Cnm senin piskolojin baya gidik cok uzuldum bu durumuna bnmkine uzuluyrdm ama seni boyle gorunce kendimi unuttum oyy tatlm bi sirkil kendine gel RABBIMDEN hayirlisini iste hayirlidi olsn cnm bu kadar zorlama olmaynca olmuyr kendine ve bebegme zarar verrsin boyle bebegmhalımecım, senn bebek kanala ınmıs mıydı pekı? Beım bebek kanalda degıl henuz, belkı bu durum da sunı sancının etkılı olmasına engel olur dıe düşünüyorum.
ayşecım cok tatlısın ya, gelırsen beklerım tabıı. Evet cok ıstedım normal dogumu, ama bıseyı cok ıstersen olmaz ya, benımkı de o hesap snrm. Keske elımde olsa da hıc sallamasam ama degıl ıste. Ben de yuruyuse falan cıkmıycam, ewde bısey de yapmıycam, herseyı akısına bırakıcam su andan ıtııbaren bakalım.
ınan herseyı fazlasıyla yaptm pınarcım ya, yuruyus, comelme, sık ılıskı, plates topu, hurma, adacayı. Olmayınca olmuyo demekkı
42+5 e kadar kesınlıkle beklemez doktorum cnm ya
sağoalsın canım gulom, ıyı kı sızler varsnz.
sağol canım benım, o duayı da okuyayım bakalım, belkı ıse yarar.
Kımseyle konusmak, hıcbısey yapma gelmıyo ıcımden denızcım, sadece esımı ıstıyorum yanımda, o da ıse gtmek zorunda tabıı. Soylemek bıle ıstemıyorum ama, gun gectıkce bebege kızar oldum, umarım dogduktan sonra da aynı seylerı hıssetmem bebege karsı.
Benım de pzt 1 cm acıklıgım vardı, bugun cuma aradan 4 gun gecmıs hala 1 cm dıumarım sennkı daha acılmıstır.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,cok tatlısınız ve ıyı kı varsınız. Bu saat oldu hala bı karar veremedım. Doktoruma haber vermem gereklı, pzt sunı sancıyı deneyecek mıyız yoksa beklemeye devam edecek mıyım dıe. Insallah verecegım karar hayrlısı olur.
meltemcivil Canım bade ile senin için hakkınızda hayırlısı olsun. Lütfen kendini biraz rahatlatmaya çalış.
Elimizden gelen birşey yok bu süreçte çünkü.
Iyi olur iyi sıkma tatlı canini son son hamileligin tadini cikar. Ben 10 gun oldu dogum yapali sezeryanla. olumla bagim olan hortumumuzu kestiler diye dogumdan sonra saf saf aglayip durdum.halen daha insan karnindaki hareketlerini ozluyor. Son son tadini cikar.elımde degıl canım ya, normal doğuma cok odaklanmıstım, dedıgınız gıbı artık hayrlısı dıyıp beklemekten baska bı care yok.
Cnm senin piskolojin baya gidik cok uzuldum bu durumuna bnmkine uzuluyrdm ama seni boyle gorunce kendimi unuttum oyy tatlm bi sirkil kendine gel RABBIMDEN hayirlisini iste hayirlidi olsn cnm bu kadar zorlama olmaynca olmuyr kendine ve bebegme zarar verrsin boyle bebegm
Aynen bi tek altini acinca uyaniyorSeninkine de masallah canim.cok zor uyaniyor illa altini soyucaksin. Az biraz insan aglasin istiyor cennet kokulu yavrucaklar.Ozamanda usuycek diye icim gidiyor.
Iyi olur iyi sıkma tatlı canini son son hamileligin tadini cikar. Ben 10 gun oldu dogum yapali sezeryanla. olumla bagim olan hortumumuzu kestiler diye dogumdan sonra saf saf aglayip durdum.halen daha insan karnindaki hareketlerini ozluyor. Son son tadini cikar.
MaşallahMerhaba güzel anneler ve anne adayları nasılsınız? Biz daha iyiyiz sukur bugün tam 1 haftalık olduk... Sutum hastaneden cikip banyo yapinca tam anlami ile gelmeye basladi,suanda da masallah iyi gidiyoruz oglus doyuyor.Benim ve oğlumun biraz gaz sancisi var ama idare ediyoruz.Gaz olunca dikislerimde hafif sanci yapıyor umarım en kısa zamanda onlarda geçer.Oglusumun resmini sizinle paylaşıyorum bir masallahinizi alırım.
Yaptim cok sukur 6 saatlik suni sancidan sonra sezeryan oldum son anda.acilmam olmadi oglum asagi inmedi falan buna da sukur elhamdulillah.Dogum yaptiniz mi? nasilsiniz?
O keyif yapiyor gobişunde bosver karninda nekadar kalsa yanina kar. Sıkıntısız gelecek oyle dusun. Illa normal dogum diye bir sey yok. Karnindaki hallerini ozliyceksin oyle dusun son son sev onu annesi.ben de bı yandan, kendı kendıne gelmedı dıe bebege kızıyorum, bı yandan da artık gelsın ıstıyorum, gormek ıstıyorum.
