2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bu arada üçüncü bebis olcak üç dört kişi olduk:)):)

ay cok sasırdım canım Allah sabır versın benım kızım verılen ılacla karnımda öldu zaten kucuktude ama onun karnımdakı çırpınışı aklımdan cıkmıyo hıc sancı vurdukca bı saga bı sola kactı en son ortaya geldı hareketsız kaldı rabbım bı daha yasatmasın acılarını sende cok dıkkat et canım iş felan yapma hıc

Kızlar bu bulantılar ne olacak ben bir de progrstan kullanıyorum ptesi dr rsndevum var kalp atışlarını duyup bütün yaşadıklarıma değdiğini bilmek istiyprum çok bitkinimmmmm

Hahah hadiyaaa bide isiyolarmiiii:))) ay yerim onun çisini ii

Hahah hadiyaaa bide isiyolarmiiii:))) ay yerim onun çisini ii
aynen canım bende duyunca şaşırdım ıy felan dedım ama oyleymıs bı bakımada ıyıymıs bebegının bobreklerının calısıp calısmadıgını amnıon sıvısının mıktarından anlıyolarmıs once çişini yapıyo sonra ıcıyo bobreklerde süzüp gerı bırakıo

Cnm sen baya bilgilisin bu konuda benim hiç bilgim yok ya sana şey sorcam kese şekline göre cinsiyet belli oluomu cidden

( benim de suyum gelmişti. iki gun susuz durdu karnimda o zaman susuz çok hissettim hareketini. benim tek normal dogumum bu oglum ve ilk sesini duydugum bebeğim. kismet olmadi yogun bakimda idrar bosaltamadi iste gerisi aci son bu yuzden 12. haftadan itibaren herkes dr sinE israr etsin rAhim agzi uzunlugunu her gidiste olctursun ve kayip yasamadan dr ler olcmuyor pek. zaman kaybi geliyor onlara. ama israr etsin arkadasim yaşamış desin. yalan olmaz arkadaşiz işte:))

Cnm sen baya bilgilisin bu konuda benim hiç bilgim yok ya sana şey sorcam kese şekline göre cinsiyet belli oluomu cidden
yok canım ben ona ınanmıyorum benım butun keselerım acayıp hatta haftadan haftaya deısıyo 4 haftalıkkenkı kesem uzun 6 haftalıkkenkı kase şeklınde o rahım ıcıyle alakalı sanırım

benım doktorum hep ultrasonla bakıo rahım agzına ama nasıl ölculuyo baska sekılde bılmıyorum boyle kucuk cocugu dogurmak buyugu dogurmaktan daha zor rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ınsallah

yok canım ben ona ınanmıyorum benım butun keselerım acayıp hatta haftadan haftaya deısıyo 4 haftalıkkenkı kesem uzun 6 haftalıkkenkı kase şeklınde o rahım ıcıyle alakalı sanırım

Hiii doğru diosun bekleyip gorcez bakalim:))

[QUOTEsa54, post: 407799diye member: 631488"]Bnm hiç yoktu ama beş gündür ne yiyom ne iciyom bulantı baş dönmesi çok berbatim[/QUOTE]
Normalde 9 haftada hafifler diye biliyorum inşallah hafifler sizinki çok kötü
Bnm hiç yoktu ama beş gündür ne yiyom ne iciyom bulantı baş dönmesi çok berbatim
Allah yard
Bnm hiç yoktu ama beş gündür ne yiyom ne iciyom bulantı baş dönmesi çok berbatim

ben digerlerini normal dogum yapmadim sezaryen. rahim agzi yetmezliginde kolay oluyor. kolay dogdu benim. allah saglikla zamanli dogumlar nasip etsin.

Hayirlisi olsun bir bebeginiz var çok değilki zaten kardes arasında yaş farkı hiç hoş değil hayırlı ve sağlıklı olsun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…