Bnm hiç yoktu ama beş gündür ne yiyom ne iciyom bulantı baş dönmesi çok berbatimselam , ben de hayırlısıyala aralık annesi olacağım, bdt: 5 aralık bu 3. çocuğum olacak şu anda bulantılarım had safhada sizler nasılsınız?
Bn araştırma hastanesinde yaptırdım bi kuruş vermedim 3 gün içinde çıktıarkadaşlar şu sağlık ocağından istendiğini söylediğiniz testleri bugünkü kontrolde dr.um istedi. detaylı kan testleri ve tam idrar tahlili. hazır gitmişken hastanenin lab.da yaptırıvereyim dedim, 466 tl çıktı fiyat ssk indirimiyle. araştırma hastanesi veya sağlık ocağında ücretsiz mi yapılıyor bu testler? ve ne kadar zamanda çıkıyor sonuç bilginiz var mı acaba?
Ben ankaradayim canimArkadaşlar bende araniza yeni katıldım ultrasona göre 5 6 hafta arasıyız adetime gorede 6+2 fakat benim ufak bir leke gelmişti geçen hafta full yattım bu hafta da dinlenme verdi gene doktor dua edin arkadaşlar pıhtı gibi bir kan var içerde inşallah geçer 16 mayısa tekrar randevu aldık inşallah kalp atislarinida duyarız rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağimiza almayı nasip eder inşallah bu arada ankaradan olan arkadaşlar varmi
O zaman sen 9 .haftanın icindesinSelam kızlar bugün kontrole gittim bebişim büyümüş 1.34 cm olmus:) bulantilar için ilaç verdi doktorum bundan sonra beslenmene çok dikkat et dedi bol protein almam gerekiomus 1 ay sonra gidicem iki test için bu arada 8+3 olmuşuz :)) kesenın şekli deismis yuvarlak olan kese uzunlamasina yayılmış normal daha uzucak dedidoktor şaşırdım
O zaman sen 9 .haftanın icindesin
gozun aydın canım kese sekıllerı kısıden kısıye degısıyo sanırım bebeklerımız o ıcınde oldukları sıvıyı kendılerı yapıyolar bılıyomuydun :S önce içip sonra çişini yapıyo sonra tekrar ıcıyo ıgrenc gıbı gorunsedeSelam kızlar bugün kontrole gittim bebişim büyümüş 1.34 cm olmus:) bulantilar için ilaç verdi doktorum bundan sonra beslenmene çok dikkat et dedi bol protein almam gerekiomus 1 ay sonra gidicem iki test için bu arada 8+3 olmuşuz :)) kesenın şekli deismis yuvarlak olan kese uzunlamasina yayılmış normal daha uzucak dedidoktor şaşırdım
mrb hosgeldın ben ıyı gıbıyım mıde eksımesı harıcınde sen nasılsınMerhaba kızlar nasılsınız?
aslm canımSlm kızlar,
Merhaba kızlar nasılsınız?
benim bu gün çok midem bulanıyo bebişim yaa :'( kraker mraker hak getire mayıs mayıs hiç enerjim yok uykum var mala bağladım yaabenım ıcıme oyle doguyo kızımda bende tatlıdan tıksınmıstım gormeye bıle dayanamıyodum
aynı durumdayım bugun bende mal gıbıyım :S sabah uyandım bulantım vardı eşim kahvaltı hazırladı getırdı yataga bı ıkı bıseler attım agzıma gerı uyudum :S yarım saat sonra felan yıne uyandım bugun ne bulantım duruyo ne uykum sureklı uyumak ıstıyorumbenim bu gün çok midem bulanıyo bebişim yaa :'( kraker mraker hak getire mayıs mayıs hiç enerjim yok uykum var mala bağladım yaa
benim de iki oglum var:)) senin kaybını biliyorumana sende benım gıbısın benımde 6. gebelıgım 2 oglum var
amin canım ınsallah benım 5 aylık kızım ve ıkıtane 6 haftalık bebegım gıttı senın kaybının sebebı neydı canım oglununbenim de iki oglum var:)) senin kaybını biliyorumben de 25 haftalik oglumu ve iki tane de 8 hafta da kaybettim umarim bu sefer sorunsuz aliriz hepimiz.
rahim agzi yetmezligi. cok sinsi. bebek büyüyünce birden aciliyor birden doguyor bebek. 800 gram dogdu dort gün yaşadı. küçük oglumda rahim agzina dikiş atildi yattim hep. o dikiş hala duruyor bebek büyüyünce agirlik yapıp erken dogmasin diye. 12. hafta dan itibaren her seferde olcturmek lazim rahim agzi uzunlugunu.amin canım ınsallah benım 5 aylık kızım ve ıkıtane 6 haftalık bebegım gıttı senın kaybının sebebı neydı canım oglunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?