2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet yani testler garip. Allah sukur saglikla dogurmussun Rabbim omrunce sihhat versin. Ben bilemiyorum hala kafam karisik. Yani tedirgIn olmaktansa hci yaptirmjm diyorum ama diger arkadasin da dedigi dofru eger bana zarar verecek bsiey cikarsa erken anlamak mantikli ama 98% diyorlar

diyorum ya garip bazen ikili super olup downlu bebegi olan da oluyor bu yuzden iyi bir dr de ayrintili ultrason yaptirmak onemli. ben aldim 13. haftama istanbulda ayrintili icin randevu. dr m küçük oglumdaki dr me aldim. perinatolog hem.

aynen canım karnımın ıcı bı acayıp

Evet o da dogru da. Ablamin trizomili cocugu oldugu ici ben biraz tedirginim
Allah yardımcısı olsun ablanında cocugununda canım aklına kotu seyler getırme rabbım herseyın hayırlısını saglıklısını nasıp etsın cumlemıze

ecenaz37 benim bu altıncı gebeligim. yasayan iki oglum var. iki dusugum disinda dort gebeligimde de oldu bulanti ve kusma. bunda duzenli bulanti ilaci iciyorum daha iyiyim. ben karnima elimi koyup 99 kere elmubdiu diyorum.

Kizlar hamilelikle aram hic degil psikolijim yerle bir oldu. Gece 2-7 arasini hastanede serumlarla gecirdik. Agrim sizim dindi ama yine midem yemek almiyor. Kendime mi yanayim hala ortada ne bebek var ne kalp atisi... Cook fenayimm midesi bulanmayanlar kesinlikle keyfin icikarin . Yiyin yiyebildiginizi bebeklerinizi besleyin kuruntuya gerek yok.

Canım çok haklısın gerçekten. Bulanti olup durunca bi garip oldum sadece.sen doktora ne zaman gittin göremediler

Bn hamile kalmadan öncede kullaniodm reflu var şimdi zaten birşey yiyemiyom ama çok zorda kalırsam iciyom arkadaşa hamileyken dr vermişti zaten bi sıkıntı yok

hadi ya :) tuhaf ama bende rüyamda erkek cocuk gördüm benimde 9 yasında kızım 7 yasında oğlum var nedense içimdeki his bu da erkek diyor ama bakalım hayırlısı
Hamile kadinin ruyada erkek dogurdugunu gormesi kizi olacagina yorumlanir:)

Bn kullaniyorum cnm elh. Iyi geldi hafif seyler yiyebiliyorum artik. Istahim cok yok ama bulantim olmuyor en azindan. Iki gun cok kotuydum ve bir kilo vermistim

Hamile kadinin ruyada erkek dogurdugunu gormesi kizi olacagina yorumlanir:)

Bn kullaniyorum cnm elh. Iyi geldi hafif seyler yiyebiliyorum artik. Istahim cok yok ama bulantim olmuyor en azindan. Iki gun cok kotuydum ve bir kilo vermistim
ben dogurmadim ruyamda da ultrasinda bebeği ve pipisini gördüm bu da kıza yorumlanir mi

ecenaz37 benim bu altıncı gebeligim. yasayan iki oglum var. iki dusugum disinda dort gebeligimde de oldu bulanti ve kusma. bunda duzenli bulanti ilaci iciyorum daha iyiyim. ben karnima elimi koyup 99 kere elmubdiu diyorum.
ana sende benım gıbısın benımde 6. gebelıgım 2 oglum var

Canım çok haklısın gerçekten. Bulanti olup durunca bi garip oldum sadece.sen doktora ne zaman gittin göremediler
Dun gece de gozukmedi.. Gec dollenme oldugunu biliyorum ama sanirim baska sorunlarda var . Simdilik aklima takmamaya calisiyorum ama bos gebelikten korkuyorum.. Dun ilk defa hastamede kustum. Midem cok hirpalandi bes kere faln kusunca.. İnsallah sikintilarimizin mukafaatini goruruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…