2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Slm kızlar. Biz de 15 gunluk olduk şükür. Oğlumun çok sancisi var kendini kasıyor agliyor sancı kivrandiriyor. hic dayanamiyorum onu boyle gormeye. Ne iyi gelir acaba bilen varsa paylasirsa çok memnun olurum
Ben rezene cayindan 1 cay kasigi veriyorum cnm sakin oluyo ve gazini rahat cikariyo

Herseyde bi hayir vardir canim insan ilk olarak isterki normal olsun tabi ama belki sezeryan senin icin daha hayirlidir niye bukadar canini sikiyosun en önemli sey bebegini saglikli bi sekilde kucagina almak gerisi teferruat benegini de kendini de bosa uzme bence canim

hayırlı olsun canım Allah bağışlasın...

Slm kızlar. Biz de 15 gunluk olduk şükür. Oğlumun çok sancisi var kendini kasıyor agliyor sancı kivrandiriyor. hic dayanamiyorum onu boyle gormeye. Ne iyi gelir acaba bilen varsa paylasirsa çok memnun olurum

cezveye kaynayan suya kimyon koyuluyormus..azıcık suyundan bebeğe veriyormussun. kalanıda kendin içiyormussun cnm..bugün bi yerde okudum . inşallah iyi gelir

tecrübeli anneler ,

annem bugun tutturdu göğsüne sogan suyu sür basla diye..ya anne krem aldım diyorum. o kremler ablanda işe yaramadı diyo..bak bu denenmiş yontem sür basla şimdiden dio..

benımde oyle sogan kokulu falan olmak içimden gelmiyor. sonra pişman olursun anneni dinle diye ttturdu. denenmiş miş falan...

siz ne yaptınız ? ben lansinoh aldım iki kutu..o iyi gelmiyor mu yara olursa?

Uyanmiyorki kerata zarzor soyup uyandiriyorum oglum hic mizmiz deil.keske az aglasa istese.ac kalsa herhal kiyameti koparirdi deil mi.

Ahh cnm iyi olmana cok sevindim
İnan geçecek 9 ay bekledik bikaç gğn daha beklicez mecbur
Bugun benim kontrolüm vardı 41. Hafta bitti artık nst de hersey normal sağlıklı yolunda cıktı şükür
Fakat artık doğurmak istiyorum dedim ayaklarım cok kötü şişiyor Ellerimde aynı
İstersen suni sancı verebiliriz dediler fakat doktorum yarın yokmuş
Pazar gününe tekrar kontrolüm var o gün duruma göre bakıp karar verilecek sanırım bu sefer kesin suni sancı verecek
Alttan muayene yapılmadı en son 2 hafta önce 1 cm acılma vardı bakalım yaron bitsin de hayırlısı ile pazar günü gelsin bakalım ne olacak ne diyecek doktor

Ayy Kontrolün nasıl geçti cnm
Hadi hayırlısı olsjn inşalah
Valla bende aynı durumdayım gelmeyecek sanki :)

Bende çok ise yaramadi

Uyanmiyorki kerata zarzor soyup uyandiriyorum oglum hic mizmiz deil.keske az aglasa istese.ac kalsa herhal kiyameti koparirdi deil mi.
Masallah 40 dan sonra değişir diyorlar ama maşallah benimkide ole ben 2saatte bir uyandiriyom biraz zor oluyor ama uyandiriyorum korkutuyolar kirkindan sonra değişecek diye :)

Benimde 1cm acilmam suni sanci verildi normal doğum yaptim bi deneseydin istersen ama yinede sen bilirsin tabi sıkma canini üzülme doğumu etkilemesine dualarimiz seninle rabbim güzel saglikli doğum.nasip etsin sana

halımecım, senn bebek kanala ınmıs mıydı pekı? Beım bebek kanalda degıl henuz, belkı bu durum da sunı sancının etkılı olmasına engel olur dıe düşünüyorum.

Canım Allah yardimcin olsun hakkında hayırlısı neyse o olur ınş dualarimiz seninle

ayşecım cok tatlısın ya, gelırsen beklerım tabıı. Evet cok ıstedım normal dogumu, ama bıseyı cok ıstersen olmaz ya, benımkı de o hesap snrm. Keske elımde olsa da hıc sallamasam ama degıl ıste. Ben de yuruyuse falan cıkmıycam, ewde bısey de yapmıycam, herseyı akısına bırakıcam su andan ıtııbaren bakalım.

Tatlm bnm ya Rabbim hakkinizda neyse hayrlisi o olsn saglikli olunda cnm varsn sezeryan olsn ne yapicksn Rabbim yar ve yardmcnz olsn

Meltemcim yapma ama boyle.sen elinden geleni yaptin 1 cm acilma da hic yoktsn iyidir.burada bir cok arkadas 1 cm acikla dogum yapti.sen pazartesiye kadar squat vs elinden geleni hatta @folik in dogumun 5 sartini da yerine getir gerisini Allaha birak

ınan herseyı fazlasıyla yaptm pınarcım ya, yuruyus, comelme, sık ılıskı, plates topu, hurma, adacayı. Olmayınca olmuyo demekkı

42+5 e kadar kesınlıkle beklemez doktorum cnm ya

sağoalsın canım gulom, ıyı kı sızler varsnz.

sağol canım benım, o duayı da okuyayım bakalım, belkı ıse yarar.

Kımseyle konusmak, hıcbısey yapma gelmıyo ıcımden denızcım, sadece esımı ıstıyorum yanımda, o da ıse gtmek zorunda tabıı. Soylemek bıle ıstemıyorum ama, gun gectıkce bebege kızar oldum, umarım dogduktan sonra da aynı seylerı hıssetmem bebege karsı.

Canım geç döllenme olmuştur benimde tam tersi olmuştubende üstüne adet gördüm sağlıklı dopsunda sen kendini strese sokma kimin ne dediği önemli olmasın herşeyin bir vakti ve hayırlısı vardır

Benım de pzt 1 cm acıklıgım vardı, bugun cuma aradan 4 gun gecmıs hala 1 cm dı umarım sennkı daha acılmıstır.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,cok tatlısınız ve ıyı kı varsınız. Bu saat oldu hala bı karar veremedım. Doktoruma haber vermem gereklı, pzt sunı sancıyı deneyecek mıyız yoksa beklemeye devam edecek mıyım dıe. Insallah verecegım karar hayrlısı olur.

Masallah 40 dan sonra değişir diyorlar ama maşallah benimkide ole ben 2saatte bir uyandiriyom biraz zor oluyor ama uyandiriyorum korkutuyolar kirkindan sonra değişecek diye :)
Seninkine de masallah canim.cok zor uyaniyor illa altini soyucaksin. Az biraz insan aglasin istiyor cennet kokulu yavrucaklar.Ozamanda usuycek diye icim gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…