2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cnm senin piskolojin baya gidik cok uzuldum bu durumuna bnmkine uzuluyrdm ama seni boyle gorunce kendimi unuttum oyy tatlm bi sirkil kendine gel RABBIMDEN hayirlisini iste hayirlidi olsn cnm bu kadar zorlama olmaynca olmuyr kendine ve bebegme zarar verrsin boyle bebegm

elımde degıl canım ya, normal doğuma cok odaklanmıstım, dedıgınız gıbı artık hayrlısı dıyıp beklemekten baska bı care yok.
Iyi olur iyi sıkma tatlı canini son son hamileligin tadini cikar. Ben 10 gun oldu dogum yapali sezeryanla. olumla bagim olan hortumumuzu kestiler diye dogumdan sonra saf saf aglayip durdum.halen daha insan karnindaki hareketlerini ozluyor. Son son tadini cikar.

benım yuzumden uzme kendını canım ya, kımseyı uzmeyeyım dıe yazmak ıstmedım ama baktm merak etmıssnz yazmak zorunda hıssettm kendımı.
Evet tatlm, hayrlısı olsun deyıp kendımı sakınlestrmeye calısacagım, doktorum pzt dedı ama ben "carsamba hazır olacagm" deyıp doğumu carsamba baslatmayı dusunuyorum. Hangısı hayrlısı ıse o olsun artk.
Sen naslsn bu arada? kontrole gttn mı?

ben de bı yandan, kendı kendıne gelmedı dıe bebege kızıyorum, bı yandan da artık gelsın ıstıyorum, gormek ıstıyorum.

Maşallah

ben de bı yandan, kendı kendıne gelmedı dıe bebege kızıyorum, bı yandan da artık gelsın ıstıyorum, gormek ıstıyorum.
O keyif yapiyor gobişunde bosver karninda nekadar kalsa yanina kar. Sıkıntısız gelecek oyle dusun. Illa normal dogum diye bir sey yok. Karnindaki hallerini ozliyceksin oyle dusun son son sev onu annesi.

Selam guzel anneler pek giremedim dogumdan beri bir ses vereyim dedim bizde hersey yolunda bir yaramazlık yok sizden naber neler oldu kimler dogurdu kimler kaldi hic bilmiyorum

Olurmu oyle sey birlikte uzulcez birlikte gulucez sakin girmemezlk yspma daha cok merakta kaliyz uzuluruz cnm Allah cc hayirlisini iste cnm Rabbim izin verickki girick kanala kontrole gittim 3880di sanirm kanaka girmems bnmkide sancm yok 29 son gun o gune kadar bklicz bklm soluna yat dedi sag tarafta kiz ortada olmasi lazim dedi bnmki sagda hissediyrm ztn sag tarafi sisirip duruyr hakkimzda hayrlisi olsn evlatlarmz saglkli olsnda bosver nasil geliyrsa gelsnler uzulme bebegm​

Badeye kızma annesi o daha ne anlasın( hem doğunca ve kucağına alınca anlayacaksın ne büyük bir aşk. Nasıl doğurduğunun hiç önemi olmadığını tek önemli olan şeyin onun minicik atan kalbi, eşsiz nefes alışı, hele sana bakışı dokunuşu olduğunu.. Dünyalara değişilmez. İlerde gülüp geçiceksin. Şu son haftalarını keşke keyif yaparak kitabını okuyarak bir güzel dinlenerek kızının hayalini kurarark geçirseydm diceksin.
Allah beterinden korusun be canım sağlığı yerinde olsun da gerisi boş. Rahatlat artık kendini relax ol çok istiyorsan da imzayı ver 42 yi bekle. ( bir sakınca risk yoksa)
meltemcivil

Ne guzel anlatmıssın annelik duygusunu bir anda hayalini kurdum cok guzel :)insallah tez zamanda aliriz bizde...allah isteyen herkese nasip eder insallah bu duyguyu...

Masallah subhanallah cnm cok tatli oglun :)

ne soğanı canım ya bebeği uzaklaştırırsın, karbonatlı suyu dene bir de kuru tutmaya dikkat et gerekirse kurutma makinası kullan geceleri falan açık tut ortam müsaitse

Kizlar 25 gun oldu normal dogum yapali hala dikislerim iyilesmedi doktora gitmek de istemiyorum nefret ettim cunku o cataldan hergun baticon la pansuman yapiyorum doktor baticon kullan dedi farkli bisi yapan varmi ?

Meltemcim hakkında hangisi hayırlıysa o olsun inan insanın içinde olmasıda çok güzel yavrumu kucağıma aldım eşsiz bir duygu ama içimdeykende müthiş güzel bir duygu vakti zamanı nezamansa o gün gelsin bade

İnşallah kısa zamanda düzelir canım. Sen psikolojini bozma sakın. Daha çok yeni, bir süre sonra Bora da alışacaktır.
Öyle umuyorum inşallah canım.

Canm dogumun oldumu ayniydiydk sennle hayrli olsun insallah saglikla buyut bebegini ben daha bekliyorum gelemedi oglum
Bugün 8 günlük olduk canım. Sağlıkla gelsin oğluşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…