Tesekkur ederimGözün aydın canım maşallah küçük yakışıklıya
benım yuzumden uzme kendını canım ya, kımseyı uzmeyeyım dıe yazmak ıstmedım ama baktm merak etmıssnz yazmak zorunda hıssettm kendımı.
Evet tatlm, hayrlısı olsun deyıp kendımı sakınlestrmeye calısacagım, doktorum pzt dedı ama ben "carsamba hazır olacagm" deyıp doğumu carsamba baslatmayı dusunuyorum. Hangısı hayrlısı ıse o olsun artk.
Sen naslsn bu arada? kontrole gttn mı?
cok sevindim. gozunuz aydin. rabbim anali babali buyutsun insallahhhYaptim cok sukur 6 saatlik suni sancidan sonra sezeryan oldum son anda.acilmam olmadi oglum asagi inmedi falan buna da sukur elhamdulillah.
Ne guzel anlatmıssın annelik duygusunu bir anda hayalini kurdum cok guzel :)insallah tez zamanda aliriz bizde...allah isteyen herkese nasip eder insallah bu duyguyu...Badeye kızma annesi o daha ne anlasın( hem doğunca ve kucağına alınca anlayacaksın ne büyük bir aşk. Nasıl doğurduğunun hiç önemi olmadığını tek önemli olan şeyin onun minicik atan kalbi, eşsiz nefes alışı, hele sana bakışı dokunuşu olduğunu.. Dünyalara değişilmez. İlerde gülüp geçiceksin. Şu son haftalarını keşke keyif yaparak kitabını okuyarak bir güzel dinlenerek kızının hayalini kurarark geçirseydm diceksin.
Allah beterinden korusun be canım sağlığı yerinde olsun da gerisi boş. Rahatlat artık kendini relax ol çok istiyorsan da imzayı ver 42 yi bekle. ( bir sakınca risk yoksa)
meltemcivil
Merhaba güzel anneler ve anne adayları nasılsınız? Biz daha iyiyiz sukur bugün tam 1 haftalık olduk... Sutum hastaneden cikip banyo yapinca tam anlami ile gelmeye basladi,suanda da masallah iyi gidiyoruz oglus doyuyor.Benim ve oğlumun biraz gaz sancisi var ama idare ediyoruz.Gaz olunca dikislerimde hafif sanci yapıyor umarım en kısa zamanda onlarda geçer.Oglusumun resmini sizinle paylaşıyorum bir masallahinizi alırım.
ne soğanı canım ya bebeği uzaklaştırırsın, karbonatlı suyu dene bir de kuru tutmaya dikkat et gerekirse kurutma makinası kullan geceleri falan açık tut ortam müsaitsetecrübeli anneler ,
annem bugun tutturdu göğsüne sogan suyu sür basla diye..ya anne krem aldım diyorum. o kremler ablanda işe yaramadı diyo..bak bu denenmiş yontem sür basla şimdiden dio..
benımde oyle sogan kokulu falan olmak içimden gelmiyor. sonra pişman olursun anneni dinle diye ttturdu. denenmiş miş falan...
siz ne yaptınız ? ben lansinoh aldım iki kutu..o iyi gelmiyor mu yara olursa?
Meltemcim hakkında hangisi hayırlıysa o olsun inan insanın içinde olmasıda çok güzel yavrumu kucağıma aldım eşsiz bir duygu ama içimdeykende müthiş güzel bir duygu vakti zamanı nezamansa o gün gelsin badebenım yuzumden uzme kendını canım ya, kımseyı uzmeyeyım dıe yazmak ıstmedım ama baktm merak etmıssnz yazmak zorunda hıssettm kendımı.
Evet tatlm, hayrlısı olsun deyıp kendımı sakınlestrmeye calısacagım, doktorum pzt dedı ama ben "carsamba hazır olacagm" deyıp doğumu carsamba baslatmayı dusunuyorum. Hangısı hayrlısı ıse o olsun artk.
Sen naslsn bu arada? kontrole gttn mı?
Öyle umuyorum inşallah canım.İnşallah kısa zamanda düzelir canım. Sen psikolojini bozma sakın. Daha çok yeni, bir süre sonra Bora da alışacaktır.
Cnmm bnm ya inş düZelir bu durumlar.ara ara karşına alıp konuşmalar yapsan mesela emzirirken bak nasıl bana muhtaç sende böyle miniciktin seni emzirdim şimdi byüdün abi oldun, gazını çıkarırken onu da çağırıp bak kardeşin gazını çıkaralım ağlamasın gibi ne bileyim belki işe yarar
Kardeşiyle ilgili bir sıkıntıyı yok zaten canım. Benim ona vakit ayıramamam asıl problemimiz. Tam alışıyorken grip oldu oğlum. Şimdi evde mecburen uzak duruyoruz birbirimizden
Bugün 8 günlük olduk canım. Sağlıkla gelsin oğluşun.Canm dogumun oldumu ayniydiydk sennle hayrli olsun insallah saglikla buyut bebegini ben daha bekliyorum gelemedi oglum
herseyin yolunda olmasina sevindim canim insallah dogumunda aniden hersey yolundayken gelisir ve kavuşursun oğluşuna.
Benim oğlumda öyle canim soguk davraniyor bana üzerine kuma getirilmiş hatun edasinda:))
Hehhh işte doğru tanım bu. Ben de aynısını söylüyorum evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?