2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
meltem seni merak ettim özellikle. uzulme keske benim de 40 geçseydi hamileligi seviyorum ben ya bak karnindaki hareketlerini ozleyeceksin.

meltem seni merak ettim özellikle. uzulme keske benim de 40 geçseydi hamileligi seviyorum ben ya bak karnindaki hareketlerini ozleyeceksin.

ben bebege kızgınlaşmaya basladım, bu hıssettıklerım cok kotu bılıyorum ama boyle hıssedıyorum malesef

canim bana iyi geldi ama en onemlusi bebegin sadece meme ucunu tutmamasi kahve rengibkismindan kavramasi

ben bebege kızgınlaşmaya basladım, bu hıssettıklerım cok kotu bılıyorum ama boyle hıssedıyorum malesef
canim çok gecmemis daha inan daha 42 ye dek yolu var. hem stres yapma ben spinal sezaryen oldum çok bir sirun da olmadi bak elifeva 3 normal dogum sinrasi sezaryen oldu sakin stres yapma saglukla gelsin yeter

Merhaba güzel anneler ve anne adayları nasılsınız? Biz daha iyiyiz sukur bugün tam 1 haftalık olduk... Sutum hastaneden cikip banyo yapinca tam anlami ile gelmeye basladi,suanda da masallah iyi gidiyoruz oglus doyuyor.Benim ve oğlumun biraz gaz sancisi var ama idare ediyoruz.Gaz olunca dikislerimde hafif sanci yapıyor umarım en kısa zamanda onlarda geçer.Oglusumun resmini sizinle paylaşıyorum bir masallahinizi alırım.

Eklentiler

• IMG_20151216_104749.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 98
Canım geç döllenme olmuştur benimde tam tersi olmuştubende üstüne adet gördüm sağlıklı dopsunda sen kendini strese sokma kimin ne dediği önemli olmasın herşeyin bir vakti ve hayırlısı vardır
senin erken alinacakti nasil oldu canim?

Neden okadar stres yapiyosunuz ki. Herkes ayni sureclerden geciyor. Nasipte ne varsa o olacak. Belki normal dogumda cok zorlanacaksin oyle dusun. Illa normal olsun diye paralama kendini. Bende sezeryan oldum. Iki gun az zorlugu var. Hangisi olursa olsun kendine az kuvvet ver.hepsini unutuyorsun dogduktan sonra. Baska kosusturmalar basliyor. O yuzden kendine.ferahlik ver az.

masallah subhanallah çok tatli canim.

Maşallah canım oğluna.
Gaz sıkıntınız da en kısa sürede geçer inşallah.

Canım stres yapma hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun,hayırlısıni işte ve kafana takma artık.Umarım en kısa zamanda Badenin kucağında olduğunun haberini aliriz.Lohusalarin duası kabul olurmuş ki burada çoğumuz oyleyiz dualarimizda seninle.Sezeryan olacaksa da ağrısız sizisiz kolay olsun diye dua et canım

canim çok gecmemis daha inan daha 42 ye dek yolu var. hem stres yapma ben spinal sezaryen oldum çok bir sirun da olmadi bak elifeva 3 normal dogum sinrasi sezaryen oldu sakin stres yapma saglukla gelsin yeter

doktorum 42 ye kadar beklemek ıstemıyo cnm, pazartesı sunı ıle baslatalım olmazsa sezeryan dıyo. Ben ıse hıc ıstemıyorum sezeryanı, bakalım tatlım ya, yarına karar verıp doktorumu bılgılendırmem lazım.

maşallah tosuna, çok tatlı gözüküyo. Allahım esırgesın...

elımde degıl canım ya, normal doğuma cok odaklanmıstım, dedıgınız gıbı artık hayrlısı dıyıp beklemekten baska bı care yok.

amın gızemcım Allah hepınızden razı olsun, sızlerı bebeklerınıze, bebeklerınızı sızlere bagıslasın.

senin erken alinacakti nasil oldu canim?
Canım ben4 aralık akşamı doğum yaptım benim için kasım 15 ile 30 arası alabilirim demişti ben babamın yedisini verdikten sonra istedim ancak açılmam olunca acil girdim sezeryana canım kordonlarımı da bağlattım

Gözün aydın canım maşallah küçük yakışıklıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…