amin canım cumlemıze ınsallahben digerlerini normal dogum yapmadim sezaryen. rahim agzi yetmezliginde kolay oluyor. kolay dogdu benim. allah saglikla zamanli dogumlar nasip etsin.
Hayirlisi olsun bir bebeginiz var çok değilki zaten kardes arasında yaş farkı hiç hoş değil hayırlı ve sağlıklı olsun :)[/QUOTE]iracosar, post: 40781099, member: 677476"]2 yaşında kızım var ve 10 haftalık hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum: ((
Amin.Kızım da cok zorlandım doğumda o yüzden yine aynısı olacak diye endişeleniyorum.[/QUOTE]Hayirlisi olsun bir bebeginiz var çok değilki zaten kardes arasında yaş farkı hiç hoş değil hayırlı ve sağlıklı olsun :)
İnşallah yaa Babamız erkek die sevio hep:)))bende kızımda oyleydımcıkolatanın paketını gorsem öğürüyodum senın cımcıme gelıo
alıstırmasın kendını oyleİnşallah yaa Babamız erkek die sevio hep:)))
hıc korkma canım ıkıncı dogum cok kolay oluyo anlamıosun bıle[/QUOTE]Amin.Kızım da cok zorlandım doğumda o yüzden yine aynısı olacak diye endişeleniyorum.
İnşallah dediğin gibi olur: )[/QUOTE]hıc korkma canım ıkıncı dogum cok kolay oluyo anlamıosun bıle
valla ben normal dogum yaptım ıkıncı ıkınmada dogdu cocuk[/QUOTE]İnşallah dediğin gibi olur: )
Bendee varımmmmm Antalyaa :))))ben varım antalyadan :)
Bende normal doğum yaptım çok zor oldu bu sefer sezaryan düşünüyorum[/QUOTE]valla ben normal dogum yaptım ıkıncı ıkınmada dogdu cocuk
:)) seninki ne olcak sence cnm bişi hissediyomusunnalıstırmasın kendını oylehayal kırıklıgı cok yasamasın senın kızın olcak
bu haftaya kadar hep erkek hıssedıyodum ama bu hafta hafıften tatlıdan tıksınmeye basladım kararsız kaldım:)) seninki ne olcak sence cnm bişi hissediyomusunn
hıc bıcak altına yatma canım ıkı dogumunun arası az kolay olur dogumun[/QUOTE]Bende normal doğum yaptım çok zor oldu bu sefer sezaryan düşünüyorum
Ben başından beri pasta görsem cikarcam o dereceyim tuzlu yiye yiyede korkuyorum sisicem die ama bulantidanmi acaba tatli istemiorum anlamadim bakalim cinsiyetler ne olucakkızlar öyleyse benim de kızım olack tatlıyı hiç istemiyorum
teşkkürler. artık çok geçBn araştırma hastanesinde yaptırdım bi kuruş vermedim 3 gün içinde çıktı
kız kızBen başından beri pasta görsem cikarcam o dereceyim tuzlu yiye yiyede korkuyorum sisicem die ama bulantidanmi acaba tatli istemiorum anlamadim bakalim cinsiyetler ne olucak
ben yaptırcam canım doktoruma ayın 12sınde gıtcem gun vercekikil test yaprtıcak var mı aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?