hep soluma yatiyrdm takdir ilahi Rabbim izin verickki oluck hakkimizda hayrlisi
Ayy maşalah size cnm allah bağışlasın darısı bizim başımıza inşallahKızlar oğluşumu aldım kucağıma detayları bir ara yazarım
lansinoh nasıl peki ? ya da işe yarayan oldu mu? oldysa nedr canm ?Bende çok ise yaramadi
Bende göğüs için lansinoh aldım inşallah iyidirlansinoh nasıl peki ? ya da işe yarayan oldu mu? oldysa nedr canm ?
Masallah 40 dan sonra değişir diyorlar ama maşallah benimkide ole ben 2saatte bir uyandiriyom biraz zor oluyor ama uyandiriyorum korkutuyolar kirkindan sonra değişecek diye :)Uyanmiyorki kerata zarzor soyup uyandiriyorum oglum hic mizmiz deil.keske az aglasa istese.ac kalsa herhal kiyameti koparirdi deil mi.
Bi kaç arkadaş daha lansinoh almisti bende dahil ise yaramamis diye hatirliyorum başka yöntemler bulduk mesale buradan bir arkadaş göğüs ucuna kendi sütü sur demişti bana o kremden daha iyi geldilansinoh nasıl peki ? ya da işe yarayan oldu mu? oldysa nedr canm ?
Canim Allah yardimcin olsun inşallah bebek ve senin için hayırlısı neyse öyle olur bi de normal doğum için lütfen sartlama kendini meltemcim ben iyiki sezeryan olmuşum diyorum sana da kolay rahat bir doğum diliyorum tatlım stres yapma bebisin de etkilendiğini biliyosun
acaba kendine bır doğum doulasi ya da ebe mi bulsan. face de ssvd diye bi grup var orda reyhan ebe var destek olur moral verir seninle doğuma girer. valla çok zor ama sonuçta seçkin kırılmasın suni de olsa eğer sonuna kadar dayanirsan yaparsın normal üzülme bu kadar
Benimde 1cm acilmam suni sanci verildi normal doğum yaptim bi deneseydin istersen ama yinede sen bilirsin tabi sıkma canini üzülme doğumu etkilemesine dualarimiz seninle rabbim güzel saglikli doğum.nasip etsin sana
Canım Allah yardimcin olsun hakkında hayırlısı neyse o olur ınş dualarimiz seninle
Canım yaa gerçekten çok merak ettik ben bugün kanunideydim hatta bilsem evini gelecektim o derece hatta eşime söyledim buralarda oturan bi arkadaş var günlerdir ses seda yok doğurmuştur merak etmeyin iyidir diyip beni teselli etti. Neyse ki iyisiniz benim de nst de düzenli sancı çıktı ama açılma yok ve ben hiçbişey hissetmiyorum :/ inşallah Allahın izniyle normal ve kolay doğumlar yaparız sen bu kadar takıp kendini strese soktugun için böyle oluyor emin ol. O kadar yürüyüş vs herşeyi mükemmel yapayım diye uğraşıyorsun bence biraz rahat bırak kendini benim yediğim tatlının haddi hesabi yok ayni hamilelik öncesi gibiyim ama şekerim yok hic yürümüyorum ama bugün doktor kanala girmeye başlamış dedi düzenli sancimda çıktı acikligimda olsaydı yatırıyorlardı bugün o yüzden kendini rahat bırak bak nasıl yoluna girecek herşey sen bana güven
CAnım benim lütfen stres yapma bebeğini kucagına alınca geçecek tüm bunlar yeterki saglıkla gelsin eğer bebiş kanala inmediyse suniyi düşünme derim Can'ım ama kanaldaysa açılma olabilir hayırlısı Hakkı'nda inşaallah
Tatlm bnm ya Rabbim hakkinizda neyse hayrlisi o olsn saglikli olunda cnm varsn sezeryan olsn ne yapicksn Rabbim yar ve yardmcnz olsn
Meltemcim yapma ama boyle.sen elinden geleni yaptin 1 cm acilma da hic yoktsn iyidir.burada bir cok arkadas 1 cm acikla dogum yapti.sen pazartesiye kadar squat vs elinden geleni hatta @folik in dogumun 5 sartini da yerine getir gerisini Allaha birak
Canim arkadasim sen skma canini rabbim yardimcin olsun bnm a r kadasim 42+ 5te dogum yapti normal birde dusun yani sen can skntisi yapma nolhr az kendini dinle rahatla olur Allah in izniyke bak bizim sipada kanala girmedi sezeryam oldum napalim yapacak hisibyok hayirlisi buymus boliyon ben hep normal bmdiye diye yirttim bitataflarimi ama nasipte neyse o okuyor sen uzme canini
oy kiyamam canim benim inşallah sonu güzel olacak üzme sen kendini.
