2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
selam , ben de hayırlısıyala aralık annesi olacağım, bdt: 5 aralık bu 3. çocuğum olacak şu anda bulantılarım had safhada sizler nasılsınız?
Bnm hiç yoktu ama beş gündür ne yiyom ne iciyom bulantı baş dönmesi çok berbatim

Bn araştırma hastanesinde yaptırdım bi kuruş vermedim 3 gün içinde çıktı

Selam kızlar bugün kontrole gittim bebişim büyümüş 1.34 cm olmus:) bulantilar için ilaç verdi doktorum bundan sonra beslenmene çok dikkat et dedi bol protein almam gerekiomus 1 ay sonra gidicem iki test için bu arada 8+3 olmuşuz :)) kesenın şekli deismis yuvarlak olan kese uzunlamasina yayılmış normal daha uzucak dedidoktor şaşırdım

Ben ankaradayim canim

O zaman sen 9 .haftanın icindesin

gozun aydın canım kese sekıllerı kısıden kısıye degısıyo sanırım bebeklerımız o ıcınde oldukları sıvıyı kendılerı yapıyolar bılıyomuydun :S önce içip sonra çişini yapıyo sonra tekrar ıcıyo ıgrenc gıbı gorunsede bızım ıctıgımız sudan daha temızmıs o

benim bu gün çok midem bulanıyo bebişim yaa :'( kraker mraker hak getire mayıs mayıs hiç enerjim yok uykum var mala bağladım yaa
aynı durumdayım bugun bende mal gıbıyım :S sabah uyandım bulantım vardı eşim kahvaltı hazırladı getırdı yataga bı ıkı bıseler attım agzıma gerı uyudum :S yarım saat sonra felan yıne uyandım bugun ne bulantım duruyo ne uykum sureklı uyumak ıstıyorum

benim de iki oglum var:)) senin kaybını biliyorum ben de 25 haftalik oglumu ve iki tane de 8 hafta da kaybettim umarim bu sefer sorunsuz aliriz hepimiz.
amin canım ınsallah benım 5 aylık kızım ve ıkıtane 6 haftalık bebegım gıttı senın kaybının sebebı neydı canım oglunun

amin canım ınsallah benım 5 aylık kızım ve ıkıtane 6 haftalık bebegım gıttı senın kaybının sebebı neydı canım oglunun
rahim agzi yetmezligi. cok sinsi. bebek büyüyünce birden aciliyor birden doguyor bebek. 800 gram dogdu dort gün yaşadı. küçük oglumda rahim agzina dikiş atildi yattim hep. o dikiş hala duruyor bebek büyüyünce agirlik yapıp erken dogmasin diye. 12. hafta dan itibaren her seferde olcturmek lazim rahim agzi uzunlugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…