Heterozigot 677 bana doktor cleaksin 0.4 verdi coraspin leecenaz benim mthfrc677t homozigot protrombin heterozigot ondan igne kullaniyorum senin hangi değer sorunlu
kaç kaybin var normalde hem mthfr hem heterozigot onemsemiyor dr lerHeterozigot 677 bana doktor cleaksin 0.4 verdi coraspin le
bu arada 37 plaka mi oyleyse hemseriyiz orada dogmasam da ailem oraliHeterozigot 677 bana doktor cleaksin 0.4 verdi coraspin le
Evet yani testler garip. Allah sukur saglikla dogurmussun Rabbim omrunce sihhat versin. Ben bilemiyorum hala kafam karisik. Yani tedirgIn olmaktansa hci yaptirmjm diyorum ama diger arkadasin da dedigi dofru eger bana zarar verecek bsiey cikarsa erken anlamak mantikli ama 98% diyorlarbu testler coj ilginç sonuclar veriyor. ayrica bence herkes ayrintili ultrasina girmeli mumkunse bir perinatologta. 2.5 yasinda oglumda ikili süper cikti 30 binde 1 down. ama dörtlü test de 10 da 1 down riski cikti. sadece testte. ayrıntılı da sorun yoktu. amniyosentez yaptirmadik ama bebegim ilk dogdugunda heryerini inceledim ayilinca ilk. şükür saglikli oldu. bu sefer dortlu yaptirmam.
Canım benim 9 yaşında bir oğlum 2 kimyasal ve 1 abortus var bu arada yaşım 37bu arada 37 plaka mi oyleyse hemseriyiz orada dogmasam da ailem orali
diyorum ya garip bazen ikili super olup downlu bebegi olan da oluyor bu yuzden iyi bir dr de ayrintili ultrason yaptirmak onemli. ben aldim 13. haftama istanbulda ayrintili icin randevu. dr m küçük oglumdaki dr me aldim. perinatolog hem.Evet yani testler garip. Allah sukur saglikla dogurmussun Rabbim omrunce sihhat versin. Ben bilemiyorum hala kafam karisik. Yani tedirgIn olmaktansa hci yaptirmjm diyorum ama diger arkadasin da dedigi dofru eger bana zarar verecek bsiey cikarsa erken anlamak mantikli ama 98% diyorlar
ondan vermisler igne demek. ben de 38.5 yasindayim. yas nedeniyle ben de kastamonudansin sandim:)Canım benim 9 yaşında bir oğlum 2 kimyasal ve 1 abortus var bu arada yaşım 37
aynen canım karnımın ıcı bı acayıpBen gittim 6+5 te. Karindan görülmedi ne kalp ne bebek. Canım yanlislik vardır hemen üzülme
Ben kız istiyorum valla. 1 oğlum var. Ama oglanda olsa yerim onu ben :)
Aa cidden mi. Ben 3 haftalikken 5 tl lik ucuz testte öğrendim gebeliğimi. Beklenen adete 9 gün vardı. Beta 3 haftalikken 48 çıktı. Ama yumurtlama gününden daha 10 gün geçmişti.