İnsallah süpriz yapar gelir badis sezeryana suni sanciya gerek kalmadan. Olursada ikiniz iyi olunda varsin sezeryan olsun.
Kendine iyi bak canim sen üzülürsen bizde üzülürüz bak.hep yanindayiz
Kuzuuum, cnm arkadaşım benim, inşirah suresi oku. Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap ama aynı böyle arada bizi haberdar et, olur mu :) inşallah gönlüne göre verir Rabbim, normal doğum yaparsın sen de hayal ettiğin gibi :) kaptın lohusa duasını
Cnm kendini strese sokunca şeker de yükselmiş ki şeker de zararlı bir durum neden kendini böyle üzüyorsun. Bizler tam yardımcı olamıyoruz böyle sadece yazıylaEtrafındakilerden destek iste otur konuş rahatla böyle hem kendine hem bade ye yazık.
Çok üzüldüm sen böyle yazınca. Dünyanın sonu değil ki bir yerde okudum bebekler kendileri belirliyor nasıl geleceğini. Belki de normal olcak kasma bu kdr akışına bırak tatlım ya
Canım geç döllenme olmuştur benimde tam tersi olmuştubende üstüne adet gördüm sağlıklı dopsunda sen kendini strese sokma kimin ne dediği önemli olmasın herşeyin bir vakti ve hayırlısı vardır
Herseyde bi hayir vardir canim insan ilk olarak isterki normal olsun tabi ama belki sezeryan senin icin daha hayirlidir niye bukadar canini sikiyosun en önemli sey bebegini saglikli bi sekilde kucagina almak gerisi teferruat benegini de kendini de bosa uzme bence canim
Ahh cnm iyi olmana cok sevindim
İnan geçecek 9 ay bekledik bikaç gğn daha beklicez mecbur
Bugun benim kontrolüm vardı 41. Hafta bitti artık nst de hersey normal sağlıklı yolunda cıktı şükür
Fakat artık doğurmak istiyorum dedim ayaklarım cok kötü şişiyor Ellerimde aynı
İstersen suni sancı verebiliriz dediler fakat doktorum yarın yokmuş
Pazar gününe tekrar kontrolüm var o gün duruma göre bakıp karar verilecek sanırım bu sefer kesin suni sancı verecek
Alttan muayene yapılmadı en son 2 hafta önce 1 cm acılma vardı bakalım yaron bitsin de hayırlısı ile pazar günü gelsin bakalım ne olacak ne diyecek doktor
meltemcivil cnm hic bilmiyorum Dr.hic sormadim oda hic söylemedi üzme kendini bebiste etkilenir sonra hayirlisi
Seninkine de masallah canim.cok zor uyaniyor illa altini soyucaksin. Az biraz insan aglasin istiyor cennet kokulu yavrucaklar.Ozamanda usuycek diye icim gidiyor.Masallah 40 dan sonra değişir diyorlar ama maşallah benimkide ole ben 2saatte bir uyandiriyom biraz zor oluyor ama uyandiriyorum korkutuyolar kirkindan sonra değişecek diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?