meltem seni merak ettim özellikle. uzulme keske benim de 40 geçseydi hamileligi seviyorum ben ya bak karnindaki hareketlerini ozleyeceksin.halımecım, senn bebek kanala ınmıs mıydı pekı? Beım bebek kanalda degıl henuz, belkı bu durum da sunı sancının etkılı olmasına engel olur dıe düşünüyorum.
ayşecım cok tatlısın ya, gelırsen beklerım tabıı. Evet cok ıstedım normal dogumu, ama bıseyı cok ıstersen olmaz ya, benımkı de o hesap snrm. Keske elımde olsa da hıc sallamasam ama degıl ıste. Ben de yuruyuse falan cıkmıycam, ewde bısey de yapmıycam, herseyı akısına bırakıcam su andan ıtııbaren bakalım.
ınan herseyı fazlasıyla yaptm pınarcım ya, yuruyus, comelme, sık ılıskı, plates topu, hurma, adacayı. Olmayınca olmuyo demekkı
42+5 e kadar kesınlıkle beklemez doktorum cnm ya
sağoalsın canım gulom, ıyı kı sızler varsnz.
sağol canım benım, o duayı da okuyayım bakalım, belkı ıse yarar.
Kımseyle konusmak, hıcbısey yapma gelmıyo ıcımden denızcım, sadece esımı ıstıyorum yanımda, o da ıse gtmek zorunda tabıı. Soylemek bıle ıstemıyorum ama, gun gectıkce bebege kızar oldum, umarım dogduktan sonra da aynı seylerı hıssetmem bebege karsı.
Benım de pzt 1 cm acıklıgım vardı, bugun cuma aradan 4 gun gecmıs hala 1 cm dıumarım sennkı daha acılmıstır.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,cok tatlısınız ve ıyı kı varsınız. Bu saat oldu hala bı karar veremedım. Doktoruma haber vermem gereklı, pzt sunı sancıyı deneyecek mıyız yoksa beklemeye devam edecek mıyım dıe. Insallah verecegım karar hayrlısı olur.
meltem seni merak ettim özellikle. uzulme keske benim de 40 geçseydi hamileligi seviyorum ben ya bak karnindaki hareketlerini ozleyeceksin.
canim bana iyi geldi ama en onemlusi bebegin sadece meme ucunu tutmamasi kahve rengibkismindan kavramasitecrübeli anneler ,
annem bugun tutturdu göğsüne sogan suyu sür basla diye..ya anne krem aldım diyorum. o kremler ablanda işe yaramadı diyo..bak bu denenmiş yontem sür basla şimdiden dio..
benımde oyle sogan kokulu falan olmak içimden gelmiyor. sonra pişman olursun anneni dinle diye ttturdu. denenmiş miş falan...
siz ne yaptınız ? ben lansinoh aldım iki kutu..o iyi gelmiyor mu yara olursa?
canim çok gecmemis daha inan daha 42 ye dek yolu var. hem stres yapma ben spinal sezaryen oldum çok bir sirun da olmadi bak elifeva 3 normal dogum sinrasi sezaryen oldu sakin stres yapma saglukla gelsin yeterben bebege kızgınlaşmaya basladım, bu hıssettıklerım cok kotu bılıyorum ama boyle hıssedıyorum malesef
senin erken alinacakti nasil oldu canim?Canım geç döllenme olmuştur benimde tam tersi olmuştubende üstüne adet gördüm sağlıklı dopsunda sen kendini strese sokma kimin ne dediği önemli olmasın herşeyin bir vakti ve hayırlısı vardır
Neden okadar stres yapiyosunuz ki. Herkes ayni sureclerden geciyor. Nasipte ne varsa o olacak. Belki normal dogumda cok zorlanacaksin oyle dusun. Illa normal olsun diye paralama kendini. Bende sezeryan oldum. Iki gun az zorlugu var. Hangisi olursa olsun kendine az kuvvet ver.hepsini unutuyorsun dogduktan sonra. Baska kosusturmalar basliyor. O yuzden kendine.ferahlik ver az.meltem seni merak ettim özellikle. uzulme keske benim de 40 geçseydi hamileligi seviyorum ben ya bak karnindaki hareketlerini ozleyeceksin.
masallah subhanallah çok tatli canim.Merhaba güzel anneler ve anne adayları nasılsınız? Biz daha iyiyiz sukur bugün tam 1 haftalık olduk... Sutum hastaneden cikip banyo yapinca tam anlami ile gelmeye basladi,suanda da masallah iyi gidiyoruz oglus doyuyor.Benim ve oğlumun biraz gaz sancisi var ama idare ediyoruz.Gaz olunca dikislerimde hafif sanci yapıyor umarım en kısa zamanda onlarda geçer.Oglusumun resmini sizinle paylaşıyorum bir masallahinizi alırım.