Ne enteresan keselerin var canım sende tutmaz bu tez:))
benim baştan ayağa olcmus Dr. 17 mm 7+2 de. Aslında 7+4 ama 2 gün geriden geliyor. Senin kaçıncı haftandi
Allah yardımcısı olsun ablanında cocugununda canım aklına kotu seyler getırme rabbım herseyın hayırlısını saglıklısını nasıp etsın cumlemızeEvet o da dogru da. Ablamin trizomili cocugu oldugu ici ben biraz tedirginim
ondan vermisler igne demek. ben de 38.5 yasindayim. yas nedeniyle ben de kastamon
udansin sandim
Bende burda yaşı biraz büyük kendim görüyorumdum rahatladım senin kusman oldumu benim ara ara midem bulanıyor ama kusmadim daha bugün 6+6 dayım insan nasıl tedirgin oluyor duruyormu diye
Her sehirde degisiyor canm fiyatlar ankarada 140 tlye yaptiran var istanbulda 200 tlye büyük olmayan şehirlerde daha ucuz.Sana çok cikarmislar rakami ya.Nerdeymis canim o 50 tl ben bugun 2 li test icin randevu aldim 450 tl
Canım çok haklısın gerçekten. Bulanti olup durunca bi garip oldum sadece.sen doktora ne zaman gittin göremedilerKizlar hamilelikle aram hic degil psikolijim yerle bir oldu. Gece 2-7 arasini hastanede serumlarla gecirdik. Agrim sizim dindi ama yine midem yemek almiyor. Kendime mi yanayim hala ortada ne bebek var ne kalp atisi... Cook fenayimm midesi bulanmayanlar kesinlikle keyfin icikarin . Yiyin yiyebildiginizi bebeklerinizi besleyin kuruntuya gerek yok.
Bn hamile kalmadan öncede kullaniodm reflu var şimdi zaten birşey yiyemiyom ama çok zorda kalırsam iciyom arkadaşa hamileyken dr vermişti zaten bi sıkıntı yokGaviscon içen vad mı?hamileler icin yapılmış bi ilacmis zaten ,mide bulantısı ve yanması icin iyi geliyormuş . Bu arafa benim kesem de Oval ,bi de bebek kesenin sağında ya da solundaysa ona gore de cinsiyet yorumu yapiyolarmis . Solda olunca erkek ,sagda olunca kız diyorlarmış ,burda okumuştum :)
Hamile kadinin ruyada erkek dogurdugunu gormesi kizi olacagina yorumlanir:)hadi ya :) tuhaf ama bende rüyamda erkek cocuk gördüm benimde 9 yasında kızım 7 yasında oğlum var nedense içimdeki his bu da erkek diyor ama bakalım hayırlısı
Bn kullaniyorum cnm elh. Iyi geldi hafif seyler yiyebiliyorum artik. Istahim cok yok ama bulantim olmuyor en azindan. Iki gun cok kotuydum ve bir kilo vermistimAy kizlar bence mide bulantiniz olmadi diye uzulmeyin. Bence tadini cikartin. İstediginizi yiyin. Zira mide bulantisindan bir gunde sadece bi paket cubuk kraker yedigim gunler oluyor. Bi yudum su icemiyorum. İlac kullanan varmi ? Faydasi varmi bulantiya ?
ben dogurmadim ruyamda da ultrasinda bebeği ve pipisini gördüm bu da kıza yorumlanir miHamile kadinin ruyada erkek dogurdugunu gormesi kizi olacagina yorumlanir:)
Bn kullaniyorum cnm elh. Iyi geldi hafif seyler yiyebiliyorum artik. Istahim cok yok ama bulantim olmuyor en azindan. Iki gun cok kotuydum ve bir kilo vermistim
Canm altıncı haftayı bitir öyle git o zamn allttan baktirmana gerek kalmaz kalp atışını bile duyabilirsiniz baya netlesir o zamnAyy çok ürkütücü yaaa nasıl olacak bilmiyorum
ana sende benım gıbısın benımde 6. gebelıgım 2 oglum varecenaz37 benim bu altıncı gebeligim. yasayan iki oglum var. iki dusugum disinda dort gebeligimde de oldu bulanti ve kusma. bunda duzenli bulanti ilaci iciyorum daha iyiyim. ben karnima elimi koyup 99 kere elmubdiu diyorum.
Dun gece de gozukmedi.. Gec dollenme oldugunu biliyorum ama sanirim baska sorunlarda var . Simdilik aklima takmamaya calisiyorum ama bos gebelikten korkuyorum.. Dun ilk defa hastamede kustum. Midem cok hirpalandi bes kere faln kusunca.. İnsallah sikintilarimizin mukafaatini goruruz..Canım çok haklısın gerçekten. Bulanti olup durunca bi garip oldum sadece.sen doktora ne zaman gittin göremediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?