ay cok sasırdım canım Allah sabır versın benım kızım verılen ılacla karnımda öldu zaten kucuktude ama onun karnımdakı çırpınışı aklımdan cıkmıyo hıc sancı vurdukca bı saga bı sola kactı en son ortaya geldı hareketsız kaldı rabbım bı daha yasatmasın acılarını sende cok dıkkat et canım iş felan yapma hıcrahim agzi yetmezligi. cok sinsi. bebek büyüyünce birden aciliyor birden doguyor bebek. 800 gram dogdu dort gün yaşadı. küçük oglumda rahim agzina dikiş atildi yattim hep. o dikiş hala duruyor bebek büyüyünce agirlik yapıp erken dogmasin diye. 12. hafta dan itibaren her seferde olcturmek lazim rahim agzi uzunlugunu.
gozun aydın canım kese sekıllerı kısıden kısıye degısıyo sanırım bebeklerımız o ıcınde oldukları sıvıyı kendılerı yapıyolar bılıyomuydun :S önce içip sonra çişini yapıyo sonra tekrar ıcıyo ıgrenc gıbı gorunsedebızım ıctıgımız sudan daha temızmıs o
aynen canım bende duyunca şaşırdım ıy felan dedım ama oyleymıs bı bakımada ıyıymıs bebegının bobreklerının calısıp calısmadıgını amnıon sıvısının mıktarından anlıyolarmıs once çişini yapıyo sonra ıcıyo bobreklerde süzüp gerı bırakıoHahah hadiyaaa bide isiyolarmiiii:))) ay yerim onun çisini ii
aynen canım bende duyunca şaşırdım ıy felan dedım ama oyleymıs bı bakımada ıyıymıs bebegının bobreklerının calısıp calısmadıgını amnıon sıvısının mıktarından anlıyolarmıs once çişini yapıyo sonra ıcıyo bobreklerde süzüp gerı bırakıo
ay cok sasırdım canım Allah sabır versın benım kızım verılen ılacla karnımda öldu zaten kucuktude ama onun karnımdakı çırpınışı aklımdan cıkmıyo hıc sancı vurdukca bı saga bı sola kactı en son ortaya geldı hareketsız kaldı rabbım bı daha yasatmasın acılarını sende cok dıkkat et canım iş felan yapma hıc
yok canım ben ona ınanmıyorum benım butun keselerım acayıp hatta haftadan haftaya deısıyo 4 haftalıkkenkı kesem uzun 6 haftalıkkenkı kase şeklınde o rahım ıcıyle alakalı sanırımCnm sen baya bilgilisin bu konuda benim hiç bilgim yok ya sana şey sorcam kese şekline göre cinsiyet belli oluomu cidden
benım doktorum hep ultrasonla bakıo rahım agzına ama nasıl ölculuyo baska sekılde bılmıyorum boyle kucuk cocugu dogurmak buyugu dogurmaktan daha zor rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ınsallah( benim de suyum gelmişti. iki gun susuz durdu karnimda o zaman susuz çok hissettim hareketini. benim tek normal dogumum bu oglum ve ilk sesini duydugum bebeğim. kismet olmadi yogun bakimda idrar bosaltamadi iste gerisi aci son bu yuzden 12. haftadan itibaren herkes dr sinE israr etsin rAhim agzi uzunlugunu her gidiste olctursun ve kayip yasamadan dr ler olcmuyor pek. zaman kaybi geliyor onlara. ama israr etsin arkadasim yaşamış desin. yalan olmaz arkadaşiz işte:))
yok canım ben ona ınanmıyorum benım butun keselerım acayıp hatta haftadan haftaya deısıyo 4 haftalıkkenkı kesem uzun 6 haftalıkkenkı kase şeklınde o rahım ıcıyle alakalı sanırım
bıtek seyı bılıyorum tatlıdan tıksınınce kız oluyo ama oyle boyle deıl tamamen tıksıncen :SHiii doğru diosun bekleyip gorcez bakalim:))
Allah yardBnm hiç yoktu ama beş gündür ne yiyom ne iciyom bulantı baş dönmesi çok berbatim
Bnm hiç yoktu ama beş gündür ne yiyom ne iciyom bulantı baş dönmesi çok berbatim
bıtek seyı bılıyorum tatlıdan tıksınınce kız oluyo ama oyle boyle deıl tamamen tıksıncen :S
bende kızımda oyleydımBen öyleyim işte iki aydır ağzıma surmuyorum ben ki çikolata delisiydimm :))
ben digerlerini normal dogum yapmadim sezaryen. rahim agzi yetmezliginde kolay oluyor. kolay dogdu benim. allah saglikla zamanli dogumlar nasip etsin.benım doktorum hep ultrasonla bakıo rahım agzına ama nasıl ölculuyo baska sekılde bılmıyorum boyle kucuk cocugu dogurmak buyugu dogurmaktan daha zor rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ınsallah
Bencede bir kız geliyo :)40 0 .!.:bende kızımda oyleydımcıkolatanın paketını gorsem öğürüyodum senın cımcıme gelıo
antalya dan olan varmı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?