Merhaba güzel anneler ve anne adayları nasılsınız? Biz daha iyiyiz sukur bugün tam 1 haftalık olduk... Sutum hastaneden cikip banyo yapinca tam anlami ile gelmeye basladi,suanda da masallah iyi gidiyoruz oglus doyuyor.Benim ve oğlumun biraz gaz sancisi var ama idare ediyoruz.Gaz olunca dikislerimde hafif sanci yapıyor umarım en kısa zamanda onlarda geçer.Oglusumun resmini sizinle paylaşıyorum bir masallahinizi alırım.
Kızlar nolur kusuruma bakmayın, uzun süre giremedim foruma, psikolojim çok bozuktu hala da öyle, doğum falan yapamadım. Stres oldukça da normalde 110 larda 120 lerde olan şekerim 180 lere cıktı, ben de foruma girip doğumlari bebek muhabbetlerini okudukça iyice stres oluyorum
Beni merak ettiğinizi tahmin ederek en azından bi haber vermek istedim.
Az once randevudan cıktım hala sancı yok, 40+6 yım, acılma 1cm ve doktorum pzt once sunıyı deneyelim olmazsa sezeryan diyo. Ben 1cm ile sunının işe yaramayacağini düşündüğüm için kabul etmeyeceğim snrm, bu aksama karar vermem lazım Lütfen beni dualarınızdan eksik etmeyin, artık bi işaret gelsin bebekten.
@gulsrht @folik @nilbebekveannesi @nicki nick @efe keremin annesi @Dekalpy @DuruveAnnesi @zendost @gel_pcpc @kanepecim @Esmer54 @remyasermin79
Unuttuklarım kusura bakmasın nolur.
canim çok gecmemis daha inan daha 42 ye dek yolu var. hem stres yapma ben spinal sezaryen oldum çok bir sirun da olmadi bak elifeva 3 normal dogum sinrasi sezaryen oldu sakin stres yapma saglukla gelsin yeter
Maşallah canım oğluna.
Gaz sıkıntınız da en kısa sürede geçer inşallah.
Merhaba güzel anneler ve anne adayları nasılsınız? Biz daha iyiyiz sukur bugün tam 1 haftalık olduk... Sutum hastaneden cikip banyo yapinca tam anlami ile gelmeye basladi,suanda da masallah iyi gidiyoruz oglus doyuyor.Benim ve oğlumun biraz gaz sancisi var ama idare ediyoruz.Gaz olunca dikislerimde hafif sanci yapıyor umarım en kısa zamanda onlarda geçer.Oglusumun resmini sizinle paylaşıyorum bir masallahinizi alırım.
Neden okadar stres yapiyosunuz ki. Herkes ayni sureclerden geciyor. Nasipte ne varsa o olacak. Belki normal dogumda cok zorlanacaksin oyle dusun. Illa normal olsun diye paralama kendini. Bende sezeryan oldum. Iki gun az zorlugu var. Hangisi olursa olsun kendine az kuvvet ver.hepsini unutuyorsun dogduktan sonra. Baska kosusturmalar basliyor. O yuzden kendine.ferahlik ver az.
Canım stres yapma hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun,hayırlısıni işte ve kafana takma artık.Umarım en kısa zamanda Badenin kucağında olduğunun haberini aliriz.Lohusalarin duası kabul olurmuş ki burada çoğumuz oyleyiz dualarimizda seninle.Sezeryan olacaksa da ağrısız sizisiz kolay olsun diye dua et canım
maşallah tosuna, çok tatlı gözüküyo. Allahım esırgesın...
Canım ben4 aralık akşamı doğum yaptım benim için kasım 15 ile 30 arası alabilirim demişti ben babamın yedisini verdikten sonra istedim ancak açılmam olunca acil girdim sezeryana canım kordonlarımı da bağlattımsenin erken alinacakti nasil oldu canim?
Gözün aydın canım maşallah küçük yakışıklıyaMerhaba güzel anneler ve anne adayları nasılsınız? Biz daha iyiyiz sukur bugün tam 1 haftalık olduk... Sutum hastaneden cikip banyo yapinca tam anlami ile gelmeye basladi,suanda da masallah iyi gidiyoruz oglus doyuyor.Benim ve oğlumun biraz gaz sancisi var ama idare ediyoruz.Gaz olunca dikislerimde hafif sanci yapıyor umarım en kısa zamanda onlarda geçer.Oglusumun resmini sizinle paylaşıyorum bir masallahinizi alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?